medıhaycım tamam cok guzel bır dıyet menu lıstesı bır suru su ıcmıssın
ustelık sporunda harıka ama kıskandım bırazcıkbı kusuru bulayım hemen
şaka bıyana tatlım sen neden kahvaltı yapmıyorsun kahvlatı metabolızmanı hızlandırıcak
olan ana unsur artı greyfurt suyunu kahvaltı yerıne kullanma cunku cok asırı asıdık bısey
mıdene zarar verır hee kahvaltının yanına ıcebılırsın yada kahvaltından hemen 5 dk once ıcebılırsın
amam mutlaka kahvaltı yap tatlım
k.kda mseja yazmak ve sayfalarda gezinmek çok sıkıntılı oldu artık :95:
selam kızlarr..
diyetim gayet iyi gidiyor bakalım cumaya kadar kaç kg olucam
Kızlar bakın aklıma ne geldi...
benim erkek kardesımın sevgılı Polanyalı.Bize ziyarete geldiğinde bileğinde kırmızı bi ip vardı.benimde dikkatimi cektı sordum
bizim bu gelin şuan ebru şallı gıbı görünüyor eskiden aynı benım gıbıymış :)yani tombik.artık kıloları canına tak etmiş gitmiş bir spor salonuna yazılmış ordakı hocası kırmızı bi ipi bileğine cok sıkmadan bağlamasını istemiş.Kırmızı insandas uyarıcı bir etki yarattığı ıcın ne zaman canın bıseyler yemek ısterse kendıne hakım olamazsan yada diyetını bozmaya calışırsan bu ipe bak ve gelecekte cok zayıf ve güzel olduğunu düşün demiş.
kızlar o zamn denemedim ama şimdi denemeye karar verdim.şu 2 ıkı gündür iştahım cok açıldı cunku .hemen şimdi kırmızı bi ip bağlıyorum hatta bijuterilerde kırmızı şans bileklikleri var şöyle süslü püslü gidip ondan alıp takaıyım ve ne zaman işhatım açılırsa bakayım :)) zayıflama bilekliğim olsun
kızlar bence sizde bi deneyin belkı sizdede olumlu bir etkı yaratır.Minnoşumunda dediği gibi gitsin şu kara yağlar yahuuuuu
benim erkek kardesımın sevgılı Polanyalı.Bize ziyarete geldiğinde bileğinde kırmızı bi ip vardı.benimde dikkatimi cektı sordum
bizim bu gelin şuan ebru şallı gıbı görünüyor eskiden aynı benım gıbıymış :)yani tombik.artık kıloları canına tak etmiş gitmiş bir spor salonuna yazılmış ordakı hocası kırmızı bi ipi bileğine cok sıkmadan bağlamasını istemiş.Kırmızı insandas uyarıcı bir etki yarattığı ıcın ne zaman canın bıseyler yemek ısterse kendıne hakım olamazsan yada diyetını bozmaya calışırsan bu ipe bak ve gelecekte cok zayıf ve güzel olduğunu düşün demiş.
bizim gelin aynen yapmış bunu1 sene içinde 25-30 kılo vermiş ama hergün spor yapmış yedıklerıne cok dıkkat etmiş şimdi incecik ve sımsıkı eti .hayatta inanmazsınız onun eskıden şişman olduğuna.
ve bileğindeki ip cok bol duruyordu cunku zayıflayınca bileğide zayıflamış ip bol gelmeye baslamış.Sende dene cok faydası oluyor dedı.iştahın acıldığı an bileğindeki ipe bak dedı.
kızlar o zamn denemedim ama şimdi denemeye karar verdim.şu 2 ıkı gündür iştahım cok açıldı cunku .hemen şimdi kırmızı bi ip bağlıyorum hatta bijuterilerde kırmızı şans bileklikleri var şöyle süslü püslü gidip ondan alıp takaıyım ve ne zaman işhatım açılırsa bakayım :)) zayıflama bilekliğim olsun
kızlar bence sizde bi deneyin belkı sizdede olumlu bir etkı yaratır.Minnoşumunda dediği gibi gitsin şu kara yağlar yahuuuuu
hehhehe:) anam şu selülitlerin caresi varda yırtları ne yapıcaz bacım ya(
dün bi baktım bacağımın arkası yırtılmış sinir oldum ya cok üzüldüm( heryerim kaşınıyor zaten bol bol krem sürüp su ıcıyorum ama pek fayda etmıyor galıba
bundan sonra akşamları yemek yok meyve var :) yasasın meyva yemek
Bugün günaydın bile diyemedim. şu sitenin sıkıntısından. Neyse artık Hayırlı günler diyerek başlayalım...
