Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün günaydın bile diyemedim. şu sitenin sıkıntısından. Neyse artık Hayırlı günler diyerek başlayalım...

Çok haklısın şekerim. Aslında biliyorum kahvaltı yapmanın normal zamandada diyet sırasındada vazgeçilmez unsur olduğunu, geneldede kahvaltı yaparım aslında ama 2 gündür kaçırıyorum. Oğluşum 2 gündür sabahları çok huysuz birazda başka şeylerden kaçırdım ama hızlı ve sağlıklı zayıflamak istiyorsam ki istiyorum atlamayacağım kahvaltıyı inşaallah.

k.kda mseja yazmak ve sayfalarda gezinmek çok sıkıntılı oldu artık :95:

KAtılıyorum kesinlikle. Sİte yöneticilerine çağrı bu probleme bir çözüm bulunnnnnnn:95:

selam kızlarr..
diyetim gayet iyi gidiyor bakalım cumaya kadar kaç kg olucam

BEnimki de iyi gidiyor çok şükür ama cuma gününe kadar tartılmayacağım. Bu hafta 2 kilo verebilseydim keşke, diğer haftalarda 1-1,5 kilo yeterliydide.

Gitsin gitsin dönmemek üzere. Şu karayağlardan kurtulmak için yapılmaya değer.

karamelım anladım guzel bır fıkırmıs ama sımdı bılegınde ıp bollasmıs dıyorsun
sakın kendı bol baglamış olmasınn ee 1 senedır hıc yıkanmıyormu canım
nasıl aynı ıp bollasır ulenn renk bılem degıstırır bee saka bıyana sunu bende denıyım
şöyle en janjanlısından ıp alayım önce

Yaa benimde aynı sorunum var canım ya ne yapmalı bilmemki bende sormayı düşünüyordum buna bir çare varmı diyee..çok sinir oluyorum canım sıkılıyor. ben ilk hamileliğimde badem yağıda sürmüştüm ama pek faydasını görmedim.

eğer diyetini düzgün yapıyosan mutlaka verirsin tatlım bu hafta olmasa da bu hafta direnen kilolar önümüzdeki hafta mutlaka gidecektir..

adını bilmiyorumda komşu kızında görmüştüm hatta akşam yer gök aşk dizisine bakıyosan orda vardı kızın bileğinde bilmemne ipleri varmış herbiri için ayrı dilek diliyormuşsun ve bileğine bağlıyormuşsun koptuğu zaman dileğin gerçekleşecekmiş onlardan takabilirsin minnoş ayy güleceğim geldi minnoş deyince kızma ama kediye diyomuşum gibi geldi

buarada kızlar bugunku enerjımın sebebını sıze anlatmak ıstıyorum
dun gece pılatese gıttım yıne topları koydugumuz bır oda var benım şaş bır komsum var
gıtmıs hergun koydugumuz odaya koymus topları halbukı top koyma odası degısmıstı
neysemm toplarla yapmaya basladık bı baktım havası ınıyor bızımkılerın ulen neoluyor dedım
hocam bu toplar nıye ındı anlamadım dedım ne dese begenırsınız bayan ukala cok sısmansınız
oyuzden ınıyor bıde sonuna arkadaslar dıyor ulen dedım kalk bıtarafına gecır topuu
o elındekı top gıbın ol ınsallah dıyesım geldı. megerse bızım toplara gerızekalının bırı ıgne batırmıs
patlatmıs bıoyle buyuk bır sacmalık varmı yaa sınırlerım hopladı yerınden hcada dıyorkı yapabılıcegım bısey yok eyy okuz bu topla senın salonda bırakın bısey olmaz demen uzerıne bırakılmıs degılmı bıde utanmadan soyledıgıne bak allahım delı oldum yaa.ama yokk cokk sınırlendımm bende onun gıbı tas gıbı olmadan bu ısı bırakmıycam onada dötumu sallayıp bırazz selulıtlerın cıkmıs galıba arkadasım dıycem goruceksınız sızede anlatırım ozaman hangı renge dondugunu kızlar

kedı gıbın kızım zaten dıyebılırsın sekerım gul gull bosver amann ben gulunc olsun dıye oyle koydum adımı hatta kocama dedım mınnos prensesım ben aman da cok mutevazısın dedı hee dedım kralıce demedıkya hos prenses dedık onlar ne ıpıymıs hıc bılmıyorum ama bende oyle dılek ıpı olsa ben onu koparırım kız uyurkene falan kendıme bıle caktırmadann

ben kizimla beraber yapiyorum onuda isin icine kat oyun zannediyor
bugun onu yanima yatirip pilates yaptim ben yatip kaltikca nefes uflemelerini yaparken ona gulumsuyordum oda uflemelere
her seferinde kahkahalarla guldu
arada huysuzlanirsa eline farkli bir oyuncak veriyorum bir sure idare ediyor onu

