2 kedi ve temizlik derdi

Bizde 3 kişi+1 kedi olarak yaşıyoruz.
Gün aşırı evi süpürüyorum, tüy için taramak dışında yapacak birşey yok ya da tercih ediyorsanız tıraş ettireceksiniz ama onu da tavsiye etmem.
Ama evler toz yumağı resmen eşyalar toz kusuyor ona bende çare bulamıyorum ne yazıkki ;(
Hava temizleyici alın mutlaka filtrede birikiyor tüm pisliklik toz ablamda da 1 kedi 1 köpek var köpek alman kurdu tüy dökmüyor kedi turuncu sarman. Filtrede tüm tüy birikiyor. İnternette de var bir sürü video

Sahiden mi ya? Mesela, dyson koltuk üzerine yapışan tüyleri çekiyor mu? Ben 1 saat rulo ile koltukların üzerindeki tüyleri alıyorum vallahi.
Koltuk başlığı var ben dyson sayesinde pek sorun yaşamıyorum bende de 2 kedi var. Eşim daha pislik yapıyor sigara içtiği için

Sahiden mi ya? Mesela, dyson koltuk üzerine yapışan tüyleri çekiyor mu? Ben 1 saat rulo ile koltukların üzerindeki tüyleri alıyorum vallahi.
Koltuk ve halı üzerindeki tüyleri karcher buhar makinasını sert fırçası ile kullanarak alıyorum. Çok kısa sürede tertemiz yapiyor. Halının koltuğun rengi açılıyor tüyler gidince

Mama vitamin sormuş ben de okuyayım dedim ki gelen yorumlarda kurutma makinesi ile Dyson önerisi gelmiş 🤣 Yarabbimmm

Edit: Çok pardon temizlik için de püf nokta istemiş sorry🤭

Hava temizleyici alın mutlaka filtrede birikiyor tüm pisliklik toz ablamda da 1 kedi 1 köpek var köpek alman kurdu tüy dökmüyor kedi turuncu sarman. Filtrede tüm tüy birikiyor. İnternette de var bir sürü video
Buna da marka önerisi verir misiniz benim ev eşim sayesinde sigara kokuyor

Hava temizleyicimiz var, ama o tüyü çekmez ki onun görevi duman toz akarı vb çekip havayı temizlemek, tüy dediğin uçuşan ve çoğunluğu yere ya da halıya yapışan birşey aynı bizim saçlarımız gibi ;)
Bende süpürge olarak philips var hem silen hem süpüren model yeni çıkanlardan gün aşırı tüm evi 10 dakikada süpüyorum tertemiz oluyor.
Yoksa dökülen kıla tüye süpürmekten başka çare yok ;)

O da yardım ediyor, birlikte yapıyoruz. Ben salonu yapıyorsam o yatak odasını yapıyor. İş paylaşıyoruz aramızda. Bende de çok yok koyu renk eşya da oturunca üzerinde kalıyor yine de :( tek tük problem değil de. Mevsim geçişinden olsa gerek bayağı yoğun şuan. Sizde durumlar nasıl
bizde normal ya, bir de cok takilmiyoruz tüye. kedili ev, elbet tüy olur normal geliyor bize. ama bizimki sarman, uzun tüylü degil. belli de ondan gözümüze batmiyor.

Hava temizleyicimiz var, ama o tüyü çekmez ki onun görevi duman toz akarı vb çekip havayı temizlemek, tüy dediğin uçuşan ve çoğunluğu yere ya da halıya yapışan birşey aynı bizim saçlarımız gibi ;)
Bende süpürge olarak philips var hem silen hem süpüren model yeni çıkanlardan gün aşırı tüm evi 10 dakikada süpüyorum tertemiz oluyor.
Yoksa dökülen kıla tüye süpürmekten başka çare yok ;)
Hangi marka her markada olmayabilir ablamda görüp aldım ben de bildiğiniz tüy renginden belli. Filtresi de ayrı. Havada da uçuşuyorlar bizimki winix

Buna da marka önerisi verir misiniz benim ev eşim sayesinde sigara kokuyor
Ben winix zero pro kullanıyorum ama daha iyi modelleri çıktı. 100 metre kare alanı temizliyor gece uyku modu var. Evim amerikan mutfak. Gece yatak odasında gündüz salonda 🤣 mesela banyoda oda spreyi sıkıyorum kokuyu anlıyor deodorant anlıyor. Bebek doğunca yatak odasına da ayrı almayı düşünüyorum ama şuan pek para veresim yok. 2 sene oldu.

