anladığım kadarıyla yüz bölgesi yaptırıyorsunuz. Bakın sitelerden araştırın google.da, lazer ep. yapan her yerde lazer ep. yaptıran kişinin rötuş hakkı olduğu yazar.Sizde bu yoksa çok saçma! Ama küçük bölgeler içinse olabilir,genelde rötuş olmuyor gerek duyulmuyor(yüz bölgesi-koltuk altı gibi)
Siz yüz bölgesi mi düşünüyorsunuz? Benim çenede biraz vardı ama daha çok boyun bölgesiydi. Yapan dermatolog doktor 40tl dedi. Normalde çene + boyun bölgesi 70 tl fiyatlarında ama çenede kalın kıllar olmasına rağmen çok fazla yayılmışlık görmedikleri için ,daha çok boyun bölgesişne doğru olduğu için sanrm ,40tl talep etti sadece.
Bahsettiğim yeri görmek tanımak isteyen kişiler varsa özel msg atsın web sitesini söyleyebilirim. Bana dua edeceksiniz bence :) Yani pişman olacağınız,paranızın boşa gideceği bir yer değil. Oradaki ilgi alaka,personelin ciddiyeti, randevu saatinize gösterilen ilgi ,hijyen ,doktorun birebir sizinle görüşmesi ve uygulamayı yapması durumlarını görünce hak vereceksiniz. Karar sizin elbet. Kimse mağdur olmasın,onca para dökülüyor sonuçta.Yazık günah.Ve bir zamanlar kıl tüy derdinden muzdarip olan biri olarak sizleri çok iyi anladığımdam emin olabilrsiniz. :)
Evet yüz bölgesine çene bıyık yaptırıyorumm 86tl,sanıyorumm küçük bir bölge olduğu için rötuş(kontrol) seansı yapılmadı bilemiyorumm ama gerçekten lazer epl.ve iğneli ile ilgili o kdar çok yazı okudum ki fakat sizde biliyorsunuzdur ki heryerde her şey yazılıyor, insanlar bu devirde kime inanacaklarını hakikaten bilemiyor.Bnde en çok sizin anlattıklarınızı samimi bulduğum için size sorulaar soruyorum bu konuda madur olmak çokk acı ki zaten çok mühüm bi mevzu olduğu için tecrübe sahibi biriyleryle konuşmak da çok rahatlatıcı sizinde komşu kızı referansınız varmış bu duyguyu bilirsiniz.. Neyse cvbınız ve özeel msjınız için tekrar teşkkürlerimi iletiyorum.