• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bence sut yapan seyler MORAL ve BOL SIVI

tecrube ile sabittir bebegimin ikinci ayindan sonra ben cok bunaldim evde yapayalniz sonra gogus ucu yaralari derken uzun sure kendime gelemedim ve o sira benim stum cok azaldi
izmire ailemin yanina gittigimde kizim 3 aylikti ve sutum o kadar artti ki geceleri sagmak zorunda kaldim
simdide dikkat ediyorum bazen ac bile kalsam sut oluyor hayret ediyorum
anladim ki moral oldu mu birde bol sivi tuketirsen sut oluyor
o zamanlar sut uretmek icin fazla yemekten kilo aldim maalesef

Doğrudur otoriteler de moralin yerinde olduğunda ve çok sıvı tükettiğinde sütün çoğaldığını vurguluyorlar. Ama bende senin gibi yemeyince süt azalacak kaygısıyla fazlaca yedim. Neyse fazla yemek yeme günleri sona erdi. Yaa 3 gündür diyetteyim ve sütümde eskisi gibi. :)))

selam kızlar ben geldım bugun akrebım kızıcak ama napıyım annemler geldı
kaptanım merka etme cok fazla bısı yapmadım ayrıcada ben cok yemedım
sen hıc yemıycektın dıyceksın bılıyorum ama olmadı sekerım napıyım ama
neyse gunum cok guzel gectı ama epeydır annemler kardesım falan
boyle guzel oturmamıstık . bugun bıraz fazla kacmıs olabılır dıye bır saat utu yaptım
kızlar ben utumu hep ayakta yaparım oyuzden oraya buraya sallanıyorum sonucta oda
hareket yanı napıyımm yokk yok mınnos cıtır mınnos olucakk:21::21:

Neyse önemli olan birazcık kaçırdığını bildiğinde harcayacak aktivite yapmak. Oartalama 1 saat ütü yapmak 150 kalori harcatıyor. :34::34: sende aktiviteyi yaptığına göre en azından ilave karayağ oluşmayacak dimi :61:

Kızlar ben bacakların iç kısmından cok rahatsız oluyorum.iç bacak eritici bildiğiniz güzel hareketler varmı.şöyle sıkılaştırıp incelten :1:

cevap verıyorumm pılatess:1::1:
şimdik iç bacak hareketını adım adım anlatıyorum ıyı dınle karamelım
1- yere sırt ustu uzan ayaklarını da uazatt
2 sımdı ayaklarını topuklar bırbırıne degecek sekılde ortada yuvarlak olusturmaya calısr gıbı ac
3- bacaklarını bu sekılde havaya kaldır ama tam 90 derece degıl yarıya kadar yanı 45 derecelık acı olsun
4- sımdı bacakların yarım havada topuklarından bırbırınıne degıyor ve bacak aranda saıre olusturur gıbı goruntu var
5 bu sekılde dızlerınden kırarak kendne dogru topuklarını cek ama bırbırınden ayırmadan
yanı bır daıreyı ortadan bastırıp elıpse donusturmeye calıstıgını dusun

bu hareketı 20 kere ust uste yap ust bacak ıclerını erıten hareket bu tatlım

Neyse önemli olan birazcık kaçırdığını bildiğinde harcayacak aktivite yapmak. Oartalama 1 saat ütü yapmak 150 kalori harcatıyor. :34::34: sende aktiviteyi yaptığına göre en azından ilave karayağ oluşmayacak dimi :61:

evet ya olusmaz dımı kara yag olusmasın dıye atlayıp zıplayıp utu yaptım ıste
neyse en azından hemen uyumaktan ıyıdır yanı
yılbasında 62 kılo olucam gıtsın kara yaglar:8::8:

Merhaba kızlar ben geldim yine :))

dün evde olamayınca gelemedım malesef.Nasılsınız hepınız ?

konyaya cok güzel kar yağdı.tam kartpostallık bi görüntü var dışarıda.

rejim nasıl gıdıyor kızlar.ben tam gaz devam edıyorum.bi spor konusunda sorun yasıyorum.onada bugün baslıyacam tekrar.

annemde bugün aşure yaptı:( gelde dayan şimdi :(

ama kendimi tutmam lazım.gündüz 1 tabak yesek bişey olurmu acaba kızlar.akşam yesem eritemem belkı ama gündüz yersem eritirim diye düşünüyorum.ne dersiniz?:17::17:

