ayy ben yogurtla severım ozaman az peynırle yıyım ne bılıyım acı oldu oyle tek basına yenmez artık sekerımm valla . merak etme turabcım cok degıl sana 15 ocaga kadar sure verıyorum 15 ocakta ıncecıkk fıstık gıbın olucagızz bız bu hızla bu hundredla bu sporla gıdersek 15 ocaktaa vuuuu butun paltolar onumuze gelır ınsallahh
tamamdir hedefimiz 15 ocak. nasilda motiveye hazir bekliyorum
ben yatayim kaptanin talimati var 23.00 te yataga
opuyorum seni minnoscum hadi dua et yatmadan incelelim 15 ocaga kadar
kiz sus anam yarama tuz basma bacim ben cok kotuyum ya delirecem inanki soyle yakin olaydikta biryerlerde bulusaydik ne guzel olurdu beni azicik kendime getirirdinizkızz neslı dovecem artık senı yaa yeter be yeterr :95::95:
artık bıktım senın her gelısınde yedım kacırdımm huplettım demelerını okumaktan bıktım bee
sen ne bııcım takım arkadasısın kardesım boyle ısmı olur herkes aldı basına eksılere gıdıyor sen yerınde say bıkere yaptım kılo verdım nasılsa yıne verırım dıye dusun dusun sen boyle yemeye devam ettıkce bırdaha burdan mezu olmak sana hayal olur yawrukusummm artık sılkelen ve kendıne gel bızz 500 mekıkten bahsedıyoruz sen 5 trane bıle cekmıyorsun dayak ıstıyorsun artıkk bakk
hergun 50 tane mekık cekılecekk sana ceza cekmessen gozume gorunmee bıdaha 50 tane ne be odana gecıp yatarken cek yat sabah kalkınca mekık cek alla alla sen ıyıcene bosladın hee
guzelim benim yasim 27 iki tanede cocugum var biri 5 biri 3 yasinda iste onlarla ugras felan oylece geciyor gunlerimm valla sizleride gelip okuyorum ama desenki nediye cevap yazmiyon vakit bulamiyom yoksa muhabbet super takimin motivasyonu harika ama ben sifir durumdayim allah sonumu hayir etsinnesli bacım senin yaş ve çocuk durumun ne acep..
himm gicik ne oldu cektinde biryerlerinmi eridi tamma erimis olabilir ama iki gun sonra hupletip alirsin
öyle güzel oluyorki bak şimdi iyice gaza geldim akşam çekicem zevklen
bravooo
ve bir daha alkışşaynen benimde kalmıyor bacım..hem spor oluyor hem iş kalmıyor
kiz yok ne kacmasi askolsun sen dogruyu diyon cokta guzel diyonda bende is yok bacimm ahh ahh ayricana kizmadimm kizmamada sen devam et baci hatta kafama oklava felan gecirebilirsin hak ettim cunkuneslım b enım yazımı okuduktan sonra kayboldu yaa kactı 50 mekık cekmeye gıttı yada gozume gorunmemek ıcın hemen saklandıı. tatlım benım senın ıcın soyluyorum bak nekadar zamandır hemen hemen aynı yerde duruyorsun azcık asagılara ınmem laızm oyuzden dedım neslım benımm kızma bana olurmu
anamm buda inadina yapiyor goruyonmu ulan herkez zayifliyor ben sismanliyom olacak ismi be kiz insan derki arkadasim kilo alirken ben nasil zayiflarim yani askolsun hic beni dusunen yok bu takimdaveee sanirim ben bu hafta 62 yi gorecegim ( insaallah)
az once tartildim 63.3 gosteriyorum.
aksama cok dikkatli beslenmem lazim.
minnos cumartesi gununden beri keyifsizim ya ne zaman incelecegiz biz?
esimle yuruyuse cikmistik bayan kiyafetleri satan bir magazanin onunden gecerken orada calisan hanima " bayan paltosu satip satmadiklarini" sordu bunu ikinci kez yapiyor demekki benim paltolarimi begenmiyor. benim begendigimi o begenmiyor onun begendigini ben begenmiyorum yafff.
sonra gitti benim icin iki guzel kaban secti ama bir turlu uzerime uygunu yoktu
zayiflamadan birsey almak istemedigimi soyledim. o ne dese begenirsin " insaallah kizimin fizigi duzgun olur"adam giymeyi giydirmeyi seviyor ama karisi boyle tombalak olunca... [/QUOTE
turabcım aynı şeyi ben dün yaşadım ne tesadüf demekki kiloluların kaderi hep aynımı oluyo ne
dün eşimle dışardaydık mağazada bi paltoyu beğendi eşim içeri girdik bana uygunu yoktu çok moralim bozuldu
bak gördünmü aynı şeyleri yaşamışız
hiç kaçamak yapmazsak kısa sürede o mağazalara girip dilediğimizi alabilirz bence
ben artık kaçamak yapmıyorum kesin kararlıyım zayıflıcam
herkese gunaydinlar
lolo biz minnosla karar aldik 15 ocakta incelmis olacagiz ama asil hedef kilomuza erdigimizde deneme kabinlerinden kafamizi cikarip kiyafetlerin kucuk bedenlerini soruyor olacagiz. yuruyuslerini aksatma lolocum yuruyus benim en keyif aldigim spor
günaydın kızlar.iki gündür moralim sıfır.arada girip yazdıklarınızı okuyorum moral olsun diye.
