2 senelik evliydim, Boşandim...

Kizlar sizin yorumlariniza gercekten ihtihacim var sirf buraya derdimi anlatmak biraz olsun sizlerden en icten samimi cevap almak icin kiz profilinde hesap actim snra kapaticam zaten bir derdim var uzun ama okuyup cvp veririseniz cok sevinirim;
2 senelik evliyim bn 25 eşim 20 yasında onunla tanışmamız sosyal paylşm sitlrinden oldu. Onu 3 ay içinede çok sevdm annesi ve babası 2. Evliliğini yapmış, kız babasından hakaret, el kaldırma ve en sonunda kahvaltıda. Saçından tutup yerden sürükleye dışarı atmış, beni aradı drumu anlattı sevdiğimden alp bize getrdm zamanla duygularımı kendisine anlattım oda hiç düşünmeden kabul etti ve 3 hafta içinde de evlenme teklifi ettim, evlendik ayrı eve onun istediği şekilde eşyalarımızı yerleştirdik 1,5 sene inan çok iyi bir evliliğimiz ve mutlu oldgnu düşünyrdum ama bir gün kendisi benden soğuduğunu artık sevmediğini soyldği an dünyalr başıma yıkldi, insan çaresiz kalsa bile bir umut olur da severim belki mantığıyla evlendiğini bn hiçbir akla mantığa sığmadığını düşünüyorum maddi sıkıntımda yok. İnsan herşeyden önce benim ona yaptığım fedekarlığı babası ailesi arkadaşları hiç biri yapmadı ama gelinen nokta şu ki ben ona hem sevgimi hemde çaresizliğini birleştirdim ona yeni hayat yeni aile herşeyden önce güven, saygı ve sevgi verdim.
Bazı arkadaşlar diyebilir çocuk tipsiz falan olabilirmi hayır ben o hayatıma girmeden önce her istediğim karşıma veya gözüme kestirdiğim her kızla çıkmışımdır. Onu değilde başka birini de seçebilirdim ama onunda bir yuvaya bir aileye mutlu onu sevecek saygı gösterecek birine ihtiyacı olduğunu düşündüm en aZından seviyordum sahip çıkmak ALLAH katında da olsun iyilik yapmayı insanlara el uzatmayı seven bir insanım, uzattım ama sonuç ne oldu evden kovduktan sonra babasının yanına gitmiş hani 3 senedir konuşmadığı ve bana ondan ne kadar çok nefret ettiğini söyleyen kız 3 hafta içinde babasıyla mahkemeye geldlr ve boşandık.
Size sorum şu, Zamanla PİŞMAN olması sadece bunu istiyorum sizcede pişman olurmu? mutlaka yorumlarınızı bekliyorum .s:nazar:

Evelenirken hem kendi duygularımızı hem de karşımızdaki insanın duygularını iyice tartmalıyız. Eşiniz anlaşılan sizi sevmemiş ama sevmek istemiş. Zor durumdayken yardım etmişsiniz ve mantık evliliği yapmış. Siz size aşkla, şevkle bağlı bir kadın mı istersiniz yoksa size minnet duyan bir kadınla mı? Sizin ona taptığınız iyilikler karşısında sizi sevmeye çalışan ama beceremeyen biriyle mi birlikte olmak istersiniz yoksa sizi siz olduğunuz için seven ve iyiliklerinizle sadece sevgisi artan bir kadınla mı? Bence sizin için de hayırlısı olmuş umarım ikiniz de sevip sevileceğiniz bir ilişki bulursunuz.

konu kapanmadan yazayim. siz erkekler herseyi dortdortluk yaptiginizi mutlulugun kaynagi oldugunuzu dusunuyorsunuz o sebeple bu konunun tarafli oldugunu esinizi o kadar da mutlu etmemis olabileceginizi dusunuyorum. oteyandan oyle degiilse eger eski esiniz karsisina cabucak bir erkek cikarsa pisman olmaz ama bir sure yalniz kalir evde de bunaltilirsa keisn pisman olacaktir.

