• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2.sınıfı bitirip 3e geçenler yeni dönemde burada buluşalım

matematik
adım adım matematik
tüm dersler
tübigem
türkçede
dilbilginini tavsiye ederim
ama ben 2. dönemde dergiye abone olucam , tüdemin aylık ünite dergilerine öğretmenimiz önerdi biraz zor ama farklı dedi
sınav sonuçları ilk girişiyse iyi ama yanlışları hangisinden onları yazsaydın daha iyi olurdu canım

meloncum yanlışları canım ışıkta matemekten 2,hayattan 1,türkçeden 2 tane yapmış

zafer dersanesindede 2 türkçe ,2 matemetik yanlış,hayat hepsi doğruuu

Tudemin sonru bankasını çözüyoruz evdeee

Bende üye olayımm canımm sen benii haberdar ett mutlakaa senden çok şey öğrendim canımmm

ınternettenmii üye olacaksınn,aylık onlar yollayacak değilmii evee

meloncumm sen dersanee sınavlarınaa soktunmuu canımm kaç yanlışıı oluyoo yadaa full çekiyomuu

Matematik- Matematik Sevinci
Türkçe - Dil Bilgini
Ayrıca Tudem Soru Bankası.

Kendimde ek olarak hafta sonları, matematik defterinde o hafta hangi konuyu işledilerse bakıyorum, deftere çözdükleri alıştırmaların ve problemlerin rakamlarını değiştirerek kendim soru hazırlıyorum çözdürüyorum.haftayı tekrar etmiş oluyor.hafta içi de vakti kalırsa, hayat bilgisi defteri-türkçe defteri ve dilbilgisi defterlerini okutuyorum.

Benim de oğlum yarın tudemin sınavına girecek.Allah hepsinin yardımcısı olsun.final dersanesi sınavında 60 soru 5 yanlışı vardı.

meloncum yanlışları canım ışıkta matemekten 2,hayattan 1,türkçeden 2 tane yapmış

zafer dersanesindede 2 türkçe ,2 matemetik yanlış,hayat hepsi doğruuu

Tudemin sonru bankasını çözüyoruz evdeee

Bende üye olayımm canımm sen benii haberdar ett mutlakaa senden çok şey öğrendim canımmm

İnternettenmii üye olacaksınn,aylık onlar yollayacak değilmii evee

yok canım tüdem yayıncılığın bulunduğu kırtasiyeden alıyorsun Çok zor olduğu için pek talep olmuyor dediler isteğe bağlı getiriyorlarmış ulaşmak zor değil yani

ya benim kızda her zaman full çıkarmıyor okul denemelerinde birinciliği elden bırakmıyor ama dersane denemelerinde yanlışları çıkıyor tabiikide bu sene çok hastalanıyor onunda etkisi var

yarın sınav var bu gün gene hasta gece ateşini düşüremedik iğne verdi doktor iyi olursa sınava girer sonuç nekadar sağlıklı olur bilmem allah canlarına sağlık versin nnapalım...

Matematik- Matematik Sevinci
Türkçe - Dil Bilgini
Ayrıca Tudem Soru Bankası.

Kendimde ek olarak hafta sonları, matematik defterinde o hafta hangi konuyu işledilerse bakıyorum, deftere çözdükleri alıştırmaların ve problemlerin rakamlarını değiştirerek kendim soru hazırlıyorum çözdürüyorum.haftayı tekrar etmiş oluyor.hafta içi de vakti kalırsa, hayat bilgisi defteri-türkçe defteri ve dilbilgisi defterlerini okutuyorum.

rapsodii canımm çokk sağoll hemenn yazıyorumm satenn sizlerdenn ne duysamm ,tudemm soru bankası aldıkk elimizdee varr çözüyoruzz bakalım anlamadığımm yerlerde babamız yardımcı oluyooo,
bizim öğretmen ek kitap olarak tudem matematikten,türkçe olarakta uygun türkçe dil bilgininden eve ödev veriyoo,tudemin soru bakasınıda sizden duyunca aldımm ,
bende tomurcuk yayınınıı almışımm okulların ilk açıldığında ama kalitesinii bilmeden,

