Kimse gelmedi henuz sizden baska konuya, sizde mi su an ikinciye hazirlaniyorsunuzbende merak ediyorum bu konuyu
evet bende 2.ye hazırlanıyorum havuz yapacak doktorum ama çok kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum böyle bi konu bende açmak istiyordum siz açmışsınızKimse gelmedi henuz sizden baska konuya, sizde mi su an ikinciye hazirlaniyorsunuz
2.opu ya hazırlanırken özellikle yaptığınız bir şey var mı? embriyo kaliteniz ve sayınız çok güzel artmış ?3 ay arayla iki opu yapıldı. İlkinde 6 yumurta toplandı 3 tanesi 3. Gün donduruldu ve c sınıfıydı ortanın da altında kalitede yani. İkincide 8 yumurta toplandı 4 tane 5. Gün AA kalitede embriyo oldu. Amh çok düşük bende. Ama değişiyo sonuç her ay aynı sayıda aynı kalitede yumurta olmuyor. Tabi yaşam tarzı beslenme egzersizle desteklemek lazım.
Detayli cevabiniz icin cok tesekkurler. Cok da guzel bir fark olmus birinciye kiyasla cok sevindim sizin adiniza3 ay arayla iki opu yapıldı. İlkinde 6 yumurta toplandı 3 tanesi 3. Gün donduruldu ve c sınıfıydı ortanın da altında kalitede yani. İkincide 8 yumurta toplandı 4 tane 5. Gün AA kalitede embriyo oldu. Amh çok düşük bende. Ama değişiyo sonuç her ay aynı sayıda aynı kalitede yumurta olmuyor. Tabi yaşam tarzı beslenme egzersizle desteklemek lazım.
Biz transfer mi bir tur daha mi opu ikilemindeydik, cumartesi doktorumuzun aldigi karar opu olunca bana da surpriz gibi oldu birazevet bende 2.ye hazırlanıyorum havuz yapacak doktorum ama çok kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum böyle bi konu bende açmak istiyordum siz açmışsınız
Doktor bana da folik asit dışında bişey vermedi açıkçası. Ben folik asiti balık yağlı olandan kullandım ayrı ayrı almamak için isterseniz marka da önerebilirim. D3 K2 damla ve iki ay günde bir tane biesteron kullandım. Spor dediğim günlük en fazla kırk dk yürüyüş yapabildim yoğunluktan. Hergün avakado ve kefir tükettim. Çörek otu yağı bi kaşık ve doğal bal bol bol. Takviyeler dışında beslenme düzenim hep vardı aslında. Hazır paketli dondurulmuş hiç bişey tüketmem . Özellikle market tavuğu hiç yemem mesela. Yumurta yoğurt peynir hepsi köy pazarlarından alırımDetayli cevabiniz icin cok tesekkurler. Cok da guzel bir fark olmus birinciye kiyasla cok sevindim sizin adinizabenim iki adet sonra basliyor olacak ikinci turum, yaklasik iki ay gibi yani. Benim de amh 1.36 kistim var malesef. Egzersiz olayim hic yok,zaten cok hareketli olmami bahane ediyorum buna spor yapmamak icin :) beslenmeme dikkat eden biriyim ama mesela stres kaynakli uyku duzenim cok kotuledi pgt sonuclarini aldigimdan beri. Ekstra takviye vs doktorum vermedi.siz kullanmis miydiniz birinciden farkli bir seyler
Folik asit dışındakileri kendinizmi araştırıp bulup kendiniz mi alıp kullandınız ? İki yumurta toplamadan öncede kullandınızmı bunları yoksa ikincidemi kullanmıştınız acabaDoktor bana da folik asit dışında bişey vermedi açıkçası. Ben folik asiti balık yağlı olandan kullandım ayrı ayrı almamak için isterseniz marka da önerebilirim. D3 K2 damla ve iki ay günde bir tane biesteron kullandım. Spor dediğim günlük en fazla kırk dk yürüyüş yapabildim yoğunluktan. Hergün avakado ve kefir tükettim. Çörek otu yağı bi kaşık ve doğal bal bol bol. Takviyeler dışında beslenme düzenim hep vardı aslında. Hazır paketli dondurulmuş hiç bişey tüketmem . Özellikle market tavuğu hiç yemem mesela. Yumurta yoğurt peynir hepsi köy pazarlarından alırım
