Insanin vucudu hafifliyor valla. Basarilar diliyorumOlabilir bünyeye göre değişiyordur . Bende dikkat etmeye başlıyorum . İlk hedefim unlu gıdalardan uzak durmaya çalışmak olacak .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insanin vucudu hafifliyor valla. Basarilar diliyorumOlabilir bünyeye göre değişiyordur . Bende dikkat etmeye başlıyorum . İlk hedefim unlu gıdalardan uzak durmaya çalışmak olacak .
Kahvaltida doymam diyorsan 1 dilim tam bugday ekmegi yiyenibilirsin.Yas 30 martta 31 bugun hayirlisiyla basliyorum. Diger ogunlerde ekmeksiz yemeye alistim ama sabahlari 1 2 dilim yiyordum onu da yemicez gari desene :) aksama yazarim ne yiyip ictigimi bana bol sans :)
Tesekkurler size de başarılar.Kızlar bende konu açtım ara sıra buraya da gelip yapriklarimi yazarım belki herkese iyi kilo vermeler ,:*
Olur canim. Kilo vermek istemiyorsun ne guzel ideal kilodasin oyleyse.Ben sana eslik edim- kilo vermek amacim degil ama kas gelistirmek. iyi yada kötü motive oluruz
Olur canim. Kilo vermek istemiyorsun ne guzel ideal kilodasin oyleyse.
Yasin kac boyun kilon ??
Hoşgeldin canimm
Cok iyi yaa tebrik ederim 20 kilo verdiginiz icin.Ben bir ara hormon tedavisi sebebinden 77 kiloya kadar cikmisdim. boyum 161 (ben 164 saniyordum :) ) suanda kilom 57 ve ay sonunda 32 olucam.
20 kilo verdim kendi yöntemimle ve simdide eriyen kaslar geri gelsin diye cabaliyorum. yag kitlemi eritmem gerek. suanda 26% civarinda
22% indirmek istiyorum.
bakalim- kendime 6 ay zaman verdim.
Cok iyi yaa tebrik ederim 20 kilo verdiginiz icin.
Umarim bende 16 kilo verebilirim
Ayniymisiz bende 77 idim. 76yim suan adim adim gidiyorum hayallerime.
Kastan mi yagdan mi kaybetigini nasil anliyorsun
Gayet guzel beslenmissin canimIlk gun guzel gecti diyebilirim 10 gibi kahvalti yaptim 1 yumurta az peynir 10 zeytin ekmek yok ogleyin sade kahve 3 bucuk gibi meyve yarim elma cok az nar aksam 7 gibi yemek ekmeksiz salata 2 kofte yarim bardak ayran bugun cay disinda baska bisi yok salatayi cok yedim sanirim siskinlik var biraz
Tariflerini ogrenmeyi cok isterim zaman buldukca bana tarif atarmisin. Bende denemek istiyorum.fazla bunalmadim verirken- zaten seker yemedigim icin sadece ekmegi ve carbli yiyecekleri kestim. protein ekmegimi kendim yapiyorum :) Bayada iyi oluyor. sana burdan tarifini atarim. gönül rahatliyla yersin.
sende güzel gidiyorsun ama- en gec yaza kadar vermis olursun!
Destek oluruz birbirimize. ben sana bol bol low-carb tarifi veririm :)
ben eskidende fitness yapiyordum ve belirgin kaslarim vardi- bi nebze kendimde anliyorum. yillardir spor salonunda olmanin yanetkisi. bazi akilli teraziler ölcüyor. vuctdaki yag, su ve kas kitlesini. bu teraziler tam 100% olmasada yanilma oranlari baya düsük.
ben almanyadayim-burda doktorlarda ölcüyorlar.
Merhaba konun hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın ben de kilo verme sürecindeyim bi türlü veremiyorum ben de 25 yaşındayım biri 3 yaşında biri 3 aylık iki kızım var benimde boyum 1.63 kilom 66 ben de 55 olmak istiyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum beraber verebiliriz aslındaMerhaba arkadaslar. Gecen sene bu aylarda gunde 2 ogun saglikli yemek ile ve sabah aksam evde spor ile 10 kilo vermistim. Araya tatil tasinma vb girince diyeti sporu biraktim tabi
Vermem gereken 17 kilom kaldi.
Suan 77 yim boy 167
Buraya sabah aksam yediklerimi yazicam
Yaptığım sporun suresini de yazicam
katilmak isteyen olursa birlikte bu yolculuga seve seve arkadaslik ederiz birbirimize
Ayriyetten gunde 2 ogun yemekle cok ta aclik cekmedim yani.
Oglen yemek yok sadece bir kahve yada biraz findik ceviz olabilir ama asla yemek yok
Aksam 8de son ogun yenecek
Aksam yemeginden sonra sekersiz cay kahve vs serbest
Ama tatli meyve cerez yokkk.
BİSMİLLAH basliyorum
:)
Edit : yazmayi unutmusum bu kilolar dogumlardan kalan kilolar. 2 evladim var ( Allah acılarını göstermesin ) 26 yasindayim
Istahli oldugum icin veemedim kilolari .
Umarim bu defa olacak :)
Hoşgeldin canimm. @ Toktik sen ve ben devam edebilirz.Merhaba konun hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın ben de kilo verme sürecindeyim bi türlü veremiyorum ben de 25 yaşındayım biri 3 yaşında biri 3 aylık iki kızım var benimde boyum 1.63 kilom 66 ben de 55 olmak istiyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum beraber verebiliriz aslında
Canim yogurt limon pulbiber kuru nasil yani faydasi olurmu.Ikinci gununde yeme defterini kapattik :) kahvalti yagsiz omlet 1 yumurta ile az peynir 2 zeytin mor lahana salatasi ekmek yok oglen 1 elma aksam 4.30 da ekmek yok salata 2 catal makarna yogurt 1 kofte yatmaya yakin yogurt limon pul biber kurū yapicam daha da bisi yemem gari
Bu arada bugun gayett guzel beslenmissin .Ikinci gununde yeme defterini kapattik :) kahvalti yagsiz omlet 1 yumurta ile az peynir 2 zeytin mor lahana salatasi ekmek yok oglen 1 elma aksam 4.30 da ekmek yok salata 2 catal makarna yogurt 1 kofte yatmaya yakin yogurt limon pul biber kurū yapicam daha da bisi yemem gari