Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar
okuyamadım geçmişi..çok yoğundum bugün..ama diyet süper gidiyor..sizlerinde süperd
r eminim..yılbaşına çıtır kızlar grubu oluyoruz ona göre buda bayrağımızzz hadi hep birlikte :92::92::92::92:

bugünkü menüm sabah kahvaltı öncesi 1 mandalina su içmeyi unuttum akrep üzgü
nüm
1 dilim ekmek
1 yumurta
bol yeşillik
az peynir
4 zeytin
2 çatal reçel
1 bardak yeşil çay
ara 1 mandalina,rezene çayı
öğlen 1 dilim ekmek yoğurtla geçiştirdim
ara 1 elma
akşam yemeğinde balık yapıcam az sonra öğlen geçiştirdim biraz yerim fazla abartmam ama.nasıl kızlar iyi mi?

karamel nerelerdesin karşılaşamıyoruz?
turab nasıl gidiyor?ben regl oldum bugün keyfim yok inş.cumaya kilo veririm.yoksa 200 mekik düşman başına.

kızlar bu gün canım çok sıkkın

tiroit ultrasonum vardı bu gün

doktor tiroidimin yapısının bozulmaya başladığını söyledi

hiç iyi değilmiş

kilo alma yada verememe varmı dedi malesefki var dedim

tiroitten kaynaklanıyo dedi

yarın kendi doktoruma göstericem sonucu bakalım ne dicek
olmazsa düzgün bi endokrin uzmanı bulmak zorunda kalıcam

yarında evlilik yıl dönümüm mutlu olmam gerekirken değilim

Canımcım çok çok geçmiş olsun. Umarım korktuğun gibi çıkmaz sonuçlar. Bu arada Allah ailenle birlikte daha nice seneler nasip etsin.

Gayet güzel bir menü canım. Verirsin inşaallah böyle devam edersen.

geçmiş olsun.allah dermansız dert vermesin.

kızlar ben de bu gün pilatese başladım.bence aerobikten daha kolay.ilk günüm olmasına rağmen zorlanmadım.bel sıkıntımı yeni atlatmışken korkarak gittim ama düşündüğüm gibi çıkmadı.kolay adapte oldum.şimdi evde de çalışmak için cd tavsiyesi istiyorum.bir de küçüğüm diş çıkardığı için çok huysuz.durmuyor bir türlü.hep onun başındayım.

canım cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda tedavı olursun
tatlım uzme canını moral her hastalıgın ılacı sayılırr
bu arada evlılık yıldonumunde kutlu olsun canımm

Yaa ben bugün çok yoruldum. Ama kilo vereceğimi düşündükçe yorgunluğumu atıyorum
Eveet gelelim bugünkü menüme;

09:00 1 Bardak Greyfurt Suyu, 1 Çay Kaşığı Kahvaltılık Çikolata
13:00 1 Kase Mercimek Çorbası, Yarım Dilim Ekmek
15:00 1 Küçük Havuç
19:00 Yarım Muz, 1 Adet Mandalina, 7-8 Adet Badem, Yarım Piko
21:00 1 Bardak Humana Bitki Çayı

2,5-3 litre su

Yarım saat Plates, 2 defa 8 kat iniş ve çıkış, 20 dk jimnastik ve her türlü ev işi (çamaşır, bulaşık, silme, süpürme, ütü, tuvalet banyo temizleme vsvs)

Bugün diyetimdeki en iyi gündü diye düşünüyorum. İnşaallah böyle devam ederim. Bugün bir alkışı hakettim

insaallah korktugun gibi kotu birsey cikmaz lolo
moralini bozma moral her derdin devasi

maasallah sana medihaay
harika hareketli bir gun gecirmissin
incecik olacagiz
bravo

geçmiş olsn aynı dert ablamdada var:2:

cok rahatladım gercekten de. her gun bır ısımı halledıyorum. bugun de mısafırım vardı. sımdı de yusufu uyuttum ama ben de yatmak ıcın acele etmıyorum ne de olsa gun ıcınde cok uykum gelırse ablama yusufu bırakır bıraz kestırırım

yedıklerım:
sabah:kahvaltıyı gec yaptık ve ıyı bır kahvaltı ettım. peynır salatalık bır dılım borek. azıcık kasar.ve bal
ogle: 1 dılım borek. 2 dılım baklava. bır fıncan sıcak cukulata. azıcık patlamıs mısır.
ara: meyva tabagı
aksam: patlıcan salatası. bıraz ekmek. bır tabak tarhana corbası. ve normal salata.
cayın yanında 1 dılım baklava

ablam geldı gelelı ıyıce kacırdım aksam yemeklerını. hep ablamın turkıyeden getırdıgı baklavalar yuzunden

insaallah cezaya kalmayiz bende 3 gundur pek iyi sayilmam
kardesimin burada olmasi beni fena vurdu
ben az once kendime saatli gunluk program yaptim 4 gunluk
ne zaman kalkis yuruyus yemek yazdim 4 gun ona uycagim insaallah
1300 gr vermem lazim 4 gunde
korkudan tartilmadimda

platese gitmen cok gzel Banusultan
sen gidince bebege kim bakiyor?
bende bebek var diye gidemiyorum evde cd ile calisiyorum ama artik plates yapmiyorum cunku ebru salli cd de cok konusuyor bazi plates hareketlerini severek yapiyorum ama ben su ikiz kizlarin yaptirdigi gobek dansini yapiyorum cok keyifli geliyor bana birde yuruyus olmazsa olmazim
sabahlari erkenden cikip yuruyecegim esim evden cikmadan, o bebekle kalsin.