Benim de oğlum yarın tudemin sınavına girecek.Allah hepsinin yardımcısı olsun.final dersanesi sınavında 60 soru 5 yanlışı vardı.
Amin canım aminnn
ben finale sokmadımm oldumuda bilmiyorumm haberinn olanlaraa götürmeyee çalışıyorummm
aslında 5 yanlıış iyii değilmii çünküü benn bilee yapamamm o sorularıı

yok canım tüdem yayıncılığın bulunduğu kırtasiyeden alıyorsun Çok zor olduğu için pek talep olmuyor dediler isteğe bağlı getiriyorlarmış ulaşmak zor değil yani

ya benim kızda her zaman full çıkarmıyor okul denemelerinde birinciliği elden bırakmıyor ama dersane denemelerinde yanlışları çıkıyor tabiikide bu sene çok hastalanıyor onunda etkisi var
hımm tamamm canımm bizde soru bankasınıı öyle aldıkkk
bu bitsinn bende seninn gibii yapacammm bende çarşıyaa gittiğimde bii konuşayımmm
okul denemsii oldumu haberim yokk benim amaa okuldade uygunun denemee sınavınaa girdiğini söylüyoduuu
yarın sınav var bu gün gene hasta gece ateşini düşüremedik iğne verdi doktor iyi olursa sınava girer sonuç nekadar sağlıklı olur bilmem allah canlarına sağlık versin nnapalım...

çokk geçmişş olsunn canıumm öptümm kızını

kızım türkçeyii sevmiyooo

bide arkadaşlarr benimm kızım 1ncii sınıfıı polonyada yabancı sınıfta okuduu hiç türk alfabesii görmedi,
2 nci sınıfta ben burda el yazısını öğrettim öğretmenden memnun olmadığım için o okuldan aldımm,
burdada öğretmenimiz iyiii,nekadar olsa kendii çabalarımlaa yinede kızımı iyii görüyorumm çünküü çok okul değiştii eşimin işinden dolayıı

tudminn matematiği zorr dğilmii canlarımmm
şimdlikk kızımm yapabiliyoo bakalımm

geçmiş olsun melon.önemli olan önce onların sağlığı, daha çok sınava girecekler nasılsa.

kızım türkçeyii sevmiyooo

bide arkadaşlarr benimm kızım 1ncii sınıfıı polonyada yabancı sınıfta okuduu hiç türk alfabesii görmedi,
2 nci sınıfta ben burda el yazısını öğrettim öğretmenden memnun olmadığım için o okuldan aldımm,
burdada öğretmenimiz iyiii,nekadar olsa kendii çabalarımlaa yinede kızımı iyii görüyorumm çünküü çok okul değiştii eşimin işinden dolayıı

benim kızında okulu değişti bu sene öğretmen yeni yeni alışmaya başladı dedi okuma yarışı falan yaparken heyecanlanıyormış

sağolun allah hepimizin çocuğuna sağlık versin

geçmiş olsun melon.önemli olan önce onların sağlığı, daha çok sınava girecekler nasılsa.

teşekkür ederim canım aslında sokmak istemiyorumda kendisi mızmızlanıyo pazar günüde vardı onada sokmamıştık buna bari gireyim dedi hayırlısı olsun hepimizin çocuğuna allah yarın zihin açıklığı versin inşallah

sınav kitapçığında cevaplarımızı kontrol ettik.berbat bir sonucumuz var.tudemin sınav tarzının ağır olduğunu bildiğim için başarı beklemeyerek sokmuştum sınava ama bu kadarını da tahmin etmiyordum açıkçası.42 doğru 18 yanlış (boş bıraktıklarını da yanlış kabul ediyorum 3 boşu var). 3 yanlış da 1 doğru götürüyor.sonuç 36 net.türkçe 2 yanlış 1 boş.hayat bilgisi 2 yanlış.matematik 1 boş 12 yanlış.ama bir daha asla tudem sınavına sokmayacağım.psikolojisi bozuldu çocuğun.bir çok öğretmen veli bile çocukları gayet başarılı olduğu halde bilerek bu sınava sokmamışlar.bize de ders oldu.kendine güvenini kaybetmiş durumda şuan ve sanıyorum değil bu tip sınavlara karşı sınıfta olacakları yazılılara karşı bile bir fobi oluştu oğlumda.