bradan uzak kalma karamelcim cok guzel motive oldum ben burada

bende hemen deniyorum 2 yildir takmadigim kirmizi guzel bir bilekligim var

plates onada care. hareketler kan dolasimini hizlandiriyor selulut portakal kabugu goruntusu hic birsey birakmiyor

ayyyy uyanığa bak dileği gerçekleşsin diye çaktırmadan uykusunda koparacak aaa korktum bne senden

benim uyguladigim birsey var aslinda ama ne kadar etkili oldu bilemem ama onu sen kesin
yapmissindir

bu sefer okuyorum geçmişi şekerler..beni hoş görün neolur dediğim gibi kendi işimi kurdum ve gerçekten o kadar çok evrak prosedürleri varki..resmi yerlere koşturup durdum..ayaklarıma kara sular indi artık..ne zor işlermiş böyle..
inşallah biraradayız bundan sonra..bakalım neler yazmışsınız

noldu kuşum güne süper başla her zaman günün hep süper geçsin..olumlu düşünüyoruz unutma..kara yağ zincirini bu şekilde kırıcaz şekercim
kuşum ben netimi işyerine kurdurdum.evde giremiyorum artık..işyerinde de yoğunluktan gelemedim..yoksam biz alışkınız şekercim birinciliklere..hem o birinciliği görmüyorus bile biz hedefe kitlendik şimdi..yılbaşınadediğimiz kiloda girebilme hedefibayrak sallicaz parti yapıcaz o zaman yaa
datlumm hayırdır napcen kııs takımların istatistiğini:26ek hırslı gördüm senii
günaydın kızlar nasılsınız ?bu hafta inş.güzel kilolar verme dileğiyle...(daha kahvaltı yapmadım.oğlumu uyuttum kahvaltımı yapıyım.sonra görüşürüz )
amiiin kuşum amiinnn
gözün aydın şekercim ablan gelmiş
kıs düşmesin motivasyonlar aman sakın..s bedenlerle dolaşcezz ortalıklarda daha durun..bak şimdiden yolluyom sana s beden bir doooonnn..içine girebilmek için kaldır popişini hadi bakem dansett
süpersin kuşum yaa..harikasın..ben de bugün sabah 68,9 geldim..oyy hedef kilom için daha fazla vermeliyim..koşturmalarımdan yiyemedim aç gezdim hep.tabi meto durdu amaaa metoyu hızlandırıceemmm ööle yağma yookkk:84::84::84::84::84:hadi hep birlikte şarkımız ve bayraklarımız :92::92::92:bitki çaylarımı içiyorum ve dansediyorummvre gidiyor kara yağlaar:92::92:
kuşum hani benim bu haftaki hesap çizelgem..ben bu hafta kaç kilo vermem lazım kuşum yaa..bak yapmazsan oralara kadan gelir alırım tüm kara yağlarını ona göre haaa:92::92::92:

tamam şekercik hemen veriyorum ama süper tarif ona göre..ben bu tarifle ilk doğum sonrası tüm fazlalıklarımı vermiştim..hem çok kötü kilo almıştım..ve kırkım bitene kadar eski kiloma gelmiştim..bir tutam belim kalmıştı yahutabi o zaman bilinçli yapmamıştım bunu..sadece bağırsaklarımı yumuşak tutsun diye yapıyordum ameliyatlı olunca..günde 4-5 defa wc ye çıkınca kilo felan kalmıyor tabii..minnoşumm sen haalaa yapma taammııı

işte tarif:

250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın

iyice yıkanır..düdüklü tencereyekoyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir..

ben o zaman bu şekilde yapmıştım.bu şekilde daha keyifli oluyordu içmesi..isteyen hoşaf şeklinde içebilir..hem acaip sütüm olmuştu..hem zayıflamıştım..hem de vitamin olmuştu

lem bundan ben de yapcem o samaann..zayıflamamm laasımmm

yeni işin hayırlı olsun canımcım senin adına çok sevindim bunlar güzel telaşlar bi düzene gir rahatlarsın

tamam canım...süpersin
kuşum iyiyiz sen nasılsın bakalım..cumaya kilonu bildir olurmu
cumaya kadar paylaşıma devam şekercim..cuma günü onucunu alırsın:80:
kızlar menülerinizi değerlendirmek isterdim ama bana göre yenmemesi gereken çok şey var ama emziren anne de çok o sebeplen değerlendiremiyorum çünkü emziren annenin nasıl beslenmesi gerktiğini bilmiyorum

tatlış senin kilo bildirimini bekledim aslında ama vermeyince kargaşaya geldi..ben cumaları pek telaşlı oluyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…