bu gün yediklerim
06:00: 2 yemek kaşığı melemen 1 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay
10:00: 1 orta boy portakal
12:30 4 yemek kaşığı pırasa yemeği ,1 kase çorba ,2 dilim ekmek salatalık domatez bir kk peyniir
17:30 yaklaşık 10 tane hamsi buğulama (yağsız yaptım) 1 dilim kepek ekmeği 1 tane kepekli galeta
süpersin kuşum..harika gidiyorsunayrıca akşam bol yağsız salata yedim
bademle leblebi yemek yerine olmuş zaten canımselam sekerlerım mınnosunuz geldııı pılates yaptı bır saat geldı ayy geldımm
ıspanak almıstımm 1 saattır onu secıp yıkıyım mutfagı toplıyım derken 1 saat spor
yapmıs olurum demı sekerlerım pılatese gıderken bır tane muz yedım aksam yemegı nıyetıne
pılatesten geldım dedım su mutfagı bı toplıyımm ıspanak yapıyım falan
yemek yemedım sımdık cay yaptım yanına yarım cay bardagı beyaz leblebı 6 tanede badem
yedım ayy yemek yemıyım kılo almıyım dedım ama kotu mu yaptım kızlar ya
güzel de kuşum o aradaki gofretler neyin nesiBugünkü menüm;
08:30 1 Dilim Ekmek, 1 Yumurta
13:30 1 Dilim Ekmek, 1 Porsiyon Menemen, Yarım Kek
15:00 2 Adet Gofret
17:00 Yarım Kase Yoğurt, 3 Kaşık Prinç Pilavı, 1 Kaşık Mantar Sote
20:30 Yarım Portakal
3,5-4 litre su
30 dk Plates, 200 mekik, 16 kat merdiven iniş, 16 kat merdiven çıkış.
yürüyüşümü yapamadım bugün oğluşumu uyutunca yetiştiremedim maalesef.
sen de iyi gitmişsin şekercim de gece yediğin o akide şekeri olmamışbugunku menum
03.50 bir muz
04.10 bir bardak sut, 5 badem, 2 hurma
16.50 bir elma bir portakal
17.15 bir kase mercimek corbasi
17.45 bir tabak salata, 2 parca tavuk yarim su bardagi ayran
1,5 saat yuruyus
21.00 bir bardak sut 1akide sekeri
2,5 lt su
500 hundred
bugun oructum arkadaslar cok cok rahat tutuluyor bu kisa gunleri degerlendirmeli
hmmmbir tane sogan hafif yagda kavrulur biraz sucuk eklenir, eklenen ispanaklar hafif cokmeye baslayinca bir avuc bulgur eklersin, ben su ilave ediyormuydum hatirlamiyorum, cok sulu ise hafif kapagi kivik birak istersen. biraz baharat ve tuz eklemeyi unutma.
oyyyy neden keyifsizleşiyorsun ki şekerim adam sana gaz vermiş işte sen de iyi kullan ve düzenli sporuna ve düyete devam et ozaman görsün bakalaım düzgün fizik nasıl oluyormuşminnos cumartesi gununden beri keyifsizim ya ne zaman incelecegiz biz?
esimle yuruyuse cikmistik bayan kiyafetleri satan bir magazanin onunden gecerken orada calisan hanima " bayan paltosu satip satmadiklarini" sordu bunu ikinci kez yapiyor demekki benim paltolarimi begenmiyor. benim begendigimi o begenmiyor onun begendigini ben begenmiyorum yafff.
sonra gitti benim icin iki guzel kaban secti ama bir turlu uzerime uygunu yoktu
zayiflamadan birsey almak istemedigimi soyledim. o ne dese begenirsin " insaallah kizimin fizigi duzgun olur"adam giymeyi giydirmeyi seviyor ama karisi boyle tombalak olunca...
oooo ben de çok severim yoğurtlu ıspanağı kuşum..şimdiden afiyet olsunayy tadına baktım ınanılmaz guzel olmuss bee mısss mısss
ama bıraz kırmızı bıberı ayarıyamamısm bıraz acı olmuss ohh yarın oglen yanındada yogurtla neguzellde yerım ben sımdı bunu tamam dır yarının yemegı turabımm tesekkur ederımm
STOP
YOGURTLA YEME SAKIN, yogurtla cok guzel oluyor ama icindeki demiri olduruyor ispanak yogurtla yenmemeli...
