Akrepçim yeni işin hayırlı olsun. hayırlı ve bol kazançlar dilerim tatlım.
Bugünkü menüm;
08:00 2 Adet Kuru Kayısı, 1 Tatlı Kaşığı Pekmez
09:00 1 Bardak Greyfurt Suyu, 1 Kase Nesfit
13:00 Yarım Muz, 4-5 Adet Badem
16:00 1 Kase Çorba, 1 Dilim Kepek Ekmeği, 3-4 Adet Badem
19:00 1 Adet Piko, 1 Kase Yoğurt
21:00 5 Adet Kestane
3 Litre su
Yaa ben bu kestaneyi çok severim ama kaloriside çok yüksekmiş yiyemedim( Bu arada bir öğündeki yazdığım şeyleri aynı anda yemiyorum 10-15 dk aralıklarla yemeyi tercih ediyorum.
Bugün sonunda yürüme bandımı çıkarrtım. yürüyüşe başladım çok şükür. 35 dk Plates, 35 dk Yürüme bandında yürüyüş, 2 defa 8 kat indim, 1 defa çıktım, hafif ev işi.
Bugün biraz vaktimi kızıma ayırmayı tercih ettim. Oğluşumun huysuzluğundan benim kilo verme çabalarımdan 3-4 gündür çok fazla ilgilenemiyordum. Barby sine gelinlik diktik beraber uzun zamandır istiyordu. İsteğini yerine getirmiş oldum şükür. İyi oldu bugün onunla ilgilenmek. Banada iyi geldi.
Herkese hayırlı gecelerrr...Cumaya 2 gün kaldı yawss ona göre
akrepcim işin hayırlı olsun canım
turab platese bende başladım canım
karamel tekar hoş geldin canım
minnoş platese sayende başlayacağım duacyım sana
medihayy kahvaltı yapmayı unutma canım emziriyosun sende galiba değil mi?
ve yeni katılan arkadaşlar hepinize iyi geceler.gezmeden geç geldim sonra aşk ve cezayı izledim ancak yazabildim.öpüldünüz hepiniz iyi gecelerrrrrrr
kizlar yusuf ikinci bilgisayari da bozdu servise yoladik
bu cuma internete girme firsatim olmazsa facedeki arkadaslardan biri faceden ya da burdaki arkadaslardan biri ozelden bana tel nosunu verirse innternetim olmazsa cuma gunu mesaj atsam kilomu
internete girebildigim aralarda bakicam ins. cumaya nete girebilirim de mesaj atmaya hic gerek kalmaz.
ins. herkesler iyidir. ben hergun evin bir isini hallediyorum
neyse yusuf saldirdi klavyeye
iyi geceler
gunaydın gunaydın gunaydın sekerlerımm
mınnosunuzz dunn nıhayet kuru kayısı ve ıncırı almıs olup vatana mıllete hayırlı olsun
cunkum busabah ıtıbarıylen 4 gundur wc yuzu gormeyen dötumm yuzunden şişk patates olucam beeeayy sımdıkk aksam tarıfını de yazdım buaksam yapıcam akrebımm he bıde
meyvenull bı sıte verdı bana kılo takıbı dıye bır sıte hergun yedıklerını yaptıklarını kılo yazıyorsun
kendını daha ıyı takıp edıyorsun. ayy cok guzel bır sey mesela bır dılım tıramısunun tam tamına 2 saat pılatese denk geldgını görerek kendımden gecıp duvarlara vuruyorum kendımı harıka bısey yanı
normalde kalorı hesabı yapmam yanı o sekılde yemem ama bazen aman elma yerıne bır dılım borek yıyım dedıgım aksamlarda olmadı degıl yanı burdan anlıyoruzkıı saglıklı besınnler in yaglı besınler out busenenın modasında kızlarray bıdaha tovbe elma yerıne az kucuk pastanın kosesını yıyım demek
karamel sen birde benim menume bak bakalim ne diyecesin
(emziriyorum)
Sabah kalinca 2 bardak oda sicakliginda su
8.30 1 br portakal+greyfurt suyu, bir tost, 3 bildircin yumurtasi
1 tek sekerli cay, yarim tatli kasigi bal
11.30 bir kupa nescafeli sut(sekersiz)
