2 senelik sevgilimi anlayamıyorum ben mi çok safım?

Gerizekali mısınız ya cinsellik istesem zaten yaşardım herkes peynir ekmekle beynini yemiş sanki
BANA EVLENECEGINE SÖZ VERDİ VE HERKES VERDİĞİ SÖZLERİN SORUMLULUĞUNU ALMAK ZORUMDA
Yemin ediyorum kadının düşmanı yine kadın
Yazık size !
Bu nasıl üslup ya, biz de okuyup yorum yaziyoruz:KK62:
Konu sahibi sen neden kendine Türk filmlerinde evlilik vadiyle kandırılan saf kız muamelesi yapıyorsun???
Adam söz verdi adam söz verdi...
Hiç mi yesilcam izlemediniz? Adam o sözleri beyniyle değil başka organıyla vermiştir. İnsanların sözüne çok güvenmemek lazım.
Bizim iş yerinde bazen ödeme alacak insanlar önceden para istiyor. Mesela adamin 6 ay sonra elli bin kadar alacağı var,ama bugün çok sıkışmış bin lira istiyor. Bın lira şirket için elinin kiri. Ama yine de adamın sözüne güvenmeyip noterden para verdigmize dair temlikname imzalatiyoruz,kacyuz liraya.
Neden???
İnsanların sözüne güvenilmez diye.
Millet öz kardeşinin borcuna kefil oluyor , kardeşi ödemeyip 'bana ne olmasaydin' diyor , ne bileyim eşler birbirine sadakat sözü verdiği halde aldatıyor...
Dünya böyle bir yerken safça 'ama bana söz vermistiiiii' deyip duruyorsun.
Hadi diyelim ki söz verdi. Sözüne güvendin birlikte oldun.
Belki adam bekledigin gibi çıkmayacak, belki seni aldatacak, belki sana şiddet uygulayacak.... O zaman ne olacaktı??
Madem kaldıramayacağın bir yük, altına girmeseydin.
Bu olay da sana hayat dersi olsun. Bundan sonra hangi olay olursa olsun . Yapmadan once kendine dış etkilerden bağımsız olarak şunu sor 'bunu gerçekten istiyor muyum?'
Eğer cevabın evetse yap o şeyi. Ama cevabın 'istemiyorum ama çok ısrar ediyor/ istemiyorum ama kuserler / istemiyorum ama bir daha davet etmezler' gibi şeylerse yapma.
Böylece yaşadığın hiçbir şeyden asla pişman olmazsın ileriki hayatında.
Ben mesela olaylı da ayrılsam, gerçek yüzünü ayrılınca da görsem asla yaşadıklarımdan pişman olmuyorum çünkü ne yaptıysam tamamen kendi özgür irademle,karnımda kelebekler uçuşa uçuşa yapmışimdir ve istemediğim hiçbir şeyi asla ortama uyum sağlamak için yapmamışimdir. Bu nedenle asla pişmanlık yaşamam. Bu 4 günlük yaz aşkı olsun, bir yıllık sevgilim olsun ya da iş ortamında yaşanan bir durum olsun.hic önemli değil.
Önemli olan dış etkenlerden bağımsız kendi kararını vermen ve ne yaşanırsa başkaları istedi diye değil kendi istedin diye yapman.
Ama sen çoktan girmişsin kurban rolüne.
Beni zorladı, sözleriyle tahrik etti (ki aynı dam altinda gönül ilişkisi kuran iki insan birbirini tahrik eder. Ve film böyle başlar. Bu doğanın kanunu. Bunda yanlış olan taraf ne ki?) . Ben istemedim beni zorladı vs vs
Burada iki soru Sor kendine
Bunu ben istedim mi?
Evet mi? O zaman sefan olsun. Yaşandı -karsilikli haz duydunuz ve bitti. Kullanılmak bunun neresinde?
Hayır mu? O zaman adam sana tecAvuz mu etti? Bu çok ağır bir şey ve eğer gerçekten böyle bir şey varsa neden adama yapışıp hala devam ettirmeye çalışıyorsun ?? Kosarak uzaklaşman gerekiyor.
Lütfen önce kendine dürüst ol

