Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada yuvama sahip çıkacağım diye aldatan erkekleri tekrar tekrar affeden 1. kadınların da 2. kadınların oluşmasına zemin hazırladıkları da es geçilmemeli. Ekonomik özgürlüğü olanları kastediyorum.
forumdaşım kotayı aştığım için video açmıyorum ama baldan tatlı gelir sanırsammm...yani bi kere tadını alan hep mi istiyor ne...
kesinlikle affedilmemesi gerektiğini düşünüyorum ama affedenlere de kızamıyorum. malum toplumumuzun dul'a bakış açısı ortada. önce bazı şeylerin zihinlerde değişmesi gerekiyor.
link vermek yasaktır
takıldım bu lafa. toplumun dula bakışının değişmesi için önce erkeklerin dulları potansiyel 2. kadın, kadınların da potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmesi gerekiyor, bazı şeylerin değişmesi için yaşanılarak öğrenilmesi gerekir. boşanmış bir insanı bu özelliğini gözardı ederek görmeye çalışmak bu yolda önemli bir adımdır.
niçin takıldığınızı anlayamadım. zaten bende birşeyler yapılması gerektiğine inanlardanım. ve erkeklerden önce KADINLARIN bakış açısının değişmesi gerektiğini düşünüyorum. bozuk zihniyetteki bir erkek için evli-bekar veya boşanmış olmak fark etmiyor ne yazık ki. Sadece çevredeki insanların ne dediğini önemsediği için ayrılmaktan çekinen tanıdıklarım var malesef.
neyse konu bu değil, sadece üstünde durduğunuz için açıkladım.
siz dul kadınlara toplumun bakış açısından bahsettiniz ben de düşüncemi yazdım. toplumda bekar da olsa evli de olsa dul da olsa kadın kadındır. erkeklerden önce kadınların bakış açısının değişmesinin getirisi, bu erkekleri yetiştirenlerin de kadınlar olmasınır bence.
o veya bu sebeple aldatılan bir kadının boşanamamasının da yargılanmaması gerektiğini düşünüyorum. sonuçta ezilen her şekilde kadın oluyor malesef.
elbette erkekleri yetiştiren kadınlar, değişime ordan başlamak gerek o yüzden.
İnsan neden aldatır aslında banlanan üye (ki uzun süre burada olmayacak) çok güzel tesbitleri vardı(hakaretleri hariç) erkek neden aldatır hiç düşündünüz mü ?
ben de kınamıyorum aldatıldığı halde boşanamayan kadınları. ama kendim katlanır mıyım, asla. evde kocasının neler yaşadığını bilerek bekleyen 2. kadına dönüşeceğime gururuyla giden 1. kadın kalmayı tercih ederim.
sonuna kadar katılıyorum.
Konu kadın veya erkek neden aldatır olayına dönmüş. Baştaki konuya tekrar dönecek olursak başlığı 2. kadınlar ve siteye girip mazlum rolu oynamaları, buradan destek görmeleri ve ailenin korunmasının önemi vurgulanmış. Tekrar okursanız.
Ben dün yorumumda yazıya bir konu hariç katıldığımı yazdım.
Şimdi de bu konuyu tersinden alalım ve soruyorum:
1)- Bu kadınların hepsi bilerek ve isteyerek mi bu yolu seçmişlerdir, bunlar da toplumun parçası değil midirler, uzaydan mı gelmişlerdir, toplum dışladığında gerçekten yok olacaklar mıdır?
2)- Bu sitenin adı evli kadınlar sitesi olmadığına göre, onların da yazma hakkı olduğuna göre bizlerin onlara doğru yolu göstermek ve topluma yararlı bireyler olmasını, yanlışlarını görmeyi sağlamak görevi değil midir?
3)- Gerçekten bekarım diye kandırılmış olamazlar mı daha sonra ayrılmak istediğinde vaatlerle kandırılmış veya tehditlerle engellenmiş olamaz mı?
Bu insanları bu yola iten sosyal, ekonomik ve kültürel nedenler, erkeklerden talepler çözümlenmedikçe tarih boyunca var olmuşlardır ve olacaklardır da.
Tabii ki aileler korunmalı ama erkeklerin bu konudaki rolünün öncelikli olduğunu unutmamak gerekir.