İlköğretim Yorum ve Soruları 2.sınıfı bitirip 3e geçenler yeni dönemde burada buluşalım

tamamm canımm bu kağıtt bizee öğretmenn tarafındann bugünn gönderildiii

bizimm öğretmenn evee tudeminn matematiğindenn ödevv veriyo, soruu bankasınıı kaçaa aldınn canımmm

bbu aralar dersanee sınavlarıı varrr sizlerr sokuyormnusunuuz sınavlaraa canımmm

şu ana kadar bir dersanenin sınavı var.ona zaten okulca giriyorlar.tam tarihi ne zaman onu bilmiyorum açıklamadılar.

selam kızlar benimde kızım 3e gidiyor bu bahsettiğiniz sınavla ilgili bizim okuldan hiç bir yazı gelmedi acaba bizmi başvuru yapıyoruz

kızlar sesiniz çıkmıyor.oğlum yarın seviye sınavına girecek beni de uyku tutmuyor.:1no2: Allah hepsinin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

canım bu sınavların okul ile alakası var mı ? bizim okuldan da öğretmenden de hiç ses çıkmıyor dersane ile mi görüşmek gerekiyor

canım bu sınavların okul ile alakası var mı ? bizim okuldan da öğretmenden de hiç ses çıkmıyor dersane ile mi görüşmek gerekiyor

bizim okulumuz kendi bünyesinde yaptı bu deneme sınavını.ama daha sonrada analiz yayınlarının, final dersanesinin ve tudemin başvuru formları dağıtıldı okulda. isteyenler katıldı.dersaneler ve eğitim kurumları mı dağıtıyor yoksa okul kendi mi başvuruyor bilgim yok.oğlum yarın final dersanesinin, 15 ocakta da tudeminkine girecek. çocuklarımızın Allah yardımcısı olsun.siz bir öğretmeninizle görüşün bence.

bizimm öğretmenn evee tudeminn matematiğindenn ödevv veriyo, soruu bankasınıı kaçaa aldınn canımmm

karabiber afedersin şimdi farkettim sorunu.tudemin soru bankasını 15 tl ye aldım ben.ama farklı farklı fiyatlar çıkabiliyor.alacaksan 2-3 kitapçı dolaş derim.

karabiber afedersin şimdi farkettim sorunu.tudemin soru bankasını 15 tl ye aldım ben.ama farklı farklı fiyatlar çıkabiliyor.alacaksan 2-3 kitapçı dolaş derim.

ucuz olanlar genellikle yeni müfredat olmuyor onada dikkat edin arkadaşlar

rapsodicim bu finalle analizin birdahaki sınavının formu geldiği zaman banada haber verirmisin ben de yazdırayım bizim okula bildirmedilerde finalinki türkiye genelimiydi acaba , bizimkide uzmanın, yazdırmak istersen sende yazdırabilirsin tudemden 1 gün sonra sınav pazar günü olacak

tabi haber veriririm.final türkiye genelimiydi bilmiyorum melon.zaten onada son anda yazıldık biz.ilk günden okul kontenjanı dolmuş.eski sınıfımızdan arkadaşlardan bir kişi iptal ettirince bize haber verdi bizim yerimize siz yazılın diye.aksi gibi nasılda hasta bugün oğlum.boğazları şişti, ateşlendi.sabah ki durumuna bakıcam artık.kötü olursa göndermem heralde.zaten o durumda sınava girse de sonucun çok sağlıklı olacağını sanmıyorum.uzmanı da araştırıcam yarın.oğlum bunu da duyunca heralde artık beni boğar :) :icecream:

Arkadaşlarr çokk sağolunn çok yardımcı oluyorsunuzzz
tudemm türkiye genelii bir sınav oluyormuşşş 12 tl ye yazdırıyorsunuz burda balcalı üniversitesine gidip yazdırmak gerekiyomuşş
bu haftada zafer dersanesinin denemee sınavınaa soktumm bakalımm kaç alacak yarınn açıklanırr
bide bir kaç dersanenein kine dahaa gönderecemm
bir arkadaş sormuşş
canım zafer dersanesi okula kağıt yollamış öğretmenide kızımaa vermişş bende götürdümm
amaa birkaçtanesinidee ben dersanelere giderek araştırdımm
sende git dersanelerllee konuşş
tudeminn kitabınıdaa alacam hemen
en azından bir göz atalım ne var yokturkbayragi

arkadaşlar şimdiden başlayın meb te veli bilgilendirme sistemini kontrol etmeye.karne haftası çok yoğunluk oluyor göremiyoruz notları. bizim öğretmen girmeye başlamış notları.

arkadaşlar şimdiden başlayın meb te veli bilgilendirme sistemini kontrol etmeye.karne haftası çok yoğunluk oluyor göremiyoruz notları. bizim öğretmen girmeye başlamış notları.

bizimki yok öğretmenimizin interneti yok onun için girmedi herhalde birde biz okulu değiştirdikye kızım sıralamada en sonda sıra bize gelene kadar notları karnede görürüz ancak zaten hepsi 5 heralde bir terslik olmazsa eğer tabi... performans verdinizmi siz.... birde sizinde dosyanız varmı konuyla ilgili resim falan yapıyormusunuz şiir falan....çok vakit kaybı oluyor sanki birde yeni yılınız kutlu olsun

performans ödevi yapıp verdik biz ama senin dediğin farklı birşey galiba melon.ayrıca dosya tutup şiir resim yapğlıması istenmedi bizden.performans ödevi olarak, taşıtlar albümü-milli ve dini bayramlar-sıvı ölçü birimleri-evimizin ve sınıfımızın krokisibunları hazırladık.geçen hafta da hikaye verdi öğretmen okudular o hikayeden yazılı oldular.
iyi seneler olsun hepimize

Son düzenleme:

teşekkürler sizede iyi seneler . hani 40 sayfalık sunum dosyaları varya benim dediğim onlardan mesela pusulsyı işliyorlarya o nun resmini mutlaka yaptırıyor resim defterine yaptıklarını A4 kağıdınada yapıyorlar, belirli gün ve haftalarla işledikleri konu ile bağlantılı araştırmalar hep o dosyaya konuluyor ve onlarada not vericekmiş

yok hayır, biz öyle bir çalışma yapmadık.

Arkadaşlar sizcee iyi bir bakın bakalımm
Kızım zafer dersansesinde 50 soruda 4 yanlış yapmış,ışık dersanenin deneme sınavındada 45 soruda 5 yanlış yapmışş eve geldii çokk ağladı 5 yanlışıı olduğuu içinn
Kızıma ağlamamamıs gerektiğinii söyledimm çünküü dahaa ilk defaa giriyoo bu sınavlaraa banaa göree iyii
Birde bu cumartesii tudemin türkiye genelii sınavıı var ona girecekk

tudeminn soru bankasınıı hanginiz almıştınız canlarımm bende aldımm ona çalışıyoruzz şimdilikk birdee
başkaa nelerrr yapıyorsunuzz kaynakk olarakkk
bizim öğretmenn televizyonunn yararları ve zararlarıı diyee performans ödevi verdii
melon senn hangii kaynakk kitabınıı alıyorsunn canımm konuu anlatımlıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…