2 senelik evliydim, Boşandim...

Arkadaşlar hepiniz eleştiriyorsunuz ama hepiniz de burdasınız maşallah. Konu sahibi erkek olduğunu saklamamış. Kibleyen oldu mu bilmiyorum banlenir zaten, konusuyla bizimle dalga geçmiyor diğer erkek olup gizliden konu açan insanlar gibi, üslubunda bazı sıkıntılar vardı, o kısımları da yerdne yere vurduk zaten.

6 sayfanın sonunda ancak bir yere gelebildik. Evet sizinle sizi sevmeden bir çaresizlik anında evlenmiş hata yapmış, zamanla kendine güveni gelmiş, işe girip kendi ayakları üzerinde de durunca sizi istememiş. İşte bu noktada eğer size gelip boşanmak isteseydi ne ala, ama o arkanızdan iş çevirme yoluna gitmiş. İşte bunu yapmamalıydı. İlahi adalet diye bir şey var. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor. Siz onu Allah'a havale edin. Siz de daha gençsiniz karşınıza sizi seven birileri çıkacaktır. Çocuk mocuk olmadan gerçek yüzünü gördüğünüz için sevinin bence.

şurda bir derdimizi anlatalım dedim beni anlayan bir siz oldunuz ben onun gitmesinden falan dertli değilim benim ona yaptıklarım bile bile kendi hayatımı mahfeden biri olarak eşlik görevimi en iyi şekilde yapan biriyim. onunla çıkarken kullnıp bir keöşeye de atabilrdm ama onun bana daha fazla güvenmesi ve çevremdekilerin dedi koduları kızı üzmesn diye maddi yönnden de evliliğe hazır oluşumdan dolayı evlilik teklifnde bulndm çok mutlu olmuştu yeni ev herşey onun istediği şeklde gerçekleşti ama beni sevmiyrsa sevmeyi denemiş olsada benim arkamdan iş çevirmesi bana çk koydu ben onun için bunca şeyi yaparken o buna karşı bunları yapnca evden atmaktan yüznü bile görmek istememiştm. tamam kendine güvenin geldi kendi ayaklarının üstünde durma çalıştın eywallah ama sevemedysende çıkıp sevmyrm boşanmak istyrm diyebilirdn kimse seni boaşnmamak içinde zorlayan yoktu. niya böyle bir şeye başvurdu anlaşım değilim. bütün sinirlerim üzüntüm ve kırılmam sadece bu yuzden bende çok şey istmyrm pişman olması kafi bana zaten ALLAH ından bulsun dedim hakkımı da asla helal etmiyorum annesi de onu tamamen hayatından çıkardı annesi bile 2. evliliğini yapmış kızım benim gibi mi olma istyrsn eşini yuvanı dağıtma dedi.seni seven saygı gösteren işinde gücünde şu ana kadar onun ne gibi bir hatasını yakaladında sevmyrm soğudum diyrsun ilerde başka biriyle mutlu olacağını düşünüp evlndiğinde yeni kocan seni dövüp hakaret edip yada aldatsa sevsen bile yine değişen ne olcak olan snein hayatına olacak hayatında herzaman ilk kocanla ölene kadr sevgi olacak diye bir kayde yok zamanla çocuk olur sevgi yerine saygıya bırakır sevgi olmaz demiyorum olur ama ilk zamanlardaki gibi olamz ama herşeye rağmen insan namusunu şerefini ve karakterini düşünmesi lazım ben babanla niçin ayrıldım sanıyorsun beni hargün döven hakaret eden küçük düşüren zorla tarikat ktaplarını okutan babanla ben nasıl mutlu olabilirdim ki bu yuzden çekip gittim şu anda da mutlu değilim ama oğlum için ayakda durmaya çalışıyorum dedi sen sen ol kocanı yuvanı dagıtma 2 senelik evlisin önünde kaza bela olmasa daha 40-50 sene rahat var o zaman dilimnde seveceksn çocuk sakat değil özürlü değil istese seninle değil başkasıyla da evlenebilrdi onda bu karakter sahiplenme olgusu varken mutlu olmayı hak ediyor sende bu söylediklerime ragmen hala boşanmayı düşnyrsan ben bundan snra seni ne arar ne sorarım dedi artık başka bişey de demiyorum çok yazdım beni anlayın diye.s

Arkadaşlar hepiniz eleştiriyorsunuz ama hepiniz de burdasınız maşallah. Konu sahibi erkek olduğunu saklamamış. Kibleyen oldu mu bilmiyorum banlenir zaten, konusuyla bizimle dalga geçmiyor diğer erkek olup gizliden konu açan insanlar gibi, üslubunda bazı sıkıntılar vardı, o kısımları da yerdne yere vurduk zaten.

hala erkek olduğu gerçeği değişmiyo ama :))) istediği kadar samimi anlatsın derdini:))

cocugunuz fln olmadan kurtuldugun icin sanslisin bu forum cocugu oldugu halde kocasina degil sevgilisind sevgililer gunu hediyesi bakan kadin da gordu.
aldatilmadan kurtuldugun iyi olmus sen kovmasan belki de habersiz boynuzu yiyip oturacaktin.

