2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

Konudan bağımsız ama böyle adamların çocuğu oluyor benim eşim pırıl pırıl bir adam çoçıgımuz olmuyor Rabbim sen büyüksün....

Vallahi helal olsun net yorum... Evlilik böyle bir şey değil benim kocam çocuğum yok uzun süredir evliyiz bana sesini dahi yükseltmez bende ona saygılı bir ilişkimiz kimse kimseye hakaret küfür etmez problemlerimiz karşılıklı sakin çözeriz.. Evlilik iyi de bizde kaynana sorunu var o da ayrı...

Şu an hicbisiyin farkında değilsin ama böyle bi adamla zaten okur geçmez bir yerde kopar çocuğun olmadan yılların bitmeden kurtul üç beş yıl sonra sahada fena olurnbenden demesi tecrübe ile sabit

Gerekirse görüşmeyeceksiniz. Kaynana da kimmiş ya bk yesin siz kendi hayatınıza bakın

Konu sahibi "en azından bu rumuzla" forumu terk edeli neredeyse 1 yıl olmuş, konu hakkında yorum yapmak bir anlam ifade etmiyor, ama yine de siz bilirsiniz

sevilmeyen sevgi bekleyen baba sevgisi şevkat görmek isteyen bir kadın profili çizdim ben zihnimde .
aranızdaki ilişkinin dinamiklerini en iyi sen bilirsin muhtemelen hep kötü olsa bu adam ile bu ilişki bu günlere gelmiş.
bir sevgi kırıntısı bile sizi karşıdakini affetmeye yeniden toparlamaya ikna etmiş belllki ....
şahsi görüşüm öncelikle bir terapiste gitmeniz bu sevgi arayısınıza son verdirmeniz ve bu hastalıklı aileye yaranma zorla tutunma çabanızdan kurtulmanız ..
olabilir hepimiz yanılabiliriz insanlar kötü olabiliyor o görümcede menfeati için yanınızda güvenmeyin

Biraz düzgün yazsaydın keşke.

Gerekirse görüşmeyeceksiniz. Kaynana da kimmiş ya bk yesin siz kendi hayatınıza bakın
Kesinlikle ben kendi hayatıma bakarım kaynana cahil dengesiz işte. Bir de 30 sene kamu da çalışmış ama kendini hiç geliştirmemiş. Çocuğum olursa kayınvalide olursam kaynanam gibi asla olmayacağım. Gelinimi bağımsız bir birey olarak göreceğim...

Merhaba konu sahibi ben değilim yanlışlıkla yazmışsınız

Adama zorla kendini aldırmışsın resmen bende olsam böyle biri gözüme batar daha ne kadar küçük düşüreceksin kendini?inşallah bu konu gerçek değildir.

Daha iki haftada uyum sürecinde bu kanıya varılmaz diye düşünüyorum çok erken bunu anlamak için çünkü
Ne uyum süreci yahu adamla kaç yıldır birliktesin , aynı evde de yaşamışsınız ..staj oryantasyonu gibi uyum süreci ne ? Kaldı ki bu yazdıklarınız uyum sürecinde falan da olmaz .

Adam tutarsız ve dengesizmiş ve üstelik çocuğu var ne buluyorsunuz bu boşanmış adamlarda anlamadım ,bekar erkek mi yok artık memlekette

Siz imzayı atmadan önce zaten herşeyi yaşayıp tüketmişsiniz. Buna rağmen evlilik için ısrarcı olmanız tam anlamıyla ben huzursuzluk istiyorum rahat yaşamak beni rahatsız ediyor demek gibi bişey olmuş... insanlar birbirleri ile uyumlu olup olmadıklarını, anlaşabilip anlaşamadıklarını vs vs gibi şeyleri flört ederken, sevgililik dönemi, nişanlılık dönemi gibi süreçler yaşayarak karar verirler. Başından beri rayına oturmamış ki. Daha yeni evlenilmiş yaşananlara bakın yazık etmeyin daha fazla kendinize... adam sizinle nikahlanıyor gerekçesi çocuğunun zoruna gidiyor diye bir günah gibi bir ayıp gibi şart koşuyor fotoğraf paylaşma diye bunu nasıl kabul ettiniz kendinizi neden değersizleştiriyorsunuz? Her satırı ayrı yanlışlarla dolu dert yumağı biR durum kurtarın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…