Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

salatalık ye hem tok tutar hem kalorisi çok az

yaaa en düşük hedefi ben koymuşum. günde 366 gr iyiymiş. ulaşılabilir bir rakam. hadi spora o halde

ya kızlar bide bişey sorcm şmdi sabahları ebru şallıyla pilates yapmaya başladm ya kahvaltımı pilatesten öncemi yapmalıyım snramı:44:

Canımcım ebru şallının dediğine göre apordan en a 1 satt önce kahvaltı yapmalısın. yapamadıysan 1 spordan 1 saat sonra yapılmalymış. bencede sen 1 saat önce yapsan daha iyi olur.

uuuww o zaman doğru yoldaym bnde kalkınca bir tabak yoğurtla 1 salatalık yemiştm spordan önce hafif olsn diye

Günaydınlarrr
bazen unutuyorum hedef kilomu yazmayı.oğluşumu uyuttum zorla platesi yapabilmek için bu hafta ebru ile plates yapamadım hiç. özledim. yalnız plates yaparken sıkılıyorum.

Menü süper sen hızla hedef kilona ilerliyorsun gibi geliyor bana şekerim

Şekerlerim hazırmıyız ebru ile platese... ben oğlumu doktora götürünce çarşıdan yeşil çay, ısırgan otu ve tarçın çubuğu aldım şükür. Artık bitki çayı takviyesine başladım. Yeşil çay içen şekerler nasıl demlediğinizi anlatırmısınız bana.

evet tek başına spor yapmak çok sıkıcı iyiki bnde pilatese başlamşm tabi bu sizin sayenizde
dün bnde kendimi çok iyi hissettm hiç kaçamak yapmadğm içininşallah 2011 in ilk gününde herkes hedefindeki kiloya ulaşmş olurayrıca içimden geldi hepinizeeee

ya ben normal yeşil çay içemiyorm midem kalkıyo anca burnumu tıkarsam işte acaba diyorum bu tatlandırıcılı poşet yeşil çaylarda etkilimidr??:44:

Aminnn aminnn ve teşekkürler. Canım yaa ulaşacağız inşaallah böyle devam edersek ulaşmamamız için hiç bir sebep yok aslında.

ya ben normal yeşil çay içemiyorm midem kalkıyo anca burnumu tıkarsam işte acaba diyorum bu tatlandırıcılı poşet yeşil çaylarda etkilimidr??:44:

Bende yeşil çayın tadını hiç sevmiyorum ama başka bitkilerle beraber demleyince tadı iyi oluyor. Ben 1 tatlı kaşığı yeşil çay 1 tatlı kaşığı ısırgan otu ve yarım tarçın çubuğu atıp demledim. tadı iyi oldu. rahat içebildim. sende başka bitkilerle beraber demleyip deneyebilirsin.

Günlük verilmesi gereken pis karayağğ llistesidir="indigo"]

akrep : 68,5 - 60,0 = 8,5 kg / 9 gün = 0,944 gr

minnoş : 68,6 - 64,0 = 4,6 kg / 9 gün = 0,511 gr

medihay : 72,3 - 69,0 = 3,3 kg / 9 gün = 0,366 gr

karamel : 66,1 - 62,0 = 4,1 kg / 9 gün = 0,455 gr

turab : 63,7 - 59,9 = 3,8 kg / 9 gün = 0,422 gr

nurceng : 64,0 - 60,0 = 4,0 kg / 9 gün = 0,444 gr

lolo : 86,0 - 80,0 = 6,0 kg / 9 gün = 0,666 gr

nowar : 68,6 - 64,0 = 4,6 kg / 9 gün = 0,511 gr

lıgthlıfe : 87,0 - 84,0 = 3 kg / 9 gün = 0,333 gr

amınn canımm sen kendı yolunda kımseyı ezmeden uzmeden devam ettıkce ıcın daha feraha erecek zaten huzur bulacak merak etme canım benım . allahım kımseyı kımseye muhtac etmesın zatenn
şşşttt dualarımız olumlu olucak canım..biliyorsun beynimizin çalışma şeklini..
kıs o öğle yediklerin ne öylee
nESLİM ne yapıyorsun .Hiç görüşemiyoruz denk gelemdik bir türlü

yine toplantıdan toplantıya koşuşturuyormusun? O toplantılar yüzünden kılo alıcan bacım dikkat et.
kıs bırak alsın..o alıyor ben mutlu oluyorum nesli kilo veremeeez
resmen beni tarif ettn karamelmedihaycm geçmş olsn

kader arkadaşım benim
ayy şunlara da bakın
kiz buralardayim be guzelim ne yapim aynen oyl eiste toplantiydi evdi cocuklardi misafirimde var basim cokk dolu anliyacaginn
sen neyaptin bacimm
hem başın hem miden dolu demiii
selam kızlar naber? bugün dışarıdaydım giremedim k.k ya.. ama diyetin de içine edildi yanitek kelime ile :26:
ayy sen nerelerdesin bacım..buraları boş bırakma olurmu
canım gece yediğin üzüm pestili ve şekerli çay olmamış..ceviz ve süt olabilirdi şeker..
500 hundred neden yok şeker..sen kendine yapıyosun minnoşa değilki..cuma günü veremediğin gramlar için üzülme sonra

