- 17 Ağustos 2011
- 22.058
- 137.769
Bu nasıl üslup ya, biz de okuyup yorum yaziyoruzGerizekali mısınız ya cinsellik istesem zaten yaşardım herkes peynir ekmekle beynini yemiş sanki
BANA EVLENECEGINE SÖZ VERDİ VE HERKES VERDİĞİ SÖZLERİN SORUMLULUĞUNU ALMAK ZORUMDA
Yemin ediyorum kadının düşmanı yine kadın
Yazık size !
Konu sahibi sen neden kendine Türk filmlerinde evlilik vadiyle kandırılan saf kız muamelesi yapıyorsun???
Adam söz verdi adam söz verdi...
Hiç mi yesilcam izlemediniz? Adam o sözleri beyniyle değil başka organıyla vermiştir. İnsanların sözüne çok güvenmemek lazım.
Bizim iş yerinde bazen ödeme alacak insanlar önceden para istiyor. Mesela adamin 6 ay sonra elli bin kadar alacağı var,ama bugün çok sıkışmış bin lira istiyor. Bın lira şirket için elinin kiri. Ama yine de adamın sözüne güvenmeyip noterden para verdigmize dair temlikname imzalatiyoruz,kacyuz liraya.
Neden???
İnsanların sözüne güvenilmez diye.
Millet öz kardeşinin borcuna kefil oluyor , kardeşi ödemeyip 'bana ne olmasaydin' diyor , ne bileyim eşler birbirine sadakat sözü verdiği halde aldatıyor...
Dünya böyle bir yerken safça 'ama bana söz vermistiiiii' deyip duruyorsun.
Hadi diyelim ki söz verdi. Sözüne güvendin birlikte oldun.
Belki adam bekledigin gibi çıkmayacak, belki seni aldatacak, belki sana şiddet uygulayacak.... O zaman ne olacaktı??
Madem kaldıramayacağın bir yük, altına girmeseydin.
Bu olay da sana hayat dersi olsun. Bundan sonra hangi olay olursa olsun . Yapmadan once kendine dış etkilerden bağımsız olarak şunu sor 'bunu gerçekten istiyor muyum?'
Eğer cevabın evetse yap o şeyi. Ama cevabın 'istemiyorum ama çok ısrar ediyor/ istemiyorum ama kuserler / istemiyorum ama bir daha davet etmezler' gibi şeylerse yapma.
Böylece yaşadığın hiçbir şeyden asla pişman olmazsın ileriki hayatında.
Ben mesela olaylı da ayrılsam, gerçek yüzünü ayrılınca da görsem asla yaşadıklarımdan pişman olmuyorum çünkü ne yaptıysam tamamen kendi özgür irademle,karnımda kelebekler uçuşa uçuşa yapmışimdir ve istemediğim hiçbir şeyi asla ortama uyum sağlamak için yapmamışimdir. Bu nedenle asla pişmanlık yaşamam. Bu 4 günlük yaz aşkı olsun, bir yıllık sevgilim olsun ya da iş ortamında yaşanan bir durum olsun.hic önemli değil.
Önemli olan dış etkenlerden bağımsız kendi kararını vermen ve ne yaşanırsa başkaları istedi diye değil kendi istedin diye yapman.
Ama sen çoktan girmişsin kurban rolüne.
Beni zorladı, sözleriyle tahrik etti (ki aynı dam altinda gönül ilişkisi kuran iki insan birbirini tahrik eder. Ve film böyle başlar. Bu doğanın kanunu. Bunda yanlış olan taraf ne ki?) . Ben istemedim beni zorladı vs vs
Burada iki soru Sor kendine
Bunu ben istedim mi?
Evet mi? O zaman sefan olsun. Yaşandı -karsilikli haz duydunuz ve bitti. Kullanılmak bunun neresinde?
Hayır mu? O zaman adam sana tecAvuz mu etti? Bu çok ağır bir şey ve eğer gerçekten böyle bir şey varsa neden adama yapışıp hala devam ettirmeye çalışıyorsun ?? Kosarak uzaklaşman gerekiyor.
Lütfen önce kendine dürüst ol