2 senelik sevgilimi anlayamıyorum ben mi çok safım?

Adamdaki problem kızı gerçekten sevmiyor oluşu değil mi yani sizce de?
Ben de oyle düşündüm. Kizin sehrine gelip baska aktiviteler yapmak, vakit gecirmek istemiyor ama kiz onun oldugu yere gelince cinsellik yasanabiliyor. Her ikisi de olsaydi neyse de boyle olunca adam sirf kendi zevki pesinde gibi.

ona çok aşık olduğum için direnemedim. Bir yerden sonra zaten çok fazla istekli oldum ve normalde asla yapmam dediğim bu şeyi yaptım.
kendime söz veriyordum bu sefer birlikte olmayacağım diye ama beni öptüğünde karşı koyamiyorum.
Ben öyle düşünmüyorum bu tarz konulardaki fikirlerimi belirtmiştim o da benim gibi düşündüğünü söyleyip üzerine evine davet ettikten sonra ben direnmeye çalışmama rağmen bana dokunduysa eğer bunun sorumluluğunu almalı
Lütfen önce kendi kafanızdaki çelişkilerden kurtulun.
Gerçekten istemediğiniz bir birliktelik mi yaşadınız.
Yoksa kafanızdaki tabulara uymadığı için pişman olup kendi mantığınıza uyacak şekilde mi yorumladınız durumu?

Gerizekali mısınız ya cinsellik istesem zaten yaşardım herkes peynir ekmekle beynini yemiş sanki
BANA EVLENECEGINE SÖZ VERDİ VE HERKES VERDİĞİ SÖZLERİN SORUMLULUĞUNU ALMAK ZORUMDA
Yemin ediyorum kadının düşmanı yine kadın
Yazık size !
Noldu? Verilen cevaplar işinize mi gelmedi?

Ben öyle düşünmüyorum bu tarz konulardaki fikirlerimi belirtmiştim o da benim gibi düşündüğünü söyleyip üzerine evine davet ettikten sonra ben direnmeye çalışmama rağmen bana dokunduysa eğer bunun sorumluluğunu almalı
İşte burada karşı tarafın insafına kendinizi bırakmış oluyorsunuz. Kontrol sizde olmalı. Asla ama asla ne derlerse desinler inanmayın. Siz hala insanların yalan söyleyemeyeceğini düşünüyorsunuz ve hayır diyemiyorsunuz. Karşıdaki kişide karakterli değil, sürekli eve çağırma vs. Kesin biletini. Unutun, derslere odaklanın. Eskiye takılmayın.

Gerizekali mısınız ya cinsellik istesem zaten yaşardım herkes peynir ekmekle beynini yemiş sanki
BANA EVLENECEGINE SÖZ VERDİ VE HERKES VERDİĞİ SÖZLERİN SORUMLULUĞUNU ALMAK ZORUMDA
Yazık size !
Evlenirken de sözler veriliyor o zaman kimsenin boşanmaması gerekiyordu değil mi?

Sonr

Evet tam olarak durum böyleydi.. Ben o olaydan sonra çok fazla korktum. Böyle birşey yaşayıp üzerine o kişiyle evlenmemiş olmaktan korktuğum için onun isteğim dışında beni zevke getirip sonra da benimle birlikte olduğu gerçeğini görmek istemedim sanırım. Onun bana söylediği sevgi cümlelerine odaklanmayı seçtim ve böyle böyle 2 sene geçti suan ne yapmam gerektiğini biliyorum. Resmen artık tövbe ettiğim için benden ayrılmasını bekliyorum ama biliyorum ki ayrılsa bile açık açık söylemez bunun yerine bahane uydurur
Siz neden ayrilmiyorsunuz onun ayrilmasini bekliyorsunuz?

Yazık size !

e yaşamışsınız zaten..
ilki hariç sevişeceğinizi bilerek gitmişsiniz sonuçta.
kendiniz yazmışsınız bahane sundu ben gideyim diye..
söz vermesine gelince sevgi bitebilir sizi sevmeyen biriyle mi evlenmek istiyorsunuz?

Ben hislerimde yanılmam. Bu adam sizi sevmiyor.

