- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
-
- Konu Sahibi DeryaOnDiet
Harikasın. Azmin hırsın bizede ilham olur inşallahIkinci gunumu tamamladim. Genel olarak listeye gore beslend. Sadece ufak tefek saglikli atistirmalik ekledim.
Kalori hesaplamasi dogru tabiki. Ancak vucudumuz yedigimiz proteini yakmak icin cok daha fazla kalori harciyor. Ustube bir de gunluk 1 saat civari spor yapiyorum onu rkleyelim ve bur de cocuk enziriyorum onun da gunluk kalori acigini ekleyelim.1 kilo : 7000 kalori
5 kilo : 35000 kalori
35000 / 14 : 2500 Günlük gereken kalori açığı
Bu matematik ile bahsettiğiniz şekilde kilo veremezsiniz ki. Kaldı ki verdiğiniz liste dolu bir liste. Sağlıklı besleneyim diyorsanız bu listeye devam ama onun dışında yukarıdaki hesap geçerli.
Tesekkurler canim. Motivasyonumu cok kaybettim son zamanlarda. Bur turlu inemedkm cok uzun sure 70in altina. Birinci hafta bitti ve elsi 2 kiloHarikasın. Azmin hırsın bizede ilham olur inşallah
Benim de oyle inan canim. O yuzden aralarda haftada bir filan istedigim birseyo yedim. Ve eve hic tatli, cips almadim. Ben diyetteyken evde olunca yiyorum.Kızlar bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacam irade sıfır
Burda birbirimize destek olsak da başlasam bndeBenim de oyle inan canim. O yuzden aralarda haftada bir filan istedigim birseyo yedim. Ve eve hic tatli, cips almadim. Ben diyetteyken evde olunca yiyorum.
Hadi gel yarin basla canim. Ne dersin?Burda birbirimize destek olsak da başlasam bnde
Hadi gel yarin basla canim. Ne de
Çok iyi olur ,Hadi gel yarin basla canim. Ne dersin?
Benden ilk hafta 2 kilo gitmisti. Insallah senden de gider en az o kadarhaydi bakalım hanımlar bende katılıyorum size şuan kilom 80 1 hafta sonra tekrar güncelleyeceğim