• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugünkü menüm sabah kahvaltı öncesi 1 mandalina su içmeyi unuttum akrep üzgü
nüm
1 dilim ekmek
1 yumurta
bol yeşillik
az peynir
4 zeytin
2 çatal reçel
1 bardak yeşil çay
ara 1 mandalina,rezene çayı
öğlen 1 dilim ekmek yoğurtla geçiştirdim
ara 1 elma
akşam yemeğinde balık yapıcam az sonra öğlen geçiştirdim biraz yerim fazla abartmam ama.nasıl kızlar iyi mi?

karamel nerelerdesin karşılaşamıyoruz?
turab nasıl gidiyor?ben regl oldum bugün keyfim yok inş.cumaya kilo veririm.yoksa 200 mekik düşman başına.
:46::46::46::46::46::46:
kızlar bu gün canım çok sıkkın

tiroit ultrasonum vardı bu gün

doktor tiroidimin yapısının bozulmaya başladığını söyledi

hiç iyi değilmiş

kilo alma yada verememe varmı dedi malesefki var dedim

tiroitten kaynaklanıyo dedi

yarın kendi doktoruma göstericem sonucu bakalım ne dicek
olmazsa düzgün bi endokrin uzmanı bulmak zorunda kalıcam

yarında evlilik yıl dönümüm mutlu olmam gerekirken değilim :43:
hayırlısı olun canım...üzüntüden arındır beynini..
Allah mutlu huzurlu ve sağlıklı nice seneler nasip etsin:71:
kızlar ben de bu gün pilatese başladım.bence aerobikten daha kolay.ilk günüm olmasına rağmen zorlanmadım.bel sıkıntımı yeni atlatmışken korkarak gittim ama düşündüğüm gibi çıkmadı.kolay adapte oldum.şimdi evde de çalışmak için cd tavsiyesi istiyorum.bir de küçüğüm diş çıkardığı için çok huysuz.durmuyor bir türlü.hep onun başındayım.
çok geçmiş olsun şekercimm:38:
Yaa ben bugün çok yoruldum. Ama kilo vereceğimi düşündükçe yorgunluğumu atıyorum :66::66:
Eveet gelelim bugünkü menüme;

09:00 1 Bardak Greyfurt Suyu, 1 Çay Kaşığı Kahvaltılık Çikolata
13:00 1 Kase Mercimek Çorbası, Yarım Dilim Ekmek
15:00 1 Küçük Havuç
19:00 Yarım Muz, 1 Adet Mandalina, 7-8 Adet Badem, Yarım Piko
21:00 1 Bardak Humana Bitki Çayı

2,5-3 litre su

Yarım saat Plates, 2 defa 8 kat iniş ve çıkış, 20 dk jimnastik ve her türlü ev işi (çamaşır, bulaşık, silme, süpürme, ütü, tuvalet banyo temizleme vsvs)

Bugün diyetimdeki en iyi gündü diye düşünüyorum. İnşaallah böyle devam ederim. Bugün bir alkışı hakettim :46:
:50:bence iyi değil şekercimm :45:
sabah greyfurt suyu tamam..15 dk sonra kahvaltı nerde...
öğle çorbanın yanında salatan yeşilliğin yada yoğurdun veya turşun nerde
meyve ile çerezi ve pikoyu birarada yemişsin direk yağ yapar..ayrı yemen lazım canım..
hiç yemek yememişsin nerdeyse..süt yoğurt yok..
zayıf ama hasta olmak istemeyiz dimi şeker:20:

