inş canım yarına süper bi rakam görürüm bide dün aksam 2 mil leslie yapabildim bacağım cok ağrıyor..
bu aksam kendimi zorlayıp 4 mil yapayım diyorum
sende yap hafta sonu bence bu hafta gecti ama haftaya cuma 1 bucuk kilo kadar vermiş olursun
ben şu çizelgemi değiştiricem hemen..
haftaya süper vermeliyim..minnoşum hani hesap yaptınmı şekercim...
kırmızı ipim ve kayısı suyumla başlicam haftaya ve tabikide spor da olucak artık..ben şu göbüş eritmenin kapısını çaliim hemen ve gün aşırı da cd den çalışırım süper olur o zaman
2.TAKIM
akrep33 ( 69,4 / 68,5 / 0,9 / 1,30%)
Poseidon83 ( 61,3 / / 0 / 0%)
neslihan (78 / 78 / 0 / 0%)
minnoş prenses ( 69,1 / 68,6 / 0,5 / 0,72%)
karamel_guzel ( 66,5 / / / %)
oztrk ( 69,5 / 69,5 / 0 / 0%) kendi isteğiyle ayrıldı
lolo( 86,2 / 85,3 / 0,9 / 1,04%)
banusultan( 79 / 78 / 1 / 1,27%)
turab571( 64,3 / 64 / 0,3 / 0,47%)
nurceng( 65 / / / %)
lightlife( 83 / 87 / -4 / -4,82%)eski üye geri döndü
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 721,8 / 722,2 / -0,4 / -0,06 )
işte oldu..
hadi bakalım yokmu başka gelen posi nesli karamel nurceng nerdesiniz kızlar
hımm aksamda spor yaptıysan afferın sana meyvemm benım cok sevındım valla senın adına ayy kız sen 5 lı rakamları gor ınsallah bende gelıyorum pesınden yenı yılda gorucem ınsallah
hafta sonu yapıyım yaa ben mısafır falan bıktım hep onlar kıl aldırıyor zaten bana bu hafta sonu yok kacamak falan detoks gunu baslıyor
pekı meyvem ben sımdı yapıcaklarımı anlatayım hazır ayrana yapmak ıstıyorum cok tuzsuz yıyeyem cunkum ben. pekı 2 lıtre ayranı seyı hep bıtırdınmı gunde kac bardak ıctın yada kase nasıl ettın en son saat kacta ıctın bıde senın bana verıdgın kılo takıbı sıtesını cokerttım galıba daha acılmıyor yaff ıyı oluyordı ordan kontrol edıyordum kendımıneyse haftaya 1 .5 kıl vereceksın vaadıne karsılık butun oylarımı bu secımde sana verıyorum meyvenulumm
günaydın kızlarrryaşasııın 1 kilo daha gitti.64 oldum ben turabcım senle aynıyız aslında hiç umutlu değildim biliyomusun cumadan bu yana 3 defa gezmeye gittim 1 gün bana gelen oldu hamurişi yedim veremem diyodum vermiim çok mutluyum .200 hundred yaparsan beni geçersin üzülme tatlış.öptüm kızar bugün bi bakıcıyla konuşmaya gidicem bugün dua edin nolur hayırlıysa olsun
kusura bakmayın kızlar listenizi bu hafta gümbürdettim ama isterseniz bu hafta listeye girmeyebilirim önemli olan paylaşımda bulunup motive olmak ve motive etmek liste önemli değil.. gerçekten toplamda yüzdemiz pozitif ise ben eksi yapıyosam listede olmayım kızlar.
yap canikom seninkini de yap..acaip gaza getiriyor..biz hedefimizi koyduk..bakalım ne kadarı gidicek..bak her ay böyle yapalım..süper oluyor..yılbaşı gelsin..şubat 1 e kadar tüm takım hedef belirleyelim..süper oluyor böyle..hem ben 60 demiştim canikom 62 değil tatlışım.hemen yetıstırdım kaptanımmm
68,5 - 62,0 = 6,5 kg yılbasına kadar verılcek olan kılogramm
,
6,5 / 14 gun = 0,464 gr hergun verılmesı gereken gr
0,464 * 7 gun = 3,24 kg bır haftada verılmesı gereken kg
hooof bunu gordukten sonra benımkını hazırlamama gereke yok herhalde
ben zaten yılbasına 64 demıstım yaa hep bu karamelın yuzunden gaza geldım 62 dedım
ayy belkım karamelım 62 olur yaa ınsallah karamelım hadı gel nerdesın bakımm
kusura bakmayın kızlar listenizi bu hafta gümbürdettim ama isterseniz bu hafta listeye girmeyebilirim önemli olan paylaşımda bulunup motive olmak ve motive etmek liste önemli değil.. gerçekten toplamda yüzdemiz pozitif ise ben eksi yapıyosam listede olmayım kızlar.
