2 senelik sevgilim beni sevmiyor mu ayrılmak istedi?

Peki 9 senelik ilişki gerçekten uzun. Merak ettim hangi noktada artık bitsin dediniz ve sonrasında nasıl motive olabildiniz hayata karşı yani benim de biraz tavsiyeye ihtiyacım var bu konuda. Depresyona girmek istemiyorum

Ayrılmak her insana acı verir, eski günler özlenir.
Ama sırf bu duyguyu tatmamak için bitmiş gitmiş bir şeyi neden sürdüresiniz ki???
Sende de adamda da artık sabır bitmiş, her şey kavga sebebi olmuş, birikmiş... daha devam etseniz nee etmeseniz ne? Bir ton masraf yapıp düğün yapıp bir evde mutsuz olmaya evlenmek istiyorsanız 'hala seviyoruz ama aşkımız baki' deyin barisin

Sevgilin sanki ikilemde kalmış gibi.Yani sana karşı hisleri var ama her nedense kafasını karıştıran bir şeylerde var.Sessiz kal zoru oyna her defasinda bırakıp tekrar bulamasın seni.Zaten seni seven adam seni bırakamaz ki

Peki 9 senelik ilişki gerçekten uzun. Merak ettim hangi noktada artık bitsin dediniz ve sonrasında nasıl motive olabildiniz hayata karşı yani benim de biraz tavsiyeye ihtiyacım var bu konuda. Depresyona girmek istemiyorum
Aslında büyük bir olay olmadı zamanla onunla konusmanın beni yordugunu bu ilişkinin beni mutlu etmediğini farkettim.aramadım kavga etmedim sonra bir baktım ki ben daha mutluyum onsuz.böyle böyle derken bitti son konusmamızı bile hatırlamıyorum son konusma oldugunu bile farketmemişim sanırım

O da hemen kabullendi mi peki, yada sonrasında hayatına birini alınca sorun çıkardı mı sana

Sevse de sevmese de fark eden bir sey yok. Cunku: diyelim ki cok seviyor ölüyor, e anlasamadiginizi dusundugu her noktada ayrilalim diyor. Sonuc olarak ne zamana kadar boyle gidecek iliskiniz? Iliski tartismasiz kavgasiz olmaz ki, her kavgada ayrilalim diye birbirinizi mu yiyeceksiniz?

Diyelim ki artik sevmiyor, ki 2 sene once asiri seviyor olmasi bugun de ayni sekilde sevecegi anlamina gelmez cunku duygular degisebilir. Sevmiyorsa zaten artik ilerletmeye calismanin bi anlami yok.

Yani benim objektif bakisima gore iki turlu de ayrilik mantikli.

EGER bu zamanların gecici olduguna, bir sekilde birbirinizi anlayip, bu ayrilalim ayrilmayalim tartismalarina son verebileceginize inaniyorsaniz cabalayin.

23 yaş bir erkek için ergen ergen ötesi. Ya benim 30 yaşında kocam bazen 23 gibi davranıyor. Erkekler gerçekten 6-7 hatta elimden gelse 10 yıl geriden geliyor derim. Ne bekliyorsun ki bundan, bugün anasını anlatır yarın ayrılır öbür gün barışır öbür gün barışmaz. Nikah yapıp oturacak haliniz de yok ki yapmayın zaten, o yüzden Ya olgun birini bulacaksın ya da böyle devam edecek

burda cevap verebildiginiz gibi sevgilinize de verseniz simdi aglamazdiniz.
Bu sitede bazı kadınlar neden bu kadar acımasız ve hep bir gergin durumda bilmiyorum. Yahu insanlar buraya rahatlamak için çözüm bulmak için birşeyler yazıyor bazı hanımlarsa hayatlarındaki streslerini ve mutsuzluklarını başkalarından çıkarmak için. Gidin az ötede oynayın..

Gerçekten öyle sanırım bırakmak en iyisi çünkü hiçbir şekilde dönüp kendisine bakmayan biri ve bu beni giderek daha fazla üzer. Hatalarını asla anlamıyor asla özür dilemiyor. Bir gelişme olursa yazarım

Doğru karar, karşındakinden veremeyeceği bir şeyi bekleme, 23 yaşında daha. Yani bende 24 yaşındayım ama bana acayip ergen geliyor erkekte bu yaşlar, çünkü öyle davranıyorlar. Daha Kaç kişiyle flört edecek sevgili olacak. Seni ciddiye bile aldığını sanmam. Boşuna kendini sinir hastası etme :)

diger konunuzda da burada da siz cok gerginsiniz bence. sevgilinize karsi elestiri duymaya tahammulunuz yok ama yazdiklariniz elestirilecek seyler. sizi kimse tanimiyor burada, iyi veya kotu bilerek yorum yapilmiyor. ilk kez gordugum bir uyesiniz. insanlar size bir sey soyluyor “ya acaba boyle olabilir mi” demek yerine hemen saldiriya geciyorsunuz. oyle konu sahibine boyle cevap hic kusura bakmayin.

Siz sevgilimi eleştirmediniz ki, siz bana şahsi bir yıkıcı tavırla eleştiri yaptınız neyse uzatmak istemiyorum

Aslında yaştan da değil. Biraz hamur meselesi bazı şeyler. Onun 30una geldiği zaman da çok değişeceğini zannetmiyorum

Siz sevgilimi eleştirmediniz ki, siz bana şahsi bir yıkıcı tavırla eleştiri yaptınız neyse uzatmak istemiyorum

diger konunuzda da burada da ayni uyelere ayni ters cevaplari verdiginiz icin gayet normal bir sey soyledim. burada gayet sert konusabiliyorsunuz ama anlattiklariniza bakilirsa sevgilinize karsi konusamiyorsunuz. basit bir cumle kurdum bu kadar aciklattirmaniza gerek yoktu ki okuyan anlar. uzatilacak bir sey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…