buarada kızlar bugunku enerjımın sebebını sıze anlatmak ıstıyorum
dun gece pılatese gıttım yıne topları koydugumuz bır oda var benım şaş bır komsum var
gıtmıs hergun koydugumuz odaya koymus topları halbukı top koyma odası degısmıstı
neysemm toplarla yapmaya basladık bı baktım havası ınıyor bızımkılerın ulen neoluyor dedım
hocam bu toplar nıye ındı anlamadım dedım ne dese begenırsınız bayan ukala cok sısmansınız
oyuzden ınıyor bıde sonuna arkadaslar dıyor ulen dedım kalk bıtarafına gecır topuu
o elındekı top gıbın ol ınsallah dıyesım geldı. megerse bızım toplara gerızekalının bırı ıgne batırmıs
patlatmıs bıoyle buyuk bır sacmalık varmı yaa sınırlerım hopladı yerınden hcada dıyorkı yapabılıcegım bısey yok eyy okuz bu topla senın salonda bırakın bısey olmaz demen uzerıne bırakılmıs degılmı bıde utanmadan soyledıgıne bak allahım delı oldum yaa.ama yokk cokk sınırlendımm bende onun gıbı tas gıbı olmadan bu ısı bırakmıycam onada dötumu sallayıp bırazz selulıtlerın cıkmıs galıba arkadasım dıycem goruceksınız sızede anlatırım ozaman hangı renge dondugunu kızlar :47::47:

bak bak bende sınırlendım şımdı.kım o sana şişko diyen hatun.ne kadar kolay ya insanlarla dalga gecmek.kendısı cok mu fit yada hıc mı kusuru yokmuş :47::47:
boşver minnoşum sen.ona en güzel cevap zayıflamak bence.

bradan uzak kalma karamelcim cok guzel motive oldum ben burada

bende hemen deniyorum 2 yildir takmadigim kirmizi guzel bir bilekligim var

plates onada care. hareketler kan dolasimini hizlandiriyor selulut portakal kabugu goruntusu hic birsey birakmiyor

:1: :1:

turabcım normalde hergün burdaydım ama 1 haftadır fazla uğrayamaz oldum .:( şimdi hergün burdayım yıne bol bol motive olalılım incecik hatunlar olacaz inş.:1:

bende evde kırmızı ip bulamadım ama sosyete pazarında satılıyor soyle püslü gıdıp ondan alıcam kendıme bende :))

kedı gıbın kızım zaten dıyebılırsın sekerım gul gull :60::60::60: bosver amann ben gulunc olsun dıye oyle koydum adımı hatta kocama dedım mınnos prensesım ben aman da cok mutevazısın dedı hee dedım kralıce demedıkya hos prenses dedık:60::60: onlar ne ıpıymıs hıc bılmıyorum ama bende oyle dılek ıpı olsa ben onu koparırım kız uyurkene falan kendıme bıle caktırmadann:60::60:

ben senin ismini cok sevıyorumm ya .minnoş gıbı kızsın sevımle sıcakkanlı :))insanın kanı kaynıyor mınnoş derken :1::1:

uyanık arkadasım benım koparma sakın sen tak dene 1 hafta etkı etmezse cıkarırsın bak denemekten bişey olmaz değilmi.zaten önemli olan düşünce gücü.

merhaba.gif

bu sefer okuyorum geçmişi şekerler..beni hoş görün neolur dediğim gibi kendi işimi kurdum ve gerçekten o kadar çok evrak prosedürleri varki..resmi yerlere koşturup durdum..ayaklarıma kara sular indi artık..ne zor işlermiş böyle..
inşallah biraradayız bundan sonra..bakalım neler yazmışsınız:21:

akrebim cok sevındım işini kurmana artık rahat edersin.inan senın adına cok mutlu oldumm.hayırlı uğurlu olsun canım kaptanım

karamelım anladım guzel bır fıkırmıs ama sımdı bılegınde ıp bollasmıs dıyorsun
sakın kendı bol baglamış olmasınn:60::60: ee 1 senedır hıc yıkanmıyormu canım
nasıl aynı ıp bollasır ulenn renk bılem degıstırır bee:60::60: saka bıyana sunu bende denıyım
şöyle en janjanlısından ıp alayım önce:1:

canım yıkana yıkana ıp eskıyormuş zaten değiştırıyormuş oda.bollaşıncada yenı ıp takıyormuş bıleğıne sıkıca.hala takıyordu gecen.baklavayı cok sever 1 dılım yıyor bıleklığıne bakıyor tamam doydum dıyor.zayıf olmasına rağmen takıyor suandada

