• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 öğünle zayiflama yolculuğum

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Merhaba arkadaslar. Gecen sene bu aylarda gunde 2 ogun saglikli yemek ile ve sabah aksam evde spor ile 10 kilo vermistim. Araya tatil tasinma vb girince diyeti sporu biraktim tabi

Vermem gereken 17 kilom kaldi.
Suan 77 yim boy 167
Buraya sabah aksam yediklerimi yazicam
Yaptığım sporun suresini de yazicam

katilmak isteyen olursa birlikte bu yolculuga seve seve arkadaslik ederiz birbirimize

Ayriyetten gunde 2 ogun yemekle cok ta aclik cekmedim yani.

Oglen yemek yok sadece bir kahve yada biraz findik ceviz olabilir ama asla yemek yok

Aksam 18.00 da son ogun yenecek

Aksam yemeginden sonra sekersiz cay kahve vs serbest
Ama tatli meyve cerez yokkk.

BİSMİLLAH basliyorum
:)

Edit : yazmayi unutmusum bu kilolar dogumlardan kalan kilolar. 2 evladim var ( Allah acılarını göstermesin ) 26 yasindayim
Istahli oldugum icin veemedim kilolari .
Umarim bu defa olacak :)

BAŞLANGIÇ KİLO

11.02.2019
....................................
A Ask933 76 kilo
@Toktik 100.1 kilo
@mutlumuyum ki 71.9 kilo
Y Yasamenerjisi 73.6 kilo
R Rodya83 65.1 kilo
@selcanmehmetcan 81 kilo
@orkidekaramel 91.6 kilo
liliyaa liliyaa 58 kilo
E Elispo 78 kilo
Mamafala Mamafala 57.7 kilo
..................................
GUNCEL
20.03.2019

A Ask933 73 kilo
@mutlumuyum ki 64.8 kilo
Y Yasamenerjisi 70.3 kilo
didido didido 64.8 kilo

Son düzenleme:
SABAH
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
8 zeytin
Domates salatalik
Yeşil cay

ÖĞLEN
1 avuç fıstık
1 bardak ayran

AKSAM
1 tabak mercimek corbasi bol limonlu
1 havuç

Sabah sporumu yaptim 1 saat
Aksami yapinca ekliycem

Dun aksam misafirliğe gittik. Aksam sporumu yapamadim.
Orda 1 kase kuruyemis ve 1 lokum yedim.
Pişman degilim :)

10 kilo verdigim zamanlarda ara ara kacamaklarim olmustu. Onemli olan batti balik yan gider diyip birakmamak.
Bugun bozmamak uzere devam

Yediklerimi ve sporumu aksamlari yazicam

Katilan arkadas olmadi nedense :)
Neyse okuyanlara sunu yazayim barrii

1 haftadir gunde 2 oglun beslenme diyeti yapiyorum son 2 gundur buraya yazmaya karar vereli de spor yapiyorum

1 kilo gitmis bile
76 olmusun suan

Dun aksam misafirliğe gittik. Aksam sporumu yapamadim.
Orda 1 kase kuruyemis ve 1 lokum yedim.
Pişman degilim :)

10 kilo verdigim zamanlarda ara ara kacamaklarim olmustu. Onemli olan batti balik yan gider diyip birakmamak.
Bugun bozmamak uzere devam

Yediklerimi ve sporumu aksamlari yazicam

yolunda başarılar dilemeye geldim
ama bir kase çerez yemeydin iyiydi :KK70:

yolunda başarılar dilemeye geldim
ama bir kase çerez yemeydin iyiydi :KK70:
Sorma ahh ahh . :)
Zaten midem bulandi sonradann

Hedefim ayda 4 kilo vermek
4 ayda 16 kilo verebilirsem cok mutlu olurumm

Teşekkür ederim iyi dileklerin icin arkadasimm :)

SABAH
1 haslanmis yumurta
2 kasik lor
8 zeytin
Domates salatalik
Yesik çay

ARA ÖĞÜN
yesil cay ve 2 ceviz 9 kaju

Oglen sporumu yaptim

Aksami aksam olunca yazicam

Duzenle butonu yok bulamadim

AKSAM
Mercimek corbasi
Chiali salata
Bir kac kaşık ta patates puresi
Yedim

Ve zumba yaptim 15 dk.

Arkadaslar bu yokculukta yaptıklarımı yediklerimi yaziyorum ama en onemli seyi yazmayi unutmusum :)

Ne yersem yiyim uzerine chia serpiyorum inanin tok tutuyor
Yumurtaya salataya yoğurda herseye
Saglikli kahvaltimi yaptim midem küçüldü sanirim yemeklerden sonra siskinlik ve bulanti oluyor nedense

Neyse yediklerimin sporumun detayi aksam yazarim byy

Arkadaslar bu yokculukta yaptıklarımı yediklerimi yaziyorum ama en onemli seyi yazmayi unutmusum :)

Ne yersem yiyim uzerine chia serpiyorum inanin tok tutuyor
Yumurtaya salataya yoğurda herseye
Saglikli kahvaltimi yaptim midem küçüldü sanirim yemeklerden sonra siskinlik ve bulanti oluyor nedense

Neyse yediklerimin sporumun detayi aksam yazarim byy

Geçen sene chia zayıflar dediler aldım ama bende işe yaramadı hatta aldırdı gibi . Sabah akşam bir kaşık suya katıp biraz bekleyip öyle tüketiyordum .

