2 Haftada yagdan 5 kilo

Yarin sabah tam 2 hafta olacak. Tartilip yazacagim 2 haftada kac kilo verdigimi

Bugun tam 2 haftam oldu baya saglikli kacamaklarim oldugu halde toplamda 3 kilo gitti

Merhabalarr 2 ayda 8 kilo verdim 77 den 69- düştüm ama hedefim 64-65 biraz sıkıldım gibi tekrardan sıkı bir diyete girmek istiyorum bende

2 ayda 8 kilo da cok guzel bu iki haftalik listeyle ben 3 civari verdim. Sen nasil verdin 8 kiloyu ne yaptin?
Sabah küçük bir dilim kepek çavdar ne olursa ekmek peynir yumurta öğlen genelde bitki çayları akşam da fırında olan yemekler yada tencere yemekleri zeytinyağlı yaptım ve bol su yürüyüş

Biraz ağır değil mi?

Ben aralara gunluk bir iki meyve ve sutlu kahve eklemistim. Ona ragmen cok guzel gitti iki haftada
Benim de sabit bir kilom var ve bir turlu dusemiyorum. Su an diyetisyene basladim ama onu da cok begenmedim acikcasi. Verdigi diyet bende sivilcelenme yapti. Gluten ve sut urunleri istemiyorum dememe ragmen alternatif bir seyler bulamadi. O yuzden guvenim gitti diyetisyene. Ben diyet yapabiliyorum ama tatli ve meyve sinirlamasi beni cok zorluyor. Tatliya asiri duskunum. Meyveyi de yemekle birlikte yerim normalde. Ama su an meyve cok az tatli zaten hic yok

umarim devam edersin canim. ben de dedigin gibi cok glutenli diyetleri sevmiyorum. suanda yaptigindan memnun kalirsan haber ver hala inemedim istedigim kiloya, bana da yardimin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…