Yaa benimde aynı sorunum var canım ya ne yapmalı bilmemki bende sormayı düşünüyordum buna bir çare varmı diyee..çok sinir oluyorum canım sıkılıyor. ben ilk hamileliğimde badem yağıda sürmüştüm ama pek faydasını görmedim. :43::43::43:

yok canım bende bebe yağı sürüyorum ama doktor vucut yapından dedı.elastıkse derin yırtılmazmış.benımkı değilmiş.bol bol su ıc ve spor yap dedı.su da ıcıyorum ama yırtılıyor ya hemen :14::14:su yırtıklara da bı care bulsalar süper olacak

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşekkür ederim bana moral veriyosunuz

ben hastalığım için üzülmüyorum aslında hastalık veren allah dermanınıda verir biliyorum
canımı sıkan şey bebek yapmaya karar verdiğimiz tedaviye başladığımız sırada tiroidimin bu kadar ilerlemiş olması

bebek yapmak için ne zaman yola çıksak hep bi sorun çıktı karşımıza
belkide nasibim değildir 2. evlat bilemiyorum

ayrıca evlilik yıl dönümümü de kutladığınız için teşekkür ederim

acaba bu haşimatolulara özel bi diyet yokmudurki
bu yüzden kilo veremiyomuşum
bende verdiğim 10 kiloyu ne kadar çabuk aldım diye kendime kızıyodum
neyse demekki yediklerime dahada çok dikkat etmem gerekiyo
tatlım herşeyin hayırlısı..demekki böylesi senin için daha hayırlı..içinde bulunduğun durumu düşün öyle karar ver şekercim..duygusal davranma..bana göre de böylesi en hayırlısı..çünkü sorumluluğun artacak.ve zaten yeterince ağır bir yükün var canım..sen herşeyin en güzeline layıksın..hep mutlu kal:16:
dünki yediklerim

sabah :çok az peynir 5 tane zeytin salatalık domatez 1 dilim normal ekmek yarım bardak süt

öğle:dışardaydım sadece simit yedim 1 simitten biraz az

akşam:balık buğulama ve mercimek çorbası 1 dilim denge ekmeği(akşam yemeğimi 4 de yedim )

ara:bir avuç beyaz leblebi

aralarda çay içtim
:46::46::46:

medıhaycım tamam cok guzel bır dıyet menu lıstesı bır suru su ıcmıssın
ustelık sporunda harıka ama kıskandım bırazcık:60: bı kusuru bulayım hemen :60:
şaka bıyana tatlım sen neden kahvaltı yapmıyorsun kahvlatı metabolızmanı hızlandırıcak
olan ana unsur artı greyfurt suyunu kahvaltı yerıne kullanma cunku cok asırı asıdık bısey
mıdene zarar verır hee kahvaltının yanına ıcebılırsın yada kahvaltından hemen 5 dk once ıcebılırsın
amam mutlaka kahvaltı yap tatlım
çokmu güzel:26: hadi ordan lemm:57: nerei güzel o menü listesinin:20:

