• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 öğünle zayiflama yolculuğum

Yas 30 martta 31 :( bugun hayirlisiyla basliyorum. Diger ogunlerde ekmeksiz yemeye alistim ama sabahlari 1 2 dilim yiyordum onu da yemicez gari desene :) aksama yazarim ne yiyip ictigimi bana bol sans :)
Kahvaltida doymam diyorsan 1 dilim tam bugday ekmegi yiyenibilirsin.
Kahvaltimi yaptım aksam yazalim yediklerimizi.
Hepimize bol sans
:)

SABAH
Peynirli omlet
Kıvırcık maydanoz
Yeşil çay

ARA ÖĞÜN
2 ceviz
1 maden suyu sade

AKSAM (dunki yemekler vardi evde)
1 tabak etli nohut..suyundan almadm
Azcik salata
1bardak ayran

30 dk spor hareketleri
15 dk zumba

Not.. cocuklar yerken onlarin tabagindan 2 tane cips aldim yedim.
Pişman değilim
Nefsimi körelttim

T Toktik Canim aksam yemeginden sonra yaz .. artik canim sıkılıyor yaw. Yalnızım :)

Ben sana eslik edim- kilo vermek amacim degil ama kas gelistirmek. iyi yada kötü motive oluruz.

ben günde 3 ögün yiyorum (spor yaptigim günler, yapmadigim günler 2 ögün)

Kalori saymiyorum ama kendime göre bir program gelistirdim ona uyuyorum.
protein agirlikli besleniyorum ve yaklasik 0 carbs. ve seker ile ilerliyorum.
bu yöntemle 77 kilodan 57 kiloya indim- simdide eskiden oldugu fit ve kasli bir vucut icin cabaliyorum :)

Olur canim. Kilo vermek istemiyorsun ne guzel ideal kilodasin oyleyse.
Yasin kac boyun kilon ??
Hoşgeldin canimm

Ben bir ara hormon tedavisi sebebinden 77 kiloya kadar cikmisdim. boyum 161 (ben 164 saniyordum :) ) suanda kilom 57 ve ay sonunda 32 olucam.
20 kilo verdim kendi yöntemimle ve simdide eriyen kaslar geri gelsin diye cabaliyorum. yag kitlemi eritmem gerek. suanda 26% civarinda :(
22% indirmek istiyorum.
bakalim- kendime 6 ay zaman verdim.

Ben bir ara hormon tedavisi sebebinden 77 kiloya kadar cikmisdim. boyum 161 (ben 164 saniyordum :) ) suanda kilom 57 ve ay sonunda 32 olucam.
20 kilo verdim kendi yöntemimle ve simdide eriyen kaslar geri gelsin diye cabaliyorum. yag kitlemi eritmem gerek. suanda 26% civarinda :(
22% indirmek istiyorum.
bakalim- kendime 6 ay zaman verdim.
Cok iyi yaa tebrik ederim 20 kilo verdiginiz icin.
Umarim bende 16 kilo verebilirim
Ayniymisiz bende 77 idim. 76yim suan adim adim gidiyorum hayallerime.
Kastan mi yagdan mi kaybetigini nasil anliyorsun

Cok iyi yaa tebrik ederim 20 kilo verdiginiz icin.
Umarim bende 16 kilo verebilirim
Ayniymisiz bende 77 idim. 76yim suan adim adim gidiyorum hayallerime.
Kastan mi yagdan mi kaybetigini nasil anliyorsun

fazla bunalmadim verirken- zaten seker yemedigim icin sadece ekmegi ve carbli yiyecekleri kestim. protein ekmegimi kendim yapiyorum :) Bayada iyi oluyor. sana burdan tarifini atarim. gönül rahatliyla yersin.
sende güzel gidiyorsun ama- en gec yaza kadar vermis olursun!
Destek oluruz birbirimize. ben sana bol bol low-carb tarifi veririm :)
ben eskidende fitness yapiyordum ve belirgin kaslarim vardi- bi nebze kendimde anliyorum. yillardir spor salonunda olmanin yanetkisi. bazi akilli teraziler ölcüyor. vuctdaki yag, su ve kas kitlesini. bu teraziler tam 100% olmasada yanilma oranlari baya düsük.
ben almanyadayim-burda doktorlarda ölcüyorlar.

Ilk gun guzel gecti diyebilirim 10 gibi kahvalti yaptim 1 yumurta az peynir 10 zeytin ekmek yok ogleyin sade kahve 3 bucuk gibi meyve yarim elma cok az nar aksam 7 gibi yemek ekmeksiz salata 2 kofte yarim bardak ayran bugun cay disinda baska bisi yok salatayi cok yedim sanirim siskinlik var biraz

Ilk gun guzel gecti diyebilirim 10 gibi kahvalti yaptim 1 yumurta az peynir 10 zeytin ekmek yok ogleyin sade kahve 3 bucuk gibi meyve yarim elma cok az nar aksam 7 gibi yemek ekmeksiz salata 2 kofte yarim bardak ayran bugun cay disinda baska bisi yok salatayi cok yedim sanirim siskinlik var biraz
Gayet guzel beslenmissin canim
Dusunsene cok ve sagliklsiz yemek yiyip siskinlik olacagina yesillikten siskinlik olsun boşver
Bende de oluyor siskinlik midem kuculmus sanirim bulantı da oluyor yemek sonrasi.

fazla bunalmadim verirken- zaten seker yemedigim icin sadece ekmegi ve carbli yiyecekleri kestim. protein ekmegimi kendim yapiyorum :) Bayada iyi oluyor. sana burdan tarifini atarim. gönül rahatliyla yersin.
sende güzel gidiyorsun ama- en gec yaza kadar vermis olursun!
Destek oluruz birbirimize. ben sana bol bol low-carb tarifi veririm :)
ben eskidende fitness yapiyordum ve belirgin kaslarim vardi- bi nebze kendimde anliyorum. yillardir spor salonunda olmanin yanetkisi. bazi akilli teraziler ölcüyor. vuctdaki yag, su ve kas kitlesini. bu teraziler tam 100% olmasada yanilma oranlari baya düsük.
ben almanyadayim-burda doktorlarda ölcüyorlar.
Tariflerini ogrenmeyi cok isterim zaman buldukca bana tarif atarmisin. Bende denemek istiyorum.