Çok haklısın şekerim. Aslında biliyorum kahvaltı yapmanın normal zamandada diyet sırasındada vazgeçilmez unsur olduğunu, geneldede kahvaltı yaparım aslında ama 2 gündür kaçırıyorum. Oğluşum 2 gündür sabahları çok huysuz birazda başka şeylerden kaçırdım ama hızlı ve sağlıklı zayıflamak istiyorsam ki istiyorum atlamayacağım kahvaltıyı inşaallah.
KAtılıyorum kesinlikle. Sİte yöneticilerine çağrı bu probleme bir çözüm bulunnnnnnn:95:
BEnimki de iyi gidiyor çok şükür ama cuma gününe kadar tartılmayacağım. Bu hafta 2 kilo verebilseydim keşke, diğer haftalarda 1-1,5 kilo yeterliydide.
Gitsin gitsin dönmemek üzere. Şu karayağlardan kurtulmak için yapılmaya değer.
bencedeyaa bu nasıl takım kardesım kaptan yok ortalarda kaptanımı ısterım kaptanımı ısterımmm
eylem yapmaya geldım kardesımm kaptansız gemı yurrurmu kardesım yaa alla alla
karamelım anladım guzel bır fıkırmıs ama sımdı bılegınde ıp bollasmıs dıyorsun
sakın kendı bol baglamış olmasınnee 1 senedır hıc yıkanmıyormu canım
nasıl aynı ıp bollasır ulenn renk bılem degıstırır beesaka bıyana sunu bende denıyım
şöyle en janjanlısından ıp alayım önce
adını bilmiyorumda komşu kızında görmüştüm hatta akşam yer gök aşk dizisine bakıyosan orda vardı kızın bileğinde bilmemne ipleri varmış herbiri için ayrı dilek diliyormuşsun ve bileğine bağlıyormuşsun koptuğu zaman dileğin gerçekleşecekmiş onlardan takabilirsin minnoşayy güleceğim geldi minnoş deyince kızma ama kediye diyomuşum gibi geldi
ben kizimla beraber yapiyorum onuda isin icine kat oyun zannediyorgünaydın kızlarrrrr nnasılsınız bakalım buara kimse olmuyor burda ya nerelerdesiniz?kaptanımız da yok.minnoş valla bende düşünmüyodum platesi bende yapsam mı k ama tam başlarım benim oğlan huysuzlanır yapabilir miyim acaba?sabah ki menüm
1 yumurta çeyrek simit 3 eti form yeşillik 3-4 çatal krem peynir 4 zeytin 2-3 atal reçel 1 bardak kuşburnuçayı 1 bardak rezene çayı kahvaltıdan önce su içemiyorum ben midem bulanıyo o zamn .şimdi işim var oğlum uyurken yapıyım.öğlen yine gezmem var.orda yrim artık akşamda çokaz yerim tabi inş.
Kızlar benim iştahım cok açıldı ya( Allahım bana yardım et.kendime zor hakim oluyorum.sporda yapmıyorum
kıskandım valla kızlar sizi.ne güzel plates yapıyorsunuzbende becerebilsem yapıcam ama yapamıyorum
göbüş eritme yarışmasına devam edeyım.yoksa vucudum sarkacak
bradan uzak kalma karamelcim cok guzel motive oldum ben buradaAYYY canlarım 2 gündür giremiyorum sıteye kımseyle muhabbet edemıyorum valla.Kendimi yabancı hissetmeye başladım takımda
gecmişide hıc okuyamıyorum.
buraya gırmeyınce yedıklerımıde dıkkat edemıyorumartık eskiden olduğu gıbı günde 5-6 kez burdayım .yoksa diyet yapmayı unutacam (
bizim gelin aynen yapmış bunu1 sene içinde 25-30 kılo vermiş ama hergün spor yapmış yedıklerıne cok dıkkat etmiş şimdi incecik ve sımsıkı eti .hayatta inanmazsınız onun eskıden şişman olduğuna.
ve bileğindeki ip cok bol duruyordu cunku zayıflayınca bileğide zayıflamış ip bol gelmeye baslamış.Sende dene cok faydası oluyor dedı.iştahın acıldığı an bileğindeki ipe bak dedı.
plates onada care. hareketler kan dolasimini hizlandiriyor selulut portakal kabugu goruntusu hic birsey birakmiyorYaa benimde aynı sorunum var canım ya ne yapmalı bilmemki bende sormayı düşünüyordum buna bir çare varmı diyee..çok sinir oluyorum canım sıkılıyor. ben ilk hamileliğimde badem yağıda sürmüştüm ama pek faydasını görmedim.
