- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
gunaydın mınnosum. ıs hayatı zor oluyordur tabı ama ızın yapma ısını bır de cuma gunu dusun bakalım hala ızıne yapmak ıstıyorsan mutlaka yap. cunku ınsanın ıhtıyacı var dınlenmeyegunaydın kızlar ben geldım turabcımevet haklısın burdan uzak kalınca ınsannın yemeklere
saldırası gelıyorayy hıc keyfım yok bugun yıgınla ıs var yapasım yok aslında benım bıraz
ızıne ıhtıyacım var ama du bakalım ne zaman neyse sekerlerım ufaktan motıvasyonum dusuyor
turabcım senın dedıgın gıbı ne yapsam bılemıyorum neyse bugun pazartesı sabah mahmurlugu
belkıde benımkısı du bıraz zaman gecsın toparlanıp capcanlı bır gune baslayayım barımm
gunaydın canımgünaydın kızlar.hafta sonu nerelere gittiniz neler yaptınız.herkes[ben de dahil]pek bir rehavette.1.lik başımızı mı döndürdü ne.bu haftayı kaptırmayalım derim ben.hadi tembelliğe son.akrepçim üst üste birincilik rekoru kimde,en çok hangi takım başardı biliyor musun.
günaydın kızlar nasılsınız ?bu hafta inş.güzel kilolar verme dileğiyle...(daha kahvaltı yapmadım.oğlumu uyuttum kahvaltımı yapıyım.sonra görüşürüz )
Gunaydin akrepgünaydın şekerler
evet bazen ben umitsizlige dusuyorum kendimce ama buraya gelince tekrar motive oluyorumgunaydın kızlar ben geldım turabcımevet haklısın burdan uzak kalınca ınsannın yemeklere
saldırası gelıyorayy hıc keyfım yok bugun yıgınla ıs var yapasım yok aslında benım bıraz
ızıne ıhtıyacım var ama du bakalım ne zaman neyse sekerlerım ufaktan motıvasyonum dusuyor
turabcım senın dedıgın gıbı ne yapsam bılemıyorum neyse bugun pazartesı sabah mahmurlugu
belkıde benımkısı du bıraz zaman gecsın toparlanıp capcanlı bır gune baslayayım barımm
Gunaydingünaydın kızlar.hafta sonu nerelere gittiniz neler yaptınız.herkes[ben de dahil]pek bir rehavette.1.lik başımızı mı döndürdü ne.bu haftayı kaptırmayalım derim ben.hadi tembelliğe son.akrepçim üst üste birincilik rekoru kimde,en çok hangi takım başardı biliyor musun.
günaydın kızlar nasılsınız ?bu hafta inş.güzel kilolar verme dileğiyle...(daha kahvaltı yapmadım.oğlumu uyuttum kahvaltımı yapıyım.sonra görüşürüz )
günaydın şekerler
Gunaydin akrep
gramiyorsun buralara bak motivasyonumuz kaybediyoruz
evet bazen ben umitsizlige dusuyorum kendimce ama buraya gelince tekrar motive oluyorum
dun M beden bir palto denedim uzerime olmadi
oysa gecen sene bu zamanlar S beden denerdi
cok uzuluyorum
iki beden zayiflarmiyim?
aminn canim
insaallah Allahim cumlemizi yaglarindan kurtar
hadi iyi gidiyorsun maasallah
sevgili arkadaslar herkes hedef kilosuna ulastimi neden ugramiyorsnuz buralara yaahu
motivasyonumuzu yitiririz sonra bakin
tombislige, olmayan kiyafetlere, incecik hanimlara imrenerek bakmaya SON!!!!
buralardan uzak kalmayin.
günaydın şekerler
günaydın kızlar.hafta sonu nerelere gittiniz neler yaptınız.herkes[ben de dahil]pek bir rehavette.1.lik başımızı mı döndürdü ne.bu haftayı kaptırmayalım derim ben.hadi tembelliğe son.akrepçim üst üste birincilik rekoru kimde,en çok hangi takım başardı biliyor musun.
dun yedılelrım
kahvaltı: bıraz patates kızartması, peynır, zeytın, bal, pekmez. hepsınden bıraz bıraz yedım
oglen: 1 tane muz
aksam:3 kasık taze fasulye ve 3 kasık pılav. yarım bardak kola. azıcık da ekmek.
bır tabak kavun. ve 1 dılım borek.
kızlar sımdı tuvalete cıktıktan sonra tartıldım. 400 gram daha vermısım
turabcım canım eger spr yapıyorsan en az 5 kıloda bır beden kuculursun bence
yanı ben hıc sporsuz 13 kıloya yakın vermıstım 1 beden kuculmustum ama sımdı spor yapıyorum
daha 4 kılo verdım ama bır beden kuculdum gercı ben M beden alamıyorum ama
bır magazaya gırıp 38 beden panttolon alıcagım gubu hayal edıyorum hep
ama elbet bırgun gelecek bakın grurusunuz sızde
turabcım canım eger spr yapıyorsan en az 5 kıloda bır beden kuculursun bence
yanı ben hıc sporsuz 13 kıloya yakın vermıstım 1 beden kuculmustum ama sımdı spor yapıyorum
daha 4 kılo verdım ama bır beden kuculdum gercı ben M beden alamıyorum ama
bır magazaya gırıp 38 beden panttolon alıcagım gubu hayal edıyorum hep
ama elbet bırgun gelecek bakın grurusunuz sızde
Yaaa bu site gerçekten çok yavaş. herzaman sorun yaşıyorum. Buna bir çare bulsalar çok iyi olacak. Böye bir siteye yakışmıyor bu yavaşlık benceee
teşekkrler lightlife**2.TAKIM 184.ETAP** BİRİNCİSİ
akrep33 ( 71,3 / 69,4 / 1,9 / 2,66%)
Poseidon83 ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33%)
neslihan (78,5 / 78 / 0,5 / 0,64%)
minnoş prenses ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86%)
karamel_guzel ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64%)
oztrk ( 69 / 69,5 / -0,5 / -0,72%)
lolo( 86,1 / 86,2 / -0,1 / -0,12%)
banusultan(80 /79 / 1 / 1,25%)yeni üye
turab571( 65,5 / 64,3 / 1,2 / 1,83%)yeni üye
nurceng( 68,5 / 65 / 3,5 / 5,11%)yeni üye
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 718,4 / 708,3 / 10,1 / 1,41 )
son liste yukarıda canım buna göre henüz listede değilsin.. bende değilim listede.. ama listede olmasanda buraya gelip paylaşımda bulunup motive olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?