Valla bu diyet sırasında da böyle güzel şeyler yapılıyor ya dayanmak çok zorrrrrr :59::59:
2-3 kaşıktan bi şey olmaz gündüz yenilince

merhaba kızlar nasılsınız 2 gündü eşimde evde çok yoğunum valla işleri bitiremedim.bugünkü menüm 12 gibikahvaltı karnabahar haşlaması yoğurtlu 1 zeytin 1 çatal peynir yeşillik 1 dilim kepek ekmeği 2 şekersiz çay öğle yemeğini şimdi yedim geç kahvaltı edince 1 tabak patatesli bezelye yemeği 1 dilim ekmek 1 2 turşu akşam ise lahana sarması yaptım gün boyu temizlik çamaşır yıkandı ser yemek yap derken şimdi oturdum.sarma yesem birazcık akşam yemeği niyetine ama 9 10 a doğru öpüldünüz nasıl menüm kızlar

sabah: domatez,biraz peynir,2 dilim denge ekmeği, çay ,1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı tereyağı

ara:10 tane beyaz leblebi

öğle:yarım ayva yarım yeşil elma bir kaç tane çitos ve 1 dilim kek

akşam :diyet kabak yemeği sarımsaklı yoğurt ile yarım dilim denge ekmeği

menüm bunlar öğlen iyi olmadı ama dayanamadım oğlumun kekiyle çitosunu yuttum

şu an hala kendimi aç hissediyorum ama yemek yemicem acaba diyorum 1 bardak süt içsemmi
fazlamı gelirki üff açım yaa
ne güzel miğdem küçülmüştü çok acıkmıyodum
şimdi doyamıyorum kendimi aç hissediyorum

Bugünün menüsü şöyle;
11:30 1 Adet Küçük Havuç
13:00 1,5 Dilim Ekmek, 2 Adet Zeytin, 1 KK Peynir
14:00 2 KAşık Yoğurt
16:30 1 Tabak Yağsız Sossuz Makarna, Üzerine 2-3 Kaşık SArımsaklı Yoğurt
19:30 1 Dilim Ekmek
21:30 Humana Bitki Çayı
Bu kadar çok şükür bugünde bitti.

Bugün 15 dk plates yaptım, 8 kat indim ve çıktım ve normal ev işleri, yaws bulaşıkları bile elimde yıkadım makineye atmadım sadece hareket edebileyim diye. Allah'ım inşaallah bir an önce kurtuluruz şu kilolardan.

Haydi hayırlı geceler

merhaba arkadaslar
benim bugunku menumu yazacak yuzum yok pek
9.30-10.30 yuruyus
sabah 11.00'de diyet yapmayan bir insanin yapabilecegi cok zengin bir kahvalti
oglen 14.00 yesil cay ve bir dilim baklava:(
aksam 20.00'de bir porsiyon besamel soslu tavuklu bezelye 2 bardak ayran
kardesim yarin gitsin toparlarim ben

sabah: domatez,biraz peynir,2 dilim denge ekmeği, çay ,1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı tereyağı

ara:10 tane beyaz leblebi

öğle:yarım ayva yarım yeşil elma bir kaç tane çitos ve 1 dilim kek

akşam :diyet kabak yemeği sarımsaklı yoğurt ile yarım dilim denge ekmeği

menüm bunlar öğlen iyi olmadı ama dayanamadım oğlumun kekiyle çitosunu yuttum

şu an hala kendimi aç hissediyorum ama yemek yemicem acaba diyorum 1 bardak süt içsemmi
fazlamı gelirki üff açım yaa
ne güzel miğdem küçülmüştü çok acıkmıyodum
şimdi doyamıyorum kendimi aç hissediyorum

çitossss keeekk ve tereyağına cıssss :20:

merhaba arkadaslar
benim bugunku menumu yazacak yuzum yok pek
9.30-10.30 yuruyus
sabah 11.00'de diyet yapmayan bir insanin yapabilecegi cok zengin bir kahvalti
oglen 14.00 yesil cay ve bir dilim baklava:(
aksam 20.00'de bir porsiyon besamel soslu tavuklu bezelye 2 bardak ayran
kardesim yarin gitsin toparlarim ben

off offf :20: ayrıca sana birde zopaaa :22:

Bugünün menüsü şöyle;
11:30 1 Adet Küçük Havuç
13:00 1,5 Dilim Ekmek, 2 Adet Zeytin, 1 KK Peynir
14:00 2 KAşık Yoğurt
16:30 1 Tabak Yağsız Sossuz Makarna, Üzerine 2-3 Kaşık SArımsaklı Yoğurt
19:30 1 Dilim Ekmek
21:30 Humana Bitki Çayı
Bu kadar çok şükür bugünde bitti.

Bugün 15 dk plates yaptım, 8 kat indim ve çıktım ve normal ev işleri, yaws bulaşıkları bile elimde yıkadım makineye atmadım sadece hareket edebileyim diye. Allah'ım inşaallah bir an önce kurtuluruz şu kilolardan.

Haydi hayırlı geceler

aminn canim
insaallah Allahim cumlemizi yaglarindan kurtar
hadi iyi gidiyorsun maasallah :nazar:

gunaydın kızlar ben geldım turabcımevet haklısın burdan uzak kalınca ınsannın yemeklere
saldırası gelıyor:1::1: ayy hıc keyfım yok bugun yıgınla ıs var yapasım yok aslında benım bıraz
ızıne ıhtıyacım var ama du bakalım ne zaman neyse sekerlerım ufaktan motıvasyonum dusuyor
turabcım senın dedıgın gıbı ne yapsam bılemıyorum neyse bugun pazartesı sabah mahmurlugu
belkıde benımkısı du bıraz zaman gecsın toparlanıp capcanlı bır gune baslayayım barımm:34:

Back