- 5 Şubat 2015
- 3
- 5
- 34
Beni de izlermisiniz rica etsem fotolari gormek isterim ben de operasyon gecirecegimKim dalga gecti yahu ekliyim seni bak albumume bende meme namina bisey yoktu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de izlermisiniz rica etsem fotolari gormek isterim ben de operasyon gecirecegimKim dalga gecti yahu ekliyim seni bak albumume bende meme namina bisey yoktu.
Yeni üyelere albumumu acmiyorum üzgünüm.banuares33 Merhaba sorun olmazsa albümü bana da açabilir misiniz? Ben her aynaya baktığımda yaptırayım diyorum, gün içinde breast implant ilness postlarını görünce vazgeçiyorum.İyice kafam karıştı
Panik yok..ödemliler hala.ödemler azalınca yumusamaya baslayacaklar.o füze halleri kalmayacak acele etmeyin ödem 1 aya kadar iniyor.1.aydan sonra yumusamaya baslayacak 3.ayda yaklasik yuzde 85 yerlesmis olacak.bu süre zarfinda omuz sirt kol agrisi olacak batmalar yanmalar elektirik carpmalari olacak.hepsi normal iyilesme süreci.yeni memelerinizin keyfini cikarin 1 ay sabredin güzel olacakKizlar merhaba 10 gun önce meme büyütme ameliyatı oldum boyut farkliligi oldugu icin bir goguse 375 digerine 400 cc mentor yuvarlak koydu doktorum ve erkek cocugundan bi tik evrilmis memislerim vardi birisi yukarida birisi asagidaydi neyse doktorum simetrik bir sekilde yapmis ancak hala füze gibiler hep boyle kalmayacaklar degilmi cok korkuyorum boyle kalirsa diye patlicak balon gibi duruyorlar
Ohhhh cok rahatladim kas üstü olmasina ragmen ilk 4 gün kabus gibi geçmişti bir iki gündür ağrım yok çok şükür ama görüntü korkutmustu beni cok teşekkürler cok sevindimPanik yok..ödemliler hala.ödemler azalınca yumusamaya baslayacaklar.o füze halleri kalmayacak acele etmeyin ödem 1 aya kadar iniyor.1.aydan sonra yumusamaya baslayacak 3.ayda yaklasik yuzde 85 yerlesmis olacak.bu süre zarfinda omuz sirt kol agrisi olacak batmalar yanmalar elektirik carpmalari olacak.hepsi normal iyilesme süreci.yeni memelerinizin keyfini cikarin 1 ay sabredin güzel olacak
Ooo kas üstündeyse yumusama daha kısa sürede oluyor.en fazla 1.5 ayda rahat rahaaatt hareket edersiniz.benim dual plan.bi arkadasimin kas üstü o daha cabuk iyilesti daha cabuk yumusadi.meme dokunuz azmış sanırım nasıl kasüstü koydular.ona şaşırdım amaOhhhh cok rahatladim kas üstü olmasina ragmen ilk 4 gün kabus gibi geçmişti bir iki gündür ağrım yok çok şükür ama görüntü korkutmustu beni cok teşekkürler cok sevindim
Bende bilmiyorum küçüktü ama meme dokun yeterli dedi doktorum iki cocugum var emzirmeden sonra hepten kuculmustu demekki esniyor iyice bende şoktayım bu hale nasil geldiler diyeOoo kas üstündeyse yumusama daha kısa sürede oluyor.en fazla 1.5 ayda rahat rahaaatt hareket edersiniz.benim dual plan.bi arkadasimin kas üstü o daha cabuk iyilesti daha cabuk yumusadi.meme dokunuz azmış sanırım nasıl kasüstü koydular.ona şaşırdım ama
Bende hic yoktu tahta tahtaaaa simdi masallah s400 1 de oglum var emziremedim ben meme yoktu zaten ben bile hala bunlar benimmi diye sasiriyorum ,Bende bilmiyorum küçüktü ama meme dokun yeterli dedi doktorum iki cocugum var emzirmeden sonra hepten kuculmustu demekki esniyor iyice bende şoktayım bu hale nasil geldiler diye
Ay hadi darısı başıma gecsin gitsin biran önce bugünler kavusayim cicilerime rahatrahatBende hic yoktu tahta tahtaaaa simdi masallah s400 1 de oglum var emziremedim ben meme yoktu zaten ben bile hala bunlar benimmi diye sasiriyorum ,
Geccek geccek merak etme ben 2 ay cehennem azabi cektim simdi rahatim cok sukur ama hala ara sıra batmalar yanmalar agrilar oluyor tam iyilesme 1 yıla kadar devam ediyor.hiiiiccc endiselenme en fazla 1 ay sonra hersey yoluna girer.Ay hadi darısı başıma gecsin gitsin biran önce bugünler kavusayim cicilerime rahatrahat
Sağol canim gerçekten çok rahatladım iyiki yazdın simdi daha rahat olurum kaşıntı başladı simdi antibiyotikli kreme gectik dikis yerleri icin hafif yakiyo tatlitatli kasiniyor bakslim bu bitincede iz kremine gecicez yavasyavas olucakGeccek geccek merak etme ben 2 ay cehennem azabi cektim simdi rahatim cok sukur ama hala ara sıra batmalar yanmalar agrilar oluyor tam iyilesme 1 yıla kadar devam ediyor.hiiiiccc endiselenme en fazla 1 ay sonra hersey yoluna girer.
