- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
kızlar bıse sorucam sımdı ben oglen makarna yedım ya aaksam ne yesemkı bunu
erıtse de sabaha wcye cıkabılsem dersınız? yarın da tartı gunu ya 50-100 gr oynasaydım keskem
wc ıcın ne yapmam lazım sabaha hepsı cıksın dıye kızlar
kızlar bıse sorucam sımdı ben oglen makarna yedım ya aaksam ne yesemkı bunu
erıtse de sabaha wcye cıkabılsem dersınız? yarın da tartı gunu ya 50-100 gr oynasaydım keskem
wc ıcın ne yapmam lazım sabaha hepsı cıksın dıye kızlar
afiyet olsun canımcım bunu nasıl eritirim diye sormulsun kayısıyı önerecektimki baktım akrepçim zaten önermiş
ayy valla yedım karamelım kac gundur kocam ıkıdebır makarna yapıyor makarna askıyla
yanıyorum oglen yemzsem kesın aksama yapardım yanı bılıyorum cunku kendımı homını gırtlak mınnos
oldugum ıcın neysem oglen yedım ya oda ıyı yarın tartı gunu buaksam sabaha kadar kossam belkı
bırkac gr gıder ay ıyıce sıkılmaya basladım artık bu dıyet ısınden neyse ben sabah berı oyalanıyorum
bırazcıkta ıs yapayım barı
benimkide aynı valla akşam "yarın kabak yapıcam" dedimde "yapma yaa yada kendin için yap"dedi bende öğlen için 2 kabakla yaptım kenndime .. ama nefisti nefis..iyi fikir bende cok severim kabagi
ama esim sebze dusmani ben bugun oglen yemegi yemeyecegim aksamada o yemez
yarin oglene pisirecegim dolabimdaki kabaklari
evet ya ebru şallının çenesi çok düşük durmadan konuşuyo TV8 deki programına oyüzden bakmıyom bide durmadan üfflüyo :)) şu belly dansa baktım biraz da bi kız dansöz kıyafetiyle figürleri öğretiyodu ama müzik yoktu biraz daha araştırayım bakalım müzikli olanından varmıben Neena and Veena diye ikiz kardeslerin gobek dansi egzersizlerini yapiyorum coooooooook memnumun cok keyifli
ilk zayiflamaya karar verdigimde bir B fit e gitmek istedim baktim bebekle cok zor olacak ilk gun kapisinin onune kadar gidip geri dondum.
sonra gittim ebru salli plates cd si, topu ipi vs si herseyini aldim ama onu yapamadim cunku Ebru Salli cok kunusuyor ben tempo, hareket ve ter atmak istiyordum. ve belly dance a basladim bir bucuk ay once basladim hergun istisnasiz yapiyorum(keyifle)
o cd yi kazakistandan almistim Turkiyede varmi bilmiyorum ama internetten arastirabilirsiniz
kime onerdiysem cok memnun kaldi
hareketler platese benziyor dans ve egzersiz karisimi birsey
en keyifli yani, fonda surekli hareketlere uygun muzik olmasi
hareketler vucuda estetik kazandiriyor
ve ikiz kardesler surekli bir hareketten digerine geciyor hareketleri anlatan fonda farkli hos bir ses( ingilizce ve rusca)
30 ar dk ayri ayri 4 parca var toplam 2 saat her part ayri bolgeleri calistiriyor.
ben Neena and Veena diye ikiz kardeslerin gobek dansi egzersizlerini yapiyorum coooooooook memnumun cok keyifli
ilk zayiflamaya karar verdigimde bir B fit e gitmek istedim baktim bebekle cok zor olacak ilk gun kapisinin onune kadar gidip geri dondum.
sonra gittim ebru salli plates cd si, topu ipi vs si herseyini aldim ama onu yapamadim cunku Ebru Salli cok kunusuyor ben tempo, hareket ve ter atmak istiyordum. ve belly dance a basladim bir bucuk ay once basladim hergun istisnasiz yapiyorum(keyifle)
o cd yi kazakistandan almistim Turkiyede varmi bilmiyorum ama internetten arastirabilirsiniz
kime onerdiysem cok memnun kaldi
hareketler platese benziyor dans ve egzersiz karisimi birsey
en keyifli yani, fonda surekli hareketlere uygun muzik olmasi
hareketler vucuda estetik kazandiriyor
ve ikiz kardesler surekli bir hareketten digerine geciyor hareketleri anlatan fonda farkli hos bir ses( ingilizce ve rusca)
30 ar dk ayri ayri 4 parca var toplam 2 saat her part ayri bolgeleri calistiriyor.
iki defa gondermisim benim bilgisayara bir seyler mi oldu site mi degisti?
ben alinti yapmadan mesaj yazamiyorum su an. boyle birsey yasayan varmi?
benimkide aynı valla akşam "yarın kabak yapıcam" dedimde "yapma yaa yada kendin için yap"dedi bende öğlen için 2 kabakla yaptım kenndime .. ama nefisti nefis..
evet ya ebru şallının çenesi çok düşük durmadan konuşuyo TV8 deki programına oyüzden bakmıyom bide durmadan üfflüyo :)) şu belly dansa baktım biraz da bi kız dansöz kıyafetiyle figürleri öğretiyodu ama müzik yoktu biraz daha araştırayım bakalım müzikli olanından varmı
bende yaşıyorum ama sol alttaki konu cevaplama panelini tıklarsan ozaman alıntı yapmadan yazılabiliyor.
ayrıca saat 19:30 da site bakıma giricek ve tahmini 2 saat boyunca kapalaı olucak bilginize kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
bende yaşıyorum ama sol alttaki konu cevaplama panelini tıklarsan ozaman alıntı yapmadan yazılabiliyor.
ayrıca saat 19:30 da site bakıma giricek ve tahmini 2 saat boyunca kapalaı olucak bilginize kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
aa niye oyle diyorsun kizlarima:) soldaki guzel ama:)
ben kilo vermezsem cok ayip ederim arkadaslar
martta hedefime ulasmamis olursam beni ortaniza alip yuhlayin
benim istanbulda hic akrabam arkadasim olmadigi icin akraba, arkadas gunleri, ikramlari reddetme kendine hakim olma derdim yok,
esim asla hamur isi yemez yapmami istemez ne kek ne borek
kayin validem bile hamur isi yapmaz yemez yedirmez
yani bir onune gele guzel bir yiyecegi reddetmesi var birde onu hic pisirmemek var
birincisi daha guclu bir irade gerektirir
tamam tesekkurler haber vermen iyi oldu
benim kaynana bana börek çörek tatlı vs getirme veya malzemeyi getirip yaptırma konusunda muhteşemdir..sorma canım.gittiğimizde yediğimiz yetmiyormuş gibi kapıya gelen tatlı tuzlu ikramları,biriken komşu tabakları,onları boş göndermeme sıkıntısı.of of...
benim kaynana bana börek çörek tatlı vs getirme veya malzemeyi getirip yaptırma konusunda muhteşemdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?