Lazer Epilasyon 2 Senelik Lazer Epilasyon Tecrübem

arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum,bu konuda mağdur kişi çok, ben de ilk gittiğim yerin mağduruyum. Her neyse,benim gittiğim yeri öğrenmwek isteyenler özel msgç atmalılar,buradan yazmak yasak.

Ben her ne kadar önersem de szler ücretsiz görüşme randevusu aldığınızda kararı vereceksiniz. Bu gittiğim yerde en çok hoşuma giden ve diğer gittiğim ve memnun olmadığım yerde bulamadığım şey: randevu zamanınız geldiğinde en fazla 10 dak. beklemeniz,en kötü ihtimal istisnai bir durum olsa mesela 5-10 dak. geç girecek olsanız seansınıza,size açıklama yaparlar '.... Hanım,.... durumdan dolayı sizi ... dakika sonra alacağız' diyerek hassasiyet göstermeleri. Çalışanlardan laubalilik ,basitlik görmezsiniz. Diğer yerde gülmeler kıkırdamalar,bilmiş hareketler.Sanki ipini koparan gelmiş gibi. Sonuçlardan memnun oluşum da zaten en büyük avantaj. Eylül sonu gibi tüm vücut başlayacağım.(burada yüz yaptırdım)

Umarım deneyip memnun kalanlar buradan yazar ^_^ İnş. dilediğinizce olur bu konudaki beklentileriniz ve paralarımız boşa gitmez.

Hımm anladım canım.Ütüleme orda da var demek! Diod yaptılarsa onun için kontrol seansı yoktur,heryeri tarıyor çünkü cihaz..Bende merkezde bi hastaneye sormıştum bu ütülemeyi.genital 150,k.altı 70 demişlerdi ama ben doğumdan beri hala adet görmediğim için yapmadılar.Düzenli adet görmeye başlamam gerekiyormuş.Cevap için teşekkür ederim.:KK71:

Ne dmek rica ederimmm:) Bu arada halen bn özelden msj atamıyorumm o kdar da msj yazıyorum halbuki:S!!!!!

Ben göğüs ucu ve bacaklarım için gitmeyi istiyorum. Etkili bi azalma oluyo mu o bölgelerde? Bir de yaşım 17 acaba bi yan etkisi olabilir mi bana. Son olarak da acaba fiyatı ne kadardır bu 2 bölge için.
Çok soru sordum biliyorum ama hiçbir bilgim yok bu konuda.:44:

Ben göğüs ucu ve bacaklarım için gitmeyi istiyorum. Etkili bi azalma oluyo mu o bölgelerde? Bir de yaşım 17 acaba bi yan etkisi olabilir mi bana. Son olarak da acaba fiyatı ne kadardır bu 2 bölge için.

:) En az 2senedir adet görüyor olmak gerekli.Fiyatlar her yerde değişiyor; fakat üç aşağı beş yukarı her yerde aynıdır.Paket fiyat uygulayan yerler daha uyguna gelir sanıyorum..Bi araştır derim ...

:) En az 2senedir adet görüyor olmak gerekli.Fiyatlar her yerde değişiyor; fakat üç aşağı beş yukarı her yerde aynıdır.Paket fiyat uygulayan yerler daha uyguna gelir sanıyorum..Bi araştır derim ...

arkadaşlar merhaba ve teşekkr ederim böyle konular açtığınız tecrübeleriniz yazdığınız için :) bende geçen sene başladım yüz ve boyun bölgesi için bazı tüylerimin rengi değişti bazı tüylerim kalınlaştı belli, bölgemde ise belli olmuyor tüyler ancak jelli epilasyona gittim geçici olduğunu az önce okudum yazınızda ve cildim bozuldu biraz rica etsem beni bilgilendirirmisinz msj atamıyorum da ist da iyi bir lazer yapan yer için ve yüz bölgesinin fiyatı için :) teşekkrler

Araştırmaya başladım yavaş yavaş.. Ama bi de tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim. :) Teşekkürler. :)

İstanbul'da bi merkez arıyorsan RohY'den rica et sana kendi gittiği yerin adresini yazsın. En tecrübeli ve iyi sonuç alan o burda:) Bna da yardımcı oldu... Bu arada rica ederimm ne demekk. Sağlık bu her şeyden önemlii....

niye bazılarımız çok kıllı olur bu ne merhamet yahu:) istanbulda uygun bi yer önerebilirmisiniz kızlar avrupa yakasında yaşıyorum:) teşekkürler şimdiden

gittiği yerden memnun olan biri olarak özel msg atarsanız yardımcı olurum,önerebilirim. araştırdıktan sonra seçim sizin.