Boynuzlamış da olabilir çnkü 2 ayda tlf sessize alıyrsa yediği ekmeğe yattığı eve herşeye ihanet etmiş oluyr zamanı geri alsam değil elnden tutmak bir tekmede ben vursaydım emn ol severdi bunları yapmazdı kuş istedi kuş aldım köpek istedi eve köpek aldım işedi sıçtı aylık halıları halı yıkamaya veriyorum köpeğe 2 gnde br süt alıyrdum eşim desen cebnde sigara eksik olmazdı bunlar gözüme batmıyor yanlış anlamayın ben bukadar çok fedekarlık yaptıysam o bana ne yaptı hiçbişey el uzatmasydım insaatta olsun dışarda olsun kızın başına neler gelirdi siz dşünün iyilk yaptım çıkarken iyilk beklemedn ama evlenince kimse kusura bakmasın ama karşılığını verecek vermezse de çekip gidecek öyle arkamdan iş çevrmycek.!

hala erkek olduğu gerçeği değişmiyo ama :))) istediği kadar samimi anlatsın derdini:))

Ben burda derdimi sizin düşüncelerinizi öğrenmek sadece öğrenmek için anlattım beni kötüleyen de gelsin ne konuda kötüleyecek se kötülesin akıl vernlerede saygım olur zaten bütün iletişim yollarını kestim dönmesi için değil belki pişman olursa bunu kendime sormaktan bunaldım size sormak istedim o kadar

Önceki yorumları okumadım.Eski eşiniz bence sizi sığınak olarak görmüş.Aklı başına gelincede ailesini güvenli liman olarak görmüş sıkılmış sizden.İyiki çocugunuz yokmuş eğer olsaydı durum zorlaşırdı..

Kizlar sizin yorumlariniza gercekten ihtihacim var sirf buraya derdimi anlatmak biraz olsun sizlerden en icten samimi cevap almak icin kiz profilinde hesap actim snra kapaticam zaten bir derdim var uzun ama okuyup cvp veririseniz cok sevinirim;
2 senelik evliyim bn 25 eşim 20 yasında onunla tanışmamız sosyal paylşm sitlrinden oldu. Onu 3 ay içinede çok sevdm annesi ve babası 2. Evliliğini yapmış, kız babasından hakaret, el kaldırma ve en sonunda kahvaltıda. Saçından tutup yerden sürükleye dışarı atmış, beni aradı drumu anlattı sevdiğimden alp bize getrdm zamanla duygularımı kendisine anlattım oda hiç düşünmeden kabul etti ve 3 hafta içinde de evlenme teklifi ettim, evlendik ayrı eve onun istediği şekilde eşyalarımızı yerleştirdik 1,5 sene inan çok iyi bir evliliğimiz ve mutlu oldgnu düşünyrdum ama bir gün kendisi benden soğuduğunu artık sevmediğini soyldği an dünyalr başıma yıkldi, insan çaresiz kalsa bile bir umut olur da severim belki mantığıyla evlendiğini bn hiçbir akla mantığa sığmadığını düşünüyorum maddi sıkıntımda yok. İnsan herşeyden önce benim ona yaptığım fedekarlığı babası ailesi arkadaşları hiç biri yapmadı ama gelinen nokta şu ki ben ona hem sevgimi hemde çaresizliğini birleştirdim ona yeni hayat yeni aile herşeyden önce güven, saygı ve sevgi verdim.
Bazı arkadaşlar diyebilir çocuk tipsiz falan olabilirmi hayır ben o hayatıma girmeden önce her istediğim karşıma veya gözüme kestirdiğim her kızla çıkmışımdır. Onu değilde başka birini de seçebilirdim ama onunda bir yuvaya bir aileye mutlu onu sevecek saygı gösterecek birine ihtiyacı olduğunu düşündüm en aZından seviyordum sahip çıkmak ALLAH katında da olsun iyilik yapmayı insanlara el uzatmayı seven bir insanım, uzattım ama sonuç ne oldu evden kovduktan sonra babasının yanına gitmiş hani 3 senedir konuşmadığı ve bana ondan ne kadar çok nefret ettiğini söyleyen kız 3 hafta içinde babasıyla mahkemeye geldlr ve boşandık.
Size sorum şu, Zamanla PİŞMAN olması sadece bunu istiyorum sizcede pişman olurmu? mutlaka yorumlarınızı bekliyorum .s