banucum bende pılatese gıdıyorum ama artık cok sevdıgım ıcın hıc bana sprmus gıbı gelmıyor
hosuma gıdıyor bıde vucudumun sekle gırdıgını gordukce cok cok ınanılmaz bır spor kesınlıkle herkese tavsıye edıyorum bıde cok eglencelı bak gor hatta sımdı olculerını al 10 ders sonra hıc kıl vermesen bıle heryerden 2-3 cm ıncelıyorsun cok fıt gorunuyorsun . ben artık hareketlerı ezberledım kendı kendıme evdede yapıyorum tavsıyem cd falan alma ınternette hergun ebru sallının vıdeoları verılıyor onlardan yap yada eger sabahları yapabılıyorsan ebrulıde 10.30 da yap bıraz cok konusuyor ebru ama o konusurken sen harekete devam edersen dahada etkılı oluyor:60::60: zaten pılates kursunada gıdıyorsun evde nekadar yapsan sana kardır. ayy herkese pılates asıladım yaaa ck mutluyum cokk:8::9::9::60::60:
hehehehehe:27:bana aşılayamadın canumm:33:
bu arada herkeslere gunaydın kızlarrr mucuckk mucuckkkk:68:
tam bugday ekmegının bır dılımını ortadan böldum arasına kasar domates marul koydum
ohh mıs gıbın kahvaltımı yaptımm cay olmamıstı daha işyerınde sımdı cayımı beklıyorum 4 gozle
bu sabah kalktıgımda tartıldım ama sadece 100 grcık verdıgımı gordum yanı hala daha
68 ı bılem goremedım ben bu ıddayı kaybetcem galıba ama hadı hayırlısı bakalımaksamları
meyveye devam akrebımm ama sankım bıraz hızlansa yaff artık sabredemıyorum buarada karamelım nerdesın bıseyın yok ınsallah merak etmeye basladım artık senı
dunden berı ortalıklarda yoksun bugunde salı artık cık ortaya:34:
hakkaten karamel nerde:50:
günaydın canım.platese akşam 6 da gidiyorum.1 saat çalışıyoruz.10 dakika da yoga yapıyoruz.spor salonum 100 metre mesafede.bütün işlerimi halledip eşime bırakıyorum kızlarımı.maalesef ne evin ne kızların işi bitmediği için hiç evde çalışamadım.ama spor hocam akşam bayağı inceldin deyince nasıl motive oldum anlatamam.1 hafta önce aldığım pantolon bol gelince de öyle mutlu olmuştum ki.kilo kaybım az ama sıkılaştığımı hissediyorum.
süpersin canım yaa..hadi bakem devamı gelsinn:74::74:

Bugünkü menümü yazayımda benı azarlayın kızlar:17::17::14:

sabah:1 bardak sıcak sırkelı su 1 dilim ekmek 1 dilim peynır

öğlen: 1 KUCUK KASE aşure :(

ikindin: 2 bardak cay

akşam üzeri : 1 portakal

akşam 6 da: 1 kase yoğurt corbası 4 yk kasığı yesıl fasulye 3yk pilav(evet yuhh dıyebılırsınız kızlar :(

1 lt su :(

Bugünkü menümü yazayımda benı azarlayın kızlar:17::17::14:

sabah:1 bardak sıcak sırkelı su 1 dilim ekmek 1 dilim peynır

öğlen: 1 KUCUK KASE aşure :(

ikindin: 2 bardak cay

akşam üzeri : 1 portakal

akşam 6 da: 1 kase yoğurt corbası 4 yk kasığı yesıl fasulye 3yk pilav(evet yuhh dıyebılırsınız kızlar :(

1 lt su :(

sen bu yediklerini cok mu buluyorsun simdi?
toplasan kac kalori eder bunlar? bence fena degil ama suyu cok az icmissin bence

karamel sen birde benim menume bak bakalim ne diyecesin
(emziriyorum)
Sabah kalinca 2 bardak oda sicakliginda su
8.30 1 br portakal+greyfurt suyu, bir tost, 3 bildircin yumurtasi
1 tek sekerli cay, yarim tatli kasigi bal
11.30 bir kupa nescafeli sut(sekersiz)
14.00 5 kasik pilav bir parca et buyuk bir bardak ayran
16.00 4 kasik pilav 1 kepce kuru fasulye bir iki salatalik tursusu
18.00 2 hurma 2 kuru incir bir kucuk bal kasesi beyaz leblebi 2 bardak yesil cay
19.30 yarim elmaSabah 45 dk pilates ardindan 30 dk hareketli belly dance
4.5 litre su
birazdan bir bardak sut icerim belki birazda beyaz leblebi cunk acikir gibiyim

burdaki kızların çoğu hamile kalmış arkadaşlar.. sevgili akidişler size soruyorum hamile kalmanızda etken olduğunu düşündüğünüz bi faktör oldu mu oldu ise paylaşırmısınız? kür dua yada yakı gibi?