Gerizekali mısınız ya cinsellik istesem zaten yaşardım herkes peynir ekmekle beynini yemiş sanki
BANA EVLENECEGINE SÖZ VERDİ VE HERKES VERDİĞİ SÖZLERİN SORUMLULUĞUNU ALMAK ZORUMDA
Yazık size !
Söz ağızdan çıkar ve uçar gider. Bu sözlere kanmamak için yaşınız yeterince büyük. Tabi ki de size söz verdi diye evlenecek diye bir kural yok. Evlenirken de hastalıkta sağlıkta diye söz veriyoruz ama boşanabiliyoruz. O zaman kimsenin eşinden de ayrılmaması lazım.

Hayatta insana öz annesi babası bile kazık atarken elin oğlunun sözlerine bir daha kanmayın. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir.

Konu sahibi sen neden kendine Türk filmlerinde evlilik vadiyle kandırılan saf kız muamelesi yapıyorsun???
Hiç mi yesilcam izlemediniz? Adam o sözleri beyniyle değil başka organıyla vermiştir. İnsanların sözüne çok güvenmemek lazım.
Bizim iş yerinde bazen ödeme alacak insanlar önceden para istiyor. Mesela adamin 6 ay sonra elli bin kadar alacağı var,ama bugün çok sıkışmış bin lira istiyor. Bın lira şirket için elinin kiri. Ama yine de adamın sözüne güvenmeyip noterden para verdigmize dair temlikname imzalatiyoruz,kacyuz liraya.
Neden???
Millet öz kardeşinin borcuna kefil oluyor , kardeşi ödemeyip 'bana ne olmasaydin' diyor , ne bileyim eşler birbirine sadakat sözü verdiği halde aldatıyor...
Belki adam bekledigin gibi çıkmayacak, belki seni aldatacak, belki sana şiddet uygulayacak.... O zaman ne olacaktı??
Bu olay da sana hayat dersi olsun. Bundan sonra hangi olay olursa olsun . Yapmadan once kendine dış etkilerden bağımsız olarak şunu sor 'bunu gerçekten istiyor muyum?'
Eğer cevabın evetse yap o şeyi. Ama cevabın 'istemiyorum ama çok ısrar ediyor/ istemiyorum ama kuserler / istemiyorum ama bir daha davet etmezler' gibi şeylerse yapma.
Ben mesela olaylı da ayrılsam, gerçek yüzünü ayrılınca da görsem asla yaşadıklarımdan pişman olmuyorum çünkü ne yaptıysam tamamen kendi özgür irademle,karnımda kelebekler uçuşa uçuşa yapmışimdir ve istemediğim hiçbir şeyi asla ortama uyum sağlamak için yapmamışimdir. Bu nedenle asla pişmanlık yaşamam. Bu 4 günlük yaz aşkı olsun, bir yıllık sevgilim olsun ya da iş ortamında yaşanan bir durum olsun.hic önemli değil.
Önemli olan dış etkenlerden bağımsız kendi kararını vermen ve ne yaşanırsa başkaları istedi diye değil kendi istedin diye yapman.
Beni zorladı, sözleriyle tahrik etti (ki aynı dam altinda gönül ilişkisi kuran iki insan birbirini tahrik eder. Ve film böyle başlar. Bu doğanın kanunu. Bunda yanlış olan taraf ne ki?) . Ben istemedim beni zorladı vs vs
Bunu ben istedim mi?
Evet mi? O zaman sefan olsun. Yaşandı -karsilikli haz duydunuz ve bitti. Kullanılmak bunun neresinde?
Hayır mu? O zaman adam sana tecAvuz mu etti? Bu çok ağır bir şey ve eğer gerçekten böyle bir şey varsa neden adama yapışıp hala devam ettirmeye çalışıyorsun ?? Kosarak uzaklaşman gerekiyor.
Altina imza atabiliyor muyuz :)