O kaşıntı 1 ay surdu bende sonra gecti.tirnaklama sakın avcunun iciyle ufak ufak masaj yapabilirsinSağol canim gerçekten çok rahatladım iyiki yazdın simdi daha rahat olurum kaşıntı başladı simdi antibiyotikli kreme gectik dikis yerleri icin hafif yakiyo tatlitatli kasiniyor bakslim bu bitincede iz kremine gecicez yavasyavas olucak
Kızlar selam..hiç aklıma şu klübe üye olacağım gelmezdi.Hep google dan girer okurdum mesajları ta ki meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olup kafamdaki sorulara yakın çevremden cevaplar bulamayana kadarmış:) neyse az önce sırf sizlere sorular sorup deneyimlerinizi almak için üye oldum.
Ameliyatım olalı 11 gün oldu.Ben şu an görüntü ve büyüklüğünden hiç memnun değilim.Ben büyük göğüs olmasın istiyordum ancak su an bana baya büyük ve şiş geliyorlar.11 gün oldu hiç bi inme yok neredeyse..küçülme olur mu dersiniz sizlerin sürec nasıldı?
1 aya dagilir ödem merak etmeyin.kuculme dedigimiz bu ödemler inince maksimum %15 kuculur.yumusamaya baslayinca gozunuze kucuk bile gelebilirlerKızlar selam..hiç aklıma şu klübe üye olacağım gelmezdi.Hep google dan girer okurdum mesajları ta ki meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı olup kafamdaki sorulara yakın çevremden cevaplar bulamayana kadarmış:) neyse az önce sırf sizlere sorular sorup deneyimlerinizi almak için üye oldum.
Ameliyatım olalı 11 gün oldu.Ben şu an görüntü ve büyüklüğünden hiç memnun değilim.Ben büyük göğüs olmasın istiyordum ancak su an bana baya büyük ve şiş geliyorlar.11 gün oldu hiç bi inme yok neredeyse..küçülme olur mu dersiniz sizlerin sürec nasıldı?
Benim 15 gun sonra, sislik ve fuze etkisi kayboldu, daha dogal bir hal almaya basladi cnm, doktoruna bir danis istersen. Gule gule kullan simdiden
Panik yok kızlaaarr inecek aşağıya dogru yumuşayacak merak etmeyin dur bak ben sana resim atayim icin rahat etsinbenim 12. Gün hala şiş hala sert..üst bölgeleri cok şiş ve canımı sıkan konu o kısımlar aslında.Erkek kası gibi duruyor
Yumuşama mı olacak?? Ben de hep sert kalacak sanıyorum..şu an sert oldukları için inecekmiş gibi gelmiyor bana..doktorum 2-3 ay sonra konusalım daha erken diyor.sizlerinde üstleri cok şişmiydi??1 aya dagilir ödem merak etmeyin.kuculme dedigimiz bu ödemler inince maksimum %15 kuculur.yumusamaya baslayinca gozunuze kucuk bile gelebilirler
Evet tatlimm hemde bombaa gibi duruyodu 1 ay daha sabret bak resim attim sanaYumuşama mı olacak?? Ben de hep sert kalacak sanıyorum..şu an sert oldukları için inecekmiş gibi gelmiyor bana..doktorum 2-3 ay sonra konusalım daha erken diyor.sizlerinde üstleri cok şişmiydi??