- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.581
kizlar nasilsiniz
bende kurstan geldim karnimi doyurdum buraya geldim:gunduz kopmus burasi ya cok guldum oku oku bitiremedim
Hoşbuldum güzel lorkeem..
Pazartesi kontrolümüz vardı,çok şükür herşey yolundaymış..
Pazartesi,salı iki doz iğnemiz vardı,onları da yaptırdık,biraz daha rahatladım çok şükür :))
İsim düşündük canım,İnşallah Rabbim nasip eder kulağına okutmayı..
Muhammed Emir :))
kizlar nasilsiniz
bende kurstan geldim karnimi doyurdum buraya geldim:gunduz kopmus burasi ya cok guldum oku oku bitiremedim
h.b canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor..caním sana bi sey sorucaktim ben bu 20 gun sonra gorumcem hacca gidicek ordan bebek icin getirebilecegi sifali bisey varmi ki senin babn gitmisti ordan aklimda kaldi..Hoşgeldin tatlım..
masallah cok guzel ısmı ınsallah ssaglıkla dogar ısmıyle buyur ...
cıger gelısımı ıcın olan ıgneler dımı sanırım
ıyı onuda hallettınız ıcın rahat olsun artık ınsallah
hosgeldıun gamzelım nası gıdıyo danca
danca da ne bıcım yaa cok kaba solenısı
valla kızlar koparttı bızı ozellıkle hatce ve kazım
masallah cok guzel ısmı ınsallah ssaglıkla dogar ısmıyle buyur ...
cıger gelısımı ıcın olan ıgneler dımı sanırım
ıyı onuda hallettınız ıcın rahat olsun artık ınsallah
hosgeldıun gamzelım nası gıdıyo danca
danca da ne bıcım yaa cok kaba solenısı
valla kızlar koparttı bızı ozellıkle hatce ve kazım
sacı uzun ve duz olanlar guzel topuz yapmak ıcın guzel bı yontem gordum dun bı blogta vıdeosunu koydum bakabılrısnız
benım sacım dalgalı bende denedım oldu ama duz sacta daha guzel oluyo
bıde ben sacımı kestırıcem de hatta bugun gıdecektım nasıb olmadı
nası kestırsem kı bılemedım
benım sacım ırı dalgalı sırtımın ortasında suan ve cok dokuluyo
modelde bellı olmuyo gercı dalgalı olunca pek nabsamm kı
h.b canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor..caním sana bi sey sorucaktim ben bu 20 gun sonra gorumcem hacca gidicek ordan bebek icin getirebilecegi sifali bisey varmi ki senin babn gitmisti ordan aklimda kaldi..
ay sorma ya dilide oyel kaba ogretmen anlatiyo anlatiyo biz bos bos bakiyoruz.anladinmi diyo he anladik ne anladiysak
bende cok guldum kazim ve hatce ya..
kelimelerin aklimda kalicimolmasi icin ne yapmaliyim nasil cabuk ogrenirim bi fikir ver bana
valla ben dıl konsuunda cok zayıfım kelıme haznezı ıcın genelde yazzarak calısırlar ama kelımelrı bı yone anlamlarını bıı yone yazıp kagıtlar hazırlayabılrısınh.b canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor..caním sana bi sey sorucaktim ben bu 20 gun sonra gorumcem hacca gidicek ordan bebek icin getirebilecegi sifali bisey varmi ki senin babn gitmisti ordan aklimda kaldi..
ay sorma ya dilide oyel kaba ogretmen anlatiyo anlatiyo biz bos bos bakiyoruz.anladinmi diyo he anladik ne anladiysak
bende cok guldum kazim ve hatce ya..
kelimelerin aklimda kalicimolmasi icin ne yapmaliyim nasil cabuk ogrenirim bi fikir ver bana
canim cok dokuldugu icinmi kestiriceksin hic tavsoiye etmem ben kestirdim hic faydasi olmadi aceip dokuluyo..benimde sacim seninki kadardi..
İyiyim çok şükür canım..
Ben babama oradan hurma poleni ve zemzem sipariş etmiştim tatlım..
Tabii en çokta dua istedim..