Yazık size !
Nerde kadın düşmanlığı var şu yazılanlarda?
Gerçekleri söyleyince kadın düşmanı olunmuyor. Evet evleneceğiz demiş ama aileler tanışmamız arada söz yok nisan yok ki olsaydi bile vazgeçilebilirdi. Kimse sevmediği kişiyle evlenmek zorunda değil. Zamanında sizi seviyor olması şuan sevdiği anlamına da gelmez. Zamanında sevmiş bir şeyler yaşamışsınız şuan istemiyorsa veya soğuduysa ama sen benle bir şeyler yaşadın beni bırakamazsın diyerek adamı zorla elinizde mi tutacaksınız.
Yaptığınızın sorumluluğunu alın tekrar sever sevilirsiniz

Neden???
Bunu ben istedim mi?
Kullanıldığını düşünen konu sahibin tek derdi burda yanında olacak kişilerin yorumlarını okumak sadece. Adam burda suçlu bile değil ki. Ortada suç yok.

beni çok sevdiğini bizim evleneceğimizi korkmamam gerektiğini beni asla bırakmayacağını kendi kız kardeşinin de olduğunu söyledi.
Cinsel tabuları olan sevgili hemcinslerim, size bunları söyleyen erkeklerden, arkanıza bakmadan kaçın. İkna psikolojisi...

Hayatım hayatta asla deme. İleride yine yapmam dediğini yapabilirsin, hayat bu. Bu kişiyi hayatından çıkar ve önüne bak. Dünyanın sonu değil. Bulunduğumuz toplum gereği kaygılarını anlıyorum ama hayatını bu şekilde çekilmez bir hale getirirsin. Evlenirken ölüm bizi ayırana dek, diye söz veririz ama bazen ölüm gelmeden sevgi ölür ve ayrılırız. Bu sana güzel bir tecrübe aslında; söylenen, verilen her söze inanmamak gerekir. Olan olmuş bu sayfayı kapat yeni bir sayfa aç.

Şuan kırgın ve uzgun olduğun için mantıklı düşünemiyorsun sanırım.
Keşke yaptığının sorumluluğunu alamayacaksan bazı şeyleri yaşamasaydın ama olmuş bir kere. Adamı zorlama soğumuş olabilir bu konulardan tamamen bağımsız artık bir ilişki istemiyor olabilir başkasını seviyor olabilir. Burada en önemlisi kabullenmek.
Daha çok gençsin tekrar sevecek sevileceksin o zaman bu hatalarından ders çıkarırsın

1 kez degil 1 yil sürmüş ne tecavuzu😄
Farketmez. Tecavüzün süresi, zamanı olmaz. Evlilik içinde 20 senedir seviştiğiniz adamın da tecavüzüne uğrayabilirsiniz. Ya da devamında kadının kendi isteğiyle sevişmesi ilkinin tecavüz olması gerçeğini değiştirmez. Gülünecek mevzular değil bunlar.

İlk kez birine karşı bir şey hissetmişsin ona kalbini ruhunu en özelini açmışsın ve bunları karşılıklı sanmışsın. Aşktan gözün kör olmuş ve onun en tipik erkek yalanlarına inanmışsın benim de kız kardeşim var, evleneceğiz vs. Çok genç ve tecrübesizsin bunlara inanman çok normal. Bence sen de onun seni sevmediğini biliyorsun ve seni asıl yaralayan senin için çok özel bir şeyi seni sevmeyen biriyle yaşamış olduğunu düşünmen. Ama kendini suçlama sen yanlış bir şey yapmadın sevdin ve sevgilinin manipülasyonlarına maruz kaldın gözün de bunları göremedi. Bu karakterde bir insanla devam etmemelisin, önünde çok uzun bir hayat var, dersini al bundan sonra istemediğin hiçbir şeyi sırf karşı taraf istiyor diye, karşı taraf seni bırakmasın diye asla yapma. Sınırlarını sen çiz

Umarım birgün su cinsel tabulardan tamamen arınırız erkeklere evlenmeden cinsellik yaşayan kızları hep kötü kız or*** herkesle yapar diye dikte ettiler kadınlara ise evlenmeden yaparsan kimse senle olmaz diye diye vs büsbürü şey

Yazık size !