adını bilmiyorumda komşu kızında görmüştüm hatta akşam yer gök aşk dizisine bakıyosan orda vardı kızın bileğinde bilmemne ipleri varmış herbiri için ayrı dilek diliyormuşsun ve bileğine bağlıyormuşsun koptuğu zaman dileğin gerçekleşecekmiş onlardan takabilirsin minnoşayy güleceğim geldi minnoş deyince kızma ama kediye diyomuşum gibi geldi
kedı gıbın kızım zaten dıyebılırsın sekerım gul gullbosver amann ben gulunc olsun dıye oyle koydum adımı hatta kocama dedım mınnos prensesım ben aman da cok mutevazısın dedı hee dedım kralıce demedıkya hos prenses dedık onlar ne ıpıymıs hıc bılmıyorum ama bende oyle dılek ıpı olsa ben onu koparırım kız uyurkene falan kendıme bıle caktırmadann
burdaki kızların çoğu hamile kalmış arkadaşlar.. sevgili akidişler size soruyorum hamile kalmanızda etken olduğunu düşündüğünüz bi faktör oldu mu oldu ise paylaşırmısınız? kür dua yada yakı gibi?
noldu kuşum güne süper başla her zaman günün hep süper geçsin..olumlu düşünüyoruz unutma..kara yağ zincirini bu şekilde kırıcaz şekercimgunaydın kızlar ben geldım turabcımevet haklısın burdan uzak kalınca ınsannın yemeklere
saldırası gelıyorayy hıc keyfım yok bugun yıgınla ıs var yapasım yok aslında benım bıraz
ızıne ıhtıyacım var ama du bakalım ne zaman neyse sekerlerım ufaktan motıvasyonum dusuyor
turabcım senın dedıgın gıbı ne yapsam bılemıyorum neyse bugun pazartesı sabah mahmurlugu
belkıde benımkısı du bıraz zaman gecsın toparlanıp capcanlı bır gune baslayayım barımm
kuşum ben netimi işyerine kurdurdum.evde giremiyorum artık..işyerinde de yoğunluktan gelemedim..yoksam biz alışkınız şekercim birinciliklere..hem o birinciliği görmüyorus bile biz hedefe kitlendik şimdi..yılbaşınadediğimiz kiloda girebilme hedefigünaydın kızlar.hafta sonu nerelere gittiniz neler yaptınız.herkes[ben de dahil]pek bir rehavette.1.lik başımızı mı döndürdü ne.bu haftayı kaptırmayalım derim ben.hadi tembelliğe son.akrepçim üst üste birincilik rekoru kimde,en çok hangi takım başardı biliyor musun.
amiiin kuşum amiinnngünaydın kızlar nasılsınız ?bu hafta inş.güzel kilolar verme dileğiyle...(daha kahvaltı yapmadım.oğlumu uyuttum kahvaltımı yapıyım.sonra görüşürüz )
gözün aydın şekercim ablan gelmişgunaydın mınnosum. ıs hayatı zor oluyordur tabı ama ızın yapma ısını bır de cuma gunu dusun bakalım hala ızıne yapmak ıstıyorsan mutlaka yap. cunku ınsanın ıhtıyacı var dınlenmeye
gunaydın canım
bız haftasonu cumartesı gunu ablamı havaalanından aldık alısverıs edıp eve geldık yemek yedık yusufu uyuttuk sonra yuzmeye gıttık aksam eve geldıgımızde cok gec olmustu ve yemek yoktu o yuzden dısardan hazır yedıkpazar gunu de esım evdeydı bılgısayarı vermnedı ben de yusufu ablama satıp bıraz ıslerı hafıflettım
gunaydın canım. bız de daha kahvaltı etmedık.
kıs düşmesin motivasyonlar aman sakın..s bedenlerle dolaşcezz ortalıklarda daha durun..bak şimdiden yolluyom sana s beden bir doooonnn..Gunaydin akrep
gramiyorsun buralara bak motivasyonumuz kaybediyoruz
evet bazen ben umitsizlige dusuyorum kendimce ama buraya gelince tekrar motive oluyorum
dun M beden bir palto denedim uzerime olmadi
oysa gecen sene bu zamanlar S beden denerdi
cok uzuluyorum
iki beden zayiflarmiyim?
Gunaydin
benimde kardesim buradaydi biraz alis veris merkezi dolasip yemek yedik
tabi misafir olunca biraz yan cizmeler oldu bende bu hafta onu telafi etmem lazim
gunaydin canim insaallah dua edelim bir birimize kurtulalim su yaglardan
süpersin kuşum yaa..harikasın..ben de bugün sabah 68,9 geldim..oyy hedef kilom için daha fazla vermeliyim..koşturmalarımdan yiyemedim aç gezdim hep.tabi meto durdu amaaa metoyu hızlandırıceemmm ööle yağma yookkk:84::84::84::84::84:hadi hep birlikte şarkımız ve bayraklarımızdun yedılelrım
kahvaltı: bıraz patates kızartması, peynır, zeytın, bal, pekmez. hepsınden bıraz bıraz yedım
oglen: 1 tane muz
aksam:3 kasık taze fasulye ve 3 kasık pılav. yarım bardak kola. azıcık da ekmek.
