• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 3 Kilo Verme Deneyimlerimiz

kimsecikler yok:(
bende yazayım bugünki menümü sabah çok bir şey yemedim
biraz peynir birazda meyve ara öğünlerde yine meyve
akşama da fırında tavuk var biraz yerim ve bol salata ha bide bi kase cacık içerim
bugün pilatesimide yaptım akşamada yeşil çayımıda içtimmi tamam:)

Son düzenleme:
Slm kizlar sabah kalkinca tarcinli suyumu ictim fakat kahvaltiya misafirim geldi oyuzden yazamiyom :)))bugun feciydi yani yaa ben nezamn rejime baslasam ya misafir gelir odonem surekli yada bizbiyerlere gideriz bilmiyom ne olcak off off

canım bu tarçınlı su ne oluyor yani tarifini verebilirmisin
birde elma sirkeli su duydum

Slm canim sabahlari ac karnina. 1bardak suya 1cubuk tarcin koyup 3. 4dkk kaynatiyorum iliyinca 1ç kasigi bal koyup iciyorum yarim saat sonra kahvaltimi yapiyorum bide gece yatmadan yarim saat once iciyorum biara yaptim 10gunde 3kilo verdim bide kabiZliga ii geliyo

bunu ögrendıgım iyi oldu :)) bi kaç gundur kuzenımle yuruyoruz her gun olmasadaa yurumeye gayret edıyoruz 1.5 saat etkısını henuz gormeıdm zaten hemen bıseyde beklemıyorum amaa dıkkat ettıgım halde aynı kıloda kalmam bıraz moral bozuklugu yaptı tatlı ıstıyor canım o yuzden :S

Canım sen ne zamandır diyetteydin ve kaç kilo vermiştn belki ondan durmustur? ya da adet dönemine az mı kaldı bi ihtimalde bu ? diğer ihtimalde kabızlık ?

eylül ün 1 den beri yapıyorumm 3 kılo verdım 2 sini 1 haftada 1 ini diger hafta bu araa gelisme yok olmadıgı gıbı yarım kılo fazla cıkıyorum bide
o yuzdende tatlıya karsı ıstegım coklastı..dukan diyeti yapmıstım basta o yuzden hızlı verdım sanırım sımdıde o dıyete pek uymadıgım ıcın olabılır ama o dıyetı devam ettıremıcegımı anladım bılmıyorum napıcam..bu arada kımse gelmiyor gercektendee bizler bari daha sık yazalım birbirimize destek olalımm

yoksa umutlarımı kaybedıceeem

yaa depresyondayım o kadar uğraşıyorum ya bugün tatrtıldım tık yok niye yaa:84::84:
bari bir gram verseymişim
yediklerime çok dikkat ediyorum ya
sporumuda yapıyorum yeşil çay içiyorum
off daha ne yapayımm yaa bırakıyorum ben banane yaa

yaa depresyondayım o kadar uğraşıyorum ya bugün tatrtıldım tık yok niye yaa:84::84:
bari bir gram verseymişim
yediklerime çok dikkat ediyorum ya
sporumuda yapıyorum yeşil çay içiyorum
off daha ne yapayımm yaa bırakıyorum ben banane yaa

yok canım ya sakın bırakma belkı reglı donemın yakınsa oyuzdendır yada sıtreslı bı donem gecırıyosan öylede olabılır ama sakın bırakma

kızlar bir ara buraya çok heveslendim, kimse girmeyince ben de bıraktım. bu yüzden kilo vermeyi bırak ,aldım... lahana çorbası diyeti yapmıştım 3 yıl önce. sabah aç karnına 10 dk karın hareketi akşam yemekten önce 20 dk civarı karın hareketi yapmıştım , lahana çorbası içmiştim. 5 gün sonunda bırakmam gerekmişti aslında azimle devam ediyordum kaçamak da yapıyordum. karnım dümdüz olmuştu son 10 yıldır öyle görmemiştim kendimi, 56.5 tan 54 e düşmüştüm . yine o azimle haftaya yapacağım.

yok canım ya sakın bırakma belkı reglı donemın yakınsa oyuzdendır yada sıtreslı bı donem gecırıyosan öylede olabılır ama sakın bırakma

yok anacım yok regl dönemimde yakın değilki 2 hafta var.çok şükür stresli bir durumumda yok
ya şu pilatese güveniyordum o da işime yaramadı yemiyorum ki hiçbir şey her şeyden kendimi mahrum bıraktım yani kilo aldıracak şeylerden
valla hevesim kırıldı resmen

valla ne güzel başlıcaktık arkadaşlar ama herkes bırakmış gibi
hala dikkat ediyorum benn ama bendede degısme yok
birbirimize destek olmalıydık lutfen yenıdeen baslayalım hep beraber pes etmek yokkkkk
ciddi anlamda devam etmek isteyenelrin cızelgesını tekrar yapalım ve baslayalım

Back
X