- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
- Konu Sahibi feruzecerci
Geçen sene öylesine dolaşırken Truva tarafında görmüştük öyle bir yer ama cesaret edememiştik sonra hastalık ölüm ve sonra yine hastalık gibi durumlar yüzünden unutulmustu simdi yeniden düşünmeye başladım ama o zamanlar 700bin civarı olan baktığım yer şuan 3-4 milyon olmuştur. Çanakkale fikri çöp oldu bu yüzden. Yani denize yakın biraz turistik değeri olan yerler uçtu.. kuzey egeden güney Ege'ye indik malum siteden bakıyorum fiyatlara ama tabi alacaksam gidip konuşurum Çanakkale'de alıcı gibi konuşmuş hayal kurmuştuk eşimle sonra işleri bırakmaya cesaret edemedik.Soyle kurulu bir cifylik bulabilseniz keşke icinde hem ev h3m hayvan vs. Gelip hemen uyum saglayabileceginiz. Zira arsa al kendin yap olayi zahmetli baya. Bu dedigimin pahalilik seviyesini bilmiyorum normalde coktur ama ucra bir koyde falan belki bulunabilir bilemedim. Ama yesili bol mumkunse barajı denizi vs. Olan bir yer faha iyi olur. Goze hitap acisindan. Bir trt belgeselde izlemistim cift karadenizde bir koye tasiniyor. İzlemesi cok keyifliydi. Ama zor görünüyordu cok calisiyorlardi
Şimdi benim bir hastalığım yüzünden çocuk sahibi olma fikri zayıfladı yani belki de hiç bir zaman çocuğumuz olmayacak. (Allah'tan ümit kesilmez yine de ) öyle olunca eşim de ben de daha küçük hayatları hayal etmeye başladık ileride çoluk çocuğa miras bırakma gibi bir düşüncemiz kalmadı.