Bir gün de mierkek adamının totsunu bu kadar kaldırmayacaksın ,
ona her an onu terk edecekmişsin hissi yaşatacaksın ,
heee bu arada yenısını yapmıştır bu sevgilin demedi deme ,
Ben söylediğim cümleleri savunmuyorum zaten. Ama şöyle bir olay var . kendisi beni bu raddeye getiriyo yani o da bana sert konuşuyor. Bende bir yerden sonra iyice sinirlenip ağır cümleler kuruyorum. Yeri gelince hatamı anlayıp özür de diliyorum ama o kendi hatalarını görmüyorikinizde hatalı ve kendinize göre bazı noktalarda haklısınız.
belli ki karşınızdaki insan da bezmiş birşeylerden. yani kavga anında bana da karşımdaki "ailem bu huyunu bilse beni sana vermez" dese benimde ağrıma gider.
yorucu bir karakter olduğunuzu düşündürdü bana bu.
erkek arkadaşınızda barıştığınızda "bir daha kavga olursa biter" demekle zaten koşulcu biri olduğunu göstermiş.
her ilişkide kavga olur. bunu demek yerine kaldıramadığı ağır sözleri, davranışları örnek verip daha yapıcı olabilirmiş.
bence gerçekten ayrılmanız daha sağlıklı olabilir.
Bir gün de mi
23. Bende kavga yüzünden bitmez diye düşünüyorum sevmiyor demekki yazmicam zatenYaşlarınız kaç merak ettim.Ayrıca kavga ettınız dıye ilişki bitmez çok saçma.Lütfennn yazmayın.
kayınvalide adayım meltemi çok beğenmiş. 'çok güzel kız boylu poslu, kpssde de derece yapmış' falan diye övüyormuş sürekli. sevgilime dönüp 'siz o kadar yakışmıyorsunuz mesela' demiş ..... ne bileyim ileride sürekli bizi kıyaslamalarından korkuyorum sanırım. sizce tanışınca beni severler mi? dert oldu biraz bu olay bana.. kv beni oğuna yakıştırmıyor gibi hissettim..
Bende dedim ki "bana karşı hiç kibar değilsin. Bir erkeğin kibar olması çok önemli bir özellik, ailem senin bana karşı olan bu ahlakını bilse asla beni sana vermezler" dedim. O da "gururumu incittin bitti bana bu cümleyi kurmayacaktın sen çok anlayışsız ve sinirli birisin......Gerçekten bitsin dedi. Senin kurdugun cümle çok ağırdı ben bu hakaretleri işitemem dedi.
Sevdiğim için aradım. Evet mantık dışı bir hareket ama işin içinde duygu olunca normalde yapmam dediğim şeyleri yaptım. Bende arkadaşlarıma tavsiye verirken arama mesaj atma boşver kendisi kaybeder vb. Şeyler diyorum ama iş kendimde olunca öyle olmadı işte durum. Kabullemedim hazmedemedim falan işte... Zamanında senelerce beni bir ilişkiye ikna eden taraf o oldu çünkü ve ben bir iliskim olmasını bile istememiştim karşı cinse güven duymadığım için. Güvenimi aldı bana yapmam dediğim bir sürü şey yaptırdı bu güven sayesinde ve en önemlisi beni kendine aşık etti. Bütün bunların üzerine "arama" diyoruz ya hani, evet yanlış biliyorum ama kendime engel olamıyorum işte. Ama bunun sonuçlarının iyi olmadığını da gördüm bu yüzden bu sefer aramayı düşünmüyorum çünkü bu sefer toparlasak bile yarın öbür gün yine aynı şekilde ayrılmak isteyeceğini düşünüyorumLütfen yanlış anlamayın amacım kırmak değil ama sizi bırakan bir adamı neden arıyorsunuz? Yarısını anca okudum. Ama karşımda terk edilip, mesaj atip, yalvaran gencecek kızlar görünce çok üzülüyorum.
