Peki 9 senelik ilişki gerçekten uzun. Merak ettim hangi noktada artık bitsin dediniz ve sonrasında nasıl motive olabildiniz hayata karşı yani benim de biraz tavsiyeye ihtiyacım var bu konuda. Depresyona girmek istemiyorumBı durum sizi tüketir ilişkinizde mutlu da olamazsınız.geçmiş geçmişte kaldı yakınlasma oldu diye bir ömürü böyle mi geçireceksiniz ? Net olun geçmişi unutun baktınız anlasıyorsunuz ne güzl olmadı yolunuzu ayırın.yakınlasma olayını da kafanıza takmayın.benim uzun ilşkim olduğunu eşim bilmesine rağmen bir kere bile sormadı konusu nile açıllmadı hiç
Sevgilin sanki ikilemde kalmış gibi.Yani sana karşı hisleri var ama her nedense kafasını karıştıran bir şeylerde var.Sessiz kal zoru oyna her defasinda bırakıp tekrar bulamasın seni.Zaten seni seven adam seni bırakamaz kiHerkese merhaba
Öncelikle benim için çok önemli bir konu o yüzden gerçekten iyice düşünerek cevap yazarsanız çok sevinirim..
İnanılmaz çaresiz bir sabaha uyandım ve moralim gerçekten çok bozuk. 2 senedir sevgilim var ve güzel giden bir ilişkimiz olduğunu zannediyormuşum meğer. Bundan 2 ay önceye kadar bu çocuk benden daha önce hiç ayrılmamıştı lafı bile geçince ağladığı zamanlar olmuştu öyle söyleyeyim. Bu konuda da hep "beni aldatmadığın sürece veya çok büyük bir yalan söylemediğin sürece senden asla ayrılmam sana çok aşığım" derdi. Bende s*lak gibi inanırdım ve çok guvenirdim ona. Neyse 2 ay önce bizim o kadar sık tartıştığımız bir dönem oldu ki, ikimizde her şeyden nem kapıp küçük küçük şeyler yüzünden tartışıp duruyorduk. Kendimi asla savunmuyorum bezdirdim onu.. Ama şöyle bir gerçek var ki o da beni bezdirmişti. Ben yine de ondan ayrılmayı asla düşünmemiştim çok aşıktım çünkü. Ve kendisi benden ayrıldı. Resmen çok büyük bir şoka uğradım çünkü ondan hiç beklemiyordum. Çok üzüldüm defalarca özür diledim, ağladım, barışmaya çalıştım söylediğinde ama bu sefer bitti, seninle anlaşamıyoruz falan dedi ve gitti. Hayatımın en kötü bir ayını geçirdim diyebilirim. O bir ay gerçekten çok acı çektim. Bir ay boyunca hiç mesaj atmadım ama beni bıraktığı için çok kızgındım çünkü ona.. O da en ufak bir iletişim kurmadı benimle. Daha sonra ben dayanamayıp bir ay sonunda mesaj attım. Saatlerce mesajlaştık ve en sonunda devam etmeye karar verdik. Ama kendisi de bana "yine aynı şeyler olursa bu sefer kesin biter" dedi. Bir buçuk aydır falan barışmıştık ve her şey eskisinden de güzel gidiyordu. En ufak bir tartışmamız yoktu ve çok mutluydum. Ona bu süreçte "benden ayrıldığında canım gerçekten çok yanmıştı, senden hiç beklemiyordum ve böyle küçük bir tartışma sonrası bunu yaptığın için de sana çok kızdım ama yine aynı şeyi yaparsan bu sefer kesin biter. Beni sevmedigin için her şeye tahammülsüz olduğunu düşünürüm" falan dedim. O kadar acı çekmiştim ki ayrılınca, yine aynı acıyı çekmekten çok korkuyordum işte. Herşey dün geceye kadar güzeldi. Dün gece inanılmaz küçük bir konuyla alakalı ilk defa olarak tartıştık. Uzadı uzadı... O da bana sinirlenip "ne halin varsa gör" tarzında cümleler kurdu. Bende dedim ki "bana karşı hiç kibar değilsin. Bir erkeğin kibar olması çok önemli bir özellik, ailem senin bana karşı olan bu ahlakını bilse asla beni sana vermezler" dedim. O da "gururumu incittin bitti bana bu cümleyi kurmayacaktın sen çok anlayışsız ve sinirli birisin. Sürekli seninle tartışmaktan bıktım" falan dedi. Bende "yakın tarihte ne kadar acı çektiğimi biliyosun bu sefer kesin biter sen bahane uyduruyosun zaten sevmiyorsun" falan dedim. Gerçekten bitsin dedi. Senin kurdugun cümle çok ağırdı ben bu hakaretleri işitemem dedi. (sanki kendisi bana ne halin varsa gör dememiş gibi) çok narsist biri olduğu için onu eleştirmeme bile gelemiyo sürekli beni suçladı durdu.
