2.opuda bambaska sonuclar alan var mi ?

simlumina

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
234
103
31
Merhaba herkese sorum şu olacak; iki ay arayla yapilan iki ayri yumurta toplama isleminde cok buyuk farklar goren oldu mu aranizda? Iyi veya kotu anlamda,sayi embriyo kalitesi toplanan yumurtalarin olgunluk orani vs gibi. Transfer olmadan ikinci yumurta buyutmeye baslayacagim bir hafta icinde, ilki boyleyse ikincisi neden daha iyi olsun ki gibi bir negatif algim var malesef.

3 ay arayla iki opu yapıldı. İlkinde 6 yumurta toplandı 3 tanesi 3. Gün donduruldu ve c sınıfıydı ortanın da altında kalitede yani. İkincide 8 yumurta toplandı 4 tane 5. Gün AA kalitede embriyo oldu. Amh çok düşük bende. Ama değişiyo sonuç her ay aynı sayıda aynı kalitede yumurta olmuyor. Tabi yaşam tarzı beslenme egzersizle desteklemek lazım.

2.opu ya hazırlanırken özellikle yaptığınız bir şey var mı? embriyo kaliteniz ve sayınız çok güzel artmış ?

Detayli cevabiniz icin cok tesekkurler. Cok da guzel bir fark olmus birinciye kiyasla cok sevindim sizin adiniza benim iki adet sonra basliyor olacak ikinci turum, yaklasik iki ay gibi yani. Benim de amh 1.36 kistim var malesef. Egzersiz olayim hic yok,zaten cok hareketli olmami bahane ediyorum buna spor yapmamak icin :) beslenmeme dikkat eden biriyim ama mesela stres kaynakli uyku duzenim cok kotuledi pgt sonuclarini aldigimdan beri. Ekstra takviye vs doktorum vermedi.siz kullanmis miydiniz birinciden farkli bir seyler

evet bende 2.ye hazırlanıyorum havuz yapacak doktorum ama çok kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum böyle bi konu bende açmak istiyordum siz açmışsınız
Biz transfer mi bir tur daha mi opu ikilemindeydik, cumartesi doktorumuzun aldigi karar opu olunca bana da surpriz gibi oldu biraz ben de sizin gibi karisiklik yasadim bir sey yapmak zorunda hissettim kendimi daha iyi bir sonuc almak adina acikcasi

Doktor bana da folik asit dışında bişey vermedi açıkçası. Ben folik asiti balık yağlı olandan kullandım ayrı ayrı almamak için isterseniz marka da önerebilirim. D3 K2 damla ve iki ay günde bir tane biesteron kullandım. Spor dediğim günlük en fazla kırk dk yürüyüş yapabildim yoğunluktan. Hergün avakado ve kefir tükettim. Çörek otu yağı bi kaşık ve doğal bal bol bol. Takviyeler dışında beslenme düzenim hep vardı aslında. Hazır paketli dondurulmuş hiç bişey tüketmem . Özellikle market tavuğu hiç yemem mesela. Yumurta yoğurt peynir hepsi köy pazarlarından alırım

Folik asit dışındakileri kendinizmi araştırıp bulup kendiniz mi alıp kullandınız ? İki yumurta toplamadan öncede kullandınızmı bunları yoksa ikincidemi kullanmıştınız acaba

Biesteron ilkinde günde üç tane dr önermişti. Ben iki kutu almıştım elimde vardı günde bi tane içtim. Diğerlerini kendim araştırıp kullandım.
Folik asit dışındakileri kendinizmi araştırıp bulup kendiniz mi alıp kullandınız ? İki yumurta toplamadan öncede kullandınızmı bunları yoksa ikincidemi kullanmıştınız acaba

Bu arada uyku kalitesi için bu süreçte melatonin mutlaka öneririm ben çok faydasını gördüm. Vücuda herhangi bir yan etkisi de yok üstelik

Biesteron ilkinde günde üç tane dr önermişti. Ben iki kutu almıştım elimde vardı günde bi tane içtim. Diğerlerini kendim araştırıp kullandım.
Bende şuan yumurta toplatmak için tedaviye başlayacağım araştıruyorjm banada hiç bişey vermediler bende testleri halledene kadar folik asit alıyım dedm d vitamini falanda var içinde extra ne yapabilirim diye araştırıyorum folik asit iki ay kullansak bi zararı olmaz dmi ? Yaş kaçtı sizin

Yaş 30. Folik asit son bir yıldır kullanıyorum ben. Zararlı olduğunu düşünmüyorum

Selam bende 2 cı opu oldu ama tam 1 sene sora ılkde vw ıkıncı aynı saysa yumurra toplandı 13 )) say aynı ve döllemede aynı 12 sı döllendı , ama 5 cı gune ıılkee7 gıtmısdı , şimdi 5 gıtdı , yaş artdı dıyemı anlamadım amh aynı

Doktorum benim ilk opumda bile mevcut kullandigim folik asitimi kesmisti. Tekrardan sorayim sanki icersem ekstra bir seyler psikolojik olarak daha iyi bir sey yapiyorum gibi hissedecegimkefiri cok okudum ama icemiyorum malesef paketlilerden biz de uzun suredir uzak durmaya calisiyoruz dediginiz gibi, tavugu da biraktik ille beyaz et istersek hindi pisiriyorum. Yumurta vs de organik alirim hep,süt zaten icmiyorum. Cok tesekkurler ilginiz icin

Folik asiti neden kestiki acaba

Bu arada uyku kalitesi için bu süreçte melatonin mutlaka öneririm ben çok faydasını gördüm. Vücuda herhangi bir yan etkisi de yok üstelik
Melatonine baslamak istiyorum ben de, konudan bagimsiz stres yuzunden gece 3-4 den once uyuyamaz oldum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…