meloncum yanlışları canım ışıkta matemekten 2,hayattan 1,türkçeden 2 tane yapmış
zafer dersanesindede 2 türkçe ,2 matemetik yanlış,hayat hepsi doğruuu
Tudemin sonru bankasını çözüyoruz evdeee
Bende üye olayımm canımm sen benii haberdar ett mutlakaa senden çok şey öğrendim canımmm
İnternettenmii üye olacaksınn,aylık onlar yollayacak değilmii evee
Amin canım aminnnMatematik- Matematik Sevinci
Türkçe - Dil Bilgini
Ayrıca Tudem Soru Bankası.
Kendimde ek olarak hafta sonları, matematik defterinde o hafta hangi konuyu işledilerse bakıyorum, deftere çözdükleri alıştırmaların ve problemlerin rakamlarını değiştirerek kendim soru hazırlıyorum çözdürüyorum.haftayı tekrar etmiş oluyor.hafta içi de vakti kalırsa, hayat bilgisi defteri-türkçe defteri ve dilbilgisi defterlerini okutuyorum.
rapsodii canımm çokk sağoll hemenn yazıyorumm satenn sizlerdenn ne duysamm ,tudemm soru bankası aldıkk elimizdee varr çözüyoruzz bakalım anlamadığımm yerlerde babamız yardımcı oluyooo,
bizim öğretmen ek kitap olarak tudem matematikten,türkçe olarakta uygun türkçe dil bilgininden eve ödev veriyoo,tudemin soru bakasınıda sizden duyunca aldımm ,
bende tomurcuk yayınınıı almışımm okulların ilk açıldığında ama kalitesinii bilmeden,
Benim de oğlum yarın tudemin sınavına girecek.Allah hepsinin yardımcısı olsun.final dersanesi sınavında 60 soru 5 yanlışı vardı.
hımm tamamm canımm bizde soru bankasınıı öyle aldıkkkyok canım tüdem yayıncılığın bulunduğu kırtasiyeden alıyorsun Çok zor olduğu için pek talep olmuyor dediler isteğe bağlı getiriyorlarmış ulaşmak zor değil yani
ya benim kızda her zaman full çıkarmıyor okul denemelerinde birinciliği elden bırakmıyor ama dersane denemelerinde yanlışları çıkıyor tabiikide bu sene çok hastalanıyor onunda etkisi var
yarın sınav var bu gün gene hasta gece ateşini düşüremedik iğne verdi doktor iyi olursa sınava girer sonuç nekadar sağlıklı olur bilmem allah canlarına sağlık versin nnapalım...
yarın sınav var bu gün gene hasta gece ateşini düşüremedik iğne verdi doktor iyi olursa sınava girer sonuç nekadar sağlıklı olur bilmem allah canlarına sağlık versin nnapalım...
kızım türkçeyii sevmiyooo
bide arkadaşlarr benimm kızım 1ncii sınıfıı polonyada yabancı sınıfta okuduu hiç türk alfabesii görmedi,
2 nci sınıfta ben burda el yazısını öğrettim öğretmenden memnun olmadığım için o okuldan aldımm,
burdada öğretmenimiz iyiii,nekadar olsa kendii çabalarımlaa yinede kızımı iyii görüyorumm çünküü çok okul değiştii eşimin işinden dolayıı
geçmiş olsun melon.önemli olan önce onların sağlığı, daha çok sınava girecekler nasılsa.
sınav kitapçığında cevaplarımızı kontrol ettik.berbat bir sonucumuz var.tudemin sınav tarzının ağır olduğunu bildiğim için başarı beklemeyerek sokmuştum sınava ama bu kadarını da tahmin etmiyordum açıkçası.42 doğru 18 yanlış (boş bıraktıklarını da yanlış kabul ediyorum 3 boşu var). 3 yanlış da 1 doğru götürüyor.sonuç 36 net.türkçe 2 yanlış 1 boş.hayat bilgisi 2 yanlış.matematik 1 boş 12 yanlış.ama bir daha asla tudem sınavına sokmayacağım.psikolojisi bozuldu çocuğun.bir çok öğretmen veli bile çocukları gayet başarılı olduğu halde bilerek bu sınava sokmamışlar.bize de ders oldu.kendine güvenini kaybetmiş durumda şuan ve sanıyorum değil bu tip sınavlara karşı sınıfta olacakları yazılılara karşı bile bir fobi oluştu oğlumda.
bizimkininde kötü geçti. matematikten 8. ve 10. soruların cevabını biliyormusunuz ben bulamadım
türkçe 2 yanlış 1 boş
matematik 4 yanlış 1 boş
hayat bilgisi 2 yanlış çok üzüldü bizimkide zaten hastaydı kapasitelerinin çok üstündeydi matematik ama türkçeyle hayatbilgisinden bilmediği yoktu çok kolaydı yapabilirdi ama neyse yılmak yok 15 tatilde dinlenirler birazcık
dün sınavdan bütün çocuklar ağlayarak çıktılar ben ona çok üzüldüm hayırlısı bakalım
Bendee baktımm işaretlediklerinee ama cevaplarınıı doğrumu yanlışmıı anlamadımm banada zor geldii benim kızımda 3 boş bırakmışş amaa kaçtane yanlışı var bilmiyorumm
uygununn sınavınadaa girmiştiii
60 soruda 3 yanlış yapmış
türkçe 2 yanlış 18 doğru
matematik 20 doğru
hayat 19 doğru 1 yanlış
bu sınavda iyiydii
3 yanlışla adanada genelinde 7nci olmuşş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?