2 kedi ve temizlik derdi

Okumuş eşim onu ama kollarım uyuşuyor, ağrıyor. 15 800 gr daha ağır dedi. Karar veremedim o yüzden
Evet ağır. Yani evde başka süpürge varsa v12 daha hafif pratik. Ben alırken süpürgem bozuldu v15i normal süpürge olarak aldım ama yetmedi. Önemli olan pratik olması bu süpürgelerde elinin altında olacak hemen süpüreceksin şuan kullandığım kablolu süpürgem olsaydı v15 almazdım

aa ben bayagi faydasini gordum islak mendilin sasirdim 😂 evet tavuklu cok dokturur ve nedendir bilmiyorum ama eskiden tavuklu mama alirdik hep cocugum mantar olurdu o yuzden asla almiyorum daha. ben kapsul ilac hic almadim, sanki ilac bagimlisi yapicakmis gibi hissediyorum yani hasta edecekmis gibi o yuzden bulasmadim hic. bu dediklerim ve duzenli tarama bayagi azaltir ama mama markaniz neydi
Temiz mamanın bonocibo mamasını kullanıyorum, bende tavuklu almayacağım muhtemelen bundan sonra

Güzel süpürge en önemlisi ve sizde o da yokmuş kablosuz süpürgeden önce iyi çeken güçlü bir süpürge alın robot her gün çalışsın dyson miele Philips vs bakın kablolu olsun. Dyson v15 kullandığım halde asla bi kablolu etmez. Temizliği de yukwrıdan aşağı yapın. Ben olsam ayda bir temizlikçi alırdım. En kötü büyük bir temizlik yapın. Fazla eşyayı vs atın. Eve gelince robotu her gün çalıştırın. Gerçekten haftada 1 temizlik çok az. Hele de süpürge o süpürge ne kadar çekebilir
Yeni evliyiz, yeni düzen kurduk vs. sıra süpürgeye gelemedi bir türlü :D şimdi anca süpürge araştırmasına girdim. Temizlikçi almayı düşünüyorum ya bir kere adam akıllı yapılsın sonra aksatmadan daha sık işim çözülecek gibi

Tavuklu mama almayın
Sağlıklı tüy ve kısırlaştırmış kediler için olan mamalardan alın
Hergün tarayın
Eldivenler var ya tüy toplayan onlardan kullanın
Robot hergün çalıştırın
Dyson gerçekten çok işe yarıyor
Kurutma makinesi de şart
Bebek olunca da büyük kolaylık olur
Onların göbüşünü öpün yerime❤️❤️
Çok teşekkür ederim sizin içinde öperimmmm :KK200:

Bence bir dyson işinizi çözer. Benim evimde hayvan yok ama inşaatın bol olduğu bir muhitte oturuyorum haliyle toz çok oluyor. Her gün evi süpürüyorum ve toz alıyorum dyson ile bunları yapmak 10 dk. Her türlü başlığı var toz alma başlığı, koltuk süpürme başlığı, parke başlığı vs. Mis mis misssss onu bulan insan dünyada dert görmesin 👌🏻

Zor
Allah yardımcın olsun
Bitmezzz

Eklentiler

• kedi.webp
    kedi.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 11
İki kedim var uzun tüylüler.
Toi moi kum
Dyson gen5
Furminatör tarakla tarıyorum
Şimdiki hedefim robot süpürge
Ayrıca kochler tıraş makinesi seti aldım. Konforum arttı

Dyson ve kurutma makinesi yazan arkadaşa katılıyorum. Koltuk halı temizliğinde Dyson ile çok rahatladım, üstelik kocaman evi süpürmek 20 dakikamı falan alıyor. Kablolu süpürgeye göre çok pratik geldi bana.

Bu arada kedilerinizin hem tüy hem de bütüncül sağlığı için lütfen kaliteli mama kullanın, nd gibi. Temiz mama içinde et olmayan bir mama, kedinizin uzun ömürlü olması için sağlıklı beslemeye çalışın lütfen.