En sonunda bende "ne olup bittiğini çok iyi biliyorum. Allah da biliyor, yolun açık olsun bu sefer seni tutmicam" dedim. Ben öyle deyince vazgeçti hiçbir yere gitmiyorum falan dedi. Bende kendimi çok kötü hissettigim için "uyumak istiyorum biraz fazla duygusalım seninle konuşmak istemiyorum iyi geceler " dedim. O da iyi geceler dedi ve konuşma bitti.
Şimdi gelelim çaresiz olduğum yerlere.... Kknın tecrübeli üyeleri özellikle yorum yaparsa çok sevaba girerler ❤
Biz sanırım suan ayrılmamış oluyoruz. Ama ben artık beni sevmediğini düşünmeye başladım. Küçük bir tartışmadan bile iki ay önce ne kadar acı çektiğimi bilmesine rağmen ayrılığa getirdi. Canım inanılmaz yanıyo. Bugün hiç konuşmadık henüz. Mesaj da atmam çünkü ne yazacağımı bilmiyorum. Kendisi mesaj atsa da ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. Elim kolum bağlandı resmen. Sizce bu çocuk beni sevmediği için mi böyle ayrılık konularını açıyor yoksa gerçekten terkedilmeyi hakedecek kadar ağır cümleler mi kurdum ona ? Bir yanım diyo ki sen kendin ayrıl. Çünkü ben sürekli böyle ayrılık korkusuyla yaşayamam o ilişki ne kadar verimli olur ki bu şekilde ? Ama ayrılmak bana çok acı verir.
Şimdi ayrılmadık, tamam. Ama bu çocuk her tartıştığımız zaman böyle konuyu ayrılığa getirecekse bir yerde illa ki biter bu ilişki.
Kafam inanılmaz karışık ve hiçbir şeyi netleştiremiyorum. Bana biraz yardımcı olup ne yapmam gerektiğini veya haklı olup olmadığını söyler misiniz ? Sizce gerçekten mesele benim onunla tartışmam ve anlayışsız olmam mı
Aslında büyük bir olay olmadı zamanla onunla konusmanın beni yordugunu bu ilişkinin beni mutlu etmediğini farkettim.aramadım kavga etmedim sonra bir baktım ki ben daha mutluyum onsuz.böyle böyle derken bitti son konusmamızı bile hatırlamıyorum son konusma oldugunu bile farketmemişim sanırımPeki 9 senelik ilişki gerçekten uzun. Merak ettim hangi noktada artık bitsin dediniz ve sonrasında nasıl motive olabildiniz hayata karşı yani benim de biraz tavsiyeye ihtiyacım var bu konuda. Depresyona girmek istemiyorum
O da hemen kabullendi mi peki, yada sonrasında hayatına birini alınca sorun çıkardı mı sanaAslında büyük bir olay olmadı zamanla onunla konusmanın beni yordugunu bu ilişkinin beni mutlu etmediğini farkettim.aramadım kavga etmedim sonra bir baktım ki ben daha mutluyum onsuz.böyle böyle derken bitti son konusmamızı bile hatırlamıyorum son konusma oldugunu bile farketmemişim sanırım
İvitBu adam Meltem’le daha çok yakışıyorsunuz diyen ananın oğlu değil mi
Ooooo boşverin zaten o zaman, sevgilinizin size söylemesi hata. Bende de vardı aynı model insanın ömrünü tüketiyorlar
Arada mesaj atıp saydırdıgı oldu ama cevap yazmadım hiç.öyle öyle o da vazgecti suan hafızamı zorluyorum ama hiçbir sey hatırlamıyorum dogru düzgün o kadar unutuluyor inanın :)O da hemen kabullendi mi peki, yada sonrasında hayatına birini alınca sorun çıkardı mı sana
Ben durum değerlendirmesi istemedim ki tavsiye istedim gelin bana giydirin gidin demedim
