hayır bu dersane değil tudem yayınlarının düzenlediği bir deneme testi her sene yapıyorlar, sen bu yayının satışını yapan bayisi olan kırtasiyeue gidip form alıyorsun sonra formu -doldurup 12 ytl parayı ödeyip giriş belgeni alıyorsun sonra sınava gidiyor ayrıca işledikleri konular genel olarak çıkar ama kesirleride sorucaklarını sanmıyorum sınav 15 ocakta
aynen melonun anlattığı gibi karabiber.tudem bir eğitim kurumu.bende bugün tudemin soru bankası kitabını aldım.onun soru tarzı daha farklı ve biraz daha ağır.kesirleri de bilemiyorum belki sınava kadar işlerler.
bbu aralar dersanee sınavlarıı varrr sizlerr sokuyormnusunuuz sınavlaraa canımmm
kızlar sesiniz çıkmıyor.oğlum yarın seviye sınavına girecek beni de uyku tutmuyor.:1no2: Allah hepsinin yardımcısı olsun.:Saruboceq:
canım bu sınavların okul ile alakası var mı ? bizim okuldan da öğretmenden de hiç ses çıkmıyor dersane ile mi görüşmek gerekiyor
bizimm öğretmenn evee tudeminn matematiğindenn ödevv veriyo, soruu bankasınıı kaçaa aldınn canımmm
karabiber afedersin şimdi farkettim sorunu.tudemin soru bankasını 15 tl ye aldım ben.ama farklı farklı fiyatlar çıkabiliyor.alacaksan 2-3 kitapçı dolaş derim.
bizim okulumuz kendi bünyesinde yaptı bu deneme sınavını.ama daha sonrada analiz yayınlarının, final dersanesinin ve tudemin başvuru formları dağıtıldı okulda. isteyenler katıldı.dersaneler ve eğitim kurumları mı dağıtıyor yoksa okul kendi mi başvuruyor bilgim yok.oğlum yarın final dersanesinin, 15 ocakta da tudeminkine girecek. çocuklarımızın Allah yardımcısı olsun.siz bir öğretmeninizle görüşün bence.
ucuz olanlar genellikle yeni müfredat olmuyor onada dikkat edin arkadaşlar
rapsodicim bu finalle analizin birdahaki sınavının formu geldiği zaman banada haber verirmisin ben de yazdırayım bizim okula bildirmedilerde finalinki türkiye genelimiydi acaba , bizimkide uzmanın, yazdırmak istersen sende yazdırabilirsin tudemden 1 gün sonra sınav pazar günü olacak
arkadaşlar şimdiden başlayın meb te veli bilgilendirme sistemini kontrol etmeye.karne haftası çok yoğunluk oluyor göremiyoruz notları. bizim öğretmen girmeye başlamış notları.
bizimki yok öğretmenimizin interneti yok onun için girmedi herhalde birde biz okulu değiştirdikye kızım sıralamada en sonda sıra bize gelene kadar notları karnede görürüz ancak zaten hepsi 5 heralde bir terslik olmazsa eğer tabi... performans verdinizmi siz.... birde sizinde dosyanız varmı konuyla ilgili resim falan yapıyormusunuz şiir falan....çok vakit kaybı oluyor sanki birde yeni yılınız kutlu olsun
performans ödevi yapıp verdik biz ama senin dediğin farklı birşey galiba melon.ayrıca dosya tutup şiir resim yapğlıması istenmedi bizden.performans ödevi olarak, taşıtlar albümü-milli ve dini bayramlar-sıvı ölçü birimleri-evimizin ve sınıfımızın krokisibunları hazırladık.geçen hafta da hikaye verdi öğretmen okudular o hikayeden yazılı oldular.
iyi seneler olsun hepimize
teşekkürler sizede iyi seneler . hani 40 sayfalık sunum dosyaları varya benim dediğim onlardan mesela pusulsyı işliyorlarya o nun resmini mutlaka yaptırıyor resim defterine yaptıklarını A4 kağıdınada yapıyorlar, belirli gün ve haftalarla işledikleri konu ile bağlantılı araştırmalar hep o dosyaya konuluyor ve onlarada not vericekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?