• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
at o zaman golü :))

Temel hastaneye gider. Giriste birinin agladigini görür.
- Yaklasir ve sorar:
- "Hayrola hemserim? Neden agliyorsun?"
- Adam:
- "Kan tahlili yaptirmaya geldim. Parmagimi kestiler." der
... ...........- demez bu sefer de Temel hüngür hüngür aglamaya baslar. Ne
- oldugunu anlayamayan adam Temel'e sorar:
- "Hayirdir hemserim. Sen niye aglamaya basladin simdi?"
- Temel cevap verir:
- "Ben idrar tahlili yaptirmaya geldim ♥ :))

Temel'in on ikinci oğlunu askere çağırmışlar, ondan önceki on bir tanesi askerde olduğu için Temel itiraz etmiş,
- Söyleyin padişahınıza penum şeyime güvenip sağa sola savaş açmasun.

:60::60::60:

Günaydın kızlar ..
Mavii canım faca"oen beni eklemişsin mesaj amıştım aldın mı ?
Bu arada hormonların gayet güzel gözüküyor ..

Evet canım aldım mesajını bende sana mesaj attım tatlım :). Hormonlarım bana da iyi gibi geldi ama emin oalmadım. sizde diyince rahatladım. benim niye yumurtalarım kalitesiz ve az oldu o zaman anlamıyorum :( hsg temiz. kist bieşy yok. hormonlarda normal. bietek adetim takılıyo kafama çok sancılı ve yoğun oluyo. birazda düzensiz. benim sorunum ne ben anlamadım :( Histereskopi çektirmek istiyorum . Başka yapmam gereken bişey varmı sizce ? pazartesi de doktorla bir görüşecem bakalaım.

Ne güldüm yaa kazımla hatceye:)))

Lorke ben acaiyp üşüyorum istanbul çabuk soğudu yaaa
neyse kış spermlere iyi geliyor dimi razıyız o zaman üşümeye:)

yağmur tedavi hakkında hiçbişi anlatmıyosun süprizmi yapcan bize:)))

ekintosumm için rahat olsun biz tüm bebişlerimizi Rabb'e emanet ettik..

xeda EVli, mutlu çocuklu olasın inşallahhhhhh
sgl canım hepiz için inşallahhhh
Gamzelim yenisin diye bu defalık affediyoruz..
bundan sonra kurula başvurucan onay çıkarsa yapıcan
kuruldakiler dombili ceylan
gezenti lorke
ve ihtiyar heyeti(enesle ben)
:60:
:1::1::1:
evet aşılama yaptıracağım ama yumurtlamam klomenle ..çünkü yumurtlama sorunum yok .iğneye para vermek istemedim ..250 tl tutuyor iğneler bi de rapor çıkartacaksın gidip de hastanede uğraşacaksın o yüzden istemedim..ama tutmazsa bir dahakine iğne denerim belki..klomenle yumurtluyorum ..pazartesi doktora gideceğim yumurtalara bakacak ..çatlatma iğnesi vuracak ..iğne vurulduktan sonra , 24.saat ve 36.saat 2 kere aşılama yapılacak ..hayırlısı artık ..

hayırlı olsun canım inş minişin gelirrrrrrrrr

Evet canım aldım mesajını bende sana mesaj attım tatlım :). Hormonlarım bana da iyi gibi geldi ama emin oalmadım. sizde diyince rahatladım. benim niye yumurtalarım kalitesiz ve az oldu o zaman anlamıyorum :( hsg temiz. kist bieşy yok. hormonlarda normal. bietek adetim takılıyo kafama çok sancılı ve yoğun oluyo. birazda düzensiz. benim sorunum ne ben anlamadım :( Histereskopi çektirmek istiyorum . Başka yapmam gereken bişey varmı sizce ? pazartesi de doktorla bir görüşecem bakalaım.