merak etme tatlım bız senı pıs kara yaglarınla bagrımıza bastık zatennsen bu eksılerı zaten artıya cevırmeye basladınn hem en nefret ettıgım seydır sen sısmansın ya oraya sıgmazsın gıbı kelımeler neolmus yanı eksıdeyız dıye takım arkadasımızı satıcak degılız herhalde bu hafta hepımıze super yontem buldum herkes hergunn 500 tane mekık ceksın haftaya lıstemıze bakarızkı artık 25 kılo ayy mıllet sok olur heee saka bıyana ben ve turab cezalıyız bız yapıcagız yanı butun takımı davet ederımmm bu sekılde senıde davet edıyorum lıgthlıfe yılbasında ıncecık olalımkı butun yılımız oyle ıncecık gecsınn
merak etme tatlım bız senı pıs kara yaglarınla bagrımıza bastık zatennsen bu eksılerı zaten artıya cevırmeye basladınn hem en nefret ettıgım seydır sen sısmansın ya oraya sıgmazsın gıbı kelımeler neolmus yanı eksıdeyız dıye takım arkadasımızı satıcak degılız herhalde bu hafta hepımıze super yontem buldum herkes hergunn 500 tane mekık ceksın haftaya lıstemıze bakarızkı artık 25 kılo ayy mıllet sok olur heee saka bıyana ben ve turab cezalıyız bız yapıcagız yanı butun takımı davet ederımmm bu sekılde senıde davet edıyorum lıgthlıfe yılbasında ıncecık olalımkı butun yılımız oyle ıncecık gecsınn
gunaydin bayanlarr
takimin yuzkarasi geldi desem yeridir kizlarr 200 gr almisim gerci ne yalan soyleyim daha cok aldim diyee dusunuyordum ama neyseki cok fena degil gerci daha ne kadar fena olsun degilmi amaa
iste boyle kizlar bugun toplantim var simdi cikiyorum aksama ancak gelirim ama aksamm size katilacam ben burdan uzaklastikca kilo aliyorum
neyse hepinizii cook cokk opuyorum bayanlarrr hadi ben kactimm kuslar
kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ederimm
yap canikom seninkini de yap..acaip gaza getiriyor..biz hedefimizi koyduk..bakalım ne kadarı gidicek..bak her ay böyle yapalım..süper oluyor..yılbaşı gelsin..şubat 1 e kadar tüm takım hedef belirleyelim..süper oluyor böyle..hem ben 60 demiştim canikom 62 değil tatlışım.
oy oyyy tatlım noluyor böyle ..nedemek girmeyebilirim felan..biz bir takımız canım..artılarıda eksileri de paylaşırız seve seve..sen merak etme ekside olmayız daha gelicek arkadaşlar var..hem olsak da önemli değil tatlış..haftaya tekrar coşarız
tam nerde kaldı bu nesli kesin uyuyodur diyodum ki yazmışsın kızohh yine başlamışmı pasta toplantıların neese başlasın bacım başlasın ki sen kilo almaya devam et kuşummmm
2.TAKIM
akrep33 ( 69,4 / 68,5 / 0,9 / 1,30%)
Poseidon83 ( 61,3 / / 0 / 0%)
neslihan ( 78 / 78,2 / 0,2 / -0,26%)
minnoş prenses ( 69,1 / 68,6 / 0,5 / 0,72%)
karamel_guzel ( 66,5 / / / %)
oztrk ( 69,5 / 69,5 / 0 / 0%) kendi isteğiyle ayrıldı
lolo( 86,2 / 85,3 / 0,9 / 1,04%)
banusultan( 79 / 78 / 1 / 1,27%)
turab571( 64,3 / 64 / 0,3 / 0,47%)
nurceng( 65 / / / %)
lightlife( 83 / 87 / -4 / -4,82%)eski üye geri döndü
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 721,8 / 722,4 / -0,6 / -0,08 )
wwaaooww süper hadi bakalım..yılbaşında da yeni hedef seçicez canım..haftaya lightlife dan 2 kilooooayyy sağolun yaaabende söz veriyorum haftaya 2 kilo gidecek :82:
akrebim bende söyledim kılomu beni görmedin mi yine14:
kılom 66.1 bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?