- 3 Ağustos 2011
- 591
- 1
arkadaşlar ben anlamıyorum bu fü hareketini ya okuyorum nefes alınca içeri çek verince dışarı bırak denio ben nefes alırken karnım içeri çekilmiyoki nası oluo bu hareket ayrıcada lütfen cvp verin düğüne kadar göbeğin gitmesi gerek. şimdi ben bunu yaptım diyelim kas yapıo bu anladığım kadarıyla e biliosunuzki bırakıtıkdan sonra o kaslar oluyo su torbası gibi böyle bişey olurmu acaba yoksa yağlarıda yakıyormu hareket bıakıldıktan sonra öyle bir görüntüyle karşılaşırmıyım ayrıca boynum ağrıo hafif boyunum destek versem tahtayla yada duvarla felan olurmu ki acaba ne olur cvğ verinnnnn
valla canım bende senin gibi düğüne kadar göbeği eritme derdindeyim,bu harekette nefes alırken burnundan derin alıcaksın krnını içeri cekmiş oluyosun zaten,verince karnın tekrar şişiyo ben verip alırken cok zorlanıyorum o yuzden bi süre nefesimi tutar gibi arka arkaya sık sık nefes vererek yapıyorum karnım baya yanıyo ,şimdi ek olarak yarom mekik yanı dizi kırıp hafif bası yukarı kaldırma hareketi yapıyorum inş fayda eder,boynun kuvvetini boynuna verdiğin için agrır yanı hareketi yanlış yapıyorsun ensene yüklenmeden karnına yükü vermen lazım,yaparken karnını dusun sureklı kollarınla boynuna baskı yapmamalısın...