Gidenlere tembih et canım,mutlaka Kabe'yi ilk gördüklerinde senin için dua etsinler..
valla ben dıl konsuunda cok zayıfım kelıme haznezı ıcın genelde yazzarak calısırlar ama kelımelrı bı yone anlamlarını bıı yone yazıp kagıtlar hazırlayabılrısın
belkı faydası olur ama bıraz vakıt alıo tabıkı
ya sadece dokuldugu ıcın degıl tabı
ben sac kurutmuyorum hıc alıskanlık yanı
o yuzdeen havalrda sogudu malum calsımalar vs derken zor oluyo valla hasta olmayayım yanı
hemde benım kestırınce bıraz daha kendıne gelıyo saclarım
How To Get Wavy Hair
burdakıne benzıyo bıraz daha koyu renk denılebılır
bende oyle yapmaya calisyorum ama iste bencede zaman alicak gibi.
anladim canim bende de yok o aliskanlik malesef esim her zman kizar ama useniyoruz iste..
simdiden kisa hazirlik he seni gidi seni gidi27:
aman yok ben ortaokuldan berıkurutmam
sınuzıt falan da yok cok sukur
bana zaten kurutmak ıı gelmıyo sıcak ıyı gelmıyo benım kafaya
ama sık yıkamak zorunda kalınmca uzun sac zor oluyo valla
gun asırı gun asırı
bende de yok cok sukur...evet zor oluyo yaa.sabah evden cikarken dus almistim eve geldim ahala sacim islak malum turbanin icinde oldugu icin kurumamis..
ay bi kac gundur goguslerim agriyo..hamilelik hayallerine girmistim adetiem daha 5 gun felan var..eve geldim hemen test yaptim tek cizgiyi gorunce hayaller biti
kızlarrr dularınıza çok ihtiyacım var ateşim çıktı 37.8 çok yüksek değildi ama vücudum feci yanıyordu
ılık duş aldım şuan şimdi 36.9 a düştü ama şuan bile sanki çıkıyor
düşmezse parol içmeyi düşünüyorum
Xeda , kuzucum sağolasın , korkmamaya çalışıyorum 5 dk sürüyor , adet sancısı kadar sancı oluyor dediler..bilgem allah yardımcın olsun bitanem korkma tüp bebegin için kız notun çok hoş tüp bebegim gel
Aşkımmmmm nerelerdesin sen ?aşkımmmmmmmmmmmm rabbm yardımcın olsun ınsallahhhhhhhh
Mavii sağolasın , bu son tetkik , artık başka birşey kalmadı , bnuda yaptırınca dosyam kurula gidecek ..Adım adım yaklaşıyosun bebeğe inşallah. Histereskopi yaptırman iyi olmuş. Bu sayede için rahat eder. Allah kolaylık versin. İnşallah histereskopide iyi sonuç alırsın canım.
Bu kadar basit , bende diyorum yatcam kalkcam bitecek, offf çok pimpirikliyim ..Allah razı olsun kardencım
ayy evet ya cok sukur ıyılerle karsılastımm hep ama dıer turlusu olsaydı enes gıbı davranamazdım sanırım
suan yumurtlama gunun olabılır 17. gundesın cunku
akıntın varmı pekı
enfeksıon sokuluyoda olabılrı
kotu bıey degıldır ama merak etme
bılgemmm yatcan kalkcan bıtecek bıseycık cıkmayacak ınsallah hem de
Ekintosum herşey gördüğün gibi yolunda , bizim dualarımız seninle tabi ki her zaman .. Ama hiçbir sorun çıkmayacak , maşallah güzel güzel büyoyor bizim oğlan :)kızlar ben doktordan geldim...
mantar falan yokmuş ,vajinal usg yaptı ve
plasenta aşağıdaymış bu haftalarda olması normalmiş...
rahim ağzı kapalı şükürler olsun...
bol bol istirahat...kahverengi lekelenme yada kanama gibi bişeyler olabilirmiş panikleyecek bişey yokmuş...
dualarınızı eksik etmeyin kızlar.....
kızlarrr dularınıza çok ihtiyacım var ateşim çıktı 37.8 çok yüksek değildi ama vücudum feci yanıyordu
Bu kadar basit , bende diyorum yatcam kalkcam bitecek, offf çok pimpirikliyim ..
HSG'den kötü değilmiş .. Daha az ağrı yapıyormuş Lorke'm ..
aman ıyıymıs hem lokal anestezıde olcak
sıkıntı olmaz ınsallah
ben hsg den sonra bayılmıstım tansıyonum dusmustu
canim minoset icsene ben kutu kutu icmistimkızlarrr dularınıza çok ihtiyacım var ateşim çıktı 37.8 çok yüksek değildi ama vücudum feci yanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?