canım öncelikle kolay gelsin.ben de ilk çocuğuma 5.yılda hamile kaldım.ikinizde de bir sorun yoksa zamana bırak.ben stres yapmayı bıraktığım ay hamile kaldım.ama 1 günlükken kaybettim küçük oğulcuğumu.allahtan uzun ömürlü sağlıklı evlatlar dile.

eğer diyetini düzgün yapıyosan mutlaka verirsin tatlım bu hafta olmasa da bu hafta direnen kilolar önümüzdeki hafta mutlaka gidecektir.. :kkk:

İnşaalllahhhh Canım yaa teşekkürler siz böyle moral verdikçe motivasyonum artıyor.

tamam şekercik hemen veriyorum ama süper tarif ona göre..ben bu tarifle ilk doğum sonrası tüm fazlalıklarımı vermiştim..hem çok kötü kilo almıştım..ve kırkım bitene kadar eski kiloma gelmiştim..bir tutam belim kalmıştı yahu:1:tabi o zaman bilinçli yapmamıştım bunu..sadece bağırsaklarımı yumuşak tutsun diye yapıyordum ameliyatlı olunca..günde 4-5 defa wc ye çıkınca kilo felan kalmıyor tabii..minnoşumm sen haalaa yapma taammııı:27:

işte tarif:

250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın

iyice yıkanır..düdüklü tencereyekoyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir..

ben o zaman bu şekilde yapmıştım.bu şekilde daha keyifli oluyordu içmesi..isteyen hoşaf şeklinde içebilir..hem acaip sütüm olmuştu..hem zayıflamıştım..hem de vitamin olmuştu:62::62:

Teşekkür ederim şekerimmm. İncirimi alır almaz yapmayı planlıyorum

:46::46::46::46::46::46:

:50:bence iyi değil şekercimm :45:
sabah greyfurt suyu tamam..15 dk sonra kahvaltı nerde...
öğle çorbanın yanında salatan yeşilliğin yada yoğurdun veya turşun nerde
meyve ile çerezi ve pikoyu birarada yemişsin direk yağ yapar..ayrı yemen lazım canım..
hiç yemek yememişsin nerdeyse..süt yoğurt yok..
zayıf ama hasta olmak istemeyiz dimi şeker:20:

Tatlımmm bende farkındayım o günün menüsünün iyi olmadığını ama her gün güzel bir menü yapamıyorum maalesef.:59::59: O gün için öyleydi işte. Özellikle yoğurdu eksik etmem ama evde bazı malzemeler bitti eşimin hastalındanda gidemedik bir tülü markete. sonunda eşim işten gelince dün akşam gidebildim. İnşaallah daha dengeli olarak devam ederim. :34::34:

Akrepçim yeni işin hayırlı olsun. hayırlı ve bol kazançlar dilerim tatlım.

Bugünkü menüm;
08:00 2 Adet Kuru Kayısı, 1 Tatlı Kaşığı Pekmez
09:00 1 Bardak Greyfurt Suyu, 1 Kase Nesfit
13:00 Yarım Muz, 4-5 Adet Badem
16:00 1 Kase Çorba, 1 Dilim Kepek Ekmeği, 3-4 Adet Badem
19:00 1 Adet Piko, 1 Kase Yoğurt
21:00 5 Adet Kestane

3 Litre su

Yaa ben bu kestaneyi çok severim ama kaloriside çok yüksekmiş yiyemedim :(( Bu arada bir öğündeki yazdığım şeyleri aynı anda yemiyorum 10-15 dk aralıklarla yemeyi tercih ediyorum.

Bugün sonunda yürüme bandımı çıkarrtım. yürüyüşe başladım çok şükür. 35 dk Plates, 35 dk Yürüme bandında yürüyüş, 2 defa 8 kat indim, 1 defa çıktım, hafif ev işi.

