Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydn ben pilatesi biraz araştrdm evde yapmadan önce bi hocadan ders almak gerekiyomş hareketlein düzgün yapılması nefesler falan çok önemliymş bana yakın spor salonu yok olsada gidebilceğimi anmıyorm okul iş güç vs. o yüzdeeeen ebru şallı cd şart

günaydın kızlarrrrr nnasılsınız bakalım buara kimse olmuyor burda ya nerelerdesiniz?kaptanımız da yok.minnoş valla bende düşünmüyodum platesi bende yapsam mı k ama tam başlarım benim oğlan huysuzlanır yapabilir miyim acaba?sabah ki menüm
1 yumurta çeyrek simit 3 eti form yeşillik 3-4 çatal krem peynir 4 zeytin 2-3 atal reçel 1 bardak kuşburnuçayı 1 bardak rezene çayı kahvaltıdan önce su içemiyorum ben midem bulanıyo o zamn .şimdi işim var oğlum uyurken yapıyım.öğlen yine gezmem var.orda yrim artık akşamda çokaz yerim tabi inş.

Plates kardesligine yaptigin katkilardan dolayi Ebru Sallidan odul alirsin sen kessssin

ayyy tesekkur ederım tesekkur ederımmm pılates kardeslerım benımm
gıtsın kara yaglar arkadaslar pılatestekı en onemlı konu nefes onların harekettekı yerlerını
bıldıkten sonra gerısı kolay hee bıde sag bacagınıza yaptıgınızı sl bacagınızada aynı sayıda
yapın herzaman fark olmasın okıss kızlarr hadı gıtsınn kara yaglar

Kızlar benim iştahım cok açıldı ya ( Allahım bana yardım et.kendime zor hakim oluyorum.sporda yapmıyorum

kıskandım valla kızlar sizi.ne güzel plates yapıyorsunuz bende becerebilsem yapıcam ama yapamıyorum
göbüş eritme yarışmasına devam edeyım.yoksa vucudum sarkacak

selam kızlar
ben geldiiiimmmmmmmm
ayyy sen nerdesın kaptanımm hep motıvasyonumuz dusuyor sen olmayınca beee
ıkıde bır kaybolmaa dovucem senı .

evet evet senıde katalım aramıza sekercımmm

Merhaba kızlarrrrr

nasılsınız? dün sitede sorun mu vardı ben gıremedim bir türlü

karamelımmm sen nerdesınn kızz dovucemm senı rakıbemm sen ne bıcım bısesın
benı bırakıp gıdıyorsun bewnım sısko olmamı mı ıstıyorsunn yaaa pıısss karamelll

AYYY canlarım 2 gündür giremiyorum sıteye kımseyle muhabbet edemıyorum valla.Kendimi yabancı hissetmeye başladım takımda
gecmişide hıc okuyamıyorum.
buraya gırmeyınce yedıklerımıde dıkkat edemıyorum artık eskiden olduğu gıbı günde 5-6 kez burdayım .yoksa diyet yapmayı unutacam (

sen benı bırakıp gıdersen boyle olur ıste karamelımmm
hemencecıkkk herseyı bırakıpp sporaa baslıyorsunnn sunu kafana koyy
herzaman heryerde hareketlı olmaya calıs bos bos otururken bıle karnını
kalcanı ıcerı cekıp bırakkı selulıtler kaybılsun gıtsıınn karamelımm sen mınnostan ayrılma cıcım

Hiç istermıyım bıtanem.zayıf olacaz hepımız.hem sen bensız ohh yap plateslerini bende burda aşureleri götüreyım tabak tabak sonra şişko olayım.bak kac günüdr sizle konuşmayınca diyet yapmayı bile unuttum (

