Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

AYYYY medihaay bende cok severım kestaneyı.fırsatım olsa rejımde olmasam bol bol yerdım.acayıp kalorısı var ama .akşam yemektense öğlen yemeyi tercıh etsen daha cabuk erıtırsın kalorisini
cocukken benımde en sevdiğim sey barbilerime kıyafet dıkmektı.sen sımdı bahsedınce o günlere döndüm canım.zaman nasıl akıp gecmiş ya.Medihaaycım kızın kaç yasında ?

hoşbulduk canımmmmmm

bu yusuf teknoloji canavarı olmuş.yada bakıyor annesı sürekli bilgisar basında o da kıskanıyor anne benımle nıye ılgılenmıyorsun dıye bilg. kırıyor.kesın böyle

anammm bende istıyom o sitenın ismini minnoşum.aşureye saldırmadan bakayım 1 tabak asure kaç dk spora eşitmiş

canım maşallah 4.5 lıtre su mu...ah ah ben 2 lıtreyı ıcsem şükrediyorum.kızlar kış geldı havalara soğudu ben su ıcemıorum artık aklıma bıle gelmıyor (
canım sen gercı emzırıyormuşsun.sen bakma bana ben hareketsızım tez yazıyorum bilg.basında sabahtan akşaama kadar oturuyorum.bana göre o yedıklerım cok cunku dün sabah ve öğlen az yemişim akşam cok yemişim tam tersı olmaydı akşam yedıklerımı erıtemıyorum cunku

bu arada bebeği olmasına rağmen spor yapan anneleri tebrık edıyorum.bende utanmalıyım kendımden

ben burdayım şekercim
bidee öölleeee buraya gelip kimsecikler yok demeyiniz lütfen..siz paylaşımınızı yapın sonraki gelen ve sonraki gelen yapsın paylaşımlarını ve cevaplandırsın tabii gereken ilgi gösterilir böylelikle takıma dimi şekerler..yoksa hepimizin aynı saatte girebilmesi mmkün olmayabilir..
kuşum kahvaltı öncesi ballı sıcak su iç ..yada limon damlat sıcak suyuna..temizler bağırsaklarını güne güzel başlatır..bulanmaz emin ol miden
kuşum bişii dicem şimdi sağ bacağımıza yaptık sola yapmadık.sol bacağımız sağdan kalın mı olcek o zaman
sen melankolik durumlarından çıktınmı yaneee

hee tabii meyve yencek demi
oyy benmi şeyy ne dicektim ki ya ben akşamları çerez yiyorum pazardan bu yana meyvem olmayınca..sanırım benim tartı o yüzden inat ediyor yaa oyy bugün pazar var ve akrep pazardan meyve doldurcek
ben burdayımmm
ayyy bu süper fikirmiş sen bunu önce neden demedin kııs hemen bugün kırmızılanıyorus hemennn:13::13:

sen melankolik durumlarından çıktınmı yaneee

gÜNAYDIN SEVGİLİ KAPTANIM
ne yaptın halletın mı bütün işlerini.yeni işin hayırlı uğurlu olsun akrebimm.

valla cıktım cıktım kendime geldim :)) hemde fazlasıyla kendıme geldim.diyete konsantre olmaya calışıyourm.herkes plates yapıyor ne güzel ben sporda yapamıyorum.

akrebim senin nasıl gıdıyor diyet.yoğunsun biliyorum sen o koşuşturmayla kılo vermişsindir kesin bu hafta :))

sen bizden gizli gizli çerez mi yiyorsun akrebim seni gidi seni.yok bundan sonra çerez fılan al pazardan taze taze meyvelerini meyve yıyecez artık.bak sen yemezsen bende yemem meyve yemek yerım senın yüzünden şişko patata olurum seni suçlarım ona göre

ayy akrebim aklıma yenı geldı su kırmızı ip.biliyosun aklım basında değil bu aralar
bende bugün kendıme alıp takıcam kırmızı bıleklık.beynım onu her gördüğünde DURRR YEME KARAMELLLLL diyecek

karamelım su kırmızı ıp ısını bende yapıcam du bakalım bulayım bır ıp once
sıtenın adı kılotakıbı yazınca cıkıyor uye ol gunluk gıbı kaydedıyor yedıklerını aktıvıtelerını
hersey orda gorunuyor yanı kendını kontrol edıyorsun ıste ben dun basladım hosuma gıttı yanı

Offf offf nası yoruldum. Ebrunun dediği gibi cayır cayır yanıyorumm yafff.