Yeni evliyiz, yeni düzen kurduk vs. sıra süpürgeye gelemedi bir türlü :D şimdi anca süpürge araştırmasına girdim. Temizlikçi almayı düşünüyorum ya bir kere adam akıllı yapılsın sonra aksatmadan daha sık işim çözülecek gibi
Yeni evliysen daha kötü o halı mobilya tozunu hayal edemiyorum 2 kediyle 🤣 çalışma saatleri de çok uzun. Allah yardım etsin. Robotu nedem haftada 1 çalıştırıyorsun

Öncelikle çok takarsan baş edemezsin canm. Sal gitsin aynı düzeni devam ettir. Sürekli dökmiycekler bi yerde duruyorlar nasılsa. Bir de ben yaklaşık 1yıldır mamayı braktm evde ne varsa onu yiyor sabah bir yumurta mı yiyorum yarısı onun peynir vs aksam ne yemek varsa ön haşlama yapıp ona veriyorum herseyi yiyor ilk 1.5yıl hep mama verirdim kilo almazdı,sürekli kusardı,isal vs bütün şikayetler bitti mamayı braktğmzdan beri ve emin ol en kaliteli mamalarda bile kusuyordu şimdi kilo aldı canlandı artık o mamalarda ne varsa bunların ftratını bozuyorlar bence piyasa işi ne de olsa. Herkese tavsiyem mamayı brakın....Vetler kızıyor normalde ev yemeği verince ama esas sorun mama kesinlikle hatta bunu da nasıl yaptm haberlerde bir adam gördüm köpeğine hic mama vermemiz benim gibi hep evde ne varsa yedirmis köpek 28yaşna kadar yasamş ve hâlâ dinçti baya ondan etkilenip denedim ilk günler yemek istemedi pek ama direndim ac kalınca yedi mecbur şimdi nerdeyse beni yiycek o derece😹 sağlıklı maşallah eskiden enaz haftada 1kusardı hiç kilo almazdı gelen sen bu çocuğa bakamıyorsun derdi halsizdi hep ama mamayı kestim nasıl iyileşti maşallah 🤗 💕 Bu yazımı gören arkadaslar o mamaların içinde gerçekten ne var bilmiyoruz ki şöyle düşünün en kaliteli mamada bile bozulmasın diye bi dünya kimyasal var. Lütfen mamayı bırakın alışması 1ay bile sürmüyor tüyleri parladı ya resmen hatta çişi kötü kokardı dün misafirimiz diyorki aaa ne güzel hiç koku yok evinizde eskiden tüm ev kokardı o kadar söyliyim meselâ bir örnek menü vereyim
Sabah siz ne kahvaltı yiyorsanız yarısını verin
Yumurta(omlette olur) +peynir bazen pogaça veririm
Öğlen yoğurt
Akşam makarna mı yiyceksiniz önden haşlıyoruz ya baharatsız,sosuz 1kase verin ya da tavuklu yemek mi var önden haşlayıp verin 1kasede suyunu içirin hatta💕🤗 yada karnabahar yemeği var önden haşla 1kase ver
Pilav fln zaten baharatsız onu direk ver
Bazen patates haşla ver
Çorba da içiyor zaten sebze,et,tavuğun haşlama suyunu hep içiyor çorbayada pisince baharatını tencereye katmadan önce 1kepçesini ayırın yada çok taneliyse piştikten sonra hafif sulu bol taneli olcak şekilde 1-2kepçe verin
Yani resmen insan gibi 3öğün besleyin gün içinde yine evden birşeyler verin...İlk başta alısma süresi icin bir öğün mama bir ögün evsel verin sonra mamayı tamamen kesin ya zaten Allah bunları doğaya uygun yaratmış mama piyasasına değil. Tek dikkat etmeniz gereken verdiğiniz şeyler baharatlı olmasın yeter

Araştırıyorum, dediğiniz gibi kedili evler bayağı rahat ettiğini söylüyor. Biraz daha araştırıp alacağım muhtemelen. Çok teşekkür ederim. Robotu haftada bir çalıştırıyorum ben orada hatalıyım galiba.
Ay niye ki haftada 1?
Robot duruma göre her gün veya 2 günde bir çalışsın, dikey süpürge alın koltukları 5 dakikada süpürün, haftada bir de yine dikey süpürgeyle her yeri süpürün.
Bitti gitti.
Kurutma makinesi kesinlikle toz açısından çok faydalı.