Bugün biraz vaktimi kızıma ayırmayı tercih ettim. Oğluşumun huysuzluğundan benim kilo verme çabalarımdan 3-4 gündür çok fazla ilgilenemiyordum. Barby sine gelinlik diktik beraber uzun zamandır istiyordu. İsteğini yerine getirmiş oldum şükür. İyi oldu bugün onunla ilgilenmek. Banada iyi geldi.:66::66::66:

Herkese hayırlı gecelerrr...Cumaya 2 gün kaldı yawss ona göre :52:

akrepcim işin hayırlı olsun canım
turab platese bende başladım canım
karamel tekar hoş geldin canım
minnoş platese sayende başlayacağım duacyım sana
medihayy kahvaltı yapmayı unutma canım emziriyosun sende galiba değil mi?
ve yeni katılan arkadaşlar hepinize iyi geceler.gezmeden geç geldim sonra aşk ve cezayı izledim ancak yazabildim.öpüldünüz hepiniz iyi gecelerrrrrrr

kizlar yusuf ikinci bilgisayari da bozdu servise yoladik
bu cuma internete girme firsatim olmazsa facedeki arkadaslardan biri faceden ya da burdaki arkadaslardan biri ozelden bana tel nosunu verirse innternetim olmazsa cuma gunu mesaj atsam kilomu

internete girebildigim aralarda bakicam ins. cumaya nete girebilirim de mesaj atmaya hic gerek kalmaz.

ins. herkesler iyidir. ben hergun evin bir isini hallediyorum
neyse yusuf saldirdi klavyeye
iyi geceler

selam kızlar pılatescı kardeslerımm hepınızıee boll pılateslı gunler dılerımm
posıcım cok uzuldum yaa bılgısayarın bozulmasına
bu yusuf cok yaramazlık yapmaya basladı bakk:emir_bebek:

akrebım yenı ısın hayırlı olsun allahım bol kazanclar hayırlı ısler nasıp etsınn

karamelımm yanlıs duyumlar alıyoum senden aman haa hemencecıkk dıyete devam edıyorsun
buarada beınım bugece mısafırlerım vardı akrebım dovucek yıne benı ama
ya bıde ben 3 gundur wcyı hıc gormedım yaa sulusu dısında yanı:27::27:

turabcım umarımm en kısa zamanda pılatesın verımlerını alıcaksın
nurceng canımm sende basla hadı yenı baslayan kızlar ölçulerınızı alınn bence
3-4 seferden sonra farkı gorunce ölene kadar bırakmıycaksınızdır :60::60:

gunaydın gunaydın gunaydın sekerlerımm:38::38::38::38:
mınnosunuzz dunn nıhayet kuru kayısı ve ıncırı almıs olup vatana mıllete hayırlı olsun
cunkum busabah ıtıbarıylen 4 gundur wc yuzu gormeyen dötumm yuzunden şişk patates olucam beee:60::60::60::60: ayy sımdıkk aksam tarıfını de yazdım buaksam yapıcam akrebımm he bıde
meyvenull bı sıte verdı bana kılo takıbı dıye bır sıte hergun yedıklerını yaptıklarını kılo yazıyorsun
kendını daha ıyı takıp edıyorsun. ayy cok guzel bır sey mesela bır dılım tıramısunun tam tamına 2 saat pılatese denk geldgını görerek kendımden gecıp duvarlara vuruyorum kendımı harıka bısey yanı
normalde kalorı hesabı yapmam yanı o sekılde yemem ama bazen aman elma yerıne bır dılım borek yıyım dedıgım aksamlarda olmadı degıl yanı burdan anlıyoruzkıı saglıklı besınnler in yaglı besınler out busenenın modasında kızlarr :60::60::60: ay bıdaha tovbe elma yerıne az kucuk pastanın kosesını yıyım demek:59:

Günaydınlarrrrr kızlarrr. Gününüz güzel geçsin yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. :66::66: Yahu bu sabahta süper başladım güne. :62: :66:

Ehh ben kaçtım çünküm ebru ile plates yapcamm. Bugün plates plus günü kaçırmamalıyım. Göbişi olanlar yarında karın günü kaçırmayın derimm.

Back