- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Ne güzel dilekler, ne içten dilekler bunlar. Çok teşekkür ederim, gerçekten çok yıpratıcı bir dönem. Evet dediğin gibi az yol katetmedik ama artık sonucu almak istiyorum bende. Her ay beklemek hem umut hem de umutsuzluk. Hepiniz benimde dualarımdasınız. Rabbim bizlere de yaşatsın o mutluluğu İnşallah. Bi gün bu mutlu haber bizlerin de kapısını çalacak bunu biliyorum.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklamayı nasip etsin...
Merhaba arkadaşlar ben de sizinle hikayemi paylaşmak istedim.. Hamile kalmak isteynlere ümit olur diye.. Biz de 20 aylık evliyiz.. ve bu süre zarfında hiç korunmadığımız halde hamile kalamıyorudm.. İlk bir sene beklemkle geçti.. daha sonra yavaş yavaş problemi araştırmaya başlamaya karar verdik.. Ben bir kere muayene oldum ve tahlillerde birşey çıkmadı.. O sırada eşim askerde olduğu için daha fazla araştırılmadı.. Eşim askerden gelince muayene oldu ve sperm testi yaptırdı.. Sanırım sonuç 12 milyon falandı.. Doktor tekrar tahlile ve tedaviye gerek duymadan eşime aşılama ve tüp bebek denemeniz gerekli çocuğun olmaz demiş.. Tabi eşim çok yıkıldı, çok zor bir durum gerçekten.. Bir de çevre baskısı insanı daha çok yıpratıyor.. 2 sene olmasına rağmen insanların baskısından, sorularından sıkılmaya başlamıştık.. ''Ne zaman çocuk yapıcaksınız?'' '' Tembel tembel oturmayın.'' '' Bebek yok mu'' .. İçimden kocaman bir ''SANA NE'' demek geçse de '' nasip'' diyordum.. Aslında çocuk yapmak tabiri çok yanlış.. Bizim öyel bir yeteğimiz kabiliyetimiz yok ki.. Rabbim nasip ederse olur .. O ''ol'' derse olur ancak.. Bu 2 sene bize acizlimizi çok güzel öğretti.. Yaradan karşısında acizliğmizi..İnsanın acizliği arttıkça Yaradan'a daha çok sarılıyor, duaları daha çok artıyor.. Rabbim hiç bir zaman unutturmasın..
Eşime sperm azlığı teşhisi konduktan sonra kendimizi toparladık ve çok fazla kafamıza takmadık..Maddi durmumzu düzeltince Tüp bebek yapmaya karar verdik.. Beklemeye devam ettik...Tabi ''Ya RAbbi sen herşeye kadirsin'' dualarıyla...Kavli(sözlü) dua yanında fiili duaya da ihtiyaç var..İkisi de tek başına olmaz..
Biz İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun keçiboynuzu kürünü uygulamaya başladık.. Bir hafta sabah akşam.. Daha sonra sadece akşamları.. 28 Şubatta küre başlamıştık.. Nisan ayında hamile olduğumu öğrendim.. Hamile olabileceğim ihtimali bile gözyaşlarına boğmuştu beni.. Eşim de çok şaşırdı.. Hatta bir müddet sevinemedik bile.. İnanamadık çünkü..
Şuanda 5+5 günlük hamileyim.. daha kalp atışalrını duymadık.. İnşallah duayarız.. Ve Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder..
Diyeceğim o ki '' Allah'tan ümit kesilmez'' ( Bu sözü daha iyi anladık şimdi).. Ve dualarla birlikte vesilelere sarılmak,herşeyin hayırlısını istemek en doğrusu..Bunu söylemek bazen zor gelebilir ama, O verirse de vermezse de bizim için hayırlısı buymuş demek en güzeli, bizim için hayırlısnın bu olduğunu düşünmek insanı gerçekten rahatlatıyor..