Eğer eskiden gelip gidiyorken şu an gelip gitmiyorsa... hal ve hareketlerinde değişiklik varsa üzerine çok da fazla konuşmanın anlamı yok.

O sizi terk etmese bile... sizin onu terk etmeniz gerekecek sonunda

Sizin için üzgünüm. Sanki ayrılmaması için ne gerekirse yapacak bir psikolojideseniz. Bu ruh halinden kendinizi kurtarın.

Sakin ola bu adam ile evlenmeye kalkmayın. Hani olur ya... en büyük hatanız bu olur.

Ben de oyle düşündüm. Kizin sehrine gelip baska aktiviteler yapmak, vakit gecirmek istemiyor ama kiz onun oldugu yere gelince cinsellik yasanabiliyor. Her ikisi de olsaydi neyse de boyle olunca adam sirf kendi zevki pesinde gibi.

kızı sevmiyor artık bence de ama çocuğun şehrinde de vakit geçirilebilir aktivite yapılabilir bir taşla iki kuş olur göstergesi bu değil bence..

Ben kapımda yatana bile inanmıyorum. Bazı kızlarımızin gözünde bu sözlerin hâla nasıl değeri var anlamak mümkün değil
"Ama evlenecegiz demisti" cumlesi gercekten ne kadar klasik. Insanlar nikahlardan dönüyor veya evlenip bir ay icinde ayriliyor. Hicbir seyin garantisi yokken bir söze bu kadar bel bağlamak.

Ee o zaman adam o gün size tecavüz etmiş. Neden şikayet etmediniz veya bunu yapmasına engel olmadınız, sert bir tepki vermediniz veya kafasına bir şeyler vurmadınız? Haydi ilki zorlamaydı diyelim ( değil ama) ya sonraki 14'ü. Onlarda mı zorlamaydı? Gidip üst mercilere şikayet etseydiniz madem. Ayrıca o tam olarak neyin sorumluluğunu alacak? Verdiği sözü tutup sizi birakmayıp evlenmeli o zaman değil mi? Tamam burada haklı olabilirsiniz. Peki siz neden kendi isteğinizle yaşadıklarınızın sorumluluğunu almıyorsunuz? Sadece bir kere yaşasanız bile yaptığınız şeyin arkasında durmanız gerekirken siz toplamda 15 kez olan bir şeyin sorumluluğunu almak istemiyorsunuz gibi. Bu arada sorumluluğu aldım diyorsanız önceki yaşanılanlardan pişmanlık duymamamız lazım, bu sorumluluk almak, yaptığının arkasında durmak oluyor.

Sizin de istediğinizi konunuza açıkça yazmışsınız. Yani iki taraf istemiş ve olmuş. Birtakım tabularınızın ve kendi isteğinizin arasında sıkışıp kalmışsınız şu an.

"Ama evlenecegiz demisti" cumlesi gercekten ne kadar klasik. Insanlar nikahlardan dönüyor veya evlenip bir ay icinde ayriliyor. Hicbir seyin garantisi yokken bir söze bu kadar bel bağlamak.
Bu kendini kandirmaktir. Ortada tecavüz yok rıza var. Madem rızanla yaptın sende bunun sorumlulugunu alacaksın. Pişman olmuş tövbe etmiş kendi bileceği şey. Adamın ailesinin kapısına dayan o zaman bana söz verdi beni alacak diye. Ayrılsalar adam üç güne unutur. Verdiği sözü mü unutmayacak