Vücut bölge fiyatları yerine göre değişiyor ama aşağı yukarı aynıdır az farklarla. Lazer epilasyon yapılma yaşı limiti nedir bilemiyorum ama hormonların değiştiği adet dönemi evresine girmiş olmak gerektiğini zannediyorum.Çünkü adet olmamış biri, hormonların tüylerle yakından alakası olduğu için,eğer epilasyona girerse adet evresinden sonra tüylerde farklılık arzedebileceğinden dolayı boşa yaptırmış olabilir. Yine de sorup öğrenmek lazım,bazı yerler para sağlamak için yaparız bunun yaş limiti vs yok diyebilirler.

Bu arada önerdiğim yer ist avrupa yakasında bir yer. Sormak isteyeceklere ön bilgi olsun.

kuzenimin yüzündeki tüyleri ağdayla aldılar lazere başlamadan önce yüzü hep sivilce ve çok derin izleri kaldı

Ben sakarya'da yaşıyorum tek yol istanbul gibi duruyo. :)

5 yıldır adet görüyorum, o sebeple bi sorun olucağını da zannetmiyorum. Ama işte doktora gidicem bi de, o ne dicek. Belki de ben biraz fazla büyütüyorumdur. Sağolun yardımlarınız için. Rohy eğer karar verirsem, benim bu evhamla yardımına çok ihtiyacım olucak gibi. :KK50:

Ben sakarya'da yaşıyorum tek yol istanbul gibi duruyo. :)

5 yıldır adet görüyorum, o sebeple bi sorun olucağını da zannetmiyorum. Ama işte doktora gidicem bi de, o ne dicek. Belki de ben biraz fazla büyütüyorumdur. Sağolun yardımlarınız için. Rohy eğer karar verirsem, benim bu evhamla yardımına çok ihtiyacım olucak gibi. :KK50:

Bende çok evhamlıydımm.İlk seanstan sora heyecanın gidiyor...Her şeyy başlamaya karar verene ve ilk randevuyu alana kadar....:):)

lazer ep.ile ilgili herşeye bilgim dahilinde yardımcı olurum arkadaşlar, bilmediğim birşey olduğunda da yanlış şeyler söyleyip yanlış yönlendirmeyeceğime emin olabilrsiniz.

Tekrar vurguluyorum,uzman ellerde yaptırıırsanız ne acı ne de tahriş yönünden korkulacak birşey yok. Kendinizi bırakın ve tüylerden kurtulmanın tadını çıkarın :)

kardeş bişi sorcam..
bnde yaptırıyorum. izmiiteki en iyi yer diyolar. doğrumu bilmiyorum. gittiğim yere sordum..bana mantıklı cvplar verdi..
bn 3.seansa gidicicem şimdi. bana jilet vururum. trimmer yaparım artık..
10yıl sonra falan çıkıcakmış diolar öylemi.s

kardeş bişi sorcam..
bnde yaptırıyorum. izmiiteki en iyi yer diyolar. doğrumu bilmiyorum. gittiğim yere sordum..bana mantıklı cvplar verdi..

Sen İzmitte nereye gidiyorsunki??

kardeş bişi sorcam..

Memnunsan sorun yok canım. Lazer ep. için denilen şu: Uzun vadeli veya ömür boyu olarak tüylerden kurtulma yöntemi.
Fakat eğer tüylerde bir dönüşüm olacaksa, bu dönüşüm yaptırmadan önceki gibi bir dönüşüm değil, az sayıda ve daha ince.

Zaten çok miktarda ve rahatsız edici boyutta olan kıl dönüşümü, tedavi bitiminden sonraki 6 ay içinde belli ediyormuş( kılların tam döngüsü 6 ayda tamamlanıyor)

Memnunsan sorun yok canım. Lazer ep. için denilen şu: Uzun vadeli veya ömür boyu olarak tüylerden kurtulma yöntemi.
Fakat eğer tüylerde bir dönüşüm olacaksa, bu dönüşüm yaptırmadan önceki gibi bir dönüşüm değil, az sayıda ve daha ince.

Zaten çok miktarda ve rahatsız edici boyutta olan kıl dönüşümü, tedavi bitiminden sonraki 6 ay içinde belli ediyormuş( kılların tam döngüsü 6 ayda tamamlanıyor)

Rohy senn tam olrak yüzün ya da bıyık bölgen kaç seansta bitti?

10.seansımı yaptırdım(ama bi ara prolaktin hormonum yğkselmişti,o tedaviyi bi nebze geciktrmiş olabilr),1 hafta sonra falan 11.seansıma gidicem,çok memnunum 1.5 aydır çok az çıktı,zaten bundan fazla çıkmıyor,çıkanlar çok ince. Kalın olan kısımlar 2.-3. seanstan sonra hiç çıkmadı zaten.

X