Koltuk aparatı var benim dyson'ın iyi çekiyor. Ben anasını ağlattım makinanın. Elime yapışık geziyorum.
2 kedili ev demek sürekli uçuşan tüyler demek. Bi de sıçma eylemini ilk keşfeden onlarmış gibi inanılmaz bi coşkuyla kum kabından öyle bi çıkışları var ki. Her yer kum tabi. Haftasonu dip köşe temizlik yaptım ama ertesi gün gene aynı. Şu an robot süpürge çalışıyor. Öf daraldım. Çözümü yok bunun. Böyle yaşayacağız.

Benim şansım evden çalışmak mesaim 8de başlıyor ama 3 gibi işim bitiyor şuan raporluyum ama 8-5 olmasına rağmen esnek yoksa bu enerji olmazdı. Bazen işim erken biter bazen de bitmiyor. Bir de çamaşır her gün yıkamam haftada 2 gün. Çok çamaşır varsa 3. Akşam 7de evdeysen şükür et yemek vs yapıyorsun. Eskiden ben de eve 7 gibi geliyordum yemek söyleyip yığılıp kalıyordum haftada 1 gün yalap şalap yapıyorduk. Teknolojiye yatırım yap mutlaka
Akşam 7de eve gelince zor oluyor gerçekten. İyi bir süpürge, bir de kurutma makinesi biraz hafifletecek galiba yorum yapan arkadaşlardan öyle bi hissiyata kapıldım. Bakalım, teşekkür ederim fikirleriniz için <3

Bizde 3 kişi+1 kedi olarak yaşıyoruz.
Gün aşırı evi süpürüyorum, tüy için taramak dışında yapacak birşey yok ya da tercih ediyorsanız tıraş ettireceksiniz ama onu da tavsiye etmem.
Ama evler toz yumağı resmen eşyalar toz kusuyor ona bende çare bulamıyorum ne yazıkki ;(
Traş olayına bir kere pirelendik :D o yüzden girmiştim. Bir daha da mümkün mertebe yapmak istemiyorum, kıyamıyorum ya

Kedili hele ki 2 kedili evi haftada 1 süpüremezsiniz. Kedi olmayan ev bile 2 günde tozlanıyor sizin günlük süpürge yapmanız lazım
ya bu ara bi üşengeçlik var üzerimizde bir de yoğun bir dönemden geçiyoruz ikimizde. Bir yılgınlık var :D Daha sıklaştıracağım

Koltuk aparatı var benim dyson'ın iyi çekiyor. Ben anasını ağlattım makinanın. Elime yapışık geziyorum.
2 kedili ev demek sürekli uçuşan tüyler demek. Bi de sıçma eylemini ilk keşfeden onlarmış gibi inanılmaz bi coşkuyla kum kabından öyle bi çıkışları var ki. Her yer kum tabi. Haftasonu dip köşe temizlik yaptım ama ertesi gün gene aynı. Şu an robot süpürge çalışıyor. Öf daraldım. Çözümü yok bunun. Böyle yaşayacağız.
:D son 2 yılımıza 2. kedimiz dahil oldu. 2. patır patır sıçıyor :D çok afedersin. Camış gibi yiyor :D Danam benim yaa bak özledim şimdi işteyim. Öyle öyle napalım Allah uzun ömürler versin de tüyleri uçuşssun. Ama yani arada bir şikayet etmek bizimde hakkımız ya :D

Back
X