23 yaş bir erkek için ergen ergen ötesi. Ya benim 30 yaşında kocam bazen 23 gibi davranıyor. Erkekler gerçekten 6-7 hatta elimden gelse 10 yıl geriden geliyor derim. Ne bekliyorsun ki bundan, bugün anasını anlatır yarın ayrılır öbür gün barışır öbür gün barışmaz. Nikah yapıp oturacak haliniz de yok ki yapmayın zaten, o yüzden Ya olgun birini bulacaksın ya da böyle devam edecek
Bu sitede bazı kadınlar neden bu kadar acımasız ve hep bir gergin durumda bilmiyorum. Yahu insanlar buraya rahatlamak için çözüm bulmak için birşeyler yazıyor bazı hanımlarsa hayatlarındaki streslerini ve mutsuzluklarını başkalarından çıkarmak için. Gidin az ötede oynayın..burda cevap verebildiginiz gibi sevgilinize de verseniz simdi aglamazdiniz.
Gerçekten öyle23 yaş bir erkek için ergen ergen ötesi. Ya benim 30 yaşında kocam bazen 23 gibi davranıyor. Erkekler gerçekten 6-7 hatta elimden gelse 10 yıl geriden geliyor derim. Ne bekliyorsun ki bundan, bugün anasını anlatır yarın ayrılır öbür gün barışır öbür gün barışmaz. Nikah yapıp oturacak haliniz de yok ki yapmayın zaten, o yüzden Ya olgun birini bulacaksın ya da böyle devam edecek
Doğru karar, karşındakinden veremeyeceği bir şeyi bekleme, 23 yaşında daha. Yani bende 24 yaşındayım ama bana acayip ergen geliyor erkekte bu yaşlar, çünkü öyle davranıyorlar. Daha Kaç kişiyle flört edecek sevgili olacak. Seni ciddiye bile aldığını sanmam. Boşuna kendini sinir hastası etme :)Gerçekten öylesanırım bırakmak en iyisi çünkü hiçbir şekilde dönüp kendisine bakmayan biri ve bu beni giderek daha fazla üzer. Hatalarını asla anlamıyor asla özür dilemiyor. Bir gelişme olursa yazarım
Bu sitede bazı kadınlar neden bu kadar acımasız ve hep bir gergin durumda bilmiyorum. Yahu insanlar buraya rahatlamak için çözüm bulmak için birşeyler yazıyor bazı hanımlarsa hayatlarındaki streslerini ve mutsuzluklarını başkalarından çıkarmak için. Gidin az ötede oynayın..
Siz sevgilimi eleştirmediniz ki, siz bana şahsi bir yıkıcı tavırla eleştiri yaptınız neyse uzatmak istemiyorumdiger konunuzda da burada da siz cok gerginsiniz bence. sevgilinize karsi elestiri duymaya tahammulunuz yok ama yazdiklariniz elestirilecek seyler. sizi kimse tanimiyor burada, iyi veya kotu bilerek yorum yapilmiyor. ilk kez gordugum bir uyesiniz. insanlar size bir sey soyluyor “ya acaba boyle olabilir mi” demek yerine hemen saldiriya geciyorsunuz. oyle konu sahibine boyle cevap hic kusura bakmayin.
Aslında yaştan da değil. Biraz hamur meselesi bazı şeyler. Onun 30una geldiği zaman da çok değişeceğini zannetmiyorumDoğru karar, karşındakinden veremeyeceği bir şeyi bekleme, 23 yaşında daha. Yani bende 24 yaşındayım ama bana acayip ergen geliyor erkekte bu yaşlar, çünkü öyle davranıyorlar. Daha Kaç kişiyle flört edecek sevgili olacak. Seni ciddiye bile aldığını sanmam. Boşuna kendini sinir hastası etme :)
Siz sevgilimi eleştirmediniz ki, siz bana şahsi bir yıkıcı tavırla eleştiri yaptınız neyse uzatmak istemiyorum