alırsın canım merak etme..benım kocamda bayramda bana kaban bakıyorduu hıcbırısı guzel olmadı guzel olanıda pahalıydı zayıflıycam dıye almadım ama hala tıkk yok o degıl kabanı da alamadım ona yanarımm
günaydın kızlar.iki gündür moralim sıfır.arada girip yazdıklarınızı okuyorum moral olsun diye.
ayy ben yogurtla severım ozaman az peynırle yıyım ne bılıyım acı oldu oyle tek basına yenmez artık sekerımm valla . merak etme turabcım cok degıl sana 15 ocaga kadar sure verıyorum 15 ocakta ıncecıkk fıstık gıbın olucagızz bız bu hızla bu hundredla bu sporla gıdersek 15 ocaktaa vuuuu butun paltolar onumuze gelır ınsallahh
tamamdir hedefimiz 15 ocak. nasilda motiveye hazir bekliyorum
ben yatayim kaptanin talimati var 23.00 te yataga
opuyorum seni minnoscum hadi dua et yatmadan incelelim 15 ocaga kadar
şşşşşşşşşştttttthadı ınsallahh canımm benım bende yatıyımm artık yılbasında 62 kılo olucaktım ama olsun napalım nekadar yaklassamda kardır nede olsa 15 ocaktaa fıstık gıbın kız olurum bee neysem hadı ıyı geceler turabcımm hadı gıtsın kara yaglarr
kız piss ne desteği olcakmışım sana senin gözün değdi dün akşam hiç çekemedim mekik zaten..çok fecii yorgundum ve de aç..bir elma kemirdim sonrada uzandım öölee..mutfağa bile geçemedim korkumdan bişiiler yerim diye ve yemeden atlattım şükür dün akşamıkiz sus anam yarama tuz basma bacim ben cok kotuyum ya delirecem inanki soyle yakin olaydikta biryerlerde bulusaydik ne guzel olurdu beni azicik kendime getirirdiniz
kiz 500 mekik nedirki amanin cok be ben 5 taneyi cekemem ayolumm siz bana baska ceza verseniz arkadaslarr
guzelim benim yasim 27 iki tanede cocugum var biri 5 biri 3 yasinda iste onlarla ugras felan oylece geciyor gunlerimm valla sizleride gelip okuyorum ama desenki nediye cevap yazmiyon vakit bulamiyom yoksa muhabbet super takimin motivasyonu harika ama ben sifir durumdayim allah sonumu hayir etsin
hele su akrepin mekik cektiginide duyunca iyice morel felan kalmadi bende
himm gicik ne oldu cektinde biryerlerinmi eridi tamma erimis olabilir ama iki gun sonra hupletip alirsin
ben kendimi avutuyorum bacim sen caktirmaa ayricana sana cok teessuf ederim insan arkadasina destek olur
kiz yok ne kacmasi askolsun sen dogruyu diyon cokta guzel diyonda bende is yok bacimm ahh ahh ayricana kizmadimm kizmamada sen devam et baci hatta kafama oklava felan gecirebilirsin hak ettim cunku
anamm buda inadina yapiyor goruyonmu ulan herkez zayifliyor ben sismanliyom olacak ismi be kiz insan derki arkadasim kilo alirken ben nasil zayiflarim yani askolsun hic beni dusunen yok bu takimda
:13: kuşum süper gidiyosun..senin ocak 1 de hedefin ne şeker..günaydın kızlar
bu sabah 4 te kalktım çamaşırlarımı astım kahvaltımı yaptım oğlumu okula hazırladım gönderdim
birazdan evi toparlıcam arkadaşımla buluşucaz 9:30 da yürüyüş yapıcaz artık her gün yarım saat yürümem lazım doktorum öyle diyo napim mecbur
bazı günler aksata bilirim ama elimden geldiğince yürümeye çalışıcam
yürüyüşten sonra bazı işlerim var dışarda
sonra sağlık ocağına gidicem sarılık aşım koruyuculuğunu kaybetmiş
aşı olmam lazım
eve gelcem temizlik yapıcam
akşam 4 tede eşimin dişçiye randevusu var beraber gidicez
daha extradan bişeyler çıkmazsa bu gün yapıcaklarım bu kadar bide unutmadan çorba yapmam lazım
akşam yemeğinde çorbada içmem gerekiyomuş dün içmedim bari bu gün içim
herkese günaydn
dünkü menüm;
sabah 1 domates 1 salatalık 6 zeytn biraz tulum peyniri
öğlen bir elma bir dilim ekmek üstüne reçel
akşam yarım cevizli sucuk bir kasecik aşure
bideeee kendime pilates topu aldım azmettim gidicek bu pis karayağlar vücudumdann
akkreeppp ne demek ıstıyorsunn senn 50 beden kabanmıı :95::95: ımdattttt kurtarın benı burdann hem bu gıdısle 50 beden kabanı neslım gıyıcek bana 38 ler kalıcakk hıhh sende gorursun akrebımm]
karamelımm nerde ıyılestımı acabaa canım benım yaa bı haber et bızede merak etmıyım senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?