bır tabak kavun. ve 1 dılım borek.
kızlar sımdı tuvalete cıktıktan sonra tartıldım. 400 gram daha vermısım
kuşum hani benim bu haftaki hesap çizelgem..ben bu hafta kaç kilo vermem lazım kuşum yaa..bak yapmazsan oralara kadan gelir alırım tüm kara yağlarını ona göre haaaselam kızlar mınnosunuzz geldı
ayyy bı enerjım yerıne geldı nıyedır bılınmez ama
hadı bakalım kızlar gıtsın kara yaglar posicim dun sabah bende tartıldım ama
artıda gorundugum ıcın hıc ses etmeden sessız sessız devam edıyorum dıyetıme
cunkum ben bılıyorum kı bu hafta 68 ı gormeden 67 ye ınecegımm cunkum turabla
yarısa gırdım acayıp seyler yapıp metabolızmamı altust etmem lazımbugun
tartılmadım ama yarın sabah duruma bakıcamm bakalım neler olucak hee bıde
akrebım ben hala su kayısıyı alamadımbıde ben ıkı gune kalmaz regl olurum
yaff acepp ne yapsam ne etsem de su regl donemınde pıtır pıtır gıtse kılolar
karamelımm kızz uyansana hala daha uyuyormusun
neslımmm sen nerdesın bakım toplantı mı var yıne yaa
posıcım ablanın gelmesı senı bıraz rahatlatmıstır en azından kendıne zaman ayırısın
bırazcık demı sekercım
Platesimi yaptım ve geldim...Herkese günaydınlarr. Hepimiz için güzel bir hafta olur inşaallah. Cuma sabahına 4 gün kaldı ona göre. Birinciliği elden kaptırmayalım.
Saol canım ya inşaallah böyle devam edebilirim. Şu kilo çizelgesinde kelebeğim sağa doğru gitmeye başlasaydı motivasyonum daha da artacaktı
Eveet evett bencede... Amiiiin inşaallah canım yaaa valla ben sabah öğle akşam buralardayım hafta sonu hafta içi. Bu motivasyonu kaybetmemek için..
Sana da günaydın tatlımm. Yalnız şu hoşaf tarifini bekliyorummm tımammı???
bu sefer okuyorum geçmişi şekerler..beni hoş görün neolur dediğim gibi kendi işimi kurdum ve gerçekten o kadar çok evrak prosedürleri varki..resmi yerlere koşturup durdum..ayaklarıma kara sular indi artık..ne zor işlermiş böyle..
inşallah biraradayız bundan sonra..bakalım neler yazmışsınız
tamam canım...süpersinherkese meraba daha öncede söylemiştim 69 kiloyum bu cuma bende kilomu bildiricm zaten şu an 20 lik dişim çıkıyor pek bir şey yiyemiyorum akşam 5 den snrada bişey yememeye çalışıyorm herkese sağlıklı zayıflamalar dileğiyle..
kuşum iyiyiz sen nasılsın bakalım..cumaya kilonu bildir olurmuselam kızlar nasılsınız? bugün öğlen k.k yı açmaya çalıştım ama çalışma varmış site açılmadı sonrasında da ben gelemedim iş güç işte.. sizler nasılsınız? geçmişe bi bakayım..
cumaya kadar paylaşıma devam şekercim..cuma günü onucunu alırsın:80:
kızlar menülerinizi değerlendirmek isterdim ama bana göre yenmemesi gereken çok şey var ama emziren anne de çoko sebeplen değerlendiremiyorum çünkü emziren annenin nasıl beslenmesi gerktiğini bilmiyorum
tatlış senin kilo bildirimini bekledim aslında ama vermeyince kargaşaya geldi..ben cumaları pek telaşlı oluyprum**2.TAKIM 184.ETAP** BİRİNCİSİ
akrep33 ( 71,3 / 69,4 / 1,9 / 2,66%)
Poseidon83 ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33%)
neslihan (78,5 / 78 / 0,5 / 0,64%)
minnoş prenses ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86%)
karamel_guzel ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64%)
oztrk ( 69 / 69,5 / -0,5 / -0,72%)
lolo( 86,1 / 86,2 / -0,1 / -0,12%)
banusultan(80 /79 / 1 / 1,25%)yeni üye
turab571( 65,5 / 64,3 / 1,2 / 1,83%)yeni üye
nurceng( 68,5 / 65 / 3,5 / 5,11%)yeni üye
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 718,4 / 708,3 / 10,1 / 1,41 )
son liste yukarıda canım buna göre henüz listede değilsin.. bende değilim listede.. ama listede olmasanda buraya gelip paylaşımda bulunup motive olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?