Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta da iki kere mi oluo ben bi haftadir hergun yapiorum yogurt limon pul biberiKizlar bu arada haftada 2 kere aksam yemeginden 2 saat sonra yoğurt kürü yapicam karin yaglarini yakip metabolizma hizlandiriyormus
Evde yoğurdum yok :)
Alinca baslicam inşallah
Faydasini henuz kilo olarak bilmiyorum 1 haftadir yapiyorum ama aksam onu yiyince yarim saati bulmadan wc ye kosuomCanim yogurt limon pulbiber kuru nasil yani faydasi olurmu.
Ben de internetten yogurt tarcin zencefil zerdecal kuru ogrendim
Karin yaglarini yakip metabozlizma hizlandiriyormus
Sanirim ikisi de ayni gorevi gorecek
Tesekkur ederim haftasonlari koye kayinvalideye geliyoruz sutlac istediler yaptim yemedim kendime cok saskinim :)Bu arada bugun gayett guzel beslenmissin .
Yani internette diyetisyenlerin videolarinda haftada 2 kere diyordu.Hafta da iki kere mi oluo ben bi haftadir hergun yapiorum yogurt limon pul biberi
Bende kendime cok sasiriyorum inan ki. Megerse evde herseyi ben yiyormusum. Suan evde hersey duruyor biskuvi kola cips kek falan. Esim yesin o kilo alsn :)Tesekkur ederim haftasonlari koye kayinvalideye geliyoruz sutlac istediler yaptim yemedim kendime cok saskinim :)
Mideme zarari henuz yok ama ben en iyisi haftada iki seferde kalayim. Az ï karar cogu zarar :)Yani internette diyetisyenlerin videolarinda haftada 2 kere diyordu.
Limon pulbiber midene zarari yok dimi bude her aksam yersen yakmasinn :)
Bu arada yogurt aldirdim esime basladim bu aksam kuru yedim
Aile butcesi benim diyetim sayesinde toparlanmaya basladi :)Bende kendime cok sasiriyorum inan ki. Megerse evde herseyi ben yiyormusum. Suan evde hersey duruyor biskuvi kola cips kek falan. Esim yesin o kilo alsn :)
Hahaha :) al benden de o kadarrAile butcesi benim diyetim sayesinde toparlanmaya basladi :)
yaa bısey dıcem . cok haklısın cunku toksun. ben bugun bı hata ettım kahvaltıyı baya zengın hazırladım haftasonu malum. ama bozmadım aıle bıreylerı guzelce herseyı sılıp supurduler ben 2 haslanmıs yumurta yesllık faln her zaman kı kahvaltımı yaptım. ogle yemegı ıcın kıymalı taze fasulye yaptım esıme cocuklara. onlar yerken dayanamadım bır tabak ta ben yedım ama ekmeksız . keske yemeseydım benı daha cok acıktırdı.Kahvaltidan sonra hicbisi koymadim agzima ama karnimda tas var sanki kac gundur salata olarak sadece mor lahana yiyodum o mu dokundu bilmiyorum
bence mor lahananın bı zararı olmamıstır onu bende cok severım yerım gastrırt var bende bı zararını gormedım.Kahvaltidan sonra hicbisi koymadim agzima ama karnimda tas var sanki kac gundur salata olarak sadece mor lahana yiyodum o mu dokundu bilmiyorum
umarım yansımıstır.Sabah salata 5 zeytin az peynir ekmek yok
Aksam gazel (taze fasulyenin kurutulmus hali) az bulgur pilavi ekmek yok
Bugunlukde yemek defterini kapattik
Sanirim midem kuculdu cunku az bisi yesem bile cok yemis hissediyorum sabah tarti zamani bakalim kiloya da yansimis mi :)
yaa bısey dıcem . cok haklısın cunku toksun. ben bugun bı hata ettım kahvaltıyı baya zengın hazırladım haftasonu malum. ama bozmadım aıle bıreylerı guzelce herseyı sılıp supurduler ben 2 haslanmıs yumurta yesllık faln her zaman kı kahvaltımı yaptım. ogle yemegı ıcın kıymalı taze fasulye yaptım esıme cocuklara. onlar yerken dayanamadım bır tabak ta ben yedım ama ekmeksız . keske yemeseydım benı daha cok acıktırdı.
aslında bılıyorum karatay hoca da soyluyor bunu yedıkce ınsanın yıyesı gelıyor. sadece kahvaltıyla kalıp aksamı bekleseydım acıkmazdım. oglen yemegı yedıgım ıcın aksamı zor ettım baya acıktım. anladım kıı asla 2 ogunden vazgecmemem lazım.
karatay hocanın dedıgı cok dogru yedıkce acıkıyorsun acıktıkca yıyorsun bu boyle bır kısır dongu
dıkkat etmek lazım[/QUOTE
haklisin Öğleyin yedigim zaman bende aksama cok acikiyordum. Simdi kendime diyorum sabah yedim tmm aksama kadar yemek yok acikmiyorum iki gundur arada 1 elmayi gorev gibi yiyorum resmen
HosgeldinnnKızlar merhaba ,herkese başarılar dilemekte birlikte ben de sizlere katılmak istiyorum .İnşallah hep beraber başarırız .benim de ilk hedefim 6 lı kiloları görmek .Bu arada emziriyorum ,bir bebeğim var ,günde 2 öğün ile arada biraz atıştırma yapabilirim diye düşünüyorum :)