İnşallah sağlıkla kısa sürede gider kilolar

Geçen sene chia zayıflar dediler aldım ama bende işe yaramadı hatta aldırdı gibi . Sabah akşam bir kaşık suya katıp biraz bekleyip öyle tüketiyordum .

Gecen sene 10 kilo verirken ben cok faydasini gördüm aslinda. Suya koymadim ama yemeklerime ekledim. Demekki bunyeden bunyeye değişiyor

Tesekkur ederrim insallah

Benimde iki evladim var ilkinde 110 ile dogum yapip 90 a dusmustum ikinci de 110 ile hamile kalip 117 ile doguma gittim. Bir ay oncesi 114.9 ile diyetisyene gittim verdi bi kitapcik ilk baslar iyiydi sonra evdekiler yemedi yaptigim yemekleri (haslanmis kabak vs ) bende normal yemeklere geri dondum sonuc olarak 1 ayin sonunda 100.6 kiloya dustum ama tekrar bi motive istiyorum. Sitede yeniyim dogru yere mi yazdim onu bile bilmiorum suan beraber cikalim bu yola

Benimde iki evladim var ilkinde 110 ile dogum yapip 90 a dusmustum ikinci de 110 ile hamile kalip 117 ile doguma gittim. Bir ay oncesi 114.9 ile diyetisyene gittim verdi bi kitapcik ilk baslar iyiydi sonra evdekiler yemedi yaptigim yemekleri (haslanmis kabak vs ) bende normal yemeklere geri dondum sonuc olarak 1 ayin sonunda 100.6 kiloya dustum ama tekrar bi motive istiyorum. Sitede yeniyim dogru yere mi yazdim onu bile bilmiorum suan beraber cikalim bu yola
Dogru yere yazmissin arkadasim. Burasi diyet sohbet birlik beraberlik diyet arkadasligi alani.
Istersen bu yolda bana katilabilirsin.

Benim yasaklarim atistirma yok aburcubur yok kizartma asitli icecek vs yok ekmek pilav vs karbonhidrat yok

Saglikli beslenerek ve doyarak kilo vericez insallah.

Sabah kahvaltida yulafli omlet haslama yumurta yesillik vb saglikli bir kahvalti yapiyorum
Oglen ana ogun yok
Oglen sadece ara ogun yapiyorum
Evde ne varsa ceviz kuru kayisi portakal yada salatalik ve ayran
Yani ara ogun yapıyorum
Akşam evde ne yemek varsa ekmeksiz bir sekilde azcik ondan yiyorum eger evde saglikli yemek yoksa salata yiyorum sadece corba iciyorum.
Aksam yemekten sonra yatana kadar artik mutfak kapaliii :)
Ac yatıyoruz mutlu uyaniyoruzz

Ornek olarak simdi bugun yediklerimi yazicam

Istersen sende yaz tesvik edelim birbirimizi

Hadi basla istersen
Inan insan acliktan ölmuyor
Zamanla vucudun 2 ogune alisiyor

Var misin
Pazartesi tarti gunlerimm olacak

SABAH
1 haslanmis yumurta
Salatalik domates
10 zeytin
2 kasik lor
Uzerine chia serperek yedim
Yesil cay

Ara öğün
1 kuru kayisi
9 kaju
Yesil cay

AKSAM
6 kasik etli nohut yemegi.
1 bardak ayran
( yemegin suyundan almadim tanelerinden ve etlerinden yedim)

Bugun aktivitem
15 dk zumba
Benek arabasiyla 1 saat yürüyüş

Bu arada kac yasindasin canim

Gecen sene 10 kilo verirken ben cok faydasini gördüm aslinda. Suya koymadim ama yemeklerime ekledim. Demekki bunyeden bunyeye değişiyor
Olabilir bünyeye göre değişiyordur . Bende dikkat etmeye başlıyorum . İlk hedefim unlu gıdalardan uzak durmaya çalışmak olacak .

Yas 30 martta 31 :( bugun hayirlisiyla basliyorum. Diger ogunlerde ekmeksiz yemeye alistim ama sabahlari 1 2 dilim yiyordum onu da yemicez gari desene :) aksama yazarim ne yiyip ictigimi bana bol sans :)

Kızlar bende konu açtım ara sıra buraya da gelip yapriklarimi yazarım belki herkese iyi kilo vermeler ,:*

Back