Peki ben bu kıza en bastan sırtmı çevirseydim daha mı iyi olurdu sizce beni aramadan bir gece önce inşaatta yatmış çaresiz bir kızı 3 aydır görüştüğüm sevdiğim diyorum ki hala seviyorum ona sahip çıkmam saygı,sevgi ve sahiplenme duygusunu en bastada güven duygusunu ona hissettirmiş biri olarak ben hatalıyım siz haklısınız teşekkürler yorumun için.

benimle evlenmesi tamamen belki bir umut ile sevebilirm mantığıymış. benim hatam yok ona evlenmeden öncede boşanma kararı alana kadar hep sevgi saygı ve güven verdim inanın hiç ama hiç hatam yok

3 ay içinde sevip 3 hafta içinde nasıl güvenipte evlenebildiniz .Açıkça anlatmış zaten durumunu ailesini sıgınacak birini arıyormuş zaten nasıl olurda mantıklı düşünemediniz çevrenizde hiçmi size fikir veren olmadı.açıkçası bundan sonra boşverin onun pişman olacağı yok sizde kendinizi toparlayıp hayatınıza kaldıgınız yerden devam edin şükredin kurtuldunuz keşke böyle olmasaydı .

Eşin 20 yaşındaysa,demek 18 yaşında sana kaçmış.
Asıl kaçtığı için pişman olmuş olabilir.
Erken yaşta,evdeki baskıdan kurtulmak için yapılan evlilikler,mutluluk getirmiyor.
Belki yazmadığın,senden kaynaklı sorunlar da olabilir.

Bence de hataydı,kısmet değilmiş deyip önünüze bakın.
Pişman olsa ne olacak,olmasa ne olacak ? Kime ne faydası var ?
Dediğim gibi ileride,erken yaşta fazla düşünmeden evlendiği için pişman olacaktır.

konu kapanmadan yazayim. siz erkekler herseyi dortdortluk yaptiginizi mutlulugun kaynagi oldugunuzu dusunuyorsunuz o sebeple bu konunun tarafli oldugunu esinizi o kadar da mutlu etmemis olabileceginizi dusunuyorum. oteyandan oyle degiilse eger eski esiniz karsisina cabucak bir erkek cikarsa pisman olmaz ama bir sure yalniz kalir evde de bunaltilirsa keisn pisman olacaktir.

Peki ben bu kıza en bastan sırtmı çevirseydim daha mı iyi olurdu sizce beni aramadan bir gece önce inşaatta yatmış çaresiz bir kızı 3 aydır görüştüğüm sevdiğim diyorum ki hala seviyorum ona sahip çıkmam saygı,sevgi ve sahiplenme duygusunu en bastada güven duygusunu ona hissettirmiş biri olarak ben hatalıyım siz haklısınız teşekkürler yorumun için.

bize bile yazip durdun iki dk da soyle sahiplendim soyle iyi davrandim. ona da bunu hissettirmis olabilirsin. surekli minnet beklemis olabilirsin.

Sadece evlenerek mi yardım edebilirdiniz siz o kıza? Tek yolu bu muydu? Sizden 5 yaş küçük daha çocuk denebilecek bir yaşta bir kızla evlenirken hiç mi düşünmediniz. Bu kızın kafası karışık, çok badireler atlatmış, evlilik gibi bir karar verebilecek noktada değil diye. İlişkinizde olgun kararlar vermesi gereken kişi sizken bunları görememişsiniz. Hiç hata yapmadım diyorsunuz ama sonunda baba evine dönecek bir noktaya gelmiş işte. Sevmeden bir insanla evli kalınabilir mi? Dokunulup sevişilebilir mi? Denemiş ama olmamış işte. 19 yaşında biriyle evlenirken bazı şeyleri hesaba katmanız gerekiyordu. Şu anda sevdiğinizi söylediğiniz bir insanın mutsuz olmasını pişman olmasını istiyorsunuz. Bu sevgi değil. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
E sevmiyorsa neyin nazarına geldiniz anlamadım ben
1,5 sene sevmeyen bir kadın seviyormuş gibi yapsa ben farketmezmiydim sizce ? o yüzden işin dalgasına bakıcaksan kaybol.

Beyefendi kendinize gelin. Dağdan gelip bağdakini kovamazsınız. Hem hakkınız olmadığı halde burda hesap açıp bir şey soruyorsunuz hem de bu üslup. Git gide eşinize hak vermeye başladım. Kaybol falan ne bu külhanbeyi ayakları?

Son düzenleme:
Evelenirken hem kendi duygularımızı hem de karşımızdaki insanın duygularını iyice tartmalıyız. Eşiniz anlaşılan sizi sevmemiş ama sevmek istemiş. Zor durumdayken yardım etmişsiniz ve mantık evliliği yapmış. Siz size aşkla, şevkle bağlı bir kadın mı istersiniz yoksa size minnet duyan bir kadınla mı? Sizin ona taptığınız iyilikler karşısında sizi sevmeye çalışan ama beceremeyen biriyle mi birlikte olmak istersiniz yoksa sizi siz olduğunuz için seven ve iyiliklerinizle sadece sevgisi artan bir kadınla mı? Bence sizin için de hayırlısı olmuş umarım ikiniz de sevip sevileceğiniz bir ilişki bulursunuz.

