selam canim benim kafam coook ama cok karisik cünkü IPL yaptiriyorum ve buradaki nerdeyse herkes diyor iyi degil...ki bende sunu diyebilirim evet gidiyor bi kisim ama bende emin degilim etkili olduguna....ya keske bulabilsem bir cözüm cünkü zaman geciyor ve benim piskolojim alt üst oldu...
birde benim bundan 4 yil önce yüzümü yakmisti bir kadin pek bilgisizdi bunu simdi biliyorum yani sonradan gördüm....
düsünebiliyormusun o anki piskoljimi yüzüm yaralar icindeyken killar uzamaya devam ediyordu
kaçıncı seanstasın ve tüyler ne durumda senin açından,memnun musun? IPL modern ağda yöntemidir,bunu 2 gittiğiöm yr de söyledi.Ama ince tüylerde etkisinin fena olmadığını duydum.
Bir de şu risk var, seans süreci boyunca yani tedavi sürecinde tüyler baskılandığı için ve geç çıktığı için iyi gidiyor gibi olabilir.Tedavi bit,p de tüyler lazer görmemeye başlayınca yine çıkabilirler.
Bilinçli ellerde yapılan lazerin yanık durumu yoktur, kendimi örnek verebilirim. En yüksek dozda kullandığında bile böyle birşey olmadı bende.
merhaba arkadaşım ben çok okuyamadım bebeğim var daha 3 aylık o yüzden belkide yazmış olduğun şeyleri sorucam öncelikle emzirirken epilasyon yapılıyormu birde boyun kısmı nekadar zamanda gidior ve senin gittiğin merkez nekadara yapıyor gittiğin merkezi bana özelden yazarmısın
birde eğer hormonel bir bozukluğum yoksa bu boynum ve yüzümdeki kıllardan sonsuza dek kurtulurmuyu birde bacaklarıma istiyorum aslında onunda fiyatını öğrenebilirmiyim
genital bölge ve koltuk altımı almam kolay oluyor hemencecik sir ağda ile alıyorum ama şişman olduğum için bacaklarımı almam saatlerimi alıyor
((((((((((
hele üzüm berbat eşim bazen dalga geçiyor sana jilet alim benim traş köpüklerini kullan felan diye eşim inadına tüysüzdür benimse heryrim kıl yumağı u konuda çok mutsuzum
(((((((((
Canım, seni bu durumun ne kadar sıktığını anlayabiliyorum,ben de öyleydim bir zamanlar, emzirirken göğüs çevresine yapılmadığını en azından ihtiyaten yapılmaması gerektiğini zannediyorum. Emin değilim ama internetten araştırılabilir.Bilgilenince haber ederim.
Gittiğim yerin ismini öğrenmek için msg atın bana özelden,yanıtlarım. Fiyata gelince: seans başı yüz için(komple yüz) 100 tl
Ama hormonlarınıza baktırın önce,yüzünüze o derece varsa yani erkek tipi kıllanmaysa tetkiki yapılmalı yoksa lazerin faydasını göremezsiniz.İşte fiyatları: (ilk fiyatlar nakit,2.fiyatlar k.kartı ile olan fiyatlardır)
BÖLGE SEANS FİYATLARI
Tüm Vücut
600
750
Tüm Bacak
400
500
Alt Bacak
240
280
Üst Bacak
280