O evden babasından kurtulmak için söylediklerinden yola çıkarak sizi kullandığını düşünüyorum . Ama çok pişman olacağı kesin , siz ondan sevginizi saygınızı eksik etmediyseniz mutlu bir birlitelik alt yapısı sağladıysanız emin olun ki sizi çok arıyacak . Sanırım kendisi şuan macera peşinde ve o zamanlarda kavuşamadığı hayallerine doğru yola çıkmış, babası hala aynıysa anlattı gibi biri ise emin olun ki boşanması mutsuzluk ile sonuçlanacaktır size geri dönecektir .

Buraya üye olmanız konu açmanız yasak ama zor durumdaki bir insan başka insanlardan fikir edinmek ister diye empati kuruyorum.
Artık kendi yolunuza bakın.
Sinirli olduğunuz için geri dönsün pişman olsun sizde onu geri çevirin istiyorsunuz ama artık bunları düşünerek aklınızı yormayın.
Bunu iyi (veya kötü) bir tecrübe olarak görün ve hayatınıza bakın.
Bundan sonra yapacağınız evlilikte karşınızdakinin duygularından emin olun önce.
Gerçi böyle bir durumdan sonra bir sonraki ilişkinize önyargılı yaklaşabilirsiniz ama herkes aynı değildir önce tanımaya çalışın.
Ve evliliği aceleye getirmeyin emin adımlarla yaklaşın, hakkınızda hayırlısı olsun.

Kımı ınsanlar allahın verdıgı aklı kullanamıyo.sızı zor zmanında kullanmş,sonra skılmiş cekmiş gıtmiş.gor bak bı sure sonra ordanda sıkılır sana gerı donum dıye arar.esınız de vefa sorunu var miş ondan adama hayır gelmezzz.

Buraya üye olmanız konu açmanız yasak ama zor durumdaki bir insan başka insanlardan fikir edinmek ister diye empati kuruyorum.
Artık kendi yolunuza bakın.
Sinirli olduğunuz için geri dönsün pişman olsun sizde onu geri çevirin istiyorsunuz ama artık bunları düşünerek aklınızı yormayın.
Bunu iyi (veya kötü) bir tecrübe olarak görün ve hayatınıza bakın.
Bundan sonra yapacağınız evlilikte karşınızdakinin duygularından emin olun önce.
Gerçi böyle bir durumdan sonra bir sonraki ilişkinize önyargılı yaklaşabilirsiniz ama herkes aynı değildir önce tanımaya çalışın.
Ve evliliği aceleye getirmeyin emin adımlarla yaklaşın, hakkınızda hayırlısı olsun.

yorumunuz için teşekkürler , aslında ben herzaman duygusallığımı mantığımla karıştırmam ama bir anda oldu herşey ve asla ona kapıyı gösteremezdim olmadı sağlık olsun diyecek başka bir şey yok zaten.

Kımı ınsanlar allahın verdıgı aklı kullanamıyo.sızı zor zmanında kullanmş,sonra skılmiş cekmiş gıtmiş.gor bak bı sure sonra ordanda sıkılır sana gerı donum dıye arar.esınız de vefa sorunu var miş ondan adama hayır gelmezzz.

geri gelicekse izin vermem zaten tlf num. sosyal sitelerden üyelklrmi hepsni kapttım ortak arkdşlrma da bu konuda onları uyrdm tlf num ble vermdm tamamen silmeye odaklanıyorum biraz olsun sizin de düşüncelerinizi merak ettim ama inanın yorumlarınız benim için gerçktn önemliydi bu yüzden teşşkr ederim düşünceleriniz ve fikirleriniz için...

Önceki yorumları okumadım.Eski eşiniz bence sizi sığınak olarak görmüş.Aklı başına gelincede ailesini güvenli liman olarak görmüş sıkılmış sizden.İyiki çocugunuz yokmuş eğer olsaydı durum zorlaşırdı..

Dediğinizde haklı olabilrsiniz sıkıntı yok buda gecer zamanla ma bir yara olarak kalır

Back