Sevmeyen ama zor durumda olsa bile severim mantığıyla evlilik yapan bir kadın bana göre karaktersizn biridir. 1.5 sene çok iyi bir evliliğimiz vardı sabah işe giderken alnından öpüp giderdim dönüşte kapıyı açar açmaz üstüme atlrdı ne değişti peki ben yine eynı bendim bana bir gün şu huyunu sevmiyorum demedi ben tek başıma onu mutlu etmeye çalıştım 4 sene konuşamayan annesi için her gece ağlayn eşim gidip annesinide buldum benim sayemde annesi yanımız sürekli gelip 2-3 hafta kalıp gidiyrdu kendisinide yeri geldimi annesinin yanına göndriyrdm ama boşanma aşamasına geldikten snra yuzume değlde mesjda senden önce aklımda ve kalbimde başka biri vardı bu yuzden evliliği sürdürmeye devam edemezdim demişti o caresiz kalınca o cocuk ona afedrsn sktri çeknce değerli oldu biz sahip çıkınca mı değersz olduk ondan bu saatten snra inanın geri gelmesiş değil yüzünü bile görmek istemyrm ama sadece tek istediğim pişman olurmu hepsi bu.

Birde bi arkadaşa kaybol yazmış arkadaş . Bayan arkadaşımızında gereken cevabı vereceğinden hiç şüphem yok ama sen kimi nerden kovuyorsun Allah aşkına :9:

3 ay içinde sevip 3 hafta içinde nasıl güvenipte evlenebildiniz .Açıkça anlatmış zaten durumunu ailesini sıgınacak birini arıyormuş zaten nasıl olurda mantıklı düşünemediniz çevrenizde hiçmi size fikir veren olmadı.açıkçası bundan sonra boşverin onun pişman olacağı yok sizde kendinizi toparlayıp hayatınıza kaldıgınız yerden devam edin şükredin kurtuldunuz keşke böyle olmasaydı .

benim çevremdekilerin hiçbiri bu evliliğe onay vermedi zaten ben şıpsevdi biride değilim herkeside kolay sevmem ama insan vardır bir bakışta bu işte dersin o anda oldu zaten herşey evet çaresiz kaldı evime getrdim kendisine parada verdim gidebileceği bir yer varsa her konuda yardımcı olabileceğimi kendisine anlttm ama bende bilyrdm ki gideceği br yer yoktu bana sevmyrm ama denycem deseydi buna asla izin vermzdim diyrm ya 1,5 sene çok iyi bir evliliğimiz oldu sevmeseydi salak değliz elbet anlardım yani.

işin dalgasındasın yorum yapma zorunlulugun yok yanı evet hesap açtım ama senin gibilerin burda dalagasına yorum yapması için değil bu yaşadığım olaydan azda olsa başkalarının düşüncelerini öğrenmek istyrdum hepsi bu kdr birazdan da kapatırm zten hesabı eşime hak veriyorsanız da bu sizin düşünceniz saygı duyrm...

Sevmeyen ama zor durumda olsa bile severim mantığıyla evlilik yapan bir kadın bana göre karaktersizn biridir. 1.5 sene çok iyi bir evliliğimiz vardı sabah işe giderken alnından öpüp giderdim dönüşte kapıyı açar açmaz üstüme atlrdı ne değişti peki ben yine eynı bendim bana bir gün şu huyunu sevmiyorum demedi ben tek başıma onu mutlu etmeye çalıştım 4 sene konuşamayan annesi için her gece ağlayn eşim gidip annesinide buldum benim sayemde annesi yanımız sürekli gelip 2-3 hafta kalıp gidiyrdu kendisinide yeri geldimi annesinin yanına göndriyrdm ama boşanma aşamasına geldikten snra yuzume değlde mesjda senden önce aklımda ve kalbimde başka biri vardı bu yuzden evliliği sürdürmeye devam edemezdim demişti o caresiz kalınca o cocuk ona afedrsn sktri çeknce değerli oldu biz sahip çıkınca mı değersz olduk ondan bu saatten snra inanın geri gelmesiş değil yüzünü bile görmek istemyrm ama sadece tek istediğim pişman olurmu hepsi bu.

Bakın benim de 18 yaşında evden kaçmış bir kızla 3 ayda evlenen bir erkek için çeşitli düşüncelerim var. Siz böyle cımbızla laf alınırcasına bilgi verirseniz biz de çok sağlıklı yorumlar yapamayız. Boşanma aşamasında ne dedi. Sebep olarak ne gösterdi?

Back