Ay niye ki haftada 1?
Robot duruma göre her gün veya 2 günde bir çalışsın, dikey süpürge alın koltukları 5 dakikada süpürün, haftada bir de yine dikey süpürgeyle her yeri süpürün.
Bitti gitti.
Kurutma makinesi kesinlikle toz açısından çok faydalı.
Haftada bir robot çalıştırıp haftada 2 normal süpürge yapıyordum. Bir nedeni yok aslında ne bileyim :D şuan bende kendime niye haftada bir diye soruyorum sizin gibi. Marka öneriniz var mı kurutma da

Haftada bir robot çalıştırıp haftada 2 normal süpürge yapıyordum. Bir nedeni yok aslında ne bileyim :D şuan bende kendime niye haftada bir diye soruyorum sizin gibi. Marka öneriniz var mı kurutma da
Ben bosch kullanıyorum ama 12 yıllık model.
Ayrı kurutma makinesi alıp memnun olmayanı görmedim daha marka ne olursa olsun.

Öncelikle çok takarsan baş edemezsin canm. Sal gitsin aynı düzeni devam ettir. Sürekli dökmiycekler bi yerde duruyorlar nasılsa. Bir de ben yaklaşık 1yıldır mamayı braktm evde ne varsa onu yiyor sabah bir yumurta mı yiyorum yarısı onun peynir vs aksam ne yemek varsa ön haşlama yapıp ona veriyorum herseyi yiyor ilk 1.5yıl hep mama verirdim kilo almazdı,sürekli kusardı,isal vs bütün şikayetler bitti mamayı braktğmzdan beri ve emin ol en kaliteli mamalarda bile kusuyordu şimdi kilo aldı canlandı artık o mamalarda ne varsa bunların ftratını bozuyorlar bence piyasa işi ne de olsa. Herkese tavsiyem mamayı brakın....Vetler kızıyor normalde ev yemeği verince ama esas sorun mama kesinlikle hatta bunu da nasıl yaptm haberlerde bir adam gördüm köpeğine hic mama vermemiz benim gibi hep evde ne varsa yedirmis köpek 28yaşna kadar yasamş ve hâlâ dinçti baya ondan etkilenip denedim ilk günler yemek istemedi pek ama direndim ac kalınca yedi mecbur şimdi nerdeyse beni yiycek o derece😹 sağlıklı maşallah eskiden enaz haftada 1kusardı hiç kilo almazdı gelen sen bu çocuğa bakamıyorsun derdi halsizdi hep ama mamayı kestim nasıl iyileşti maşallah 🤗 💕 Bu yazımı gören arkadaslar o mamaların içinde gerçekten ne var bilmiyoruz ki şöyle düşünün en kaliteli mamada bile bozulmasın diye bi dünya kimyasal var. Lütfen mamayı bırakın alışması 1ay bile sürmüyor tüyleri parladı ya resmen hatta çişi kötü kokardı dün misafirimiz diyorki aaa ne güzel hiç koku yok evinizde eskiden tüm ev kokardı o kadar söyliyim meselâ bir örnek menü vereyim
Sabah siz ne kahvaltı yiyorsanız yarısını verin
Yumurta(omlette olur) +peynir bazen pogaça veririm
Öğlen yoğurt
Akşam makarna mı yiyceksiniz önden haşlıyoruz ya baharatsız,sosuz 1kase verin ya da tavuklu yemek mi var önden haşlayıp verin 1kasede suyunu içirin hatta💕🤗 yada karnabahar yemeği var önden haşla 1kase ver
Pilav fln zaten baharatsız onu direk ver
Bazen patates haşla ver
Çorba da içiyor zaten sebze,et,tavuğun haşlama suyunu hep içiyor çorbayada pisince baharatını tencereye katmadan önce 1kepçesini ayırın yada çok taneliyse piştikten sonra hafif sulu bol taneli olcak şekilde 1-2kepçe verin
Yani resmen insan gibi 3öğün besleyin gün içinde yine evden birşeyler verin...İlk başta alısma süresi icin bir öğün mama bir ögün evsel verin sonra mamayı tamamen kesin ya zaten Allah bunları doğaya uygun yaratmış mama piyasasına değil. Tek dikkat etmeniz gereken verdiğiniz şeyler baharatlı olmasın yeter
Ya bununla ilgili çok yorum, çok bilgi kirliliği var. Bu yüzden endişeliyim :( Bilemiyorum yani.. Dediğiniz gibi kuru mamalarda ticaret olayı aslında da.

Yeni evliysen daha kötü o halı mobilya tozunu hayal edemiyorum 2 kediyle 🤣 çalışma saatleri de çok uzun. Allah yardım etsin. Robotu nedem haftada 1 çalıştırıyorsun
:D daha sık çalıştırıcam size söz. Ne bileyim ya :D valla bilmiyorum. Bu akşam gidicem çalıştırıcam :D

Back
X