2 saat önce ameliyat oldumm

Cok pardon ben yanlis gormusum sanirim 250 cc olabilir bence kas ustune ama yinede iyi dusunun kapsul kontraktürü kas üzerindeki protezlerde daha fazla görülüyor.doktorunuzla tekrar dualplan 300 350 cc olarak konusmanizi tavsiye ederim.
Ben b cup istiyorum aslında boyum 167 kilom 50 tam zayfıım yani bende çok hantal durabilir sanirim sutyenle yapılan bir test varmis Onu yapip karar vericez ınsallah:)

Aa kilo boy benzermiş sutyen testini yaptıktan sonra bakalım eger uygun görürse hissedilmez derse bende yaptiririm 300 350 cc. Benim gerçekten ihtiyacım var cunku
Aa kilo boy benzermiş sutyen testini yaptıktan sonra bakalım eger uygun görürse hissedilmez derse bende yaptiririm 300 350 cc. Benim gerçekten ihtiyacım var cunku
Ben sana albumumu acayim gör resimleri

doktorunuzun ismi nedir ve ameliyat sonrası bir sorun yaşadınız mı. ben de fikir sahibi olmak istiyorum, nasıl görebilirim?
Antalya op.dr gökhan özerden ameliyat sonrasi hicbir sorun yasamadim ne bir kanama ne sıvı birikmasi ne his kaybi lakin sag protez cebe yerlesmedi 13 subatta revizyon ameliyati yapti doktorum simdi bi problem yok hersey yerli yerinde

Kızlar merhaba bende 8 gün oldu ameliyat olalı. Birine 350 diğerine375 takıldı. Ödemler hala var fakat bugün baktığımda sağ göğsüm biraz daha aşağıda duruyor düzelir mi acaba. Birde açıkken büyüklüğü çok güzel ama kıyafette hiç büyümüşler gibi durmuyor

Kızlar merhaba bende 8 gün oldu ameliyat olalı. Birine 350 diğerine375 takıldı. Ödemler hala var fakat bugün baktığımda sağ göğsüm biraz daha aşağıda duruyor düzelir mi acaba. Birde açıkken büyüklüğü çok güzel ama kıyafette hiç büyümüşler gibi durmuyor
Sağ taraf baskın tarafınızsa bir müddet daha geç iniyor.inmezsede korkmayin indiriyolar 🤣🤣🤣

Antalya op.dr gökhan özerden ameliyat sonrasi hicbir sorun yasamadim ne bir kanama ne sıvı birikmasi ne his kaybi lakin sag protez cebe yerlesmedi 13 subatta revizyon ameliyati yapti doktorum simdi bi problem yok hersey yerli yerinde
Siz ne kadar ödediniz bir de gökhan beyin yaptığı işlemleri merak ettiğim için instagramda aradım ama bulamadım

Ben ilk ameliyat icin 14 bin 2. Revize icin 1500 lira ödedim.size özelden mesaj atacagim
Kışa yaptırmak istiyorum yaşadığım yerde yaptırmak istemiyorum bu yüzden doktor ve fiyat araştırıyorum burada yaptıran herkese doktor ismi ve fiyat soruyorum anlayışınız için teşekkür ederim😊

X