Mavii yaşına göre fsh , normal , senin endişelenmen için 15-16 falan olması gerek ..
Ronya"nında fsh 7"lerde ama bak hamiş..
Bu fsh ile biraz az yumurta olması normal .. Tüp bebekte 20-30 tane olmaz , zaten o kadar olması iyi bişey değil .. Ama 8-10 tane olur muhakkak .. İlk denemende kaç tane oldu ?
Benim fsh 4 ile 5 arasında gidip geliyor ama 23 yaşınrayım , 30 "u geçtikten sonra 7 olursa ne ala :)
Endişe etme , bak kist yokmuş , rahim temiz .. Benimde öyle olmasına rağmen adetlerim yoğun ve sancılı oluyor , birde düzensiz .. Ama herkesin ayarlı , dakik olacak diye birşek yok ..
Bu yaşta benim bile düzensiz ..
Histereskopi için iyi düşünmüşsün , bir baktır bakalım .. Aklında kalmasın ..

Kızlar bu arada benim adet son dakkada bana bir gol attı , dün iyice azalmoıştı , cumaya kesin biter diyordum ama , sabah yeniden başladı , demekki dana tam sökülememiş. Pzt günü gioeceğim hastaneye ..

Mavii yaşına göre fsh , normal , senin endişelenmen için 15-16 falan olması gerek ..
Ronya"nında fsh 7"lerde ama bak hamiş..
Bu fsh ile biraz az yumurta olması normal .. Tüp bebekte 20-30 tane olmaz , zaten o kadar olması iyi bişey değil .. Ama 8-10 tane olur muhakkak .. İlk denemende kaç tane oldu ?
Benim fsh 4 ile 5 arasında gidip geliyor ama 23 yaşınrayım , 30 "u geçtikten sonra 7 olursa ne ala :)
Endişe etme , bak kist yokmuş , rahim temiz .. Benimde öyle olmasına rağmen adetlerim yoğun ve sancılı oluyor , birde düzensiz .. Ama herkesin ayarlı , dakik olacak diye birşek yok ..
Bu yaşta benim bile düzensiz ..
Histereskopi için iyi düşünmüşsün , bir baktır bakalım .. Aklında kalmasın ..

Kızlar bu arada benim adet son dakkada bana bir gol attı , dün iyice azalmoıştı , cumaya kesin biter diyordum ama , sabah yeniden başladı , demekki dana tam sökülememiş. Pzt günü gioeceğim hastaneye ..

benim yaş 34 olacak canım. benim 4 tane yumurtam oldu tüpte birde doktor kalitesiz dedi :( bide benim 1,5 sene fsh :5,43 tü bugün 7 çıkmış değişiyo demekki zamanla.

Ekinciğim tavşancıl otunu nerden buldun ? Bnede istiyorum :16:

o topikten biri tüp bebeğe geçtiği için bana satmıştı canım.takip et o topiği zaman zaman birileri getiriyor.
esraya 20 ekimde gelecek mesela..
Hormon değerlerinde iyi gözüküyor. ben 32 yaşındayım geçen sene ilk fsh 7 çıkmıştı.doktor beğenmemişti.
(sonra sırayla11,5ve 8,5 gördüm şuan ne durumda bilmem)Herşey nasip canım takma kafana

Bu arada selam kızlar..Adet belirtilerim yine erkenden başladı
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bişey sorucam ben eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum bide süt keçi boynuzu tozu bide bal katıyorm adam dün akşam vc den çıkmadı bana ne oluyor diyor bu arada endol ve tedradoxsuda içiyor adamın içi dışına çıktı acaba zarrımı oluyor hepsi bi arada ne getirsen içiyorum diyor bi doc mı sorsak dedi bende senin doc benim dedim de elimde kalmasın adam cagaz spemleri canlandıralım derken adamdan olucammm çok üzüldümmmm:5:

kızlar bişey sorucam ben eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum bide süt keçi boynuzu tozu bide bal katıyorm adam dün akşam vc den çıkmadı bana ne oluyor diyor bu arada endol ve tedradoxsuda içiyor adamın içi dışına çıktı acaba zarrımı oluyor hepsi bi arada ne getirsen içiyorum diyor bi doc mı sorsak dedi bende senin doc benim dedim de elimde kalmasın adam cagaz spemleri canlandıralım derken adamdan olucammm çok üzüldümmmm:5:

bizde sperm sorunu yok ama ben de keçiboynuzu pekmezi yediriyorum sürekli iice artsın diye..
adeseden aldım pekmezi..antalya üniv.de denetlenmiş,katkısız %100 keçiboynuzu pekmezi..hergün yiyor inş. faydası olur..öyle kür filan uygulamadım ben bakalım değerleri belli olacak haftaya aşılama yapılırken ,anlarız pekmez işe yaramış mı :))

bu arada bendeki sorunuda söyleyeyim kisterle başım derte yaaa bundan nasıl kurtulucam

o topikten biri tüp bebeğe geçtiği için bana satmıştı canım.takip et o topiği zaman zaman birileri getiriyor.
esraya 20 ekimde gelecek mesela..
Hormon değerlerinde iyi gözüküyor. ben 32 yaşındayım geçen sene ilk fsh 7 çıkmıştı.doktor beğenmemişti.
(sonra sırayla11,5ve 8,5 gördüm şuan ne durumda bilmem)Herşey nasip canım takma kafana

Bu arada selam kızlar..Adet belirtilerim yine erkenden başladı
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Teşekkür ederim ekinciğim, takmak değilde tüp bebkete negaitf görünce insan daha bir pipirikleniyo. Acaba bir sorun var mı diye. eşimi biliyorum , ama ona IMSI yöntemiyle sperm seçtielr gayet iyi dediler. ben negaitfi alınca doktorun yanına gidince doktor nedense hep benim yumurtalarıma taktı o yuzden ben kendimde ki sorunun ne olduğunu anlamak istiyorum :( o yuzden o kadar takıyorum bu konuyu

canım bazen ilk başlangıcta ilaçlara tepki verebiliyor vücut engeç 1 haftada normale dönmesi lazım dönmezse o zaman gerçek bi yan etki yapıyor diye düşünebilirsin.
ilk etpta bağırsak ve mide şşikayetleri oluyo

Ekinciğim senin moralin düzelmiştir inşallah. Bugün nasılsın. İyi ol canım. biizm iyi olmamzı lazım yoksa kim biimle ilgilenecek. mücadele etmemiz lazım :) bu arad hangi topik canım bana adresini veririmisin?

Teşekkür ederim ekinciğim, takmak değilde tüp bebkete negaitf görünce insan daha bir pipirikleniyo. Acaba bir sorun var mı diye. eşimi biliyorum , ama ona IMSI yöntemiyle sperm seçtielr gayet iyi dediler. ben negaitfi alınca doktorun yanına gidince doktor nedense hep benim yumurtalarıma taktı o yuzden ben kendimde ki sorunun ne olduğunu anlamak istiyorum :( o yuzden o kadar takıyorum bu konuyu

Kendin için vitamin takviyesine devam canım yumurta kalitesini artıran ilaç yok malesef..
şu arginmax women alabilseydik ikimizde çok iyi olacaktıda yok stoklarında.

canım bazen ilk başlangıcta ilaçlara tepki verebiliyor vücut engeç 1 haftada normale dönmesi lazım dönmezse o zaman gerçek bi yan etki yapıyor diye düşünebilirsin.
ilk etpta bağırsak ve mide şşikayetleri oluyo

şimdiklik korkulacak bişey yok ozaman ekinim sevindim peki ekin endolu sürekli içebilirmi kaan hoca tedradodxsu 1 kere die söyledi ama endole bişey demedi endolu neden verdi agrı kesiciymişşş ecz öyle dediii:44:

slm şekerler ben geldim misafirlerim gittiler az önce sizleride merak ettim

ekinim eşimin dayısı eşi ve oğlu burdaydı meclis de işleri varmış geldiler 3 gün kaldılar ama gel sen bana sor kızlar cidden hamile olduğunuzda lütfen misafir ağırlamayın inanınki çok zor :37:

Son düzenleme:
mavi yumurta rezervin varsa arkadaşım ibrahim saraçoglunun inçir kürünü uygula bi araştır

Back
X