2 senelik sevgilim beni sevmiyor mu ayrılmak istedi?

Ben söylediğim cümleleri savunmuyorum zaten. Ama şöyle bir olay var . kendisi beni bu raddeye getiriyo yani o da bana sert konuşuyor. Bende bir yerden sonra iyice sinirlenip ağır cümleler kuruyorum. Yeri gelince hatamı anlayıp özür de diliyorum ama o kendi hatalarını görmüyor

Yaşlarınız kaç merak ettim.Ayrıca kavga ettınız dıye ilişki bitmez çok saçma.Lütfennn yazmayın.

Bu yazdıklarınız önceki konunuzdan. “Nişanlınız size bunu söylememeliydi, ailesine de kendinizi sevdirmeniz için ekstra çaba sarfetmenize gerek yok.” dediğimiz için bizi saygısız ilan etmiştiniz.

Bakın sevgiliniz sizin ailenizin onu beğenmeme ihtimaline bile ne denli sinirlenmiş ve sizin böyle bir cümle kurmanızı tahammül edilemez bulmuş. Oysa annesinin sizle ilgili kıyaslamalarını ve sizi oğluna yakıştırmamasını gayet rahat dile getirmişti.

Bu yorumumu da beğenmeyeceksiniz muhtemelen. Halbuki gayet iyiniyetle yazıyorum bunları. Birkaç sene sonra açıp bu konuları okursanız anlarsınız.

Son düzenleme:
Neden kavga yuzunden iliski bitmesin ki.
Zaten o ben senden asla ayrilmam diye edilen buyuk laflar dogru degil. Gerci yasiniza gore normal diyelim de hani oluru yok diyelim.

Elbette ki insan huzur bulmadigi iliskisini bitirir, isterse huzuru bozan tek bir soz olsun.

Hakli haksizdan ziyade buna odaklanin. Kendi huzurunuz mutlulugunuzu sorgulayin bu iliskide.

Lütfen yanlış anlamayın amacım kırmak değil ama sizi bırakan bir adamı neden arıyorsunuz? Yarısını anca okudum. Ama karşımda terk edilip, mesaj atip, yalvaran gencecek kızlar görünce çok üzülüyorum.

Önceliğiniz kendiniz olmali. İki sene uzun bir süre değil. Sizi bir kere üzen hep üzer. İnsanlar değişmez kolay kolay. Gençliğinizin kıymetini bilin ve vaktinizi bir adam için boşa öldürmeyin.

Sevdiğim için aradım. Evet mantık dışı bir hareket ama işin içinde duygu olunca normalde yapmam dediğim şeyleri yaptım. Bende arkadaşlarıma tavsiye verirken arama mesaj atma boşver kendisi kaybeder vb. Şeyler diyorum ama iş kendimde olunca öyle olmadı işte durum. Kabullemedim hazmedemedim falan işte... Zamanında senelerce beni bir ilişkiye ikna eden taraf o oldu çünkü ve ben bir iliskim olmasını bile istememiştim karşı cinse güven duymadığım için. Güvenimi aldı bana yapmam dediğim bir sürü şey yaptırdı bu güven sayesinde ve en önemlisi beni kendine aşık etti. Bütün bunların üzerine "arama" diyoruz ya hani, evet yanlış biliyorum ama kendime engel olamıyorum işte. Ama bunun sonuçlarının iyi olmadığını da gördüm bu yüzden bu sefer aramayı düşünmüyorum çünkü bu sefer toparlasak bile yarın öbür gün yine aynı şekilde ayrılmak isteyeceğini düşünüyorum

Seven insanlar birbirlerini bezdirmezler ..zira adam bezmiş laflarinidan açık açık yazmışsın zaten...
Sizinki sevgi degil alışkanlık bi süre sonra geçer

Kız kardeşim senin yaşında, bunu bir abla tavsiyesi olarak gör. Evet normal insanlar kavga eder ama her sevgili kavgada bırakip gitmez. Her ilişkide kavga olur ama önemli olan yaraları tamir etmektir.
Tekrar ararsan tekrar üzülürsün büyük ihtimalle. Kendini oyalayacak birşeyler bul güzel kizhiçbir insan uzulmeyi hak etmez.

Ama cinsel anlamda da birşeyler yaşandı. Devamını getirmedim yanlış olduğuna inandığım için ama kendime yediremiyorum bunlar aklıma geldiği zaman. Sadece bu yüzden değil tabiki ama bu da bir etken. Ondan öncesinde bir erkekle el ele bile tutuşmamıştım bu kadar yakinliktan sonra ayrılmak kadınlık gururumu incitiyor sanırım. Karşıma biri çıksa bile beni kötü nitelendirecekmiş gibi geliyo...

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Tekrar yazmam ama o yazarsa peki

Bı durum sizi tüketir ilişkinizde mutlu da olamazsınız.geçmiş geçmişte kaldı yakınlasma oldu diye bir ömürü böyle mi geçireceksiniz ? Net olun geçmişi unutun baktınız anlasıyorsunuz ne güzl olmadı yolunuzu ayırın.yakınlasma olayını da kafanıza takmayın.benim uzun ilşkim olduğunu eşim bilmesine rağmen bir kere bile sormadı konusu nile açıllmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…