• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 3 Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar öğlenki ve aksamki menümü yazmadım.
Öğlen: 1 dilim börek ( ama aksam cok az yiyerek böreği telafi ettim.)
ara:1 elma
aksam: az tarhana corbası ve 1 köfte
ara:yarım havuç
ve bol bol su.toplam 12 bardak su içtim yatana kdr da icerim dahaaa :)))))

Kizlar oglen hamburger yedigim icin aksam sadece 2tane etsizcigkofte yedim yesil cay ictim okadar bugun kotu gecti yani ins yarin daha iyi olur

Kizlar oglen hamburger yedigim icin aksam sadece 2tane etsizcigkofte yedim yesil cay ictim okadar bugun kotu gecti yani ins yarin daha iyi olur

yok yok ii süper :)) hatanı telafi etmişsn :)) ya bgn bize misafir geldi aksam kek börek filan vardı herkes yei ben baktım offf bi canım istediki :5: :5: ama simdi cok mutluyum aferin iyiki yemedim diyorum yeseydim smdi kesn cok üzülürdüm

yok yok ii süper :)) hatanı telafi etmişsn :)) ya bgn bize misafir geldi aksam kek börek filan vardı herkes yei ben baktım offf bi canım istediki :5: :5: ama simdi cok mutluyum aferin iyiki yemedim diyorum yeseydim smdi kesn cok üzülürdüm

Ya hep ole oluyo bende nezaman rejime baslasam esim nekadar sevdigim yiyecek varsa aliyo :))bana inat yapiyo ama onun istedigibi yapmicam yilmak yok :)))

Kızlar bu arada 22 eylül persembe günü herkes sabah tartılsın ac karnına.. Unutmayın 22 eylül tartılma günümüz bakalım ne kadar verecegiz..

inşallah canım evet aç karnına kıyafetle bile o kadar farkediyor ki ben kıyafetlerimi çıkarıp tartılıyorum bazen:)

Olsun canım ztn biz simdilik midelerimizi küçültmeye calısıyoruz gerci sen diyetteymişsn ama katıl birlikten kuvvet dogar.. hemen ekliyorum seni listeye.. sabahki sütüne tarcın da eklersen iyi olur hem tarcın tatlı istegini kesiyor hemde kan sekerini düzenliyor bide sütle tarcın birleşince tok tutuyor :)))
inşallah 3 kilo 3 kilodurrr tarcın eklıyorum genelde yogurda falanda cunkı tatlı cok sevıyorum ona dayanmam zor oluyor bı tek :)

canım önemli olan kilo vermemiz, benim de boyun size göre kısa, boyun kaldırıyordur kilonu, destekle başaracağız.:16:
evet amac aynıı kimimiz az kimimiz cok belki amaa amacımız ortak :)
boyumdan kaynaklı 75 kıloyken bılee kımse ay kılolusun falan demıyordu aslında 1.70 inde ustundeyım ama net bılmedıgım için 1.70 yazdım
ama 75 ten sonrası kötu oldu artık herkes kilo almıssın deyip duruyor gören sok yasıyor
hepimiz destek verelim birbirmizee..

bu arada bende 24 yasındayım kızlar evliyim cocugum yok
eczanede kalfaydım ama su anda calısmıyorum
bu arada tek korkum bu hafta ıcın kılo verememek 2 hafta kılo verdım ama su anda kıpırdamıo 3 kilo verdım arkadaslar

Slm kizlar sabah kalkinca bibardak tarcinli suyumu ictim yarim saat sonrada 1cavdar ekmk yarim domates birazda peynir yedim simdide kahvemi ictim su tabiki cok iciyorum. Bu arada 29 yasindayim evliyim 2tanede evladim var :)) yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:))))

sabah kalkınca 1 bardak su içtim
daha sonra
azar azar zeytin peynir domates ve salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak çayla kahvaltımı yaptım..
öğlende 1 kase corba içtim

bol bol su içmeye devam ((:

KiMse ugramiyomu ya kizlarrr:))

Slm cnım..bgn ugrayamadım topiğe...uf bgn ben 2 dilim börek yedim onun dısında herse cok güzeldi ama cok pişmanımmmmmmmmmmm :43: sen ne yaptın nasıldı diyet? ha bide ben bugün 5i bi yerde caya basladım cok faydalıymıs...yarın daha sıkı diyet yapcam bu ayın sonuna 2 3 kg vermem lazımmmm

Back
X