Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar.hafta sonu nerelere gittiniz neler yaptınız.herkes[ben de dahil]pek bir rehavette.1.lik başımızı mı döndürdü ne.bu haftayı kaptırmayalım derim ben.hadi tembelliğe son.akrepçim üst üste birincilik rekoru kimde,en çok hangi takım başardı biliyor musun.

gunaydın mınnosum. ıs hayatı zor oluyordur tabı ama ızın yapma ısını bır de cuma gunu dusun bakalım hala ızıne yapmak ıstıyorsan mutlaka yap. cunku ınsanın ıhtıyacı var dınlenmeye

gunaydın canım
bız haftasonu cumartesı gunu ablamı havaalanından aldık alısverıs edıp eve geldık yemek yedık yusufu uyuttuk sonra yuzmeye gıttık aksam eve geldıgımızde cok gec olmustu ve yemek yoktu o yuzden dısardan hazır yedık pazar gunu de esım evdeydı bılgısayarı vermnedı ben de yusufu ablama satıp bıraz ıslerı hafıflettım
günaydın kızlar nasılsınız ?bu hafta inş.güzel kilolar verme dileğiyle...(daha kahvaltı yapmadım.oğlumu uyuttum kahvaltımı yapıyım.sonra görüşürüz )

gunaydın canım. bız de daha kahvaltı etmedık.

günaydın şekerler
Gunaydin akrep
gramiyorsun buralara bak motivasyonumuz kaybediyoruz

evet bazen ben umitsizlige dusuyorum kendimce ama buraya gelince tekrar motive oluyorum
dun M beden bir palto denedim uzerime olmadi
oysa gecen sene bu zamanlar S beden denerdi
cok uzuluyorum
iki beden zayiflarmiyim?

Gunaydin
benimde kardesim buradaydi biraz alis veris merkezi dolasip yemek yedik
tabi misafir olunca biraz yan cizmeler oldu bende bu hafta onu telafi etmem lazim

günaydın kızlar nasılsınız ?bu hafta inş.güzel kilolar verme dileğiyle...(daha kahvaltı yapmadım.oğlumu uyuttum kahvaltımı yapıyım.sonra görüşürüz )

gunaydin canim insaallah dua edelim bir birimize kurtulalim su yaglardan

dun yedılelrım

kahvaltı: bıraz patates kızartması, peynır, zeytın, bal, pekmez. hepsınden bıraz bıraz yedım

oglen: 1 tane muz

aksam:3 kasık taze fasulye ve 3 kasık pılav. yarım bardak kola. azıcık da ekmek.

bır tabak kavun. ve 1 dılım borek.

kızlar sımdı tuvalete cıktıktan sonra tartıldım. 400 gram daha vermısım

selam kızlar mınnosunuzz geldı
ayyy bı enerjım yerıne geldı nıyedır bılınmez ama
hadı bakalım kızlar gıtsın kara yaglar posicim dun sabah bende tartıldım ama
artıda gorundugum ıcın hıc ses etmeden sessız sessız devam edıyorum dıyetıme
cunkum ben bılıyorum kı bu hafta 68 ı gormeden 67 ye ınecegımm cunkum turabla
yarısa gırdım acayıp seyler yapıp metabolızmamı altust etmem lazımbugun
tartılmadım ama yarın sabah duruma bakıcamm bakalım neler olucak hee bıde
akrebım ben hala su kayısıyı alamadım bıde ben ıkı gune kalmaz regl olurum
yaff acepp ne yapsam ne etsem de su regl donemınde pıtır pıtır gıtse kılolar
karamelımm kızz uyansana hala daha uyuyormusun
neslımmm sen nerdesın bakım toplantı mı var yıne yaa
posıcım ablanın gelmesı senı bıraz rahatlatmıstır en azından kendıne zaman ayırısın
bırazcık demı sekercım

turabcım canım eger spr yapıyorsan en az 5 kıloda bır beden kuculursun bence
yanı ben hıc sporsuz 13 kıloya yakın vermıstım 1 beden kuculmustum ama sımdı spor yapıyorum
daha 4 kılo verdım ama bır beden kuculdum gercı ben M beden alamıyorum ama
bır magazaya gırıp 38 beden panttolon alıcagım gubu hayal edıyorum hep
ama elbet bırgun gelecek bakın grurusunuz sızde

