- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.781
şimdiklik korkulacak bişey yok ozaman ekinim sevindim peki ekin endolu sürekli içebilirmi kaan hoca tedradodxsu 1 kere die söyledi ama endole bişey demedi endolu neden verdi agrı kesiciymişşş ecz öyle dediii:44:
yok mu stoklarda ben bu haftasonu almayı ndüşünüyodum. bulursam sanada alayımmı ayada adresine göndertiyim mi ?
slm şekerler ben geldim misafirlerim gittiler az önce sizleride merak ettim
ekinim eşimin dayısı eşi ve oğlu burdaydı meclis de işleri varmış geldiler 3 gün kaldılar ama gel sen bana sor kızlar cidden hamile olduğunuzda lütfen misafir ağırlamayın inanınki çok zor
Tahmin ediyorum canım..Neyse 3 günle kurtulmuşsun..slm şekerler ben geldim misafirlerim gittiler az önce sizleride merak ettim
ekinim eşimin dayısı eşi ve oğlu burdaydı meclis de işleri varmış geldiler 3 gün kaldılar ama gel sen bana sor kızlar cidden hamile olduğunuzda lütfen misafir ağırlamayın inanınki çok zor
yok mu stoklarda ben bu haftasonu almayı ndüşünüyodum. bulursam sanada alayımmı ayada adresine göndertiyim mi ?
endolun kullanımı 1 ay sonrasında zaten yeni hormon yada sperm testi isteyecektir.
Kutusunda 25 tablet var+5 daha kullanacak canım.Tam bir ay sonra hoca test yaptırın dememişmi mailinde.
test dememiş ama ben tekrar atarım tedradoxs bitsin bakalım ne diycek günde bitane endole devam 1 ay boyuncaaa iyi canım ben evde konturol edeyimm canımm
size aşılama öncesi vermişti dimi şimdi hatırladım o zaman aşılamaya geçersiniz diye düşünmüştür test istememiştir.
ben aslanpençesi kullandım ..kistim yok oldu ama ondan mı bilmiyorum ..bu arada bendeki sorunuda söyleyeyim kisterle başım derte yaaa bundan nasıl kurtulucam
ya illaki bir sorun olması gerektiği fikrine kapılma ..seni çok ii anlıyorum ..ben de aynı senin gibiydim ..kendimde bi kusur arıyordum resmen..ama bunun yanlış bir düşünce olduğunu farkettim ..hiçbi sorun yoksa neden sorun arayalım ..demekki ALLAHIN TAKDİRİ böyle ..demekki zamanı var ..bu durum bunu iice destekliyor..Teşekkür ederim ekinciğim, takmak değilde tüp bebkete negaitf görünce insan daha bir pipirikleniyo. Acaba bir sorun var mı diye. eşimi biliyorum , ama ona IMSI yöntemiyle sperm seçtielr gayet iyi dediler. ben negaitfi alınca doktorun yanına gidince doktor nedense hep benim yumurtalarıma taktı o yuzden ben kendimde ki sorunun ne olduğunu anlamak istiyorumo yuzden o kadar takıyorum bu konuyu
herkese merabalarrrrr:)))))))))
kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum....
bu arada topiği karadenizliler basmış:)))
Gezentiiiiiiiiiii
napıyonn
dombilimde gelmiş nöbetci aneyde burdaaaaaaaa
bigünü daha tüketmek üzere toplanmış bulunmaktayız:)))
Kızlar lorke hamilemi ben yalnış mı gördümEğer oyleyse çok sevinecem .şimdiden heyecanlandım. Geçmişi tarıyorum ama,
o topikten biri tüp bebeğe geçtiği için bana satmıştı canım.takip et o topiği zaman zaman birileri getiriyor.
esraya 20 ekimde gelecek mesela..
Hormon değerlerinde iyi gözüküyor. ben 32 yaşındayım geçen sene ilk fsh 7 çıkmıştı.doktor beğenmemişti.
(sonra sırayla11,5ve 8,5 gördüm şuan ne durumda bilmem)Herşey nasip canım takma kafana
Bu arada selam kızlar..Adet belirtilerim yine erkenden başladı
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yanılıyosuunn ben geçmişi bitirdim gidiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?