Folik asit dışındakileri kendinizmi araştırıp bulup kendiniz mi alıp kullandınız ? İki yumurta toplamadan öncede kullandınızmı bunları yoksa ikincidemi kullanmıştınız acaba
Bu arada uyku kalitesi için bu süreçte melatonin mutlaka öneririm ben çok faydasını gördüm. Vücuda herhangi bir yan etkisi de yok üstelikDetayli cevabiniz icin cok tesekkurler. Cok da guzel bir fark olmus birinciye kiyasla cok sevindim sizin adinizabenim iki adet sonra basliyor olacak ikinci turum, yaklasik iki ay gibi yani. Benim de amh 1.36 kistim var malesef. Egzersiz olayim hic yok,zaten cok hareketli olmami bahane ediyorum buna spor yapmamak icin :) beslenmeme dikkat eden biriyim ama mesela stres kaynakli uyku duzenim cok kotuledi pgt sonuclarini aldigimdan beri. Ekstra takviye vs doktorum vermedi.siz kullanmis miydiniz birinciden farkli bir seyler
Bende şuan yumurta toplatmak için tedaviye başlayacağım araştıruyorjm banada hiç bişey vermediler bende testleri halledene kadar folik asit alıyım dedm d vitamini falanda var içinde extra ne yapabilirim diye araştırıyorum folik asit iki ay kullansak bi zararı olmaz dmi ? Yaş kaçtı sizinBiesteron ilkinde günde üç tane dr önermişti. Ben iki kutu almıştım elimde vardı günde bi tane içtim. Diğerlerini kendim araştırıp kullandım.
Yaş 30. Folik asit son bir yıldır kullanıyorum ben. Zararlı olduğunu düşünmüyorumBende şuan yumurta toplatmak için tedaviye başlayacağım araştıruyorjm banada hiç bişey vermediler bende testleri halledene kadar folik asit alıyım dedm d vitamini falanda var içinde extra ne yapabilirim diye araştırıyorum folik asit iki ay kullansak bi zararı olmaz dmi ? Yaş kaçtı sizin
Anladım canm teşekkür ederimm vitamin için mesh attım bişgi verirsen memnun olurumYaş 30. Folik asit son bir yıldır kullanıyorum ben. Zararlı olduğunu düşünmüyorum
Doktorum benim ilk opumda bile mevcut kullandigim folik asitimi kesmisti. Tekrardan sorayim sanki icersem ekstra bir seyler psikolojik olarak daha iyi bir sey yapiyorum gibi hissedecegimDoktor bana da folik asit dışında bişey vermedi açıkçası. Ben folik asiti balık yağlı olandan kullandım ayrı ayrı almamak için isterseniz marka da önerebilirim. D3 K2 damla ve iki ay günde bir tane biesteron kullandım. Spor dediğim günlük en fazla kırk dk yürüyüş yapabildim yoğunluktan. Hergün avakado ve kefir tükettim. Çörek otu yağı bi kaşık ve doğal bal bol bol. Takviyeler dışında beslenme düzenim hep vardı aslında. Hazır paketli dondurulmuş hiç bişey tüketmem . Özellikle market tavuğu hiç yemem mesela. Yumurta yoğurt peynir hepsi köy pazarlarından alırım
Dogal gebelik denedigimiz zamanlarda elenatal1 kullanmistim ben de doktorumun tavsiyesiyle.Yaş 30. Folik asit son bir yıldır kullanıyorum ben. Zararlı olduğunu düşünmüyorum
Folik asiti neden kestiki acabaDoktorum benim ilk opumda bile mevcut kullandigim folik asitimi kesmisti. Tekrardan sorayim sanki icersem ekstra bir seyler psikolojik olarak daha iyi bir sey yapiyorum gibi hissedecegimkefiri cok okudum ama icemiyorum malesef paketlilerden biz de uzun suredir uzak durmaya calisiyoruz dediginiz gibi, tavugu da biraktik ille beyaz et istersek hindi pisiriyorum. Yumurta vs de organik alirim hep,süt zaten icmiyorum. Cok tesekkurler ilginiz icin
Melatonine baslamak istiyorum ben de, konudan bagimsiz stres yuzunden gece 3-4 den once uyuyamaz oldum malesef.Bu arada uyku kalitesi için bu süreçte melatonin mutlaka öneririm ben çok faydasını gördüm. Vücuda herhangi bir yan etkisi de yok üstelik