canım senin kilo çizelgen neden yok..güzel bir kilo çizelgesi yapta görelim canikom
hehehe dün akşam 700 mekik çektim..1250 çekmem gerekiyordu ancak bu kadar oldu..borcum 550 kaldı..bugünde eksiltirim bu rakamdan inşallah..ama karnım acaip yandı yaa..sabah giyinirken karnımın toparlandığını görmek çok mutlu etti beni..hiç kalmadığı günleride görücem bnu şekilde mekiğe devam edersem inşallah
canım sahlebi akşam içme.sabah iç.çok faydalı ama içeriği fecii o yüzden akşam kilo yapar.kahveyi de şekersiz iç..xzaten kahve yağ yakımını zorlaştırır ve ödem yapar..içmeni önermem
şu an 68.6 kiloyum yıl başında 64 olcm yani inşallah
inşalllah canım:13:
herkese gunaydinlar, dunku yorgunlugun etkisi ile bugun uykuyu fazla kacirdim.
kahvaltimi edip geliyorum.
afiyet olsun şeker

amınn canımm sen kendı yolunda kımseyı ezmeden uzmeden devam ettıkce ıcın daha feraha erecek zaten huzur bulacak merak etme canım benım . allahım kımseyı kımseye muhtac etmesın zatenn

yine toplantıdan toplantıya koşuşturuyormusun? O toplantılar yüzünden kılo alıcan bacım dikkat et.

kader arkadaşım benim
ayy şunlara da bakın
kiz buralardayim be guzelim ne yapim aynen oyl eiste toplantiydi evdi cocuklardi misafirimde var basim cokk dolu anliyacaginn
sen neyaptin bacimm
selam kızlar naber? bugün dışarıdaydım giremedim k.k ya.. ama diyetin de içine edildi yanitek kelime ile :26:
canım gece yediğin üzüm pestili ve şekerli çay olmamış..ceviz ve süt olabilirdi şeker..
500 hundred neden yok şeker..sen kendine yapıyosun minnoşa değilki..cuma günü veremediğin gramlar için üzülme sonra

canım senin kilo çizelgen neden yok..güzel bir kilo çizelgesi yapta görelim canikom
hehehe dün akşam 700 mekik çektim..1250 çekmem gerekiyordu ancak bu kadar oldu..borcum 550 kaldı..bugünde eksiltirim bu rakamdan inşallah..ama karnım acaip yandı yaa..sabah giyinirken karnımın toparlandığını görmek çok mutlu etti beni..hiç kalmadığı günleride görücem bnu şekilde mekiğe devam edersem inşallah
canım sahlebi akşam içme.sabah iç.çok faydalı ama içeriği fecii o yüzden akşam kilo yapar.kahveyi de şekersiz iç..xzaten kahve yağ yakımını zorlaştırır ve ödem yapar..içmeni önermem
afiyet olsun şeker

kader arkadaşım benim
ayy şunlara da bakın
sen neyaptin bacimm

afiyet olsun şeker

ben lipton un poşet çayını aldım.ama hala sevmeden içiyorum.

CANIM ben yesılcayı bır cay kasıgı bardagıma koyuyorum uzerıne kaynar su dokuyorum 5 dakka demlenıyor ıste ondan sonra ıcıyorumm

Günlük verilmesi gereken pis karayağğ llistesidir
akrep : 68,5 - 60,0 = 8,5 kg / 9 gün = 0,944 gr

minnoş : 68,6 - 64,0 = 4,6 kg / 9 gün = 0,511 gr

medihay : 72,3 - 69,0 = 3,3 kg / 9 gün = 0,366 gr

karamel : 66,1 - 62,0 = 4,1 kg / 9 gün = 0,455 gr

turab : 63,7 - 59,9 = 3,8 kg / 9 gün = 0,422 gr

nurceng : 64,0 - 60,0 = 4,0 kg / 9 gün = 0,444 gr

lolo : 86,0 - 80,0 = 6,0 kg / 9 gün = 0,666 gr

nowar : 68,6 - 64,0 = 4,6 kg / 9 gün = 0,511 gr

lıgthlıfe : 87,0 - 84,0 = 3 kg / 9 gün = 0,333 gr

Banusultan : 78,0 - 75,0 = 3,0 kg / 9 gün = 0,333 gr

kızlar platesimi yaptım geldim .minnoşum nasılsın tatlım liste çok güzel inş.hepimiz veririz.teşekkürler ayrıca.
kaptanım dün öğlen arkadaşa gittim yemeyince olmuyo ki zorladı yedim artık evde yemem diye misafirliğe gidince yiyorum dayanamıyorum yaaa ne yapıyım.

ıyıyım canım bısı degıl ne demek ınsallah herkess ıdeal kılosuna ıner yılbasına kadar hepımız mutlu cıtırr yılbası gecırırırz ınsallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…