insaallah korktugun gibi kotu birsey cikmaz lolo
moralini bozma moral her derdin devasi

canım cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda tedavı olursun
tatlım uzme canını moral her hastalıgın ılacı sayılırr
bu arada evlılık yıldonumunde kutlu olsun canımm

geçmiş olsun.allah dermansız dert vermesin.

geçmiş olsn aynı dert ablamdada var:2:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim bana moral veriyosunuz

ben hastalığım için üzülmüyorum aslında hastalık veren allah dermanınıda verir biliyorum
canımı sıkan şey bebek yapmaya karar verdiğimiz tedaviye başladığımız sırada tiroidimin bu kadar ilerlemiş olması

bebek yapmak için ne zaman yola çıksak hep bi sorun çıktı karşımıza
belkide nasibim değildir 2. evlat bilemiyorum

ayrıca evlilik yıl dönümümü de kutladığınız için teşekkür ederim

acaba bu haşimatolulara özel bi diyet yokmudurki
bu yüzden kilo veremiyomuşum
bende verdiğim 10 kiloyu ne kadar çabuk aldım diye kendime kızıyodum
neyse demekki yediklerime dahada çok dikkat etmem gerekiyo

dünki yediklerim

sabah :çok az peynir 5 tane zeytin salatalık domatez 1 dilim normal ekmek yarım bardak süt

öğle:dışardaydım sadece simit yedim 1 simitten biraz az

akşam:balık buğulama ve mercimek çorbası 1 dilim denge ekmeği(akşam yemeğimi 4 de yedim )

ara:bir avuç beyaz leblebi

aralarda çay içtim

medıhaycım tamam cok guzel bır dıyet menu lıstesı bır suru su ıcmıssın
ustelık sporunda harıka ama kıskandım bırazcık bı kusuru bulayım hemen
şaka bıyana tatlım sen neden kahvaltı yapmıyorsun kahvlatı metabolızmanı hızlandırıcak
olan ana unsur artı greyfurt suyunu kahvaltı yerıne kullanma cunku cok asırı asıdık bısey
mıdene zarar verır hee kahvaltının yanına ıcebılırsın yada kahvaltından hemen 5 dk once ıcebılırsın
amam mutlaka kahvaltı yap tatlım

banucum bende pılatese gıdıyorum ama artık cok sevdıgım ıcın hıc bana sprmus gıbı gelmıyor
hosuma gıdıyor bıde vucudumun sekle gırdıgını gordukce cok cok ınanılmaz bır spor kesınlıkle herkese tavsıye edıyorum bıde cok eglencelı bak gor hatta sımdı olculerını al 10 ders sonra hıc kıl vermesen bıle heryerden 2-3 cm ıncelıyorsun cok fıt gorunuyorsun . ben artık hareketlerı ezberledım kendı kendıme evdede yapıyorum tavsıyem cd falan alma ınternette hergun ebru sallının vıdeoları verılıyor onlardan yap yada eger sabahları yapabılıyorsan ebrulıde 10.30 da yap bıraz cok konusuyor ebru ama o konusurken sen harekete devam edersen dahada etkılı oluyor zaten pılates kursunada gıdıyorsun evde nekadar yapsan sana kardır. ayy herkese pılates asıladım yaaa ck mutluyum cokk

bu arada herkeslere gunaydın kızlarrr mucuckk mucuckkkk
tam bugday ekmegının bır dılımını ortadan böldum arasına kasar domates marul koydum
ohh mıs gıbın kahvaltımı yaptımm cay olmamıstı daha işyerınde sımdı cayımı beklıyorum 4 gozle
bu sabah kalktıgımda tartıldım ama sadece 100 grcık verdıgımı gordum yanı hala daha
68 ı bılem goremedım ben bu ıddayı kaybetcem galıba ama hadı hayırlısı bakalımaksamları
meyveye devam akrebımm ama sankım bıraz hızlansa yaff artık sabredemıyorum buarada karamelım nerdesın bıseyın yok ınsallah merak etmeye basladım artık senı
dunden berı ortalıklarda yoksun bugunde salı artık cık ortaya

günaydın canım.platese akşam 6 da gidiyorum.1 saat çalışıyoruz.10 dakika da yoga yapıyoruz.spor salonum 100 metre mesafede.bütün işlerimi halledip eşime bırakıyorum kızlarımı.maalesef ne evin ne kızların işi bitmediği için hiç evde çalışamadım.ama spor hocam akşam bayağı inceldin deyince nasıl motive oldum anlatamam.1 hafta önce aldığım pantolon bol gelince de öyle mutlu olmuştum ki.kilo kaybım az ama sıkılaştığımı hissediyorum.

bak ben sana demıstım hemencecık vucudu sekle soktugu ıcın cok sevıyorum ben
pılatesııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…