Bundan iki sene önce arkadaş ortamında tanışıp hoşlandığım biri oldu ve hayatıma uzuuuun uğraşlar sonunda bir şekilde girdi. Çok zor aldım onu hayatıma çünkü kolay kolay insanlara güvenemiyordum ki zaten kendisi ilk sevgilim. O da bu konuda benim gibiydi. Lay lay lom kafasında biri değildi. Benden çok hoşlandığını düşüncelerimden ve karakterimden çok etkilendigini uzun bir flörtün sonunda söyledi. Ona evet dedikten sonra rüya gibi geçen 4 ayın sonunda birgün beni çok özlediğini derslerden dolayı yanıma gelemediğini söyledi. Evine gittim bende. Farklı şehirlerde üniversite okuyoruz çünkü. Sürekli o geliyordu. Evinde kaldığım o üç günde hayatımda ilk defa cinsel anlamda birşeyler yaşadım, söylediğine göre onunda ilkiymişim. Engel olmaya çalıştım o gece ama kendisi çok istekliydi ve bir yerden sonra bende ona çok aşık olduğum için direnemedim. Bir yerden sonra zaten çok fazla istekli oldum ve normalde asla yapmam dediğim bu şeyi yaptım. Sonrasında çok ağladım kendime yakıştıramadım travma gibi oldu bende. Ona uzun uzun sarıldı beni çok sevdiğini bizim evleneceğimizi korkmamam gerektiğini beni asla bırakmayacağını kendi kız kardeşinin de olduğunu söyledi. Herşey o günden sonra değişmeye başladı ama sanki. Ben yurtta kaldığım için yanıma gelse bile birlikte olamıyorduk ben zaten istemiyordum da bunu, vicdanım susmuyordu çünkü. Kendisi yanıma gelmemeye başladı. Bir şekilde hep beni getirtiyordu. Meşgul olduğunu söylüyordu beni görmek istediğini söylüyordu o benim yanıma geldiği zaman kalacak yeri olmadığı için benim gelmem gerektiğini söylüyordu. Kısaca cinsellik yaşamak istediği için bahane uydurup beni getirtiyordu işte. Bende onu duygusal olarak özlediğim için gidiyordum. Giderken de kendime söz veriyordum bu sefer birlikte olmayacağım diye ama beni öptüğünde karşı koyamiyorum. Böyle bir sene geçti bu bir sene için de 15 kere falan birlikte olduk. Seni asla bırakmam diye yemin eden bu kişi 2 ay önce beni sudan çok tartıştığımız için terketti. Söz vermişti sözünde de durmadı. Tabi aldı hevesini gitti kullandı beni diye düşündüm bende. 1 ay ayrı kaldık ve ben dayanamayıp ona mesaj attım çünkü hala seviyordum ve barıştık. Fakat onunla ayrıldığımız o bir ayda Allaha çok dua ettim bir daha evlenene kadar asla zina yapmayacağım diye ve yemin ettim bunun için. Sevgilime de bunu birkaç gün önce kibar bir şekilde söyledim. Benden ayrıldığında yasadiklarimiz için çok pişman oldum ve tövbe ettim dedim. Evine geldiğimde de kendimize engel olamıyoruz o yüzden artık görüşsek bile ben asla senin evinde kalmam dedim. Kendisi de sen bilirsin falan diyor ama birkaç gündür soğuk davranıyor trip atıyor sanki ve konuşunca da sana öyle gelmiş trip atmiyorum diyo. Moralim çok bozuk beni kullanıyor mu sizce ? Ben onunla evlenmek istiyorum . onu seviyorum ama o beni sadece cinsel anlamda seviyor gibi hissediyorum sanki
Bu arada adam cinsellik olmayınca soğumuş, bariz belli. Bu adamla harcadıgın vakte yazık. Ya bu hallerini düzeltsin ( ki sanmıyorum) ya da ayrılıp kurtul böylesinden.

Cinsellik için birlikte surekli eve cagırması da ondan evleniriz diye söz vermesi evleneceği anlamına gelmez millet nikahtan dönüyor.

Umarım en kısa zamanda içinde bulundugunuz kararsızlıktan kurtulup kendınızı için doğru olanı yaparsınız.

kızı sevmiyor artık bence de ama çocuğun şehrinde de vakit geçirilebilir aktivite yapılabilir bir taşla iki kuş olur göstergesi bu değil bence..
Sevdiğiniz insan oturup bu sebeple ağlasa. Pişman olsa... tekrar tekrar buna davet eder misiniz.

Ben etmem.
Tekrar tekrar üzülmesini istemem.

Bu adam bu kızı sevmiyor net.

Yemin edebilirim. Ispatı da tavırlarının değişmiş olması.

1 aylık ayrılıkta arkasına bile bakmamış olmasi.

Bunlar seven adamin yapacağı şeyler değil.

Etrafınızda hiç mi seven adam yok. Tavırlarına bir bakın. Ayrılıkta ne yapıyorlar? Hadi selametle deyip uzaklaşıyorlar mi?

X