Önceliğiniz kendiniz olmali. İki sene uzun bir süre değil. Sizi bir kere üzen hep üzer. İnsanlar değişmez kolay kolay. Gençliğinizin kıymetini bilin ve vaktinizi bir adam için boşa öldürmeyin.
sal gitsin sallll, bırak artık peşini ve bir daha asla bir ilişkide bu kadar peşine düşme, kıçını kaldırma, ağırdan sat kendini.Kimse bulunmaz değil, o gider başkası gelir merak etmeBu saatten sonra ne yapabilirim peki gerçekten bir tarafları kalktı
Sevdiğim için aradım. Evet mantık dışı bir hareket ama işin içinde duygu olunca normalde yapmam dediğim şeyleri yaptım. Bende arkadaşlarıma tavsiye verirken arama mesaj atma boşver kendisi kaybeder vb. Şeyler diyorum ama iş kendimde olunca öyle olmadı işte durum. Kabullemedim hazmedemedim falan işte... Zamanında senelerce beni bir ilişkiye ikna eden taraf o oldu çünkü ve ben bir iliskim olmasını bile istememiştim karşı cinse güven duymadığım için. Güvenimi aldı bana yapmam dediğim bir sürü şey yaptırdı bu güven sayesinde ve en önemlisi beni kendine aşık etti. Bütün bunların üzerine "arama" diyoruz ya hani, evet yanlış biliyorum ama kendime engel olamıyorum işte. Ama bunun sonuçlarının iyi olmadığını da gördüm bu yüzden bu sefer aramayı düşünmüyorum çünkü bu sefer toparlasak bile yarın öbür gün yine aynı şekilde ayrılmak isteyeceğini düşünüyorum
Ama cinsel anlamda da birşeyler yaşandı. Devamını getirmedim yanlış olduğuna inandığım için ama kendime yediremiyorum bunlar aklıma geldiği zaman. Sadece bu yüzden değil tabiki ama bu da bir etken. Ondan öncesinde bir erkekle el ele bile tutuşmamıştım bu kadar yakinliktan sonra ayrılmak kadınlık gururumu incitiyor sanırım. Karşıma biri çıksa bile beni kötü nitelendirecekmiş gibi geliyo...Böyle yorucu ilişkiler uzun vadede bitmeye mahkum bence.9 yıllık ilişkimi artık bezdiğim için bitirip eşimle evlendim hayatımdaki en dogru karardı.birbirinizi yormayın bence artık tripler inatlasmalar falan uzun vadede ilişkiyi bitirecek seyler
Hakaret etmenize gerek yok, hoş olmuyo. Tekrar yazmam merak etmeyin bir gelişme olursa da anlatırım zatenen son şunu diyorum tekrar ona yazarsan salak demeyim tamamsafsın
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Tekrar yazmam ama o yazarsa pekiKız kardeşim senin yaşında, bunu bir abla tavsiyesi olarak gör. Evet normal insanlar kavga eder ama her sevgili kavgada bırakip gitmez. Her ilişkide kavga olur ama önemli olan yaraları tamir etmektir.
Tekrar ararsan tekrar üzülürsün büyük ihtimalle. Kendini oyalayacak birşeyler bul güzel kizhiçbir insan uzulmeyi hak etmez.
Onun için geçerli olabilir bu ama bende öyle değilSeven insanlar birbirlerini bezdirmezler ..zira adam bezmiş laflarinidan açık açık yazmışsın zaten...
Sizinki sevgi degil alışkanlık bi süre sonra geçer
Bı durum sizi tüketir ilişkinizde mutlu da olamazsınız.geçmiş geçmişte kaldı yakınlasma oldu diye bir ömürü böyle mi geçireceksiniz ? Net olun geçmişi unutun baktınız anlasıyorsunuz ne güzl olmadı yolunuzu ayırın.yakınlasma olayını da kafanıza takmayın.benim uzun ilşkim olduğunu eşim bilmesine rağmen bir kere bile sormadı konusu nile açıllmadı hiçAma cinsel anlamda da birşeyler yaşandı. Devamını getirmedim yanlış olduğuna inandığım için ama kendime yediremiyorum bunlar aklıma geldiği zaman. Sadece bu yüzden değil tabiki ama bu da bir etken. Ondan öncesinde bir erkekle el ele bile tutuşmamıştım bu kadar yakinliktan sonra ayrılmak kadınlık gururumu incitiyor sanırım. Karşıma biri çıksa bile beni kötü nitelendirecekmiş gibi geliyo...