O kadar söz istiyorduysaniz, kağıdıyla kuregiyle resmi nikah yapsaydınız.
Bu dediginiz sözün sadece o zaman geçerliliği oluyor cünkü.

Bak canım yaşadıkların gayet normal şeyler, yurtdışında buna tecrübe deniyor, ama burası ortadoğu ve başta bu coğrafya insanı bunlara hazır değil, kadını erkeğin namusu görür, ya sen biliyorsun bu coğrafyada kadınların ne çektiğini. Seninde kendini suçlu hissetmeye evlenmeye mecbur bilmem ne hislerinin hepsi yaşadığın ortam ve kültürden geliyor. Yaptığınız gayet normal ergenlik sonrası hormonlar tavan vs bunda utanacak birşey yok. Dini boyutuna girmiyorum onun ne düşündüğü Ortadoğuda belli.
Artık senin tek yapacağın yaşının küçük olması dolayısıyla bu işlere ara vermen, sevgilinde bunun için giderse gitsin, evlenmek zorunda değilsiniz oda seni bırakmamak zorunda değil çünkü yarın ne yaşayacağımızı bile bilmiyoruz, bunu beklemen aşırı genelleme. Sakın bunalıma girme sen suçlu değilsin kötü birşey yapmadın

Ben öyle düşünmüyorum bu tarz konulardaki fikirlerimi belirtmiştim o da benim gibi düşündüğünü söyleyip üzerine evine davet ettikten sonra ben direnmeye çalışmama rağmen bana dokunduysa eğer bunun sorumluluğunu almalı

Senin burdaki sorumlulugun nerede ama? Sevgilisiniz. Adamin evinde kaldiginda, cinsellik olmayacigini düsünmek saçma. Bunu içten içe sende biliyordun fakat sorumlulugu adama atiyorsun.

Ve tek cinsellik yasayacagi kisi sen degilsin, kusura bakma. O konuda kendine o kadar deger verme. Adam sadece sevdigi kiz ile cinsellik yasamak istiyor. Sende cinsellik istemiyorsun. O halde karar vermelisin, bu iliskiye devam etmek istiyormusun diye? Cünkü o adam içinde o kadar kolay degil, simdiye kadar alistigi bir iliski tarzi var. Yasanmisliklar var.

O kadar çok kendi deger yargilarina tutunuyorsan, o zaman bu adami birakmalisin. Baska çaresi yok bence. Oda, sende kurtulursunuz.

Yazık size !
Akıllı olsaydın o zaman ortada fol yokken verilen sözlere inanmasaydın. gerizekalı(!) dediğin üye bu konuya en doğru yorumu yapmış ama sen anlamadığın gibi hakaret ediyorsun pes. Bir de cinsellik istesem zaten yaşardım demişsin e zaten yaşamışsın 15 kere falan onlar sayılmıyor mu bu kötü bi durum değil bu arada cinselliğe kötü gözle baktığın için kafanda büyütüyorsun. Hırsını sana yardım etmeye çalışan insanlardan çıkaramazsın

Yazık size !
Zorunda degıl.
Millete de hakaret etme konu acan sen, akıl verenler kotu.

kendini neden kullanık olarak değerlendirme zorunluluğunda hissediyorsun. söz vermişti. neye..
ben yeğenime çikolata sözü verip unuttuğum oluyor. kaldı ki daha üniversite okuyorsunuz 4 5 yılın teminatını istiyorsun adamdan.. hem herkes bir şeyler yaşıyor yapmışsınız işte arkasında dur pişman olmak yerine yaşandı bitti olsun güzeldi demeyi bil yoksa böyle kendini paralayarak onun karşısında çok aciz gibi görünmenin hiç bir değeri yok inan ki.
Evlendiğinde cinselliği yaşayan bütün kadınlar çok mu mutlu sanıyorsun?

Bir de şunu anlamadım: sizin pek gönlünüz olmadığı halde sizi ikna mı etti, yoksa istemediğiniz halde size baskı uygulayarak zorla mı bir şeyler yaşattı? İkisi arasında fark var.

X