sevgili kazen bey,
elbetteki kadın ve erkek eşittir demicem, haklarımız eşit olsa da birer elma ve armut gibiyiz bunun farkında olan biriyim ve buna göre cevap vermek istiyorum size.
bir erkek, karısında güzellik görmek ister. şefkat ister. bunlar için evlenir bir nevi. bunlarsız da yaşayamaz.
bir erkek, bir kadının aksine (genelleme yapıyorum) leş gibi bir evde oturabilir, bunu bakımsız bir kadına da tercih eder. leş gibi evim olsun, çocuk da neymiş, kadın güzel olsun beni sevsin ister.. itirazınız var mıdır merak ediyorum. ben bekarım hiç evlenmedim, kendi gözlemim.
e peki, kadın ne ister. ilgi ister. ilgi ilgi ilgi. ilgi nedir? kimine göre paradır puldur derler değildir. evlenen bir kadın her daim kendisine yakınlık ister, gerekirse yalan ister. çok güzelsin gibi. halbuki o sırada üstünde bebek kusmuklarıyla yer siliyordur ve iğrenç durumdadır.
iki durumu da inceledik. erkeğin cinsel dürtüsünün kadınınkinin bilmemkaç katı olduğunu da ekleyelim.
şimdi, erkek istediğini alamayınca ikinci bir kadın devreye MECBUREN giriyor, banlanan arkadaşın da dediği gibi erkek buna mecbur ediliyor.
efendim bu uçkur kaşıntısını namuslu bir ifadeye sokmak değil de nedir? hadi dürüst olalım.
bir seks için mi yaşar erkekler?
ben 32 yaşına kadar eline kadın eli değmemiş birinin kızıyım. yoo softa da değil babam. bana oranla gayet de moderndir, buradaki bazı arkadaşlar beni yobaz bulur o açıdan söyledim. ama evlilik dışı ilişkiye karşı bir ailem var evet. babam diyordum, erkekliğinde bir sorun olsaydı herhalde bugün karşınızda bu rumuzla yazı yazamazdım.
hadi sorun seks olmasın, erkek de sevgi şefkat beklesin. bu yüzden MECBUREN 2. kadın devreye girsin. 2. kadınlar zaten dünden razı, zavallı adam ne yapsın?
eveet erkeğin kaşıntısına pardon derdine kılıf bulduk, sıra kadında.
burada yüzlerde kadın var ilgisizlikten şikayet eden. kadın da ilgisiz kalıyor, hem de erkekten çok daha fazla fedakarlıkta bulunarak. ama vuralım yüzdeye, kaçta kaçı aldatıyor?
veyahut aldatıp da, erkekler gibi bunu meydan savaşı vermiş gibi savunabiliyor? yüzü zerre kızarmadan bunu deklare edebiliyor?
olay ne erkeklerin dayanıksızlığı, ne de kadının tek eşli yaratılmışlığı.
konu AHLAKtır efendim. bunun için de ne müslüman olmaya, ne de ilahi din mensubu olmaya hacet yoktur. empati bile kurmayın. vicdan diyorum. kişinin AHLAKı diyorum.
vicdanınızı bastırıp "neaaapiimm ben irkeğim bissürü de hatun var çapımda" diyip işin içinden sıyrılıyorsanız belirtelim, evli bayanların da çevresi sanıldığı kadar boş değil. onların büyük bir çoğunluğu bunları defetmekle uğraşıyor.
o yüzden uçkur kaşıntılarımıza kılıf bulup bunu erkeklik diye ortaya sunmak bana göre oldukça saçma.
ay bu benim fikrim bikbik olayı da benim için gayet saçmadır.
özgürlük, başkasnın özgürlüğüne kadardır. başkasının canını yaktığınız anda sizinki mutluluk deildir.
içi rahat edene dencek söz yok bu saatten sonra.