2 senelik sevgilim beni sevmiyor mu ayrılmak istedi?

Şımarık bir kız çocuğu. Ayarsız tehditkar cümleler. Dilerim biraz olgunlaşırsınız bu süreçte.

Vazgeçilmez olduğunu hissettirmişsin yetmemiş ağzınla itiraf etmiş hareketlerinle tastiklemişsin. Bu levelden sonra hayatının, psikolojinin, özgüveninin içine etmeye başlayacak. Bak biraz ters yapınca nasıl hemen geri adım atmış. Çok toysun bacım erkeklere vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğin anda kaba yerleri kalkar canı istediği gibi davranırlar. Seni üzer sen onun için ağlarsın zırlarsın ama herşeye rağmen gitmezsin çünkü köpek gibi seviyorsundur ego tatmin şekli. Asla yapma bu hatayı. Erkekler kaybetme korkusu yaşamazsa hep böyle kötü davranırlar.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Tekrar yazmam ama o yazarsa peki

Sevgi, insanı mutlu etmeli sizi üzen ve yoran biri ile birlikte olmak istemediğinize bağlı. Anlattığıniz kadarı ile birbirinizi fazlaca yormussunuz. Yaşınız o kadar küçük ki daha.
Geçmeyen acı yok emin olun.

Daha 23 yaşında ne gerek var bu öldüm , bittim moduna ya.
Gidebildiği yere kadar yolu var.

Nedir bizim bu kızlarımızın birinin arkasından sürünme merakı anlamıyorum.

Gideni boşver , gelene hoşgeldin de ,
Amaaaaaaaaan ....

2 yılda şu duruma geldiyseniz 5-10 yılda ne durumda olacağınızı tahmin edebiliyormusunuz.İkinize de bir iyilik yapın bu sefer gerçekten bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…