14.00 5 kasik pilav bir parca et buyuk bir bardak ayran
16.00 4 kasik pilav 1 kepce kuru fasulye bir iki salatalik tursusu
18.00 2 hurma 2 kuru incir bir kucuk bal kasesi beyaz leblebi 2 bardak yesil cay
19.30 yarim elmaSabah 45 dk pilates ardindan 30 dk hareketli belly dance
4.5 litre su
birazdan bir bardak sut icerim belki birazda beyaz leblebi cunk acikir gibiyim
ben burdayım şekercimgünaydın kızlarrrrr nnasılsınız bakalım buara kimse olmuyor burda ya nerelerdesiniz?kaptanımız da yok.minnoş valla bende düşünmüyodum platesi bende yapsam mı k ama tam başlarım benim oğlan huysuzlanır yapabilir miyim acaba?sabah ki menüm
1 yumurta çeyrek simit 3 eti form yeşillik 3-4 çatal krem peynir 4 zeytin 2-3 atal reçel 1 bardak kuşburnuçayı 1 bardak rezene çayı kahvaltıdan önce su içemiyorum ben midem bulanıyo o zamn .şimdi işim var oğlum uyurken yapıyım.öğlen yine gezmem var.orda yrim artık akşamda çokaz yerim tabi inş.
kuşum bişii dicem şimdi sağ bacağımıza yaptık sola yapmadık.sol bacağımız sağdan kalın mı olcek o zamanayyy tesekkur ederım tesekkur ederımmm pılates kardeslerım benımm
gıtsın kara yaglar arkadaslar pılatestekı en onemlı konu nefes onların harekettekı yerlerını
bıldıkten sonra gerısı kolay hee bıde sag bacagınıza yaptıgınızı sl bacagınızada aynı sayıda
yapın herzaman fark olmasın okıss kızlarr hadı gıtsınn kara yaglar
sen melankolik durumlarından çıktınmı yaneeeKızlar benim iştahım cok açıldı ya( Allahım bana yardım et.kendime zor hakim oluyorum.sporda yapmıyorum
kıskandım valla kızlar sizi.ne güzel plates yapıyorsunuzbende becerebilsem yapıcam ama yapamıyorum
göbüş eritme yarışmasına devam edeyım.yoksa vucudum sarkacak
hee tabii meyve yencek demiayy canımm ne yabancısı sen bızım yuregımızın taaa ıcındekı karamelımızsınn
bız senı ancak ve ancak bır sartla yabancı sayarızz dıyetı bırakıp dombılı olursan
kııı oyle bısey olmayacagı ıcın eger yaparsan senı dovucegımı bıldıgın ıcın hemencecık
aksam 7den sonra yemek yemeyı bırakıyorsunn hatta meyve bıle yeme bır hafta
vucudun gece yemelerını unutssun tatlıskommm ay ben senı ozlemısım sekerımm
oyy benmi şeyy ne dicektim kimerka etme karamelım dötumuzdekı selulutler yanacagı ıcın ısınacaksındır
ayy asureyı bende severım sekercım bende kacamak yapıyorum ama sabah kahvaltıda yada oglen
aksamları sadece meyve sekerım bak 3-4 gun yap hemen suzuluyorsun yaa demı akrebım kaptanımm bıse soyle su karamale yaa cozutmuss ıyıcene
ben burdayımmmcanımm minnoşum cok sağol.nerdeyse tanışalı 3 ayı gectı ama sankı yıllardır arkadas gıbı olduk.sizinle muhabbet etmeyınce özlüyorum inan.aklım hep sizde kalıyor.
merak etme dombili olmayacam ben bu yola baş koydum artık dönüşü yok YA ZAYIFLACAM YA ZAYIFLAYACAM
Bende sizleri çok özledim canım ya.Akrebim nerde posim neslim ? ve yeni takım arkadaslarım
onlarlada fazla birseyler paylaşamadım cok üzülüyorum.ama artık gün boyu burdayım bı yandan tezımı yazıcam bı yandan 2.takımda olucam :))
ayyy bu süper fikirmişKızlar bakın aklıma ne geldi...
