Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlaaaaaarrrrr bizim değerlerde yükseldi hemde 50 günde eşimin test sonuçlarını dün aldık.önce allahıma şükrolsun sonrada wesile olan boncuk boncuk arkadasımıza tsk edrim.
bizim sayımız 3.6 mil dan 16 mil çıktı.ama hareketlilik %10 kaldı(toplam) morfolojide %1 malesef.
ben yaptıklarımı yazayım eksikleri söyleyin
her aksam ve sabah keçi boynuzu kürü
her akşam ceviz,incir,kabak çekirdği,siyah üzüm kurusu,fıstık
her aksam ve sabah arginmax multı vitamin
her sabah bir kasık özel hazırlattığım macun(içinde yok yoK)
bıde bala,ceviz,çörek otu,tarçın,ısrgan tohumu kattım (galiba onu yemiyo çüünku bıtmedi)
kereviz filan yapıyodum mewsimi bitti
salatada yaparsam hakıkı zeytınyağı koyuyorum bol,bide sabah kahwaltısınsa tabaga zeytınyagı koyup biber atıyırun onu yiyo
ne yapaym başka kızlar artık mızmızlanıyo karaciğerim iflas edecek diye
ama kabul etmeliki doktorların yapamadığını biz burda paylaşımlarımızla başarıyoruz
c vitaminımı eksık kaldı hareketlilik az o yuzden
bide sürekli kahve aromalı sakız çiğniyo oda yapmış olabilirmi çünkü bi sene önce hareketliik %20 di
bi yerde hurmanın sperme ıyı geldiğini okudum onu werecem bu gün
bide awakado yu duydum aldım ama meywe gibi soydum werdim yemedi meğersem onu

n özel işlemleri warmış oda hareketlilik sağlıoyrmuş
yardım edin kızlar 1 ay sonra testi tekrarlıycak

canim bunlar fazlasiyla yeterli baska birsey ekleme :))
keciboynuzunu birak havuc suyuna devam et . hizi o arttiriryor.
ve l carnitine al mutlaka bize dr verdi onu .

hayatta daha bi tane hap dahi içmez öyle mikrop bişe,şu n ona kızgınım alt katta otursun karşıma çıkarsa bilmem ki onu ne yaparım.öpüyorum byyy

Canım çok sevindim ne güzel sayınız artmış demekki doğru yolda ilerliyosunuz. İlave olrak mutlaka zeytinyağında bekletilmiş incir, kırmızı ya da yeşil biber, domates, bol yeşillik, erik ve kivi yedirmeye çalış. Diğer yaptıkların gayet iyi. Bende senin şu içinde yok yok dediğin karışımını merak ettim, içeriğini açıklarsan sevinirim.
Arkadaşlar burda bildiklerimizi paylaşıyoruz , sizden tek ricam birbirimize bol bol dua etmemiz, başkasının diğerine ettiği dua daha makbul, lütfen dualarınızda bana da yer verin allah rızası için.:lepi::lepi::lepi:/COLOR]

Bence sen yine keçiboynuzuna devam et, çünkü her sebzeyi ya da meyveyi kendi zamanında tüketmek oldukça önemli, dolayısıyla bu mevsimde havuç tüketmeyi doğru bulmuyorum ben. Ayrıca keçi boynuzunu ilk1 hafta sabah akşam içiriyosun, sonrasında sadece akşamları içirmeye devam edeiyosun, çünkü kürün uygulanma şekli böyle, hareketliliğinin iyice artması için 3 ay uygulanması gerekiyo keçibonuzu kürünün, belki bu nedenle hareketliliğiniz artmamıştır.

Saol güzelim,birbirimize destekle bu işi kıwıracagız galiba :))
Krışımın içinde:balın içine(karakovan)polen,arı sütü,gıgseng,çakşır tozu,keçi boynuzu tozu,pekmezi,tarçın,ısırgan tohumu,dut pekmezi ...bişey daha war ama hatırlayamadım şimdi her akşam we sabah biçay kaşığı yesin dedi ama bizimki sadece sabahları yiyor malesef.
Acaba keçi boynuzu kürünü çok sabah akşam kesmeden yaptığım için azalmışolabilirmi miktar.
çünkü geçen sene yaptığımda %15 ilerihızlı wardı.
Bide arkadasım şimdi akşam keçiboynuzunu yaptın 2 bardk çıktı birini biakşam diğerini öteki akşammı içiyo,yoksa diğer bardağı döküp her gün taze mi yaptın?
şimdiden cewapların için tşk ederim ,biz bide bu testiacaba bi gelişme warmı diye yaptık meaktan 1 ay snra tekrarlıcaz Allahın izniyle ...

