Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hayırlısı olun canım...üzüntüden arındır beynini..
Allah mutlu huzurlu ve sağlıklı nice seneler nasip etsin
çok geçmiş olsun şekercimm
bence iyi değil şekercimm
sabah greyfurt suyu tamam..15 dk sonra kahvaltı nerde...
öğle çorbanın yanında salatan yeşilliğin yada yoğurdun veya turşun nerde
meyve ile çerezi ve pikoyu birarada yemişsin direk yağ yapar..ayrı yemen lazım canım..
hiç yemek yememişsin nerdeyse..süt yoğurt yok..
zayıf ama hasta olmak istemeyiz dimi şeker

bak bak bende sınırlendım şımdı.kım o sana şişko diyen hatun.ne kadar kolay ya insanlarla dalga gecmek.kendısı cok mu fit yada hıc mı kusuru yokmuş
boşver minnoşum sen.ona en güzel cevap zayıflamak bence.

turabcım normalde hergün burdaydım ama 1 haftadır fazla uğrayamaz oldum . şimdi hergün burdayım yıne bol bol motive olalılım incecik hatunlar olacaz inş.

bende evde kırmızı ip bulamadım ama sosyete pazarında satılıyor soyle püslü gıdıp ondan alıcam kendıme bende :))

ben senin ismini cok sevıyorumm ya .minnoş gıbı kızsın sevımle sıcakkanlı :))insanın kanı kaynıyor mınnoş derken

uyanık arkadasım benım koparma sakın sen tak dene 1 hafta etkı etmezse cıkarırsın bak denemekten bişey olmaz değilmi.zaten önemli olan düşünce gücü.

akrebim cok sevındım işini kurmana artık rahat edersin.inan senın adına cok mutlu oldumm.hayırlı uğurlu olsun canım kaptanım

canım yıkana yıkana ıp eskıyormuş zaten değiştırıyormuş oda.bollaşıncada yenı ıp takıyormuş bıleğıne sıkıca.hala takıyordu gecen.baklavayı cok sever 1 dılım yıyor bıleklığıne bakıyor tamam doydum dıyor.zayıf olmasına rağmen takıyor suandada

yok canım bende bebe yağı sürüyorum ama doktor vucut yapından dedı.elastıkse derin yırtılmazmış.benımkı değilmiş.bol bol su ıc ve spor yap dedı.su da ıcıyorum ama yırtılıyor ya hemen su yırtıklara da bı care bulsalar süper olacak

Son düzenleme:
tatlım herşeyin hayırlısı..demekki böylesi senin için daha hayırlı..içinde bulunduğun durumu düşün öyle karar ver şekercim..duygusal davranma..bana göre de böylesi en hayırlısı..çünkü sorumluluğun artacak.ve zaten yeterince ağır bir yükün var canım..sen herşeyin en güzeline layıksın..hep mutlu kal

çokmu güzel:26: hadi ordan lemm nerei güzel o menü listesinin
hehehehehebana aşılayamadın canumm
hakkaten karamel nerde
süpersin canım yaa..hadi bakem devamı gelsinn

Bugünkü menümü yazayımda benı azarlayın kızlar

sabah:1 bardak sıcak sırkelı su 1 dilim ekmek 1 dilim peynır

öğlen: 1 KUCUK KASE aşure

ikindin: 2 bardak cay

akşam üzeri : 1 portakal

akşam 6 da: 1 kase yoğurt corbası 4 yk kasığı yesıl fasulye 3yk pilav(evet yuhh dıyebılırsınız kızlar

1 lt su

sen bu yediklerini cok mu buluyorsun simdi?
toplasan kac kalori eder bunlar? bence fena degil ama suyu cok az icmissin bence

karamel sen birde benim menume bak bakalim ne diyecesin
(emziriyorum)
Sabah kalinca 2 bardak oda sicakliginda su
8.30 1 br portakal+greyfurt suyu, bir tost, 3 bildircin yumurtasi
1 tek sekerli cay, yarim tatli kasigi bal
11.30 bir kupa nescafeli sut(sekersiz)
14.00 5 kasik pilav bir parca et buyuk bir bardak ayran
16.00 4 kasik pilav 1 kepce kuru fasulye bir iki salatalik tursusu
18.00 2 hurma 2 kuru incir bir kucuk bal kasesi beyaz leblebi 2 bardak yesil cay
19.30 yarim elmaSabah 45 dk pilates ardindan 30 dk hareketli belly dance
4.5 litre su
birazdan bir bardak sut icerim belki birazda beyaz leblebi cunk acikir gibiyim

canım öncelikle kolay gelsin.ben de ilk çocuğuma 5.yılda hamile kaldım.ikinizde de bir sorun yoksa zamana bırak.ben stres yapmayı bıraktığım ay hamile kaldım.ama 1 günlükken kaybettim küçük oğulcuğumu.allahtan uzun ömürlü sağlıklı evlatlar dile.

eğer diyetini düzgün yapıyosan mutlaka verirsin tatlım bu hafta olmasa da bu hafta direnen kilolar önümüzdeki hafta mutlaka gidecektir..

İnşaalllahhhh Canım yaa teşekkürler siz böyle moral verdikçe motivasyonum artıyor.

