Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sağolunn çok teşekkür ederim
doktor şuan sadece parol verdi
vicdan azabı çeke çeke içtim biraz düştü ateşim
hepinizi öpüyorum iyi geceler
sevindim canım, bugün daha iyisindir inşAllah..

Teşekkür ederim canım..
Oğlun olursa sen de koyarsın inşallah,herkesin çocuğu kendine..
Sen de arkadaşının inadına koyarsın :))
aynı yerde olunca malesef koyamam şimdi derler ondan gördü koydu..

sorma papatyam yaa..geçen konuşuyoruz aynı arkadaşımla bana diyorki kızın olursa ne isim koyacaksın, bende salladım bişey, artık söylermiyim :)) ben diyorum içime erkek doğuyor o bana kızı soruyor, çünkü biliyor ve sormuyor erkeğe ne isim vereceğimi bende artık kimseye söylemiyorum..

Fatmacığım merhaba, nasılsın ?

Ben kaçırdım sen şimdi oğlunun ismini ne koyacaksın merak ettim. herkes beğendiğini söylemiş ama ben ismin olduğu sayfayı göremedim heralde

ay ceylan ne komıksın yha
demek cocugu nereye yatıracagını sasırmıs durumdasın :)

nbr kızlar

ronya nasıl oldu
ınsallah ıyıdır

bır kadının racon cümleleri :))))

1-Parasız, kocasız, kararsız kalmayacaksın !

2-Hayatın dikiş yerlerinden atmasına izin verme !..
Unutma, iğne de senin elinde iplik de !..

3-Anadan duymayan kız öğüt almaz,
Babadan görmeyen oğul sofra kurmaz.

4-Hayatı çocuk gibi yaşamaya bak. En ufak şeylere
sevin, çığlık at, en büyük dertlere saf saf bak.

5-Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ölüme götürür.

6-Aşk bir kum saati gibidir. Kalp dolarken beyin boşalır.

7-Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar.

8- Erkekliğiyle övünüp durur tüm erkekler, oysa hepsi kadından
doğmuştur !..

Selaaam kızlar , benim histereskopinin pazartesiye kaldığı kesinleşti , çünkü adetim devam ediyor ..
Pazarte çarçabuk atlatırım inşallah..

Selaaam kızlar , benim histereskopinin pazartesiye kaldığı kesinleşti , çünkü adetim devam ediyor ..
Pazarte çarçabuk atlatırım inşallah..

Hayırlısı bilgeciğim. geç olsun güç olmasın. Herşey iyi olur inşallah. sen moralini yüksek tut daima. Pozitiflik çok öneli tedavide. benim tüp tedavimde işten dolayı moralim çok bozuktu, belkide ondan az oldu yumurta sayım. İyi bak kendine. MUtlu ol. Biz seni seviyoruz ve de yanındayız tatlım.

Güzelmiş. Teşekkürler paylaşımın için canım

Ne güzel moral verdin , Allah razı olsun ..
Bende sizleri çok seviyorum :)
Bu arada resimlerinizi gördüm eşinle , ne güzel bir çift olmuşsunuz , maşallah , rabbim ömür boyu mutluluk nasip etsin :)

Kızlar benim mesai bitti .. Ben kaçarım .. Akşama görüşürüz..

Son düzenleme:

Sağol bitanem. Hoşçakal. Unutma Herşey güzel olacak

kazııımmmm ben rüyamda bilgemi gördügüm yere gidiyorum hem bi ayakkabılara bakacam hemde belki bilgemi görürüm bellimi olur:86::86::86::86:
akşama görüşürüzzz

selam kızlar... bilgisayarım o kadr yavaş çalışıyorki artık topiğe uğrayamıyorum çok sık...nasılsınız bakalım?
gelişmeler neler..yine takılırsa bilgisayar erken kaçarım....ama sizleri özledim....

kızlar ya bu arda adetim 2 gün gecikti test yapıyorum ama negatif...yarında gelmezse kan testi yaptıracağım bakalım çıkacak mı?
umarım el kadar spermlede olsa bebeğim gelir...artık dayanamayacağım.. bu ay deli gibi sigara içtim ve testler negatif çıktığı içinde içmeye devam ediyorum...Rabbim ne olur tüp bebeğe mecbur etmesin bizleri bebeklerimize kavuştursun...

bugün topik sessiz sakin...
bende uğrayamadım çok..
yatma,dinlenme vaziyetindeyim şikayetlerim geçmedi bugünde(
moralimi düzeltecek bişeylere ihtiyacım var....

kızlar adetim gecikti dedim ya.. birde şundan olabilir mi.. geçen ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım..merkezden ginera verdiler..bir tane içtim...sonra şubat tatiline bıraktık. bende hapı bıraktım..benim adetim hiç şaşmaz normalde..ama böyle olması normal mi sizce.. bu haptan dolayı gecikir mi?
bebeğim olsun lütfen....hayırlı sağlıklı bebeklere kavuşalım insallah...

bugün topik sessiz sakin...
bende uğrayamadım çok..
yatma,dinlenme vaziyetindeyim şikayetlerim geçmedi bugünde(
moralimi düzeltecek bişeylere ihtiyacım var....

hemen düzeltelim tatlım...bizden ne istersin...umarım size bebek haberi verebilirim..topiğimizin morali düzelir..uzun zamndır almadık hamiş haberi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…