benim erkek kardesımın sevgılı Polanyalı.Bize ziyarete geldiğinde bileğinde kırmızı bi ip vardı.benimde dikkatimi cektı sordum
bizim bu gelin şuan ebru şallı gıbı görünüyor eskiden aynı benım gıbıymış :)yani tombik.artık kıloları canına tak etmiş gitmiş bir spor salonuna yazılmış ordakı hocası kırmızı bi ipi bileğine cok sıkmadan bağlamasını istemiş.Kırmızı insandas uyarıcı bir etki yarattığı ıcın ne zaman canın bıseyler yemek ısterse kendıne hakım olamazsan yada diyetını bozmaya calışırsan bu ipe bak ve gelecekte cok zayıf ve güzel olduğunu düşün demiş.
bizim gelin aynen yapmış bunu1 sene içinde 25-30 kılo vermiş ama hergün spor yapmış yedıklerıne cok dıkkat etmiş şimdi incecik ve sımsıkı eti .hayatta inanmazsınız onun eskıden şişman olduğuna.
ve bileğindeki ip cok bol duruyordu cunku zayıflayınca bileğide zayıflamış ip bol gelmeye baslamış.Sende dene cok faydası oluyor dedı.iştahın acıldığı an bileğindeki ipe bak dedı.
kızlar o zamn denemedim ama şimdi denemeye karar verdim.şu 2 ıkı gündür iştahım cok açıldı cunku .hemen şimdi kırmızı bi ip bağlıyorum hatta bijuterilerde kırmızı şans bileklikleri var şöyle süslü püslü gidip ondan alıp takaıyım ve ne zaman işhatım açılırsa bakayım :)) zayıflama bilekliğim olsun
kızlar bence sizde bi deneyin belkı sizdede olumlu bir etkı yaratır.Minnoşumunda dediği gibi gitsin şu kara yağlar yahuuuuu
sen melankolik durumlarından çıktınmı yaneee
hee tabii meyve yencek demi
oyy benmi şeyy ne dicektim kiya ben akşamları çerez yiyorum pazardan bu yana meyvem olmayınca..sanırım benim tartı o yüzden inat ediyor yaa oyy bugün pazar var ve akrep pazardan meyve doldurcek
ben burdayımmm
ayyy bu süper fikirmişsen bunu önce neden demedin kııs hemen bugün kırmızılanıyorus hemennn:13::13:
sen bizden gizli gizli çerez mi yiyorsun akrebim seni gidi seni.yok bundan sonra çerez fılan al pazardan taze taze meyvelerini meyve yıyecez artık.bak sen yemezsen bende yemem meyve yemek yerım senın yüzünden şişko patata olurum seni suçlarım ona göre
ayy akrebim aklıma yenı geldı su kırmızı ip.biliyosun aklım basında değil bu aralar
bende bugün kendıme alıp takıcam kırmızı bıleklık.beynım onu her gördüğünde DURRR YEME KARAMELLLLL diyecek
AYYYY medihaay bende cok severım kestaneyı.fırsatım olsa rejımde olmasam bol bol yerdım.acayıp kalorısı var ama .akşam yemektense öğlen yemeyi tercıh etsen daha cabuk erıtırsın kalorisini
cocukken benımde en sevdiğim sey barbilerime kıyafet dıkmektı.sen sımdı bahsedınce o günlere döndüm canım.zaman nasıl akıp gecmiş ya.Medihaaycım kızın kaç yasında ?
selam kızlar.büyük kızımı öğle yemeğini yedirip okuluna yolladım.küçüğümü yıkayıp yedirip uyuttum.bizim kızlar neler yapıyor şöyle bir bakayım dedim.baktım ki herkes pilates e sarmış.ne kadar yaradığını cuma sabahı anlayacağız değil mi.kırmızı ip olayı da iyi fikir.ben şu bildiğimiz paket lastiklerini duymuştum.bileğine takıp elin abur cubura gidince çekip bırakıyormuşsun.acıtıyordur herhalde.ama kilodan duyulan can sıkıntısından fazla değildir.bir nevi cıss yani.
iyidir banu sen nasılısn?light çım nasılsın.