Takıl bana hayatını yaşa diyosun yani minnoşum :))
tamam prensesim bundan sonra dedıklerını yapıcam bak şimdiden karnımı içine cekıp bırakmaya basladım birazdan da yürüyecem gercı hava buz gıbı dötüm donacak ama :)olsun

ayy canımm ne yabancısı sen bızım yuregımızın taaa ıcındekı karamelımızsınn
bız senı ancak ve ancak bır sartla yabancı sayarızz dıyetı bırakıp dombılı olursan
kııı oyle bısey olmayacagı ıcın eger yaparsan senı dovucegımı bıldıgın ıcın hemencecık
aksam 7den sonra yemek yemeyı bırakıyorsunn hatta meyve bıle yeme bır hafta
vucudun gece yemelerını unutssun tatlıskommm ay ben senı ozlemısım sekerımm

merka etme karamelım dötumuzdekı selulutler yanacagı ıcın ısınacaksındır
ayy asureyı bende severım sekercım bende kacamak yapıyorum ama sabah kahvaltıda yada oglen
aksamları sadece meyve sekerım bak 3-4 gun yap hemen suzuluyorsun yaa demı akrebım kaptanımm bıse soyle su karamale yaa cozutmuss ıyıcene

hehhehe:) anam şu selülitlerin caresi varda yırtları ne yapıcaz bacım ya (
dün bi baktım bacağımın arkası yırtılmış sinir oldum ya cok üzüldüm ( heryerim kaşınıyor zaten bol bol krem sürüp su ıcıyorum ama pek fayda etmıyor galıba

bundan sonra akşamları yemek yok meyve var :) yasasın meyva yemek

canımm minnoşum cok sağol.nerdeyse tanışalı 3 ayı gectı ama sankı yıllardır arkadas gıbı olduk.sizinle muhabbet etmeyınce özlüyorum inan.aklım hep sizde kalıyor.
merak etme dombili olmayacam ben bu yola baş koydum artık dönüşü yok YA ZAYIFLACAM YA ZAYIFLAYACAM
Bende sizleri çok özledim canım ya.Akrebim nerde posim neslim ? ve yeni takım arkadaslarım
onlarlada fazla birseyler paylaşamadım cok üzülüyorum.ama artık gün boyu burdayım bı yandan tezımı yazıcam bı yandan 2.takımda olucam :))

Kızlar bakın aklıma ne geldi...

benim erkek kardesımın sevgılı Polanyalı.Bize ziyarete geldiğinde bileğinde kırmızı bi ip vardı.benimde dikkatimi cektı sordum

bizim bu gelin şuan ebru şallı gıbı görünüyor eskiden aynı benım gıbıymış :) yani tombik.artık kıloları canına tak etmiş gitmiş bir spor salonuna yazılmış ordakı hocası kırmızı bi ipi bileğine cok sıkmadan bağlamasını istemiş.Kırmızı insandas uyarıcı bir etki yarattığı ıcın ne zaman canın bıseyler yemek ısterse kendıne hakım olamazsan yada diyetını bozmaya calışırsan bu ipe bak ve gelecekte cok zayıf ve güzel olduğunu düşün demiş.

bizim gelin aynen yapmış bunu 1 sene içinde 25-30 kılo vermiş ama hergün spor yapmış yedıklerıne cok dıkkat etmiş şimdi incecik ve sımsıkı eti .hayatta inanmazsınız onun eskıden şişman olduğuna.
ve bileğindeki ip cok bol duruyordu cunku zayıflayınca bileğide zayıflamış ip bol gelmeye baslamış.Sende dene cok faydası oluyor dedı.iştahın acıldığı an bileğindeki ipe bak dedı.

kızlar o zamn denemedim ama şimdi denemeye karar verdim.şu 2 ıkı gündür iştahım cok açıldı cunku .hemen şimdi kırmızı bi ip bağlıyorum hatta bijuterilerde kırmızı şans bileklikleri var şöyle süslü püslü gidip ondan alıp takaıyım ve ne zaman işhatım açılırsa bakayım :)) zayıflama bilekliğim olsun

kızlar bence sizde bi deneyin belkı sizdede olumlu bir etkı yaratır.Minnoşumunda dediği gibi gitsin şu kara yağlar yahuuuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…