Platesimi yaptım ve geldim...Herkese günaydınlarr. Hepimiz için güzel bir hafta olur inşaallah. Cuma sabahına 4 gün kaldı ona göre. Birinciliği elden kaptırmayalım.

aminn canim
insaallah Allahim cumlemizi yaglarindan kurtar
hadi iyi gidiyorsun maasallah

Saol canım ya inşaallah böyle devam edebilirim. Şu kilo çizelgesinde kelebeğim sağa doğru gitmeye başlasaydı motivasyonum daha da artacaktı

sevgili arkadaslar herkes hedef kilosuna ulastimi neden ugramiyorsnuz buralara yaahu
motivasyonumuzu yitiririz sonra bakin
tombislige, olmayan kiyafetlere, incecik hanimlara imrenerek bakmaya SON!!!!
buralardan uzak kalmayin.

Eveet evett bencede... Amiiiin inşaallah canım yaaa valla ben sabah öğle akşam buralardayım hafta sonu hafta içi. Bu motivasyonu kaybetmemek için..

günaydın şekerler

Sana da günaydın tatlımm. Yalnız şu hoşaf tarifini bekliyorummm tımammı???

Günaydınlarrr, ya ben bütün hafta sonu evdeydim, eşim hastaydı, dışarıdada kar yağmaya başladı dolayısıyla evde kalakaldım ( Bende mümkün olduğunca az yemek ve çok hareket felsefesiyle evde zamanımı iyi değerlendirmeye çalıştım.

Çok sevindim canımcım hadi bakalım yola devam

Evett evet katılıyorum minnoşum sana spor çok önemli vucudun sıkılaşması ve daha düzgün bir görünüme sahip olabilmek için. Özellikle Yürüyüş + plates süper bir ikili...

spor yapiyorum yapmazmiyim
bir bucuk aydir hergun yapiyorum
en az 1 saat CD ile calisip (bazen 1,5 saat) 1 saatde yuruyus yapiyordum ki havalar bozdu kizimi birakabildigim zamanlar yine yuruyorum
yapabilirsem hafta ici cok erken cikip yuruyecegim babasi evden cikmamisken bir saat kizimi uyutup birakirim onunla.
2 beden zayiflamam lazim kacari yok
ha birde minnos pazar sabahi bir tartildim kac ciksam begenirsin?
62.9 yani 63 u gormeden inanamadim cok motive oldum ciktim yururdum costum falan filan sonra dedim acaba bu tartidami bir yanlislik var? oyleymiste gercekten arkasi yuksekte kalmis

**2.TAKIM 184.ETAP** BİRİNCİSİ

akrep33 ( 71,3 / 69,4 / 1,9 / 2,66%)
Poseidon83 ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33%)
neslihan (78,5 / 78 / 0,5 / 0,64%)
minnoş prenses ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86%)
karamel_guzel ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64%)
oztrk ( 69 / 69,5 / -0,5 / -0,72%)
lolo( 86,1 / 86,2 / -0,1 / -0,12%)
banusultan(80 /79 / 1 / 1,25%)yeni üye
turab571( 65,5 / 64,3 / 1,2 / 1,83%)yeni üye
nurceng( 68,5 / 65 / 3,5 / 5,11%)yeni üye

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 718,4 / 708,3 / 10,1 / 1,41 )

son liste yukarıda canım buna göre henüz listede değilsin.. bende değilim listede.. ama listede olmasanda buraya gelip paylaşımda bulunup motive olabilirsin

teşekkrler lightlife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…