Hımm anladım canım.Ütüleme orda da var demek! Diod yaptılarsa onun için kontrol seansı yoktur,heryeri tarıyor çünkü cihaz..Bende merkezde bi hastaneye sormıştum bu ütülemeyi.genital 150,k.altı 70 demişlerdi ama ben doğumdan beri hala adet görmediğim için yapmadılar.Düzenli adet görmeye başlamam gerekiyormuş.Cevap için teşekkür ederim.
Ben göğüs ucu ve bacaklarım için gitmeyi istiyorum. Etkili bi azalma oluyo mu o bölgelerde? Bir de yaşım 17 acaba bi yan etkisi olabilir mi bana. Son olarak da acaba fiyatı ne kadardır bu 2 bölge için.
Çok soru sordum biliyorum ama hiçbir bilgim yok bu konuda.:44:
Ben göğüs ucu ve bacaklarım için gitmeyi istiyorum. Etkili bi azalma oluyo mu o bölgelerde? Bir de yaşım 17 acaba bi yan etkisi olabilir mi bana. Son olarak da acaba fiyatı ne kadardır bu 2 bölge için.
Çok soru sordum biliyorum ama hiçbir bilgim yok bu konuda.:44:
Araştırmaya başladım yavaş yavaş.. Ama bi de tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim. :) Teşekkürler. :)
Ben sakarya'da yaşıyorum tek yol istanbul gibi duruyo. :)
5 yıldır adet görüyorum, o sebeple bi sorun olucağını da zannetmiyorum. Ama işte doktora gidicem bi de, o ne dicek. Belki de ben biraz fazla büyütüyorumdur. Sağolun yardımlarınız için. Rohy eğer karar verirsem, benim bu evhamla yardımına çok ihtiyacım olucak gibi.
kardeş bişi sorcam..
bnde yaptırıyorum. izmiiteki en iyi yer diyolar. doğrumu bilmiyorum. gittiğim yere sordum..bana mantıklı cvplar verdi..
bn 3.seansa gidicicem şimdi. bana jilet vururum. trimmer yaparım artık..
10yıl sonra falan çıkıcakmış diolar öylemi.s
kardeş bişi sorcam..
bnde yaptırıyorum. izmiiteki en iyi yer diyolar. doğrumu bilmiyorum. gittiğim yere sordum..bana mantıklı cvplar verdi..
bn 3.seansa gidicicem şimdi. bana jilet vururum. trimmer yaparım artık..
10yıl sonra falan çıkıcakmış diolar öylemi.s
Memnunsan sorun yok canım. Lazer ep. için denilen şu: Uzun vadeli veya ömür boyu olarak tüylerden kurtulma yöntemi.
Fakat eğer tüylerde bir dönüşüm olacaksa, bu dönüşüm yaptırmadan önceki gibi bir dönüşüm değil, az sayıda ve daha ince.
Zaten çok miktarda ve rahatsız edici boyutta olan kıl dönüşümü, tedavi bitiminden sonraki 6 ay içinde belli ediyormuş( kılların tam döngüsü 6 ayda tamamlanıyor)