Canım ya aslında bencede kalorisi fazla şeyleri akşam yememek lazım ama eşim ve kızım isteyince sıcak sıcak görünce dayanamadım yedim. Allah'tan oğluşum ağladı da tekrar uyutmak için gittim yoksa daha fazla yiyebilirdim.Bazen çocuk ağlamasıda işe yarıyor işte
Canımcım kızım 6 yaşına girecek şubatta inşaallah. Ana okuluna gidiyor. Görsen nasıl sevindi gelinliği dikince zıpır.

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar
saglikli otokontrollu bir gun diliyorum sizlere
medihaay bende bugun ebru salli ile plates yaptim. Bende neden bu kadar zorlandim diyorum plus gunuymus meger. Harika geldi bana, yakti yaktii yaglari..
karamel ben dun bilekligimle dolastim. Etkilide oldu. ama bilekligin metal kismi alerji yapti bende bugun cikardim hemen. Deri yapima uygun baska bir kirmizi bileklik takacagim. Kafama yatti.
minnos plates cok iyi geldi bana sanki iki gunde inceldim. 45 dk onu yaptiktan sonra birde tempolu hareket ediyorum. Gitsin kara yaglar... artik sabahlari TV8 den takip edecegim cunku benim plates cdm cok kolay.

akrepcim yeni isin hayirli olsun
kayisi hosafi tarifini denedim. eh benim icin yeni bir tat ama fena degil ictim bugun sabah. acaba icine pekmez ne icin konuluyor tatlandirmak icin mi? oyle ise ben koymamayi dusunurum.
birde sormak istedigim bisey daha var, normalde elhamdulillah bende wc ye cikma sorunu yok. boyle dogal birsey ilerde bende bagirsak tembelligi yapmasin???
bir sey daha gece karnim cok acikti yahu, gec saatte olsa meyve yiyormusunuz?

selam kızlar nasılsınız?
turabcım gece geç bi vakitte karnının açlığını gidermek istiyosan meyvede yiyebilirsin ama ben süt içiyorum hatta karnım acıksın acıkmasın eğer canımistiyosa yatmadan önce içiyorum sanada tavsiye ederim. eğer kan şekerin düştüyse de tarçınlı süt iç işe yarıyor..

selam kızlar.büyük kızımı öğle yemeğini yedirip okuluna yolladım.küçüğümü yıkayıp yedirip uyuttum.bizim kızlar neler yapıyor şöyle bir bakayım dedim.baktım ki herkes pilates e sarmış.ne kadar yaradığını cuma sabahı anlayacağız değil mi.kırmızı ip olayı da iyi fikir.ben şu bildiğimiz paket lastiklerini duymuştum.bileğine takıp elin abur cubura gidince çekip bırakıyormuşsun.acıtıyordur herhalde.ama kilodan duyulan can sıkıntısından fazla değildir.bir nevi cıss yani.

light çım nasılsın.
iyidir banu sen nasılısn?
şu paket lastik olayıda iyiymiş ama delilerin kafaya taktığı huni gibi algılamasın millet

gunaydın turabcımm ben sana demedımmı hemen farkedıceksın dıye bu hafta olmasa haftaya da tartıda kesın farkettırır canım hatta belkı bu haftada farkettırır ınsallah yanıı

bencede sut ıc sekercımm

ebruyaa baka baka fıstık olucagız ınsallah uzum uzume baka baka mısalıı

ne almasi minnosum vermis olmalisin, sozumuz vardi minnos hadi kaldir totoyu

Sutu cok seviyorum sut iceyim olmazsa yatmadan acikinca. Vucudum 8 den sonra birsey yememeye alisamiyor.

ne almasi minnosum vermis olmalisin, sozumuz vardi minnos hadi kaldir totoyu

Sutu cok seviyorum sut iceyim olmazsa yatmadan acikinca. Vucudum 8 den sonra birsey yememeye alisamiyor.

ay nebılıyım turab her seferınde bu adet donemı bana tontışlık olarak gerı donuyor bılemıyorum

ayy ınsallah verırım turab ya bugun tartıldım 100 gr gıtmıs ben ıddıayı kaybetcem galıbakı baksana 68ı bıle goremedım daha

sen simdiden basla ozaman tontişim hundred yapmaya
gel biz bu cezayı 500 hundreda çıkaralım 200 ün pek yaptırımı olmadı demekki.
üzülme prenses ama motıvasyonunuda kaybetme bu hafta olmazsa öbür hafta gidecek bu kara yaglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…