Merhaba arkadaslar. Gecen sene bu aylarda gunde 2 ogun saglikli yemek ile ve sabah aksam evde spor ile 10 kilo vermistim. Araya tatil tasinma vb girince diyeti sporu biraktim tabi

Vermem gereken 17 kilom kaldi.
Suan 77 yim boy 167
Buraya sabah aksam yediklerimi yazicam
Yaptığım sporun suresini de yazicam

katilmak isteyen olursa birlikte bu yolculuga seve seve arkadaslik ederiz birbirimize

Ayriyetten gunde 2 ogun yemekle cok ta aclik cekmedim yani.

Oglen yemek yok sadece bir kahve yada biraz findik ceviz olabilir ama asla yemek yok

Aksam 8de son ogun yenecek

Aksam yemeginden sonra sekersiz cay kahve vs serbest
Ama tatli meyve cerez yokkk.

BİSMİLLAH basliyorum

Edit : yazmayi unutmusum bu kilolar dogumlardan kalan kilolar. 2 evladim var ( Allah acılarını göstermesin ) 26 yasindayim
Istahli oldugum icin veemedim kilolari .
Umarim bu defa olacak :)
Merhaba konun hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın ben de kilo verme sürecindeyim bi türlü veremiyorum ben de 25 yaşındayım biri 3 yaşında biri 3 aylık iki kızım var benimde boyum 1.63 kilom 66 ben de 55 olmak istiyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum beraber verebiliriz aslında

Ikinci gununde yeme defterini kapattik :) kahvalti yagsiz omlet 1 yumurta ile az peynir 2 zeytin mor lahana salatasi ekmek yok oglen 1 elma aksam 4.30 da ekmek yok salata 2 catal makarna yogurt 1 kofte yatmaya yakin yogurt limon pul biber kurū yapicam daha da bisi yemem gari

Merhaba konun hayırlı olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın ben de kilo verme sürecindeyim bi türlü veremiyorum ben de 25 yaşındayım biri 3 yaşında biri 3 aylık iki kızım var benimde boyum 1.63 kilom 66 ben de 55 olmak istiyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum beraber verebiliriz aslında
Hoşgeldin canimm. @ Toktik sen ve ben devam edebilirz.
Pazartesi günleri tarti günümüz
Gunde 2 öğün saglikli besleniyoruz
Seninle hemen hemen ayni yasta ve aynı durumdayiz arkadasimm :)
Gel buyur sende basla istersen
Ben cok faydasini görüyorum 2 öğün yemenin.
Aburcuburu birden kestim hic yemiyorum sekeri bırakalı cok uzun zaman oldu. Canim tatli istedigi zaman ictigim caya tarcin cubugu atiyorum. Yada bir kuru kayisiyi toz tatcina degdirip yiyorum hic olmazsa tarcin kokluyorum :)
Eminim sende verirsin.
Kes aburcuburu cok canin cekerse 1 tane at agzina hiic pisman da olma. Cunku nefsinin ihtiyaci var buna.
Sonra diyete tam gaz devam
Simdi bugun yediklerimi yazicam

Ha bu arada benim 2 cumlem var onu kendime hepp hatirlatiyorum

1.ci Aç uyu mutlu uyan
2.ci yapıyoruz yemiyoruz

Yani ev ahalisi doldursun tabagi yesin bosver. sen olabildigince az al tabagina az ye. :)
Her aksam yediklerimizi yaptiklarimizi yazalim canim

droopy94 droopy94 T Toktik
Kizlar bugunumu yazıyorum

SABAH
1 haslanmis yumurta
1 tam ceviz
Salatalik dometes
10 zeytin
Yumurtamin uzerine bolca pulbiber ve chia serptim
Yesillik
Yesil cay

OGLEN
1 adet havuc

AKSAM
Bol yeşil salata yaptim.
Uzerine de 3 kasik ince bulgur ıslatıp sisirdim onu ekledim
Yani.kisaca Bulgurlu salata
1 bardak ayran

30 dk zumba yaptim

Kizlar bu arada haftada 2 kere aksam yemeginden 2 saat sonra yoğurt kürü yapicam karin yaglarini yakip metabolizma hizlandiriyormus

Evde yoğurdum yok :)
Alinca baslicam inşallah

Ikinci gununde yeme defterini kapattik :) kahvalti yagsiz omlet 1 yumurta ile az peynir 2 zeytin mor lahana salatasi ekmek yok oglen 1 elma aksam 4.30 da ekmek yok salata 2 catal makarna yogurt 1 kofte yatmaya yakin yogurt limon pul biber kurū yapicam daha da bisi yemem gari
Canim yogurt limon pulbiber kuru nasil yani faydasi olurmu.
Ben de internetten yogurt tarcin zencefil zerdecal kuru ogrendim
Karin yaglarini yakip metabozlizma hizlandiriyormus

Sanirim ikisi de ayni gorevi gorecek

Bu arada bugun gayett guzel beslenmissin .

Back