sınav kitapçığında cevaplarımızı kontrol ettik.berbat bir sonucumuz var.tudemin sınav tarzının ağır olduğunu bildiğim için başarı beklemeyerek sokmuştum sınava ama bu kadarını da tahmin etmiyordum açıkçası.42 doğru 18 yanlış (boş bıraktıklarını da yanlış kabul ediyorum 3 boşu var). 3 yanlış da 1 doğru götürüyor.sonuç 36 net.türkçe 2 yanlış 1 boş.hayat bilgisi 2 yanlış.matematik 1 boş 12 yanlış.ama bir daha asla tudem sınavına sokmayacağım.psikolojisi bozuldu çocuğun.bir çok öğretmen veli bile çocukları gayet başarılı olduğu halde bilerek bu sınava sokmamışlar.bize de ders oldu.kendine güvenini kaybetmiş durumda şuan ve sanıyorum değil bu tip sınavlara karşı sınıfta olacakları yazılılara karşı bile bir fobi oluştu oğlumda.

bizimkininde kötü geçti. matematikten 8. ve 10. soruların cevabını biliyormusunuz ben bulamadım
türkçe 2 yanlış 1 boş
matematik 4 yanlış 1 boş
hayat bilgisi 2 yanlış çok üzüldü bizimkide zaten hastaydı kapasitelerinin çok üstündeydi matematik ama türkçeyle hayatbilgisinden bilmediği yoktu çok kolaydı yapabilirdi ama neyse yılmak yok 15 tatilde dinlenirler birazcık
dün sınavdan bütün çocuklar ağlayarak çıktılar ben ona çok üzüldüm hayırlısı bakalım

bizimkininde kötü geçti. matematikten 8. ve 10. soruların cevabını biliyormusunuz ben bulamadım
türkçe 2 yanlış 1 boş
matematik 4 yanlış 1 boş
hayat bilgisi 2 yanlış çok üzüldü bizimkide zaten hastaydı kapasitelerinin çok üstündeydi matematik ama türkçeyle hayatbilgisinden bilmediği yoktu çok kolaydı yapabilirdi ama neyse yılmak yok 15 tatilde dinlenirler birazcık
dün sınavdan bütün çocuklar ağlayarak çıktılar ben ona çok üzüldüm hayırlısı bakalım

8.soru c şıkkı olacak 11 yani. 10.soru da c şıkkı yani 60 ceviz. pazartesi türkçeden yazılı olacaklar acaba kaç yanlışım çıkacak diye söylenip duruyor bugün.bu da beni üzüyor.

Son düzenleme:
zaten bu tudemin zor olduğu söyleniyorduda bu kadar olacağını tahmin etmiyordum arkadaşlarının sonuçlarını görünce okulda rahatlar biraz merak etme o şimdi sırf kendinin kötü olduğunu düşünüyor da ondan .Ben kızıma dedimki bildiklerini yapmışsın , gerisini düşünme dedim

Bendee baktımm işaretlediklerinee ama cevaplarınıı doğrumu yanlışmıı anlamadımm banada zor geldii benim kızımda 3 boş bırakmışş amaa kaçtane yanlışı var bilmiyorumm

uygununn sınavınadaa girmiştiii
60 soruda 3 yanlış yapmış
türkçe 2 yanlış 18 doğru
matematik 20 doğru
hayat 19 doğru 1 yanlış
bu sınavda iyiydii
3 yanlışla adanada genelinde 7nci olmuşş,

kızlar tudemin sitesinde sınav sonuçları açıklanmış.öğrenci kimlik no girerek öğrenebilirsiniz.hepinize iyi tatiller bu arada.

Bendee baktımm işaretlediklerinee ama cevaplarınıı doğrumu yanlışmıı anlamadımm banada zor geldii benim kızımda 3 boş bırakmışş amaa kaçtane yanlışı var bilmiyorumm

uygununn sınavınadaa girmiştiii
60 soruda 3 yanlış yapmış
türkçe 2 yanlış 18 doğru
matematik 20 doğru
hayat 19 doğru 1 yanlış
bu sınavda iyiydii
3 yanlışla adanada genelinde 7nci olmuşş,

karabiber seni ve kızını tebrik ederim, gayet güzel bir sonuç bence.Allah bozmasın canım.

Back