İnşallah kıvıralım da artık hepimiz hiç fena olmaz yaniii. Teşekkür ederim karışım için, bende deniycem yakın zamanda. Saraçoğlunu takip ettiysen eğer, kürün için kullanılan malzemelerden, kürün yapılma ve uygulama şekline kadar hepsinin doğru yapılması gerektiğini söylüyorum. Dolayısıyla sadece akşamları içir bence, 1 bardak ve 1 bardağın çeyreği kadar suyla 4 adet keçiboynuzunu kullanara yine aynı dakikalar geçerli olmak kaydıyla kürü yaparsan zaten 1 bardak çıkıyo, fazla yapıp dökmenin gereği yok. Bence hareketin artmamış olması kürün 3 aylık zamanını doldurmamasından kaynaklanıyo. Ben Ocak ayından beri her akşam eşime keçiboynuzu kürüne devam ediyorum düşün yani, gerçi bunu Saraçoğlu Hocam söylediği için yapıyorum.

bilgilerin için saol hayırlı haberlerini bekliyorum seni öpüyorum byyyy

Saracoglu sayi icin keciboynuzu hareket icin ise havuc suyu kuru veriyor . 3 ay keciboynuzunu yaptiysan 1 ay havuc suyuna gec. Onuda portakalla karistirip yuttur esine:)

Ne güzel bir haber. Hepimizin adına çok sevindirici. İnşallah daha da güzel sonuçlar alırsınız. Bu bahsettiğin karışımın içinde çok faydalı güzel şeyler var. Fakat Saraçoğlu hocamız bir programda şöyle demişti. Bitkilerin etkisinin yüksek olduğu, kendisinin labaratuar ortamında iki bitkiyi bile bir araya getirmekten korktuğunu dile getirmişti. Bu beni çok tedirgin etti. Oysaki aktarlar bir sürü bitkinin içinde bulunduğu macunlarla dolu. Ya da isteğe göre bir çok bitkiyi karıştırıp veriyorlar ve bu karışımlardan faydalanan insanlar da yok değil..Sürekli çelişkideyim ben, sizin de kafanız karışmasın. Herkes bişey söylüyor. Siz de bildiklerinizi söyleyin hep beraber doğruyu bulalım. Dualarımdasınız hepiniz..

Ya c,anım çok haklısın o beni de tedirgin ediyor,bu kadar yiyor içiyor bizararı olacak diye korkuyorum.
Bak bizimde sayı çıktı ama meni miktarı 1ml oldu o kafama takıldı 3 ay önce 3 ml di we hiç bu kadar düşmemişti .
Bu karışımı ben hazrlamadım eminönünde bir aktarda hazıelettım
İnşallah şifa olur byyyy

Selam kızlar hepinize. Benim biraz kafam karışık. Bu ay Saraçoğlu hocamın gönderdiği aslanpençesi çayını kullandım adetimin 1.gününden 21.gününe kadar. Geçen ay 23 Nisan da adet olmuştum. Bu ay daha olmadım. Günüm geçti ama test alıpta yapmaktan dahası negatifi bi kez daha görmekten öyle çok korkuyorum ki. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne dersiniz çaydan dolayı mı gecikmiştir yoksa havalardan mı yoksa bebiş mi var? Bi akıl verin bana...((((

Son düzenleme:
ayyy canım boyle dusunmektense bı test al yap bence.herseye hazırlıklı olmak gerek.belırtılerın varmı pekı.kımbılır belkı bebısın artık gelmıstr sana.:Saruboceq:

insallah canım şia olsun..

Canım benimm..Bak geçen ay bende hayıt kullandım benim de adetim gecikmişti. Hayıtı bıraktığım gün adet oldum. Ama sen zaen 21. güne kadar kullanmışsın ve seninki aslanpençesi. Bak bu kadar emek veriyorsun. Bence kendini iyiyede kötüyede hazır et ve test yap. Duruma göre tedbir alırsın. Adınla dualarımdasın her zaman ve bugünde. Hadi habersiz bırakma nolursun..Haber et mutlaka...

Kızlar hazır olun... Yazıyorum, akşam okuldan dönüşte eve gelirken test aldım sabah yapacaktım ama dayanamadım ve testi yaptım, 2-3 dk sonra çift çizgi çıktı gözlerime inanamadım ama çıktı. Kan testi yaptırdım. 1 saat sonra sonucu alıcam. bakalım dua edin bana olur mu?

Kan testi sonucunu almaya gidiyorum, dua edin bana ne olursunuz. Bakalım sonuç ne çıkacak? Rabbim hepimizin yüzüne baksın, dualarını kabul etsin ınşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…