Ya ben beklerdim ki;
Çocuklarımızı internet gibi, bu tehlikeli ortamlardan nasıl korumalıyız?
Ahlaki değerleri öğretirken, neleri göz önünde bulundurmalıyız?
Çevremizdeki insanlara; bunun yanlışlığını en güzel şekilde nasıl anlatabiliriz; anlatabilir miyiz?
Neler ahlak kavramları içine giriyor?
Bu yozlaşmış düşüncelerle, nasıl başa çıkabiliriz?
İşte benim beklediğim ve ümit ettiğim sorular; bunlardı arkadaşlar...
Umarım bir gün; bunları tartışabilecek kadar; sorumluluk hissiyle kuşanırız!!
kafi derecede dırdır yaparım, bazen susmamacasına
başkalarının hayatı hakkından yorum yaparım, fikirlerimi söylerim -adı dedikoduysa-
son zamanlarda krizle doğru orantılı olarak oldukça negatifim
gülmüyorum -dedim ya negatifim-
kocamı eleştiriyorum yeri geldiğinde
hafta içi pasaklıyım ev toplamaya halim kalmıyor..
aynı şekilde hafta içi yemek yapmaktan da acizim yumurtaya talimse çok şükür
kendimi beğenmişliğim had safhada, ukalayımdır da..
şimdi ben bu durumda potansiyel aldatılacak kadın mıyım; yoksa pis kokmamam ve özbakımımı yapabilmem beni kurtarıyor mu?
küreye bir baksak
Ferza arkadaşım...
Sen ne yaparsan yap çocuğunu koruyamazsın... çok korumaya kalkarsan bu benim hayatım diye gürler sana...
Ahlaki değerleri istediğin kadar anlat o yine bildiğini okur...
Kimsenin yaşayacaklarına engel olamazsın bu kendi çocuğunda olsa...
Bir şeyleri yasaklamak, engellemek keşke felaketlerin önüne geçebilse ama mümkün değil...
Yavrum ikinci kadın olmak kötüdür diyerek çocuğun ikinci kadın olmasını engelleyebilir misin?
Hayır...
Babası ahlaki değerlerine son derece bağlı bir kadın tanıdığım "ikinci kadın", üstelik bu kadın avukat...
Annesi öğrendi ve üzüntüsünden göğüs kanserine yakalandı... İki göğsünü aldılar, yapma dedi, yalvardı...
Vazgeçmedi yıllarca sürdürdü bu ilişkiyi...
Kendi hayatını harcadığını farkına da varsa vazgeçmedi, çıkarları izin vermedi...
Annesi onu silebildi mi? Hayır...
Yanlış yaptığını biliyor mu? Evet..
Kabul ediyor mu? Hayır.
Kendine göre o kadar güzel mazeretler bulmuş ki...
Aileye o kadar çok değer verdiğini söylüyor ki bu kadın bu olamaz dersin...
Ama işte o ikinci kadın...
Ferza arkadaşım...
Sen ne yaparsan yap çocuğunu koruyamazsın... çok korumaya kalkarsan bu benim hayatım diye gürler sana...
Ahlaki değerleri istediğin kadar anlat o yine bildiğini okur...
Kimsenin yaşayacaklarına engel olamazsın bu kendi çocuğunda olsa...
Bir şeyleri yasaklamak, engellemek keşke felaketlerin önüne geçebilse ama mümkün değil...
Yavrum ikinci kadın olmak kötüdür diyerek çocuğun ikinci kadın olmasını engelleyebilir misin?
Hayır...Babası ahlaki değerlerine son derece bağlı bir kadın tanıdığım "ikinci kadın", üstelik bu kadın avukat...
Annesi öğrendi ve üzüntüsünden göğüs kanserine yakalandı... İki göğsünü aldılar, yapma dedi, yalvardı...
Vazgeçmedi yıllarca sürdürdü bu ilişkiyi...
Kendi hayatını harcadığını farkına da varsa vazgeçmedi, çıkarları izin vermedi...
Annesi onu silebildi mi? Hayır...
Yanlış yaptığını biliyor mu? Evet..
Kabul ediyor mu? Hayır.
Kendine göre o kadar güzel mazeretler bulmuş ki...
Aileye o kadar çok değer verdiğini söylüyor ki bu kadın bu olamaz dersin...
Ama işte o ikinci kadın...
Sankı 2. Kadınları savunuyormuŞum Ğıbı alĞılıyıp hÜcuma Ğerek yok ,ben halen aynı fıkırdeyım kocayı dıŞarı Ğıtmeye neden olan kadınlar var dıyorum .umarım anladınız
erkek neden aldatır aslında banlanan üye (ki uzun süre burada olmayacak) çok güzel tesbitleri vardı(hakaretleri hariç) erkek neden aldatır hiç düşündünüz mü ?
Nedeni yoktur bunun....Sevgin bitmisse bosanirsin...
Baska bir insanin serefini gururunu onurunu ayaklar altina almaya hakki yoktur kimsenin..
Erkekler icin aldatmaya bahane cok Kazen bey..
kessinlikle katiliyorum gülsüm sultana eger bir seyler bitmisse cözüm aldatmakda diil karsilikli anlasip bosanmaktadir
erkek neden aldatır aslında banlanan üye (ki uzun süre burada olmayacak) çok güzel tesbitleri vardı(hakaretleri hariç) erkek neden aldatır hiç düşündünüz mü ?
Sorunda burdaya arkadasim....keske her erkek bu kadar delikanli olabilse...
Sevgim bitti baskasini sevdim istediklerimi baska bir kadinda buldum...ama esimi aldatamam onunda bir gururu serefi var....bunlari duymakda acidir belki ama hic olmazsa dürüstdür.
Ben aldatma olayına, erkek ya da kadın olarak bakmıyorum hiç bir zaman!!
Çünkü; her iki cinsten de aldatma olayı bilinen bir durumdur...
Aldatmada; erkek ve kadının bahaneleri farklıdır mutlaka...
Ama sonuç bakımından aynıdır...
Doyurulmamış bir ruh; tatmin edilmemiş bir beden; yasağın cazibesinde mutluluk arayan bir kalp ve düzgün işlemeyen bir mantık açısı olan herkes; aldatmak için kendince gerekli sebeplere sahiptir zaten!!
Bu cevap; sizin içindi Kazen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?