arkadaşlar bende 2 gun önce eşime test yaptırdık ve sayısı cok dusuk cıktı dr aşılama olmaz normal şartlarda hamıle kalamayacağımı ve tüp bebek yapmamız gerektiğini soyledı 1 yıllık evlıyız ve hıc korunmadık meraktan gıttık dr'a ve bunu öğrendık.benı de adetin 3.gunu gel bıt suru test verdı bunları yapıcaz dedı eşimide 15 gun sonra tekrar test yaptırması gerektiğini söyledi.bugun keçiboynuzu alıp küre başlıcaz ve bu beslenme programına başlasak 15 gun sonrakı teste bır faydası olurmu acaba?
arkadaşlar bende 2 gun önce eşime test yaptırdık ve sayısı cok dusuk cıktı dr aşılama olmaz normal şartlarda hamıle kalamayacağımı ve tüp bebek yapmamız gerektiğini soyledı 1 yıllık evlıyız ve hıc korunmadık meraktan gıttık dr'a ve bunu öğrendık.benı de adetin 3.gunu gel bıt suru test verdı bunları yapıcaz dedı eşimide 15 gun sonra tekrar test yaptırması gerektiğini söyledi.bugun keçiboynuzu alıp küre başlıcaz ve bu beslenme programına başlasak 15 gun sonrakı teste bır faydası olurmu acaba?
Saraçoğlundan aldık bu çayları, sallama çay dediklerimizden. Kaynatılmış suyun içerisinde belirtilen dakika tutuyosun sonra süzüp ılık içiyosun.
Boşuna moralinizi bozmayın. Bizim amacım bebek sahibi olmak değil mi? Neden olumsuz düşünüp zor olan işimizi daha da zorlaştıralım ki? Biz şimdi aynen beslenme programına devam ediyoruz. Eşim Saraçoğlunun sperm azlığı ile ilgili 2.çay kürünü uyguluyo, bende aslan pençesi çayı kürünü uyguluyorum.
nasılsın canım? eşim varikosel ameliyatı oldu..3ay sonra hayırlı haberler alırız inşallahh...bu arada saraçoğlu hocamızı aradık..bu 3ayı bitkisel kürlerle verimli gecirebilelim diye..inşallah bizde saraçoğlu hocamızın bize göndereceği ne gönderirse artık kullanacağız..tez zamanda hayırlı haberler almak ve vermek dileğiyle..
merhaba canım, iyiyim çok şükür. Geçmiş olsun umarım bu 3 içinde mutlu haberlerini verirsin bizlere İnşallah. Saraçoğluyla görüşmenize de ayrıca çok sevindim, ben hocama çok güveniyorum, İnşallah vesile olur mutluluğumuzun bizlere gelmesinde.
Eşim saraçoğlunun 1.çay kürünü bitirdikten sonra 2.çay kürünü gönderdi, bana da aslanpencesi çay kürünü, ondan uyguluyorum 2 tane çayım kaldı yarın bitecek kürüm. Hepimizin hakkında hayırlısı. Sende gelişmleri mutlaka haber ver.
merhaba canım, iyiyim çok şükür. Geçmiş olsun umarım bu 3 içinde mutlu haberlerini verirsin bizlere İnşallah. Saraçoğluyla görüşmenize de ayrıca çok sevindim, ben hocama çok güveniyorum, İnşallah vesile olur mutluluğumuzun bizlere gelmesinde.
Eşim saraçoğlunun 1.çay kürünü bitirdikten sonra 2.çay kürünü gönderdi, bana da aslanpencesi çay kürünü, ondan uyguluyorum 2 tane çayım kaldı yarın bitecek kürüm. Hepimizin hakkında hayırlısı. Sende gelişmleri mutlaka haber ver.
Canım bu bitkisel çayları nasıl temin edebiliriz. İbrahim Saraçoğlu ile önce telefonda mı görüşmemiz gerekiyor. sitesine baktım ama bu bahsettiğin çaylardan göremedim.
özlemcim sana bir sorum daha olacak..öğlenleri muzlu-ballı-tarçınlı-cevizli karışımın miktarı ile ilgili beni bilgilendirirmisin canım?eşim yarım muzu küçük bir kaseye doğrayıp üzerlerine diğer malzemelerden göz kararı atıp yiyor..doğrumu yapıyoruz acaba dedik??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?