Gunaydin arkadaslar
saglikli otokontrollu bir gun diliyorum sizlere
medihaay bende bugun ebru salli ile plates yaptim. Bende neden bu kadar zorlandim diyorum plus gunuymus meger. Harika geldi bana, yakti yaktii yaglari..
karamel ben dun bilekligimle dolastim. Etkilide oldu. ama bilekligin metal kismi alerji yapti bende bugun cikardim hemen. Deri yapima uygun baska bir kirmizi bileklik takacagim. Kafama yatti.
minnos plates cok iyi geldi bana sanki iki gunde inceldim. 45 dk onu yaptiktan sonra birde tempolu hareket ediyorum. Gitsin kara yaglar... artik sabahlari TV8 den takip edecegim cunku benim plates cdm cok kolay.
gunaydın turabcımm ben sana demedımmı hemen farkedıceksın dıye bu hafta olmasa haftaya da tartıda kesın farkettırır canım hatta belkı bu haftada farkettırır ınsallah yanııakrepcim yeni isin hayirli olsun
kayisi hosafi tarifini denedim. eh benim icin yeni bir tat ama fena degil ictim bugun sabah. acaba icine pekmez ne icin konuluyor tatlandirmak icin mi? oyle ise ben koymamayi dusunurum.
birde sormak istedigim bisey daha var, normalde elhamdulillah bende wc ye cikma sorunu yok. boyle dogal birsey ilerde bende bagirsak tembelligi yapmasin???
bir sey dahagece karnim cok acikti yahu, gec saatte olsa meyve yiyormusunuz?
bencede sut ıc sekercımmselam kızlar nasılsınız?
turabcım gece geç bi vakitte karnının açlığını gidermek istiyosan meyvede yiyebilirsin ama ben süt içiyorum hatta karnım acıksın acıkmasın eğer canımistiyosa yatmadan önce içiyorum sanada tavsiye ederim. eğer kan şekerin düştüyse de tarçınlı süt iç işe yarıyor..
Offf offf nası yoruldum. Ebrunun dediği gibi cayır cayır yanıyorumm yafff.
Canım ya aslında bencede kalorisi fazla şeyleri akşam yememek lazım ama eşim ve kızım isteyince sıcak sıcak görünce dayanamadım yedim.Allah'tan oğluşum ağladı da tekrar uyutmak için gittim yoksa daha fazla yiyebilirdim.Bazen çocuk ağlamasıda işe yarıyor işte
Canımcım kızım 6 yaşına girecek şubatta inşaallah. Ana okuluna gidiyor. Görsen nasıl sevindi gelinliği dikince zıpır.
buarada sekerler ben bugun adet oldum sımdık acaba bugun oldumya hemen sıslık gıder cumaya kılo almamıs olurum demı yaa hooff tam bısı yapıyorum şişkoca bıse cıkıyor hep karsıma benım sucum gunahım ne yaff
selam kızlar nasılsınız?
turabcım gece geç bi vakitte karnının açlığını gidermek istiyosan meyvede yiyebilirsin ama ben süt içiyorum hatta karnım acıksın acıkmasın eğer canımistiyosa yatmadan önce içiyorum sanada tavsiye ederim. eğer kan şekerin düştüyse de tarçınlı süt iç işe yarıyor..
ne almasi minnosum vermis olmalisin, sozumuz vardi minnos hadi kaldir totoyu
Sutu cok seviyorum sut iceyim olmazsa yatmadan acikinca. Vucudum 8 den sonra birsey yememeye alisamiyor.
ay nebılıyım turab her seferınde bu adet donemı bana tontışlık olarak gerı donuyor bılemıyorum
ayy ınsallah verırım turab ya bugun tartıldım 100 gr gıtmıs ben ıddıayı kaybetcem galıbakı baksana 68ı bıle goremedım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?