Teşekkür ederim şekerimmm. İncirimi alır almaz yapmayı planlıyorum

Tatlımmm bende farkındayım o günün menüsünün iyi olmadığını ama her gün güzel bir menü yapamıyorum maalesef. O gün için öyleydi işte. Özellikle yoğurdu eksik etmem ama evde bazı malzemeler bitti eşimin hastalındanda gidemedik bir tülü markete. sonunda eşim işten gelince dün akşam gidebildim. İnşaallah daha dengeli olarak devam ederim.

Akrepçim yeni işin hayırlı olsun. hayırlı ve bol kazançlar dilerim tatlım.

Bugünkü menüm;
08:00 2 Adet Kuru Kayısı, 1 Tatlı Kaşığı Pekmez
09:00 1 Bardak Greyfurt Suyu, 1 Kase Nesfit
13:00 Yarım Muz, 4-5 Adet Badem
16:00 1 Kase Çorba, 1 Dilim Kepek Ekmeği, 3-4 Adet Badem
19:00 1 Adet Piko, 1 Kase Yoğurt
21:00 5 Adet Kestane

3 Litre su

Yaa ben bu kestaneyi çok severim ama kaloriside çok yüksekmiş yiyemedim ( Bu arada bir öğündeki yazdığım şeyleri aynı anda yemiyorum 10-15 dk aralıklarla yemeyi tercih ediyorum.

Bugün sonunda yürüme bandımı çıkarrtım. yürüyüşe başladım çok şükür. 35 dk Plates, 35 dk Yürüme bandında yürüyüş, 2 defa 8 kat indim, 1 defa çıktım, hafif ev işi.

Bugün biraz vaktimi kızıma ayırmayı tercih ettim. Oğluşumun huysuzluğundan benim kilo verme çabalarımdan 3-4 gündür çok fazla ilgilenemiyordum. Barby sine gelinlik diktik beraber uzun zamandır istiyordu. İsteğini yerine getirmiş oldum şükür. İyi oldu bugün onunla ilgilenmek. Banada iyi geldi.

Herkese hayırlı gecelerrr...Cumaya 2 gün kaldı yawss ona göre

akrepcim işin hayırlı olsun canım
turab platese bende başladım canım
karamel tekar hoş geldin canım
minnoş platese sayende başlayacağım duacyım sana
medihayy kahvaltı yapmayı unutma canım emziriyosun sende galiba değil mi?
ve yeni katılan arkadaşlar hepinize iyi geceler.gezmeden geç geldim sonra aşk ve cezayı izledim ancak yazabildim.öpüldünüz hepiniz iyi gecelerrrrrrr

kizlar yusuf ikinci bilgisayari da bozdu servise yoladik
bu cuma internete girme firsatim olmazsa facedeki arkadaslardan biri faceden ya da burdaki arkadaslardan biri ozelden bana tel nosunu verirse innternetim olmazsa cuma gunu mesaj atsam kilomu

internete girebildigim aralarda bakicam ins. cumaya nete girebilirim de mesaj atmaya hic gerek kalmaz.

ins. herkesler iyidir. ben hergun evin bir isini hallediyorum
neyse yusuf saldirdi klavyeye
iyi geceler

selam kızlar pılatescı kardeslerımm hepınızıee boll pılateslı gunler dılerımm
posıcım cok uzuldum yaa bılgısayarın bozulmasına
bu yusuf cok yaramazlık yapmaya basladı bakk

akrebım yenı ısın hayırlı olsun allahım bol kazanclar hayırlı ısler nasıp etsınn

karamelımm yanlıs duyumlar alıyoum senden aman haa hemencecıkk dıyete devam edıyorsun
buarada beınım bugece mısafırlerım vardı akrebım dovucek yıne benı ama
ya bıde ben 3 gundur wcyı hıc gormedım yaa sulusu dısında yanı

turabcım umarımm en kısa zamanda pılatesın verımlerını alıcaksın
nurceng canımm sende basla hadı yenı baslayan kızlar ölçulerınızı alınn bence
3-4 seferden sonra farkı gorunce ölene kadar bırakmıycaksınızdır

gunaydın gunaydın gunaydın sekerlerımm
mınnosunuzz dunn nıhayet kuru kayısı ve ıncırı almıs olup vatana mıllete hayırlı olsun
cunkum busabah ıtıbarıylen 4 gundur wc yuzu gormeyen dötumm yuzunden şişk patates olucam beee ayy sımdıkk aksam tarıfını de yazdım buaksam yapıcam akrebımm he bıde
meyvenull bı sıte verdı bana kılo takıbı dıye bır sıte hergun yedıklerını yaptıklarını kılo yazıyorsun
kendını daha ıyı takıp edıyorsun. ayy cok guzel bır sey mesela bır dılım tıramısunun tam tamına 2 saat pılatese denk geldgını görerek kendımden gecıp duvarlara vuruyorum kendımı harıka bısey yanı
normalde kalorı hesabı yapmam yanı o sekılde yemem ama bazen aman elma yerıne bır dılım borek yıyım dedıgım aksamlarda olmadı degıl yanı burdan anlıyoruzkıı saglıklı besınnler in yaglı besınler out busenenın modasında kızlarr ay bıdaha tovbe elma yerıne az kucuk pastanın kosesını yıyım demek

Günaydınlarrrrr kızlarrr. Gününüz güzel geçsin yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. Yahu bu sabahta süper başladım güne.

Ehh ben kaçtım çünküm ebru ile plates yapcamm. Bugün plates plus günü kaçırmamalıyım. Göbişi olanlar yarında karın günü kaçırmayın derimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…